ممنون - معلوم شد خیلی هم سرم کلاه نرفته .
ممنون - معلوم شد خیلی هم سرم کلاه نرفته .
Last edited by sola; 16-05-2012 at 20:04.
به نظر من Xbox360 از نظر کپی خور بودن زود در دسترس بودن بازی های کپی خیلی خوبتره . ولی گذشته از کپی خور بودن هر دو کنسول های خوبی اند . PS3 واسه کپی خور کردنش اگه بخوای بازی های روز رو انجام بدی اونم نه همش فقط تعدادیش باید یه دانگل بخری که قیمتش از 100 تا 200 تومن متغییره . پس واسه کپی بازا بهترین انتخاب 360 هستش . اگه هم خریدی با هارد 250 بگیر نه 120 چون هر دوش یه قیمت در میان
محتوای مخفی: قیمت ها
سلام
من چند ساله PS2 دارمپس از سالها تصمیم گرفتم XBOX بگیرم بودجه هم در حد 600 دارم میشه منو راهنمایی کنید
اگه پولت همینه یه اسلیم 4گیگ میتونی بخری ولی اگه حدود 60 تومن بزاری روش میتونی یه اسلیم 250 بخری
یا علی![]()
دوستان الان باصرفه ترين كنسول واسه خريدن چيه؟قيمتش برام مهمه.درضمن كنسول هاي جديد شركت سوني و مايكروسافت كي ميان؟چون من ميخوام تابستون رو كار كنم يا پلي 3 يا ايكس باكس بگيرم اما ميترسم يك يا دو سال ديگه كنسول هاي جديد بيان !
ولی خداییی XBOX 360 ارزش ش رو داره تا 300 تومن هم بره
بر این اساس قضاوت کن ...
بازی های انحصاری= PS3
قابلیت انجام بازی های روز= ایکس باکس
گرافیک= ایکس باکس
پی اس 3 رو برای انجام بازی های روز نمیتونی روش حساب کنی اما کلی بازی قابل بازی انحصاری فوق العاده داره. ایکس باکس تو بازی های مشترک گرافیک بهتری ارائه میده و میشه بازی های روز رو باهاش بازی کرد.
از نظر قیمت هم الان هیچکدوم به صرفه نیست. در قیاس با قیمت واقعیشون حداقل دوبرابر هستند. هرچند از PC ارزونتر تموم میشه.
دوستان من ميخوام اكسباكس اسليم ٢٥٠ گيگ ام رو با پلي لستيشن ٣ مدل ٣٢٠ گيگ كپي خور يكي از دوستام تعويض كنم.
كدوم يك ارزش و قيمتشون بيشتر از اون يكيه؟
ممنون ميشم زود راهنماييم كني. پيشاپيش ممنون
سلام
دوستان اگه من بخوام یه Xbox360 Arcade دسته دوم بخرم میتونم دور و ور 330 تومن جایی پیدا کنم؟کجا؟
چجوری با دیدن کنسول بفهمم که ریجنش pal هست یا چیز دیگه؟واز کجاش بفهمم که لایت آن 0225 یا 9504 که مطمعن بشم بخرمش؟
2: تو c4زده بود لایت آن 02510c این دیگه چیه؟
3: بعدشم این lt+v3 جریانش چیه؟تو بازار دیدم رو جعبه کنسولا گوشش تو یه کادر سبز نوشته بود 3 .چی هست؟
5:فروشنده ها میگفتن ما این کنسولا رو میاریم باز میکنیم کبی خورش میکنیم بعضیاش که کبی خور نمیشن درایوشو عوض میکنیم بعضیاشم که اصلا نمیشه برمیگردونیم. راسته؟
6:نکنه منم از خارج بیارم کبی خور نشه مجبور شم چیزاشو عوض یا دستکاری کنم یا خرجش خیلی بشه؟
7:تو بازار 3 مدل کنسول بود 4G & 250G & 320G .کدومش خوبه؟
8:این مدلا که من گفتم elite یا arcade داره؟
شرمنده که انقد سوال دارم اگه ممکنه یکم زود جواب بدید تا بتونم تصمیم بگیرم
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)