من الان LT2.0 دارم و تا حالا کلا به لایو وصل نشدم. داشبوردمم 2.0.13599.0 هست. آیا میشه جی تگ کرد؟
من الان LT2.0 دارم و تا حالا کلا به لایو وصل نشدم. داشبوردمم 2.0.13599.0 هست. آیا میشه جی تگ کرد؟
1- من نفهمیدم این درایو به کنسول قبل از کپی خور شدن مربوطه یا بعد از کپی خور شدن؟
4- از کجا میتونم بفهمم کنسول کار کرده بدون عیب و سالم هست؟
5- یعنی باید پول بزارم یه الایت یا یه اسلیم 250 بگیرم؟
6-یعنی نمیشه روی یه فلش آهنگ بریزی و انتقال بدی به هارد؟ از روی فلش اجرا می کنه؟
ممنون از پاسخ سریع شما
به عنوان کسی که هم با PS3 کار کرده و هم با XBOX 360 باید بگم که به نظرم ایکس باکس کلا کنسول مناسبی برای امور مولتی مدیا نیست. PS3 در این زمینه خیلی بهتر عمل کرده. الته اون هم مشکلات خاص خودشو داره اما از ایکس باکس خیلی بهتره.
سلام به همگی تورو به خدا یکی این دوتا برنامرو برام گیر بیاره:
برنامه profile editor +کرک
برنامه horizon + کرک
البته با کرک باشن بدرد میخورن!!!(یعنی کرک شده)
خیلی خیلی خیلی کاربردی هستند.
لطفا برام بگذارید.
مرسیییییییییییییییییییییی ییییییییییییییییییییییییی یییییییییییییییییییییی![]()
1- کنسول شما لازمه برای بار اول کپی خور بشه
کپی خور هم که میگیم منظور اونه که دی وی دی درایو دستگاه -- میشه تا دیسکهای غیراورجینال رو به عنوان دیسک اصلی قبول کنه
این وسط همه اکس باکسها یک نوع درایو ندارن و از بین درایوهای موجود در بازار اون دوتایی که گفتم -- نشدن تا به حال
برای همین اگه درایو کنسول شما از اون مدلها باشه لازم میشه که کلا درایو رو دربیارن و یه درایو جدید با قابلیت -- شدن جاش بذارن
حالا شما یه بار کپی خور میکنی دستگاه رو ولی ماکروسافت هم بیکار نمیشینه و سعی میکنه جلوی این کار رو بگیره برای همین الان که با lt3 همه بازیها بدون مشکل اجرا میشن ممکنه 6 ماه دیگه یه پچ امنیتی جدید رو دیسکها ارائه بشه که اون موقع لازم میشه که رو کنسولت lt4 بریزی اون موقع اسمش میشه آپدیت فریمور درایو (یعنی کنسولت کپی خور هست ولی میخوای آپدیتش کنی که بازیهای جدید رو هم بخونه)
چون سوالتون رو دقیق متوجه نشدم کل ماجرا رو توضیح دادم!
4- اینو دیگه من نمیدونم یعنی وارد نیستم
5- خوب 250 گیگ قطعا بهتره ولی اگه یه هارد دارین میشه یه فلش 16 گیگ هم بگیرید و اون موقع 32 گیگ فضا دارین که میشه حداقل 4 تا بازی
هر وقت بازی جدید اومد بازی قدیمی رو پاک میکنید دیگه
ضمن اینکه به هر حال بدون هارد هم میشه بازی کرد!
6- شدنش که شدنیه
منتها یکم دنگ و فنگ داره که من یه بار خواستم انجام بدم نشد
هم اینکه مثل pc نیست که راحت از روی فلش بریزی رو کنسول (برنامه مخصوص میخواد) هم باید کدک هایی که گفتم از سرویس لایو دانلود کنی که فایل ها اجرا بشن
از روی فلش هم میتونید اجرا کنید
لطفا پاک شود..........
Last edited by Nikonian; 05-06-2012 at 10:20.
دوستان لطفا درصورت امکان سریع جواب بدید کارم عجله ایه ! ممنون
1- با این ورژن دشبورد احتمال زیاد lt1.9 دارید (اگه بازی gears3 اجرا نشد و فیفا 12 اجرا شد همون lt1.9 هست قطعا)
2- فکر نکنم یعنی تا حالا ندیدم
3- خیلی بهتره که بیرون ببرید هزینه ای حدود 20-25 داره
4- دستگاه باید باز بشه
Profile Editor یک سری ایراد داره و خالق اصلیش یک برنامه به نام Ex Profile Editor ساخته که رایگان هست و بهتره! Horizon هم رایگان هست ولی باید اکانت Diamond داشته باشید که خب کرکی نیست!
Ex Profile Editor رو با یک سرچ پیدا میکنید.
آپدیت کنید و سپس ال تی ۳ باید بریزید دوباره.
ممنون دوست عزیز
یکی از دوستان میگه که اگر LT3.0 پلاس بریزی دیگه بازیهای قبلی که داری روش اجرا نمیشه و باید اونارو پچ کنی ! پس یعنی با ریختن ال تی 3 پلاس دیگه بازیهای قبلی رو دور بریزیم یا اینکه بدیم دوباره با پچ رایت کنن. درسته یا من اشتباه متوجه شدم ؟؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)