سلام قطعی که من الان از زمستان تا الان دارم هنوز درست نشده .نویز به شدت بالاست.به من گفتن از خودتون من چک کردم از پایین ساختمان فرقی نداشت .
هر چند دقیقه هی قطع می شه .ک.... بشه هر چی پول دادم بهشون با این سرویس دهیشون
بهتر از شهراد چی سراغ دارید؟
سلام قطعی که من الان از زمستان تا الان دارم هنوز درست نشده .نویز به شدت بالاست.به من گفتن از خودتون من چک کردم از پایین ساختمان فرقی نداشت .
هر چند دقیقه هی قطع می شه .ک.... بشه هر چی پول دادم بهشون با این سرویس دهیشون
بهتر از شهراد چی سراغ دارید؟
سلام دوستان من چند روز پیش سرویس 1024 با 5g حجم گرفتم که شباش رایگانه توی دو شب پیش هم نزدیک 3 گیگ فیلم دان کردم حالا رفتم حجممو دیدم 1 گیگ بیشتر نمونده.توی روز هم جمعا 3 گیگ ! ! ! دانلود نداشتم (مطمئنم )برای دانلود رایگان کار خاصی باید انجام بدیم؟
ساعت دو هر شب باید مودم رو خاموش کنید 2:05 روشن کنید که براتون حجم کم نکنه.
شما مشکل نویز با شهراد نداری؟
ای بابا من نمیدونستم کلی حجمم رفت ایشالا از گلشون پائین نره
مشکل نویز درست یادم نیس چیه ولی درکل فقط یه مشکل با اینترنت دارم اونم اینه که خیلی وقتا یه سری سرویس های اینترنتی مثلا oovoo video call کار نمیکنن بعد مودمو ریست میکنم درست میشه .اول فکردم مشکل DNS داره ولی بیس با عوض کردم هنوز حل نشده(فک نکنم ربطی به شهراد داشته باشه).البته بعضی وقتا،خیییلی کم یه حرکتایی میزنن که در طول یه روز چند بار اتصال قط میشه .
راستی برنامه ای هست که خودش مودمو خاموش روشن کنه سر وقت.من دانلود منیجرم بهش ساعت میدم دانلود شروع کنه ولی مودم حال ندارم 2 نصف شب بیدار شم روشن و خاموش کنم بعد یعنی همون 2:05 یه ریست شه اوکی دیگه؟
Last edited by M_@li; 26-05-2012 at 23:30.
اره همون 2:05 هم ریست کنید درست می شه.از 2 تا حدود 2:04 یا 2:05 اینترنتش قطع می شه که برای اینه دارن سرویس شبانه می زارن جاش.نمی دونم راجع به نرم افزاری که مودم رو ریست کنه
دوستان اینجا کسی تو این مدت افت سرعت داشته به مقدار خیلی زیاد ؟
بله من داشتم دائم یا قعطی میده یا افت سرعت داره البته چند روزیه درست شده
یه مشکل جدید برام بوجود امده نمیدونم مشکل از خودمه یا از شهراد ولی ضاهر مشکل شبیه اشکالات DNS ولی هر DNS میزنم فرقی نمیکنه
یعنی مثلا به oovoo نمیتونم لاگین کنم ولی مودم ریست میکنم درست میشه! ! !
سلام
کسی 2 مگ شهراد داره ؟ میشه یک تست از اسپید تست اینجا قرار بدید
دوستان کلیه مشترکین شرکت شهراد فعلا بمدت یک ماه قادر به تمدید یا شارژ سرویس هایی با سرعت کمتر از 512k و حجم 5 گیگ نیستند حداقل زمان برای شارژ سرویس سه ماه است ...
دوستان می تونند صحت این خبر رو در قسمت تمدید سرویس،امور مشترکین چک کنند
واقعا جای تاسف داره که چنین تصمیماتی بدون اطلاع قبلی مشترکین اجرائی میشن...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)