تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3054 از 3195 اولاول ... 20542554295430043044305030513052305330543055305630573058306431043154 ... آخرآخر
نمايش نتايج 30,531 به 30,540 از 31949

نام تاپيک: سوالات و راهنمایی های عمومی کنسول Xbox 360 - (پست اول حتما خوانده شود!)

آخر فروم باز amirpers's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    در پناه خدا

پيش فرض

درود بر شما که یک گیمر اکس باکس ۳۶۰ دار هستید. همه در ابتدا اینجور سوال ها رو دارن.

۱. Microsoft Points همون واحد پول در لایو هستند، که میتونید باهاشون مپ های جدید ، دی ال سی ، تم و .... خریداری کنید، البته باید ذکر کنم که بعضی از بازی ها (اکثرا بازی هایی که توسط EA , ubisoft منتشر میشن) برای مولتی به Online pass نیاز دارن که ۸۰۰ پوینت هست. البته Geow 3 به آنلاین پس نیازی نداره.
    چندین راه برای خرید و یا بدست آوردن MSP وجود داره:
    • خرید مستقیم از اکس باکس لایو به وسیله کارت اعتباری و یا pay pal که اکثر ایرانی ها نمیتونن و نمیکنن!
    • خرید از واسطه هایی که در ایران هستن و اگر پ.خ بدید میتونم بهترینشون رو که با بهترین قیمت گلد و مایکروسافت پوینت میفروشه رو بهتون بگم.
    • استفاده از سرویس Xbox Live Rewards از طریق این لینک که بعد از عضویت در لایو میتونید پوینت رایگان به صورت کاملا قانونی جایزه بگیرید بر اساس خرید هایی که از لایو میکنید و فعالیت هاتون
    • استفاده از سرویس bing.com که خب اغلب اکانت های ایرانی رو میبنده
    • شرکت در give away های لایو که اکثرا تنها آمریکایی ها میتونن شرکت کنن

و اما سوال دومتون:
    آیا شما به لایو وصل هستید؟ اگر نیستید طبق لینک زیر این کار رو انجام بدید و از امکانات این شبکه فوق العاده برخوردار بشید!
    آموزش های بالا توسط ساپورت خود لایو ساخته شده و کاملا مطمئن و قدم به قدم هست.

خب وقتی به لایو کانکت شدید و گیمرتگ ساختید باید Gold Membership داشته باشید که اگر کنسولتون الیت و یا اسلیم الیت باشه ۱ ماه رایگان دارید، و اگر هم نه باید خریداری کنید!( این گلد ممبرشیپ برای آنلاین بازی کردن نیاز هست + احتمال زیاد تا ۲ ماه آینده اکس باکس لایو مجانی میشه)
    بعد از اون میتونید آنلاین بازی کنید.
    لازم به ذکر هست که:
    اولا تعدادی از بازی ها ایران رو بلاک کردن و یک سری ترفند برای آنلاین بازی کردنشون وجود داره، از جمله Geow که خب ایرانی ها الان به راحتی با ترفند های بسیار ساده بازی میکنن!
    دوما اگر کپی بازی میکنید سعی کنید دیسک هاتون تمام فاکتور های امنیتی رو داشته باشه.

