محل سکونت فرد تاثیر داره. فاصله ی شما از مرکز مخابراتی ، کیفیت سیستم های مخابراتی اون مرکز و کیفیت کابل ها تاثیر داره. اینا SNR (سیگنال به نویز) خط شما رو تعیین می کنند که هم رو پینگ و هم رو سرعت دانلود و آپلودتون تاثیر داره.
بعد از این مقوله ، میرسیم به Client یا همون کاربر که در این مورد هم کیفیت مودم ، کیفیت خطوط داخلی ، وضعیت سیستم شما (فایروال ، ویروس و ...) تاثیر داره.
وقتی میخواین با speed test تست بگیرین بهتره فایروال ، آنتی ویروس و تمام برنامه هایی که احتمالا خودشونو آپدیت کنن ببندین.
این نتیجه ی واقعی سرویس شما رو نشون میده.
البته اینم در نظر داشته باشین که شما همیشه اونارو خاموش نگه نخواهید داشت و اکثر مواقع ON هستن.

جواب بصورت نقل قول

من تو روز سرعتم تا220 میرسه شبا هم وقتی از دانلودسرور دانلود میکنم 219 میده ولی شبانه خارج از دانلود سرور 105-106 رو به زور میده (خودشون میگن باید 70% بشه ولی بعد از کلی کل کل بی نتیجه با پشتیبانی فهمیدم 47%-48% میشه!!!)
به علاوه انگار از یه لیچر رایگان اکانت داری ولی خیلیا وقت نمیکنند لینک ثبت کنند و اکثرا نمیتونند خوب از دانلودسرور استفاده کنند و حجمشون میسوزه!!
اما خوب دانلودسرور همارا هم مشکلات خودشو داره مثلا: 1) فقط از رپیدشیر لینک لیچ میکنه 2)شروع به دانلوداش جمعه به جمعه هستن و نه هر روز 3) هر روز فقط 1گیگ میتونی در صف دانلود قرار بدی در حالی که مثلا من 2.5گیگ روزانه دانلود میکنم 4) هر مجموعه ای رو نمیتونی ثبت کنی .gif)
.gif)