آخه می دونی من هیشکدومو نصب نکردم رو هارد دیسکم. ینی مشکل از خود دیسک بازیه؟ MP3 و GRFS مگه XGD3 نیستن؟
برم به این طرف بگم بهم برنر مکس بده پس؟
آخه می دونی من هیشکدومو نصب نکردم رو هارد دیسکم. ینی مشکل از خود دیسک بازیه؟ MP3 و GRFS مگه XGD3 نیستن؟
برم به این طرف بگم بهم برنر مکس بده پس؟
سلام،میخواستم بدونم بعد از آپدیت به lt3 چه بازی های روی کنسول اجرا نمیشه که اول اونها رو تمام کنم بعد آپدیت کنم.
با تشکر.
سلام.
من دو تا بازی Prototype 2 و Dirt show down رو تازه گرفتم. تو بازی که می رم قسمت Loading بازی که میاد پیغام Disk Unreadable می ده. بره بقیه بازی ها درسته. مثلا Max Payne و Ghost Reckon رو بدون هیچ مشکلی اجرا می کنم.
به نظر شما مشکل چیه؟
مرسی
شما پست من رو خوندی؟ MP3 و GRFS درسته XGD3 هستن ولی شما اگه بخوای Dirt showdown رو حتی از روی دیسک هم بازی کنی باید برنر مکس بگیری.
اما اینکه چرا واسه Prototype 2 این ارور رو میده باید ببینی آیا درست رایت شده یا نه؟
در کل اگه بخوای با هیچ اروری موجه نشی برنر مکس بگیر
من برنر مکس رو میگیرم 3500
تازه تو بعضی سایت ها 2500 هم میدن![]()
مگه ما بازی LT2 و LT3 داریم که میگید؟
شما هر بازی رو که روی 2 بازی میکنید میتونید روی 3 هم بازی کنید فقط باید پچ بشه.
شما حالا بازی هاتو بگو تا بگیم که با اون دیسک دیگه روی 3 جواب نمیده.
Correct if I'm wrong:
بره اینکه بازیای XDG3 رو از رو هارد بازی کنم باس برنر مکس باشن
ولی Dirt SD رو حتی اگه برنر مکس هم باشه نمیشه از رو هارد بازی کرد.
بعد راهی نداره که وقتی بازیو نی خری بفهمی برنر مکس شده یا نه؟
Correct if I'm wrong:
بره اینکه بازیای XDG3 رو از رو هارد بازی کنم باس برنر مکس باشن
ولی Dirt SD رو حتی اگه برنر مکس هم باشه نمیشه از رو هارد بازی کرد.
بعد راهی نداره که وقتی بازیو نی خری بفهمی برنر مکس شده یا نه؟
دوستان من assassin's creed brotherhood رو با درایو برنرمکس رایت کردم و تونستم بازی کنم روی lt3 حالا از دیسک بازی با abgx 1.0.6 استیلت بودن بازی رو چک کردم و این نتیجه بدست اومد . می خوام بدونم می تونم برم لایو با این بازی ؟ اگه نمی شه چه کار کنم که بتونم لایو برم ؟
لطفا راهنماییم کنید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
http://www.uploadimage.co.uk/images/4962032.png
فقط نمی دونم چرا topologhy زرد شد !!! چون من فایل تاپولوژی مخصوص ap2.5 برای lt3 رو دانلود کردم و روی ایمیج بازی امتحان کردم
lمثلا l.a.noir و RAGE رو هنوز تموم نکردم.
نمیخوام هزینه دوباره کنم دیسک ها رو از نو تهیه کنم برای همین میخواستم بدونم با این دیسک های فعلی هم بعد از lt3 میتونم بازی کنم.
خود فروشنده میگه دیگه اگه بخوای اونجا بفهمی اگه دروغ بگه که بحثش جداست ولی فکر کنم بشه از ظاهرش هم فهمید:
اگه خط رایت رو میشه باچشم دید برنرمکس نیست ولی اگه نشد ببینی و کامل هستش خب برنر مکسه
واسه اینکه خونه خودت بفهمی که راه داره که اگه خواستی میگم.![]()
Rage نیاز به تعویض دیسک داره (همشون. چندتا بود؟)
l.a.noir نیاز نداره من خودم روی LT2 میکردم الان هم روی 3 داره بدون مشکل اجرا میشه نصب هم هستش هر سه دیسکش![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)