می خوام پرینتر اچ پی بگیرم.لطفا درباره 1505 راهنماییم کنید.
سامسونگ که پیشنهاد دادین لظفا یک مدل بگین که کیفیت و کارایی بالایی داشته باشه.و یک کاتریج چندتا پرینت میزنه و هزینه شارژش چقدر است و درامش نصبت به اچ پی چطوره؟
می خوام پرینتر اچ پی بگیرم.لطفا درباره 1505 راهنماییم کنید.
سامسونگ که پیشنهاد دادین لظفا یک مدل بگین که کیفیت و کارایی بالایی داشته باشه.و یک کاتریج چندتا پرینت میزنه و هزینه شارژش چقدر است و درامش نصبت به اچ پی چطوره؟
Last edited by payamaliabadi; 04-06-2012 at 09:19.
با سلام من یه چاپگر اچ پی c4200 دارم که چند ماه پیش بعد از 1 سال راه اندازیش کردم .... البته 2 کارست (چاپ و اسکن) پرینترش رنگش خشک شد اول توضیح بدید برای خشک شدن رنگ راهی هست که از دوباره ازش استفاده کرد ؟ بعد اینکه یه کارتیژ خریدم و قبلیه رو کنار گذاشتم وصل کردم بهش .. .بعد یه ماه که هر روز هم استفاده می کردم و شارژش هم می کردم یک دفعه نصف یه برگه رو سالم زد و بقیه ش رو مثلا بجای رنگ سیاه قرمز یا سبز می زد .... بازش کردم باهاش ور رفتم کارتیژشو شارژ کردم ... اصلا هر کار سخت افزاری ای کردم اما درست نشد که نشد .... می خواستم ببینم مشکلش چیه ؟ میشه نرم افزاری درست کرد یا کلا مشکل پیدا کرد .... ؟
یه سوال جانبی بپرسم حدود 2 سال پیش میگفتن قیمت پرینتر اچ پی رفته بالا چون شرکت اچ پی ایران رو تحریم کرد و .... و هر چی تو بازاره فقط چینی و تقلبیه ... حقیقت داره ؟ الان این پرینتر دست دوم من چند می ارزه ؟
سلام
من یه پرینتر hp deskjet 5150 از ۶-۷سال پیش دارم مدتها ازش استفاده نمیکردم تا همین چند هفته پیش که رفتم واسم جوهر خریدم الانم خوب داره کار میکنه.
ولی یه مشکل دارم.میخوام ببینم چقدر از جوهرم مونده
تو جعبه اش یه سی دی هست که اون زمان ایکس پی داشتم روش نصب میشد و بعد از هر پرینتر میزان جوهر رو میگفت اما الان اون سی دی یه رو سون نصب نمیشه. مخصوصا اینکه لپ تاپم هم ۶۴بیت هم هست
تو سایت hp هم واسه گرفتم اپدیت جدید رفتم ولی برنامه ایی که گذاشته بود اصلا میزان جوهر رو نمیگه و فقط واسه شناسایی پرینتر و عیب یابیه
ممنون میشم بگید چه جوری میتونم میزان دقیق جوهرامو بفهمم
تاپيك جوهر افشان ها توضيح دادم بخشي زيادي رو.
99 درصد مشكل از كارتريج هست و اگه با كارهاي مرسوم نشه درستش كرد بايد براش كارتريج خريد.
تحريم اچ پي و اينها بيشتر جنبه رواني داره. تنها فرقش اينه نمايندگي رسمي اچ پي نداريم و گارانتي ها متفرقه است.
دست دوم اين پرينتر 20 هزار تومن مي ارزه چون هركي بخره بايد 85 تومن كارتريج براش بخره + 20 تومن ميشه بيش از 100 تومن كه تازه يه دستگاه دست دوم هست.
نشون ندادن سطح جوهر به خاطر اينه كه ويندوز 7 شما يه درايور عمومي رو براي استفاده از پرينتر استفاده ميكنه و درايور اين مدل رو نداره.
بايد بگرديد ببينيد درايور 7 رو پيدا ميكنيد براش يا خير.
خيال شما راحت باشه اون ميزان جوهري كه نشون ميده اصلا دقيق نيست من خودم بارها براي اچ پي ها ديدم كه بعد از نصب درايور دوباره سطح جوهر ها رو پر نشون ميده.
اون بر حسب تعداد پرينت مياد هر بار مقداري از چيزي كه نشون ميده كم ميكنه. حالا ممكنه جوهر پر باشه ولي خالي نشون بده(مثل بعد از شارژ)
هر وقت يه رنگ رو خوب پرينت نكرد احتمالا تموم شده و بايد شارژ كنيد.
کسی راجع به 1505 اچ پی اطلاعات نداره؟
کسی میدونه میزان مصرف کارتریج در fastres1200 بیشتره یا در 600dpi ؟
با تشکر
سلام:
P50 دارم چند تا سوال داشتم!
1. الان میخوان کانتر رو ریست کنم! نرم افزار روسی و اینا هم دانلود کردم ولی Key میخواد! آقا محمد (Mohammat.t) گفتن که تقریبا محاله بشه ریست کرد! اگر اینتطوریه پس چرا برادرای این صنف این کار رو با 10 هزار تومان انجام می دهند؟
2. من الان برای این پرینترم جوهر لیتری پنگوئن گرفتن Pinguein! میخواستم ببینم که خوب هست یا نه؟!
3. اینکه موقع تست نازل، رنگ آبی آخری که همون پررنگ هست رو درست نمیگیری باید چیکار کنم؟ باید اون تانک (مربوط به رنگ آبی پررنگ) رو با یک محلول خاصی پر کنم و تست بزنم؟
4. اگر نیاز به محلول خاصی هست بهم بگید که باید چه مدلی خریداری کنم؟
5. میخواستم بدونم هواگیری این تانک ها که چندین بار هم تو بخش های مختلف گفتین! چطوری هست؟
6. و در آخر میخواستم بدونم شارژ کردن تونرهای پرینتر Samsung CLP-300 چطوریه و چه تونر ای باید براش بگیرم؟
با تشکر
وحید آقاخانی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با سلام
چطوری پرینتر z2320 لکسمارک رو ریست کنم؟؟؟؟؟
کارتریج رو شارژ کردم ولی باز ارور میده که خالیه؟؟؟؟
سلام دوستان من یک پرینتر 1920 اچ پی دارم این پرینتر قابلیت پشت و رو زدنو داره
میخوام بدونم چه طوری فعال میشه و چه طوری کار میکنه در نرم افزاری مثل Word
ممنون میشم توضیح بدید خیلی مهم هست
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)