تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 32 از 434 اولاول ... 222829303132333435364282132 ... آخرآخر
نمايش نتايج 311 به 320 از 4332

نام تاپيک: بحث و گفتگو ويژه خانم ها ||| ورود آقایان مـــمـــنـــوع |||

داره خودمونی میشه F_Yavari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط carol
    ايمان آدما رو منو من وشما نمي تونيم تشخيص بديم من خيلي ها رو ديدم كه فكر ميكردند طرف آدم درستيه و آدم باايمانيه ولي بعد از ازدواج فهميدند كه همچين چيزي نيست چون فقط خدا از دل آدما خبر داره پس نميشه فقط ايمان رو ملاك قرار داد اينطوري كه شما گفتيد تنها نكته ي مثبت خواستگارتون ايمانشه ديگه؟البته به ادعاي خودشون!
    ريسك واقعا خطرناكيه واقعا خطرناك!!!
    ---------------------------------------------
    راستي منم تازه اومدم اميدوارم اين تاپيك بتونه بهم كمك كنه!

سلام

ممنون از راهنمائيتون
    شما ازدواج كرديد ؟؟؟

داره خودمونی میشه carol's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط F_Yavari
    سلام

ممنون از راهنمائيتون
    شما ازدواج كرديد ؟؟؟
    نه ولي مگه حتما آدم بايد دچار يه اتفاقي شده باشه تا تجربه ي اونو كسب كنه ، بيشتر اوقات با يك كم دقت مي تونيم به جوابامون برسيم

اگه نباشه جاش خالی می مونه رويا خانوم's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط F_Yavari
    دوستان ، اگه شما یه خواستگار سمجی داشته باشین که صورت ظاهریش تعریفی نداره ، اما سیرت باطن رو داره
    ایمان و اخلاقشو بنا به اظهارشون بپسندید و طرف یه شغل معمولی داشته باشه مثلا یکی از ارگانای دولتی
    البته از خونواده اصل و نسب داری هم نباشه و وسیله شم یه موتور سیکلت باشه و پسری دانشگاه ندیده باشه که تحصیلاتی در حد سیکل یا خداکثر دیپلم داشته باشه، حاضرید طبق فرمایش امام جعفر صادق که شرط را در ایمان و اخلاق گذاشتن باهاش یه عمر زندگی کنید ؟
    کسائی که ازدواج کردن یا هر کسی که تجربه مفیدی تو این زمینه داره ، اگه لطف کنن تجربه هاشونو در این زمینه ارائه کنن ممنون میشم
    در مورد مطلبتون بايد بگم كه من سعي مي كردم در مورد اين آقا بيشتر بدونم (حتي اگر همه خصوصيات خوب رو هم داشته باشه)
    چيزي كه خيلي مهمه هم كفو بودنه. چه تو تحصيل ، خانواده و يا موقعيت اجتماعي. ولي ثروت و قيافه را مي شه يه كاري كرد. چيزي كه مهمتر از همه ايناست اخلاقه. و اينو بدون كه اصلا نمي توني با گفتن خودش يا بقيه به صحت و سقم اون پي ببري. اخلاق تو همنشيني معلوم مي شه.
    كسي رو مي شناسم كه 1 سال ، با يكي آشنا بود( البته تو محيط كاري- تحصيلي) با هم حرف مي زدن و همديگرو هم زياد مي ديدن و به جرئت قسم مي خوردن كه كلي همديگر رو مي شناسن ولي بعد از نامزدي تازه چهره هاي اصليشون رو ديدن. يعني تازه به خوي و خصلت واقعي همديگر پي بردن... الان خوشبختن...مي دونيد چرا؟؟
    چون خانواده هاشون عين همن... تربيت حاكم بر خانواده هم همين طور...طريقه زندگي...شغل باباشون...فراز و نشيب زندگيشون
    ولي يكي تو خانواده اي درون گرا بزرگ شده بود و اون يكي برون گرا...يكي وقتي ناراحت مي شد تو خودش مي رفت ولي اون يكي شاد و بشاش بود و طاقت چند دقيقه قهر رو نداشت.
    يكي عصباني بود و اگر از كوره در مي رفت ( در حالي كه تو دوران آشنايي تنها چيزي كه در مورد اون نمي شد فكر كردهمين عصبانيتش بود ) تا چند روز به حال خودش بود ولي اون يكي عصبانيتش با يك مطلب خنده دار از بين مي رفت.
    با تمام اين اوضاع تونستن بعد از مدتي روي اخلاقاي هم تاثير بزارن. سعي مي كردن و موفق هم شدن. البته...
    دلايل موفقيت:
    خوش قيافه نبودن براي اون خانوم مهم نبود.
    خانواده سطح پايين براش مهم نبود. چون با خودش هم تراز بود
    ثروت براش مهم نبود. چون اعتقاد داشت از صفر هم مي شه شروع كرد.( مادر و پدرش همين طور بودن)
    تحصيلات براش مهم بود و اون آقا هم تحصيل كرده بود.
    اعتقادات مذهبي براش خيلي مهم بود. و خانواده هر دو خيلي مذهبي بودن.
    براي خانواده و بزرگتر خيلي احترام قائل بودن. به همين علت هيچ وقت با خانواده طرفين مشكل نداشتن.

