من فکر میکنم مدتهاست ناکارآمدی زوج آندو - نکو در میانه ی میدان ثابت شده ؛ همونطور که بارها اشاره و مقایسه شده که زوج لمپارد - جرارد هم ناکارآمد مطلق هستند به علت قرار گرفتن در عرض همدیگه .
زوج داینامیک نوری - آندو به نظرم میتونه موفق تر باشه برای میانه ی میدان تیم ملی ؛
دوستان هم بدرستی اشاره کردند به ترکیب اولیه ی شگفت انگیز کی روش ؛ و اینکه ازبکستان دیروز به همه چیز باخت ؛ از داوری گرفته تا رحمتی و خوش شانسی ایران و روی بیرحم فوتبال ...![]()




.gif)


و البته نا آماده و نا همآهنگ بودن بازيكنان تيم ملي مزيد برعلت شد كه تيم نتونه كارآيي خودشو نشون بده. درسته كه از شدت ضعف تيم ملي متعجب شدم اما هيچوقت به برتري ذاتي ازبكها بر تيم ما معتقد نبودم و همين احساس بهم ميگه كه قطري ها بهتر از ازبك ها ميتونن از فضاي هاي موجود استفاده كنن. به همين دليل شانس اونها در گرفتن جايگاه سوم از ازبكها را بيشتر ميدونم. ازبكها اون تمام كنندگي لازم را نسبت به قطري ها ندارن. اينو از بازي هاي ديشب فهميدم.
