خیلی ممنون از توضیحاتت فقط یه مشکلی هست اینه که روی در پراید های جدید چه جوری میشه کیک پنل ساخت !!تا حالا دیدی کسی رو درای جلو 131 کیک پنل بسازه
این کواکسیالی که معرفی کردی از چه مارکی هست قیمتش رو هم میگین ممنون
خیلی ممنون از توضیحاتت فقط یه مشکلی هست اینه که روی در پراید های جدید چه جوری میشه کیک پنل ساخت !!تا حالا دیدی کسی رو درای جلو 131 کیک پنل بسازه
این کواکسیالی که معرفی کردی از چه مارکی هست قیمتش رو هم میگین ممنون
Last edited by hamid315; 24-05-2012 at 21:42.
قیمت اسپیکر دی ال اس 1072 چنده الان ؟
دوسان و متخصصین محترم . من تقریبا تمام بحثهای این تاپیک رو خوندم . فهمیدم برای 1073 باید حتما آمپلی فایر ببندم . حالا
1- پخش 3450 پایونیر اصلا ارزش آمپلی بستن رو داره یا نه ؟
3- میشه کامپوننت و ساب رو بدون آمپلی رو 3450 ببندم . اگه میشه چه مدل از کامپ و ساب باید استفاده کنم ؟
2-اگه میشه بدون آمپلی یه باند خوب معرفی کنید یا اینکه یه آمپلی با قیمت ارزون بهم معرفی کنید .
با تشکر از همه دوستان
Last edited by mhrpy; 26-05-2012 at 08:52.
با تشکر از شما
محمدرضا![]()
Last edited by mohamad reza_2010; 26-05-2012 at 22:32.
آقا محمدرضا دستت درد نکنه . لطف کردی فقط یه سوال دیگه :
هدیونیت پایونییر 3450 خروجی ساب داره ؟ تنظیمات ساب چطور ؟
خواهش میکنم بفرمایید.
این پخش در اصل برای سیستم های سطح پایین ساخته شده.خیر 2preout rca بیشتر ندارد.ولی میشه یه فکری کرد به حالش. بهتره یه آمپ 4 کانال بگیرید که و 2 کانال دیگه هم برای ساب مصرف بشه یعنی در حالت بریچ و lpf فعال باشد.
سلام
خواستم نظر دوستان را راجع به دو پخش پایونیر 6450 و 8450 بدونم؟تفاوتهای کلی در چی هست و خرید کدام به صرفه تر؟مزایا و معایب هر کدوم چی هست و کلا دوستان با تجربه کدوم را پیشنهاد میکنند.
ممنون
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یه امب قدرتی و خوب برای سیستم زیر ... قیمت تا 350 .. = اسفالت ترکون باشه- باند 7100 . ساب باکس 309 d4 . ضبط 7250 ..
![]()
هر دو پخش های سری جدید پایونیر هستند 8450 2تا پورت یو اس بی میخوره و پنل برقی و بلوتوث دارد بقیه امکانات این دو پخش یکسان میباشند.
از لحاظ کیفیت تفاوت زیادی باهم ندارند.
یه سوال فنی:
این پخش ها که بلوتوث دارند فقط فرمتهای خودشون را ساپورت می کنند؟
اگه دقیق تر بخوام بگم مثلاً من یه آهنگ با فرمت Flac رو موبایلم هست، آیا می تونم اونو با بلوتوث در دستگاه پخش بلوتوث دار که فقط Mp3 و WAV رو ساپورت میکنه پخش کنم؟؟؟
هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (1 کاربر عضو شده و 3 مهمان)