و حالا شما دوست عزيز:
    سعي كن خودتو بسنجي. ببين كه چقدر از خواسته هات با اين ازدواج برآورده مي شه. آيا فقط و فقط اخلاق و ايمان برات مهمه و يا نه؟...دو روز ديگه فيلت ياد هندوستان مي كنه.
    اگر اون جوري كه گفت( ايمان و اخلاقش خوبه ) نبود...اون وقت چي؟ آيا بازم مزيتي داره كه باهاش بموني. با تلخي هاي زندگي مواجه بشي. بتوني با تموم عيب و ايرادتش دوسش داشته باشي.
    ببين پول خوبه ولي بي پولي تا وقتي قابل تحمل هستش كه برات مهم نباشه.
    تا يكي دو سال شايد هيچ اتفاقي نيوفته ولي اگر بتوني تا 10 سال باهاش مدارا كني...اون وقته كه مي شه گفت : انتخابت خوب بوده. بايد خيلي با احتياط عمل كني...چون پاي يك عمر زندگيه...
    تو رو خدا اگر نمي توني با اين شرايط كنار بياي همون بهتر كه همين الان جواب رد بدي. يك بار دل يك جوون رو بشكني بهتر از اونه كه بعدها هميشه دلشو بشكني...سركوفت بزني و اونو با ديگران مقايسه كني...غرورشو بابت مسائل روز مره و الكي بشكني.
    پس بي محابا جواب نده. سعي كن طولش بدي تا شناختت بيشتر بشه...اگر خيلي سمج باشه منتظرت مي مونه.

در ضمن يك تجربه زنونه:
    هر مردي كه براي بدست آوردن زن دلخواهش با همه بجنگه...حتي با همون زن...بعد ها خيلي دوسش داره و حاضر نيست كه به راحتي اون از دست بده.

اگر زياد نوشتم ببخشيد. و مفق باشيد.

حـــــرفـه ای Asalbanoo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    esfahan

پيش فرض

اگه اجازه بديد من هم نظرمو مي گم

من در صورتي قبول مي كنم كه اول خودمو خوب شناخته باشم و با خودم كنار اومده باشم. يعني بدونم اولويت اول من در ازدواج چيه.اگه واقعا اينقدر با خودم ندار بوده باشم و اينقدر بلوغ داشته باشم و به خودم اطمينان داشته باشم كه ايمان و اخلاق خوب در ازدواج غايت رضايت و ارزوي من باشد قبول مي كنم. اما اگه سبك و سنگين كردم و ديدم نه اينقدر بزرگ نشدم( از جهت اينكه به خواسته هاي خودم ايمان داشته باشم و مسئوليت كارهامو قبول كنم.) رد مي كنم. چون درست نيست من با يك تصميم نسنجيده با زندگي كس ديگه هم بازي كنم.

حـــــرفـه ای magmagf's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    esfahan

داره خودمونی میشه F_Yavari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

سلام

ممنون از کلیه دوستائی که لطف دارن !
    ببينید يه چيز اين وسط هست و اينه كه تحصيلاتمون در يه سطح نيست ! نمی دونم این مورد قراره برام ایجاد مشکل کنه یا نه ؟

اگر اون جوري كه گفت( ايمان و اخلاقش خوبه ) نبود...اون وقت چي؟ آيا بازم مزيتي داره كه باهاش بموني. با تلخي هاي زندگي مواجه بشي. بتوني با تموم عيب و ايرادتش دوسش داشته باشي.
    نمي دونم ! من تنها ارجحيت خواستگارامو تو ايمان و اخلاقشون مي بينم اما نمي دونم چه جوري ميشه اونو سنجيد

سعي كن طولش بدي تا شناختت بيشتر بشه...اگر خيلي سمج باشه منتظرت مي مونه.
    دارم همين كارو ميكنم اما احساس ميكنم اون فك ميكنه من بهش اعتماد ندارم
    نمي دونم چيكار كنم ؟؟؟
    البته مطالب جالبی هم تا حالا دسگیرم شده ، میذارم امیدوارم برا بقیه هم مفید واقع بشه ! ××عجب ! من که نتونیستم اینجا چیزی آپلود کنم !××

خدایا ، خیر دنیا و آخرت را به ما ارزانی دار و شر دنیا و آخرت را از ما دور گردان !

راستی ، این تغییر آواتور مربوط میشه به تاپیک خاطرات و داستانهای ترسناک
    هر کی مثل خودمه و نمی تونه نیگا کنه یه سر بیاد به اون تاپیک تا شجاع بشه !

موفق باشید

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

ما هم هستیم

Banned RooS's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    HOllAND

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط dj_roza
    ما هم هستیم

خوش اومدي
    كاش يه كم بيشتر از خودت ميگفتي

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

عزیزم : می تونم ایمیل های دنیا رو چک کنم؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

من دنبال یک ایمیل می گردم؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •