تبلیغات :
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 631 از 1049 اولاول ... 131531581621627628629630631632633634635641681731 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,301 به 6,310 از 10487

نام تاپيک: سینمای خانگی

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

سلام

دیروز یه Lumexy le1007 خریدم به قیمت 75 تومن با کابل HDMI

سوالی بود در خدمتم
    سلام؛

دوست گل ، لطف میکنی چنتا چیزو امتحان کنی؟

فرمتای مختلفی که دم دستتونه ( avi , mpg , wmv , mkv ,.... ) رو با حجمای مختلف با زیرنویس فارسی روش امتحان کنید

یکی هم اگه هارد با حجم بالا ( یک ترا به بالا ) دارید بهش وصل کنید ببینید درست کار میکنه یا خیر؟

ممنون

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2012

پيش فرض

زنگ بزن به خدماتش مگه گارانتی نداره؟
    دلت رو خالی نمی کنم ، من خودم هم قبلا می خواستم denay رو بگیرم ولی بخاطر اینکه خدمات خوبی نداره سراغش نرفتم . زنگ به زن و پیگیر کن.
    به خدماتش زنگ زدم گفت دستگاه رو ریست کن درست میشه، ولی این کارو کردم فرقی نکرد. همون مشکل قبل رو داره، جالبه اینکه ازشون در مورد آپدید نرم افزار دستگاه پرسیدم ، گفتن که دنای برای گیرنده هاش فعلا اپدیت نرم افزار نداره.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

درود
    دوستان یه سوال داشتم
    روی شبکه ی دیجیتال هر شهرستان غیر از شبکه های 1-5 آیا شبکه های استانی بقیه استان ها هم پخش میشه یا فقط استان مورد نظر؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه faraname's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011
    محل سكونت
    ســـــــاری

پيش فرض

فقط همون استان بعلاوه تهران .

5. این کاربر از faraname بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

با سلام

من يه سوني EX710 دارم
    ميخوام براش يه سينماي خانگي جور كنم
    يه پليري هم مي خوام كه همه فرمت ها و البته زيرنويس فارسي (SRT و Sub/IDX) رو ساپورت كنه

اگه بخوام يه چيز خوب و البته نه عالي و گرون بگيرم چقدر بايد هزينه كنم و چه مدلي پيشنهاد ميديد؟

با تشكر قبلي

7. این کاربر از gorgin83 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Apr 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام خدمت همه !
    من یه لومکسی 1007 خریدم ، سرچ اتوماتیک که میکنم ، فقط 8 تا کانال رو پیدا میکنه (شبکه 1 و 2 و 3 و 4 و 5 و خبر و آموزش و قرآن !)
    اهل تهران هم هستم
    به نظر شما مشکل چیه ؟
    آنتن رو بچرخونم ؟ به کدوم طرف ؟
    راستی میشه فرکانس دستی همه رو بگید؟
    یه سوال دیگه
    یکی از دوستام میگفت اینا آپدیت ندارن بدرد نمیخورن ، ایکس ویژن 103 گرفته میگه خیلی خوبه !

ممنون از همه

اگه نباشه جاش خالی می مونه faraname's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011
    محل سكونت
    ســـــــاری

پيش فرض

مشکل از جهت آنتن شماست . شما جهت آنتن ات باید به سمت مرکز فرستنده ایی باشه که در نزدیکی تون هست یا خود صدا و سیما . راهش اینه فقط . در مورد دستگاه لومکسی هم نه . این دستگاه مارک خوبی هست . پر فروش هم هست . من خودم خیلی ازش فروختم . مطمئم باش XVISION از اون پایین تره . من خودم با هر دوشون کار کردم . لومکسی یک چیز دیگه اس . خیال ات راحت . ( آپدیت هم واسه چی می خوای ؟ ) مگه الان مشکلی داره ؟ آپدیت شدن کانال ها مهمه که با هر بار جستجو به مجرد اضافه شدن یک کانال جدید میسر میشه .

آخر فروم باز HITB0Y's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    هرجا که $ باشه!

پيش فرض

سلام دوستان
    نظرتون درباره دستگاه های زیر چیه؟!
    چه جوری میشه گیرشون آوارد؟!
    دوست دارید به جای خرید یک گیرنده دیجیتال و پخش‌کننده مالتی مدیا که کلی جا هم می‌گیرند یک دستگاه خریداری کنید که تمام این امکانات را یک جا به شما ارائه کند.

به گزارش پایگاه خبری فناوری اطلاعات برسام، اگر به دنبال این چنین دستگاهی هستید ایسوس یک محصول جدید به نام O!Play Media Pro Smart TV Set-Top Box ساخته است که این دستگاه را در دل خود جای داده است.
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] این دستگاه مجهز به گیرنده ----T است که این امکان را به شما می‌دهد تا بدون هیچ مشکلی کانال‌های تلویزیون ایران را دریافت و آن را در تلویزیون مشاهده نمایید.
    اما این تمام ماجرا نیست چون این محصول یک پخش‌کننده قدرتمند با امکان پخش ۵۰ فرمت مختلف صوتی و تصویری است که با استفاده از آن می‌توانید اکثر فرمت های صوتی، تصویری و زیر‌نویس را بدون کمترین مشکلی مشاهده کنید.
    ایسوس برای ارتباط راحت‌تر و به اشتراکی بدون دردسر اطلاعات یک گیرنده بی‌سیم نسل n را در داخل دستگاه تعبیه کرده است که از امکان سرعت انتقال اطلاعات بالایی برخوردار است.
    این دستگاه مجهز به دو پورت USB، یک پورت شبکه گیگابایتی، خروجی Mini HDMI، خروجی آنالوگ صدا و تصویر، خروجی صدای دیجیتال، اسلات کارت خوان حافظه و ورودی RF است که شما را از لحاظ امکانات کاملاً بی نیاز می‌کند.
    در کل اگر تلویزیونی دارید که از کیفیت تصویر آن راضی هستید و می‌خواهید آن را به یک هاب صدا و تصویر تبدیل کنید بهترین انتخاب شما O!Play Media Pro Smart TV Set-Top Box خواهد بود.
    و یک ورژن قبل تر این دستگاه:

گیرنده های دیجیتال مدتی است که طرفداران بسیاری را در کشورمان پیدا نموده است. زیرا این محصولات تصاویر بسیار با کیفیت را در اختیار کاربران و بینندگان تلویزیونی قرار می‌دهد.

