Konami هم طرفداراش رو سرکار گذاشته.
الان خداییش این تریلر ها با Pes 2011 و 2012 چه فرقی کرده؟!
Konami هم طرفداراش رو سرکار گذاشته.
الان خداییش این تریلر ها با Pes 2011 و 2012 چه فرقی کرده؟!
گرافیکش که با قبل هیچ فرقی نکرده. بعضی از حرکاتش مسخره شده و بعضی هاش جالبه اما در کل خیلییییی کم پیشرفت داشته از سال قبل پیشرفتش کمتره.
چی میشد یازی بود که گرافیک چهره پی اس رو با لایسنس های فیفا داشت و مخلوطی از گیم پلی دوبازی بود که کلی حال می کردیم.
هم فیفا هم پی اس خیلی نقطه ضعف دارن که هرکدوم یه جوری روی اعصاب هستن.
حرصم در میاد وقتی میبینم کونامی داره اینقدر گند میزنه به بازی.
![]()
![]()
![]()
خب این وسط باید ببینیم نقاط ضعف کدوم طرف پیش و پا افتاده است و میشه ازش گذشت و اونو انتخاب کنیم![]()
دانلود تریلر جدید گیم پلی بازی PES 2013 در E3 2012
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
PES 2012 وقتی عرضه شد همون موقع رفتم خریدم یه دست بازی کردم گذاشتمش تو قفسه تا دیروز که ییهو نمیدونم چی شد یاد گذشته ها افتادم و خاطرات خوش نوجوانی و اینا خلاصه
بازی رو آپدیت کردم از طریق لایو نشستم 4-5 ساعت طی دو روز بازی کردم الان دوباره گذاشتمش تو قفسه![]()
چندتا نکته مثبت داشت خیلی خوشم اومد گفتم بد نیست بیام اینجا بگم:
اولین چیزی که دیدم و حسرتشو خوردم که چرا توی اون یکی بازی نیست استایل و طراحی هیکل و فیزیک بازیکناست که خیلی متناسب هستش و عالی! قشنگ میشد بازیکنا رو از هم تشخیص
داد درون زمین من که همون موقع اسامی بالای سر بازیکنا رو برداشتم.طراحیشون در این زمینه عالی بود و من خیلی دوست داشتم.البته این مورد با انیمیشن دویدن اشتباه نشه که خیلی افتضاحه!
دومین چیزی که واسم جالب بود سرعت بازی بود! همیشه با بچه ها میگفتیم که سرعت بازی زیاده یا کمه حالا بعضیا دوست داشتن کسانی هم مثل من دوست داشتن که سرعت کم باشه و خلاصه
به این نتیجه رسیدیم که در واقعیت سرعت بازی متغیره همیشه ثابت نیست مثلا موقع حملات یا ضد حملات سرعت بازی خیلی زیاد میشه یا مثلا موقعی دو تیم به نتیجه بازی راضی هستن و سرعت
در اون بازی فوق العاده کنده حالا چطور میشه اینو توی یه بازی کامپیوتری گنجوند که سرعت در شرایط مختلف فرق داشته باشه؟ حالا اینجا PES یه حرکتی در این زمینه انجام داده اینکه وفتی شما با
4 مدافع خودتون پاسکاری میکنید سرعت پاسها خیلی کاسته میشه و بازی کند میشه بطوری که از سرعت بازی کم میشه و در اصطلاح بازی میخوابه.حالا این حرکت جدید رو من تحسین میکنم و
امیدوارم همچنان بفکر متغیر کردن GAME SPEED بازی باشن چون مساله مهمیه
سومین ویژگی مدل کلی گرافیک بازی هستش با اینکه رنگها زنده نیستن و در این مورد کمی مشکل داره ولی بنظرم در کل به واقعیت شباهت بیشتری داره نمیدونم چرا ولی من اینطور حس میکنم. این
مورد رو میشه در نسل بعدی به اوج خودش رسوند.
چهارمین ویژگی این آپدیتهاست هر چند ماه عرضه میشه برای ترکیبها و توپ ها و کفش ها با اینکه PES در این زمینه مشکل داره فکر کنم همون اول که میخواستم بازی کنم زلاتان هنوز بارسا بود که
فاجعست البته همین که زیدان تو رئال نبود خودش جای بسی امیدواری بود :l در مجموع بحث آپدیت و اینکه در فوتبالی که همیشه در حال تغییره خوبه که رعایت بشه مخصوصا این کفشها
که مثلا در بازی رقیب بعد از 4-5 بار عوض شدن محصولات هنوزم باید با همون کفشهای اول فصل بازی کنیم که این اصلا جالب نیست.
پنجمین نکته وجود پرسنالدی بشکل بارز در هنگام بازی کردن با cpu بود که بازم حسرتشو خوردم.با اینکه این ویژگی از گذشته های بسیار دور در گیم پلی pes موج میزد(شوتهای سهمگین باتیستوتا
- استارتهای انفجاری رونالدو و ....) .الانم که مثلا در مقابل مسی بازی میکنی مشخصه که میخواد همش دریبل کنه یا مثلا کراسیچ با سرعت خودش در گوشه های زمین مدافع رو جا میزاره یا پاسهای
هوایی دقیق پیرلو و ..... کاملا بازی واقعی جلوه میده.
این 5 تا نکته مثبت بازی بود که امیدوارم رقیبش اونا رو دیده باشه و در بازی خود گسترششون بده با این حال امیدی به سری PES در این نسل نیست چون این 5 تا نکته مثبت در مقابل 500 نکته منفی
قابل دیدن نیست.امیدوارم در نسل جدید PES یه تکون حسابی به خودش بده و ما هواداران قدیمی رو خوشحال کنه به هر حال یه PES عالی بیشتر از یه FIFA ی عالی به من خواهد چسبید.
Last edited by JUSTIN11; 16-06-2012 at 02:33.
دقیقا ما فیفا باز ها بر عکس اینو میگیم این روزا!!!کاش به جای این که اینقدر رو قیافه بازیکنا کار میکنن رو گیم پلی کار میکردن
کاش اینقدر رو گیم پلی کار میکردن روی گرافیک کار میکردن!!!
بابا آرزو به دل شدیم یه حرکت آهسته ی قشنگ از صحنه های حساس یا حتی گل هامون ببینیم که به واقعیت نزدیک باشه!!!!
اسکرین شات های جدید:[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Recently, Konami released new screenshots detailing a few of the stadiums and one excited keeper, take a gander.
عکسهای بازی پخش که مکنن همش سر کاریه
خب درست بازی رو طراحی کنین اینقدر با عکس مانور ندین
خب عقب افتادید از فیفا دیگه
پسر خاله ام که طرفدار سرسخت بازی هست بکشیش فیفا بازی نمیکنه
واقا طراحیشون حرف نداره. چه بازیکنها چه زمین و استادیوم. دقیق مثه ژاپنی ها. ارزش گرافیکش 10 برابر فیفا هستش واقعا.
اما حرکات هم تخیلی مثه فیلمهای ژاپنی
سلام به همه دوستان
هر سال تو تاپیک PES فعال بودم ولی الان یک سالی هست که دورشو خط کشیدم و فقط فیفا بازی میکنم
امیدوارم امسال کونامی بتونه حرکت روبه جلو داشته باشه و مارو خوشحال کنه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)