در ضمن میتونید من رو در اکس باکس لایو اد کنید : (Guide => Friends => add a new friend ) و گیمر تگ من :‌ The FamousS One
    ببینید هر کس به محیط لایو وارد میشه چه ایرانی و چه خارجی یک سری مشکل داره در ابتدا و نا آشنا هست، مخصوصا ایرانی ها! من تنها Xbox Ambassador فارسی زبان هستم و در رنکینگ جهانی هم رتبه ۷۳۴ ام رو دارم ( ۵۰۰ هزار نفر) و میتونید از لینک زیر از این باره مطمئن بشید:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    گیمرتگ من : imlookin4anewgt ( گیمرتگ قبلی من هست که به دلیل تازه عوض کردن گیمرتگم به The FamousS One هنوز در امبسدرز ثبت نشده و تا ۱۵ ام ماه جدید میشه)
    حتما من رو اد کنید تا بتونم در هر موردی که مشکلی دارید در اکس باکس لایو کمکتون کنم! وظیفه ما اینه تا محیط اکس باکس لایو رو برای شما راحت تر کنیم!
    موفق باشید!
    ممنون از وقتی که گذاشتی برام.
    عرض کنم که من بازیم اوریجیناله و قبلا هم گیمر تگ ساختم و به لایو وصل شده بودم ولی مولتی و آنلاین بازی نکرده بودم. قبلا چون وصل شده بودم، الکی الکی 1 ماه رایگانم پرید و ازش استفاده نکردم.
    دیشب خواستم امتحان کنم، وصل شدم با وایرلس به لایو ولی همونطور که توضیح دادم در پست قبلیم، نتونستم بازی کنم و گفت که پروفایل شمااین اجازه رو نداره.

عجیبه که باید کلی برای بازی اوریجینال پول داد و برای آنلاین بازی کردنش هم (طبق صحبت های شما برای بعضی بازی ها) پوینت جداگانه داشت یا به عبارتی دوباره پول پرداخت کرد.

اگه نباشه جاش خالی می مونه sajjadsa's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

لطفا پاک شود ...
    Last edited by sajjadsa; 29-05-2012 at 23:53.

تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

آقا من گیج شدم از بس اینور اونور چیز خوندم قاطی کردم. لطفا یکی یه جواب سر راست به من بده ممنونش میشم.الان من رو LT2 هستم. اگر LT3 بریزم و بازیم XDG3 نباشه هنوز میتونم رو LT3 بازیش کنم؟ یا باید دوباره برم دیسکشو بخرم؟

این بازی ها XGD3 هستند؟
    Modern warfare 3
    Batman arkham city
    witcher 2

آخر فروم باز HORROR's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    هیچ جا

پيش فرض

آقا من گیج شدم از بس اینور اونور چیز خوندم قاطی کردم. لطفا یکی یه جواب سر راست به من بده ممنونش میشم.الان من رو LT2 هستم. اگر LT3 بریزم و بازیم XDG3 نباشه هنوز میتونم رو LT3 بازیش کنم؟ یا باید دوباره برم دیسکشو بخرم؟

این بازی ها XGD3 هستند؟
    Modern warfare 3
    Batman arkham city
    witcher 2

اره این بازیا xgd3 هستن... بازیای معمولی روی lt3 اجرا میشه. بازیای xgd3 باید برای lt3 پچ بشه تا اجرا بشه

5. این کاربر از HORROR بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پزشک انجمن S0R3N4's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    حزب نازی

پيش فرض

سلام
    خسته نباشید
    من یه اسپیکر logitech z906 5.1 خریدم...و یک کارت صدای اکسترنال Creative Sound Blaster X-Fi Surround 5.1 Channels- USB که همونطور از نامش پیداس با کابل USB به لپ تاپ وصل میکنمش و از این طریق یه سیستم صوتی اعجاب انگیز رو دارا شدیم ما...
    در نصب این سیستم صوتیمون به لپ تاپ هیچ مشکلی نداشتم...
    ولی نمیدونم چجوری اون رو به XBOX360 یا به مونیتوری که به کنسول وصله نصب کنم...خود مانتیور من (LG M2394 ) اسپیکر داره...ولی خب این کجا و آن کجا...
    روی اسپیکری هم که خریدم نوشته شده که به همه ی کنسول ها میشه وصلش کرد..
    حالا من موندم این کارت صدا و اسپیکر باید به مونیتور نصب بشن یا کنسول؟
    با کابل USB کارت صدا رو به کنسول نصب کردم...ولی همچنان صدا رو از مانیتور شنیده میشد...چه باید کرد که این سیستم صوتی 5.1 ما به کنسول وصل شه و صدای کنسول رو از مانتیور نشنوم ؟؟
    ممنون میشم راهنمایی کنید

English | Active member gap's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

ممنون از وقتی که گذاشتی برام.
    عرض کنم که من بازیم اوریجیناله و قبلا هم گیمر تگ ساختم و به لایو وصل شده بودم ولی مولتی و آنلاین بازی نکرده بودم. قبلا چون وصل شده بودم، الکی الکی 1 ماه رایگانم پرید و ازش استفاده نکردم.
    دیشب خواستم امتحان کنم، وصل شدم با وایرلس به لایو ولی همونطور که توضیح دادم در پست قبلیم، نتونستم بازی کنم و گفت که پروفایل شمااین اجازه رو نداره.

عجیبه که باید کلی برای بازی اوریجینال پول داد و برای آنلاین بازی کردنش هم (طبق صحبت های شما برای بعضی بازی ها) پوینت جداگانه داشت یا به عبارتی دوباره پول پرداخت کرد.
    خواهش میکنم، وظیفه ی منه!
    پس شما گلد نیستید، باید گلد خریداری کنید (به نظر من ۲ روزه خریداری کنید که هم قیمتش پایینه و هم اگر خوشتون اومد یک ۳ ماهه بگیرید تا اینکه رایگان بشه گلد (احتمالا) ) میتونید با سرچ در گوگل به سایت های مختلف فروش دسترسی پیدا کنید که البته در قیمت های پایین مثل ۴۸ ساعته تفاوت قیمت چندان نیست و فرق چندانی نداره از کجا بگیرید، اما باز هم اگر خواستید پ.خ بدید تا یکی از دوستان در لایو که سایت هم داره و از همه ارزون تر میده رو به شما پیشنهاد بدم.البته اگر کنسولتون الیت و یا اسلیم الیت هست، میتونید یک اکانت یا همون گیمر تگ دیگه برای لایو بسازید و ۱ ماه هم رایگان داره ۲ باره، کلا الیت و اسلیم الیت قابلیت چند تا اکانت گلد ۱ماهه رایگان دارند!

در مورد Online Pass هم باید گفت که :
    در آمریکا و کلا کشور های خارجی که گیمر باید اریجینال بگیره، معمولا چند تا دوست مثلا یکیشون یک بازی میگیره، یک دوست دیگه یکی دیگه و .... و خب بازیهاشون رو به همن میدن و یا اغلب بازی ها رو اجاره میکنن در خارج از کشور. این امر یک امر قانونی هست اما شرکت های مثل یوبی و EA و ... سیاستی گذاشتن که همراه هر بازی اوریجینال ۱ آنلاین پس هم وجود داره برای نفر اولی که بازی رو میگیره! حالا اگه اجاره بدن بازی رو یا .... باید دوباره نفر دوم هم آنلاین پس بخره، پس کسی که اوریج بگیره لازم نیست دوباره پول آنلاین پس بده!‌ من در پست قبلیم فراموش کردم بگم! ببخشید!
    سلام
    خسته نباشید
    من یه اسپیکر logitech z906 5.1 خریدم...و یک کارت صدای اکسترنال Creative Sound Blaster X-Fi Surround 5.1 Channels- USB که همونطور از نامش پیداس با کابل USB به لپ تاپ وصل میکنمش و از این طریق یه سیستم صوتی اعجاب انگیز رو دارا شدیم ما...
    در نصب این سیستم صوتیمون به لپ تاپ هیچ مشکلی نداشتم...
    ولی نمیدونم چجوری اون رو به XBOX360 یا به مونیتوری که به کنسول وصله نصب کنم...خود مانتیور من (LG M2394 ) اسپیکر داره...ولی خب این کجا و آن کجا...
    روی اسپیکری هم که خریدم نوشته شده که به همه ی کنسول ها میشه وصلش کرد..
    حالا من موندم این کارت صدا و اسپیکر باید به مونیتور نصب بشن یا کنسول؟
    با کابل USB کارت صدا رو به کنسول نصب کردم...ولی همچنان صدا رو از مانیتور شنیده میشد...چه باید کرد که این سیستم صوتی 5.1 ما به کنسول وصل شه و صدای کنسول رو از مانتیور نشنوم ؟؟
    ممنون میشم راهنمایی کنید
    سلام،