حال آنکه اگر این دستگاه هوشمند باشد و قابلیت اتصال به اینترنت و پخش فایل‌های بسیار با کیفیت را نیز داشته باشد محبوبیت آن را چند برابر خواهد شد.
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] به گزارش پایگاه خبری فناوری اطلاعات برسام، با توجه به این موضوع ایسوس به تازگی دستگاهی را به بازار ارائه کرده است که تمام نیاز‌های صوتی و تصویری کاربران را برآورده می‌نماید.
    این محصول که O! Play TV Pro نام دارد. به عنوان قوی‌ترین پخش‌کننده چند‌رسانه‌ای می‌باشد که تا‌کنون ایسوس به بازار عرضه نموده است.
    این محصول مجهز به گیرنده ----T با ویژگی EPG ( Electronic Program Guide) است که امکان نمایش اطلاعات مربوط به کانال‌ها و دیگر موارد را به کاربر می‌دهد.
    اما این تمام ماجرا نیست چون این دستگاه امکان نصب هارددیسک ۳٫۵ اینچی تا ظرفیت ۳ ترابایت را با فرمت های رایج دارد و به وسیله این ویژگی کاربر می‌تواند با تعیین زمان‌بندی برنامه‌های مورد نظر و دیگر فایل‌ صوتی و تصویری خود را روی آن ذخیره کند.
    البته طبق اطلاعات ارائه شده این دستگاه از NAS هم پشتیبانی می‌کند که این موضوع بیش‌ از پیش O! Play TV Pro را به یک محصول برای کاربران حرفه‌ای تبدیل کرده است.
    این دستگاه قابلیت پشتیبانی از بیش از ۵۰ فرمت صوتی و تصویری را دارد که این فرمت‌ها شامل تصاویر ویدئویی ۳D هم می‌شود!
    علاوه بر این O! Play TV Pro از سرویس‌های ویدیویی و صوتی تحت وب هم پشتیبانی می‌کند که در صورت اتصال به اینترنت از طریق پورت شبکه یا بی‌سیم امکان استفاده از این سرویس‌ها وجود دارد.
    یکی از قابلیت‌های جالبی که در این دستگاه وجود دارد Easy To play‌ است. با استفاده از این ویژگی می‌توانید تنها با ساخت یک پوشه به اسم Auto Play و کپی اطلاعات خود در آن طراحتی و بدون هیچ کاری فیلم‌های خود را بعد از نصب حافظه فلش به دستگاه مشاهده نمایید.
    همچنین با وجود ویژگی O! Direct امکان انتقال اطلاعات از کامپیوتر و نوت‌بوک به این پخش‌کننده فراهم شده است، علاوه بر این کاربر با استفاده از ویژگی دیگری به نام O! MediaShareمی‌تواند اطلاعات خود را از روی گوشی‌های موبایل و تبلت به دستگاه منتقل کند.
    حال به این موارد امکاناتی مانند پورت شبکه گیگابایتی، کارت شبکه بی‌سیم سری N، پورت USB3، پشتیبانی از استاندارد صوتی Dobly TureHD 7.1 کانال و انواع دیگر از امکانات ارتباطی کاربردی دیگر را هم اضافه کنید.

11. این کاربر از HITB0Y بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Apr 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

مشکل از جهت آنتن شماست . شما جهت آنتن ات باید به سمت مرکز فرستنده ایی باشه که در نزدیکی تون هست یا خود صدا و سیما . راهش اینه فقط . در مورد دستگاه لومکسی هم نه . این دستگاه مارک خوبی هست . پر فروش هم هست . من خودم خیلی ازش فروختم . مطمئم باش XVISION از اون پایین تره . من خودم با هر دوشون کار کردم . لومکسی یک چیز دیگه اس . خیال ات راحت . ( آپدیت هم واسه چی می خوای ؟ ) مگه الان مشکلی داره ؟ آپدیت شدن کانال ها مهمه که با هر بار جستجو به مجرد اضافه شدن یک کانال جدید میسر میشه .
    مرسی از راهنمایی تون ولی یه سوال دیگه ، لومکسی 1007 با 1008 خیلی فرق میکنه؟

بازم ممنون
    Last edited by mhda69; 27-05-2012 at 18:24.

پروفشنال Pejman3's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

با سلام

من يه سوني EX710 دارم
    ميخوام براش يه سينماي خانگي جور كنم
    يه پليري هم مي خوام كه همه فرمت ها و البته زيرنويس فارسي (SRT و Sub/IDX) رو ساپورت كنه

اگه بخوام يه چيز خوب و البته نه عالي و گرون بگيرم چقدر بايد هزينه كنم و چه مدلي پيشنهاد ميديد؟

با تشكر قبلي
    ساپورت بلوری براتون مهمه؟ چقدر می خواید هزینه کنید؟

14. این کاربر از Pejman3 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •