دوست عــزیز deathstrike شما تو اکثر سرور ها ممنوعه . ( marty , last stand , dead man hand )
لانچر و اکیمبو هم تو بعضیها قفلــه . البته من فقط تو سرور پارس دیدم اکیمبو میشه استفاده کرد .
دوست عــزیز deathstrike شما تو اکثر سرور ها ممنوعه . ( marty , last stand , dead man hand )
لانچر و اکیمبو هم تو بعضیها قفلــه . البته من فقط تو سرور پارس دیدم اکیمبو میشه استفاده کرد .
اولا اینکه کلاس هایی که شما داری به جز یکیش که لانچر XM25 داره ( اونم فقط توی FFA ممنوعه ) بقیشون مشکلی ندارن و میشه انتخابشون کرد
ثانیا شما الان خیلی داری تند میری ، اینقدر زود قضاوت نکن ، شاید مشکل از جای دیگه ای باشه که خود ادمین هم خبر نداشته باشه
ثالثا هر کسی که سرور درست میکنه دوست داره یا قوانین خودش سرور رو راه بندازه ( که در مورد من هیچ ممنوعیت انتخاب سلاحی وجود نداره چون سرور Fun ـه )
Akimbo به نظرم مشکلی نداره
همچنین Thermal
فقط هارت بیت سنسور و لانچر ها بسته بشه
منظورم شما نبودید رفیق !
من میگم این سرورا چه کارایی میکنن خب مثل یه پسر خوب قوانینو یه جوری با همون پلاگینا که شما گفتید اعلام کنن ما که علم غیب نداریم و شاید اصلاً دوست نداشته باشیم با کلاسای پیش فرض به بازی بریم اگر اونا حق دارن قوانین خودشونو داشته باشن ما هم حق داریم از قبل اطلاع داشته باشیم که کلاسامونم از قبل آماده کرده باشیم
دوست عزیز و محترم
اگر یه کسی بیاد سلاحارو محدود کنه اشکالی نداره ولی اگر این قانون تو همه سرورا باشه یعنی محرومیت از یه بخش بازی که همون لانچرو آکیمبو و ... هست و این متأسفانه تو ایرانیا هست همشون خب ما چه گناهی کردیم میخواهیم رنک همه سلاحامون بالا بره و تایتلو امبلممون همه کامل بشه اینا نمیگذارن با این کاراشون
بعدم اگر چیزی فقط مال یه نفر نامردیه نه اینکه همه توانشو داشته باشن همین سنسورو اگر همه اجازه استفادشو داشته باشن حقخوری نمیشه اصلاً بعضی بازیا مدش یو ای وی دائمیه ! یعنی نیاز به سنسور هم نداره ! ولی چه کنیم فقط خارجیا اینجور آزادیارو دارن
ما تو ایرانیم :(یه کلمه بخوای از سلاحو چیتو هکو رباتو مدو ... حرف بزنی یا فحش میخوری یا یه آدمین عوضی پیداش میشه که میگه : بچه بچسب به سرچن دسترویت زر زرم نکن !!)
بعضیاشون عقده این به خدا
البته بلانسبت این ویروس ماها![]()
ROIG ...
این سرور همه کلاسارو قفل میکنه واقعاً باید از آدمینش پرسید علتش رو
خودتونم میتونید امتحان کنید همه کلاسایی که صفحه قبل گذاشتمو قفل کردن !!
چون سرور همیشه SD هست
تو SD نمیشه سنسور استفاده کردن
بازی مسخره میشه
گفتم که این deathstrike های شما از نظر ادمینها مشکل دارن و تو اکثر سرور ها این deathstrik ها قفله . ( marty , last stand , dead man hand ) شما اینا رو عوض کن اگه کلاست بــاز نشدهمشونو بذار رو اولی اسمش الان یادم نیست .
اسمش JUICED هستسعی کنید death stike های همه ی class هاتون را بزارید روی گزینه اول یعنی JUICED
اگه این کار را بکنید دیگه کلاس هاتون قفل نمیشه
از همتون ممنونم و واقعاً حق با شما بود آکیمبو و دث استرایک اینارو اولیو باید برداشت و دومیشو رو اولی گذاشت (چی گفتم)
بله با دوست خودمم موافقم اس دی نمیشه سنسور گذاشت اصلاً معنی نداره اس دی سنسور داشته باشی معنی بازی گشتنو پیدا کردنه دیگه
راستی سرور roig مخصوص برای اس دی هست البته اولش کسی که عادت به تیم دث و فری داره از این بازی بدش میاد ولی یه کم که روون بشه اونم جذاب میشه
ولی در کل نمیشه همش یه مد گذاشت واقعاً مدای دیگه هم ارزش بازیو دارن مخصوصاً فری فور آل
با تشکر
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)