مشکل DC شدن سرور از مد پرش نبود
از یک پلاگین دیگه بود
+
همچنان در تلاش برای اضافه کردن مدهای جدید
مشکل DC شدن سرور از مد پرش نبود
از یک پلاگین دیگه بود
+
همچنان در تلاش برای اضافه کردن مدهای جدید
سلام بچه ها من میخواستم اولین بار تو عمرم یک بازی بصورت آنلاین انجام بدم اینطوری بگم من تو این زمینه هیچ اگاهی ندارم واسه اینکار فقط میدونم اینترنت خوبی می خواد یک اینترنت 2 مگابایتی از مخابرات بندرعباس گرفتم نه بده نه خوب(درکل ازواقعی هم کمتر به نظر میاد ) خوب ولش کن میخواستم بدونم واسه انجام این بازی از کجا شروع کنم
اگه میشه راهنمایی کنید
Last edited by xlife; 01-06-2012 at 17:14.
2 مگابایت مخابرات چجوری بهت داد؟
من که 256 مخابرات مشهد تقریبا بدون لگ
از روش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] استفاده کنید
خوب بازم ندیدم
T2T|Revenger هستم
حتما اون موقع که شما بودی، من نبودم.
این سرور واسه من زیاد لگ داشت، واسه همین اغلب روی سرور دیگه بازی می کنم. دوباره یه سر میزنم ببینم بهتر شده یا نه.
دوستانی که steam بازی میکنن اگه مایل هستن که mw3 رو با bf3 عوض کنن لطفا ایدی یاهو d4rk.w1ngs رو ادد کنن یا که پیغام خصوصی بدن همینجا . ممنون![]()
یه چیزی برام خیلی عجیبه همیشه وقتی با یه اسلحه خاص تو بازی میرم یکی عین اونو میاره ! مثلاً بعضی لانچرا کم استفاده میشن ولی تو هر سروری که میرم سریع یکی پیدا میکنم مثل خودمه ! یعنی اینم یه جور هکه ؟ نکنه بعضی پلیرا فیک هستن ؟ اگر اینطوره جون مادر محترمتون راستشو بگید
این سرورای ایرانی هم دیگه حالمو به هم زدن همه کلاسارو زدن قفل کردن هر کلاسیم زمین تا آسمون با اون یکی فرق داره و بعیده به خاطر یه چیز غیرمجاز همشون بسته شده باشه خلاصه این کارای ایرانیاس بعد میگن چرا مملکتمون عقب موندس بعد میگن چرا اینجا همه چیز س.ا.ن.س.و.ر میشه درحالیکه خودشون این کارو میخوان
بعضی ها فقط چندتا آیتم رو ممنوع می کنند مثل لانچرها
اگه توی کاستوم کلاس یکیشون باشه قفل میشه و نمیشه برداشتش
آدم مجبور به چه کارایی میشه
بفرما اینم کلاسای من !
خودت قضاوت کن اصلاً کار دستیه بزنی یه قانون برای سرور خودت طراحی کنی که هرجور مدل سلاحی توش خلاف باشه ؟ این کارای آدمین ریشه در مشکلات اخلاقیش داره به نظر من
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)