اولا مبارک باشه و ایشالله بوم بومش واست ببوم بومه
    در این رابطه باید بگم که خیلی از افراد خیلی این کار رو پیچیده نشون میدن! در صورتی که اصلا کاری نداره! من یک راه خیلی ساده و کم خرج پیشنهاد میکنم! البته راه های دیگه ای هم هست که بعضی سخت تر و بعضی پر خرج تر هستن! به این روش میگن 3mm to RCA (HeadPhone Port) (البته اگر مانیتور شما هم پورت ورودی صدا و هم خروجی داره میشه از این روش استفاده کرد، اگر نه بگید تا روش دیگه ای رو بگم)
    چجوری هست حالا؟
    ببینید اول شما کل پورت های صدا ی اکس باکس رو به مانیتور کانکت کنید.
    مطمئنا مانیتورتون پورت هدفون داره! خب حالا 3.5mm to stereo RCA رو به پورت هدفون وصل کنید! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو میگم!
    حالا با سیم پورت های RCA رو به ساب های اسپیکر وصل کنید!
    از این روش شما میتونید هر چیزی که به تلویزیون وارد میشه رو از طریق اسپیکر بشنوید!
    البته لینک بالا از روش RCA TO RCA استفاده کرده که از پورت خروجی هدفون استفاده نکرده!‌ میشه از این روش هم استفاده کرد!
    سوالی بود در خدمتم!
    موفق باشید!
    Last edited by gap; 30-05-2012 at 10:20.

8. 4 کاربر از gap بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن موبایل A.N.A.P's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Clouds

پيش فرض

احتمال زیاد تا ۲ ماه آینده اکس باکس لایو مجانی میشه
    دوست عزیز منبع این حرفت کجاس ؟
    منم اد کن : AliN 11

10. این کاربر از A.N.A.P بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

English | Active member gap's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

دوست عزیز منبع این حرفت کجاس ؟
    منم اد کن : AliN 11
    ذكر كردم احتمالا! منبعش هم يك سري از شايعات هست! البته عده اي گفتن April fool بوده ! اما ميگن ممكنه اينطور باشه! از اين جهت كه خيلي از افراد از امكانات ديگه لايو استفاده نميكنن و خب پول إضافي ميدن! ممكنه بازي كردن آنلاين رايگان و استفاده از ديگر إمكانات پولي بشه!!

12. 2 کاربر از gap بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای sonixax's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آلمان

پيش فرض

ذكر كردم احتمالا! منبعش هم يك سري از شايعات هست! البته عده اي گفتن April fool بوده ! اما ميگن ممكنه اينطور باشه! از اين جهت كه خيلي از افراد از امكانات ديگه لايو استفاده نميكنن و خب پول إضافي ميدن! ممكنه بازي كردن آنلاين رايگان و استفاده از ديگر إمكانات پولي بشه!!
    من برای آنلاین زدن رفتم یه 360 دیگه خریدم ولی یک بار هم لایو نرفتم ! چون مجانی نیست .
    راستش خوشم هم نیومد ازش - قدیمها بهتر بود .

14. 2 کاربر از sonixax بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

اره این بازیا xgd3 هستن... بازیای معمولی روی lt3 اجرا میشه. بازیای xgd3 باید برای lt3 پچ بشه تا اجرا بشه
    بازی های روز هم دیگه همشون XGD3 هستند دیگه ...؟
    بازی های غیر XGD3 رو میشه با LT3 رو هارد نصب کرد؟
    Last edited by sajjadsa; 30-05-2012 at 19:14.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •