شما سرور هارو میبینید؟
چون افتاد آخرین پست و ممکنه کسی نبینه !!!
ببین من کارشناس نیستم فقط میدونم اگر ویندوزت مثل من سون 64بیت اولتمیت باشه و همه آپدیتهاش به غیر از زبان های خارجی که مهم نیستنو دانلود و نصب کرده باشی حتی نیاز به نصب اون نت فرمورکم نداری چون نسخه آخرش تو همون آپدیتای ماکروسافت نصب شده و برای بازی رفتن همین راهی که از دوستمون کت کردی کافیه و مشکلی دیگه پیش نمیاد
ولی شاید یه کار ساده که حتماًنیازه رو یادت رفته انجام بدی اونم اینه که روی آیکون TeknoMW3 کلیک راست و بعد پروپرتیس و بعد به حالت عکس زیر تنظیمش کنی
و بعد که روی آیکون کلیک کردی کادری که باز شد بله رو بزنی به زبان ساده بازی رو به عنوان administrator اجرا کنی وگرنه اجرا نمیشه
در این صورت اگر بازم بازی اجرا نشه ویندوزت مشکل داره یا خود دی وی دی بازی که من دیگه نمیدونم
Last edited by dashmojtaba; 26-05-2012 at 19:47.
بلی میبینیم![]()
امروز مال منم نشون نمیـــــدهالبته از هیستوری و فیوریت میآد!؟!!!
ما که نبینـــــــــــــیم(نمیبینیم "من و اون دوست عزیز") از اینا هم
زدم ندیدم
البته منم نمیدونم اما بدونه اون تیکه هم مال من میکاره (کار میکنه)
اما اگه اینی که داش مجتبی که انجام دادی و نشد به نظر من تکنو گاد رو دوباره کپی کن اگه بازم خراب بود دوباره دانلود کن قبلش آنتی ویروست غیر فعال باشه اینو به این خاطر میگم که کامپیوتر من چند سال پیش ویروسی شد از بعد فایل های اگز رو خراب میکرد حالا یا ویروس یا آنتی !!
بالاخره دیگه از اون موقع تا حالا واسه اینکه واسه یه فایل exe 8 گیگ بازی به فنا نره (چون معمولا سی دی هایی که میخریدم کلش زیپ مثلا 40 پارتی بود بعد اکسترکت باید از کرک کپی میگرفتم یا کلا مینصبیدم )
از کل پشه اجرایی بازی و دی ال ال های کم حجم یه بک آپ زیپ با پاسورد تک رقمی میزارم هر موقع خراب میشد میرفتم سراغش
همین 3 هفته پیش با از این ویروس جدیدا گرفت کامپیوتر باز همینطوری میشد که منم چاره کار داشتم اما ویندوزهامو عوض کردم چون کلا بد جور خراب شده بودن ولی این بکآپه خیلی خوبه جدی میگم![]()
حالا خلاصه کلام (چقدر روزه خوندم)
اول دات نت و ویژوال بیسیک (اگه 64 بیتی ای 2010 X86 )رو چک کن و دوباره نصب کن بعد تکنو گادو دوباره کپی کن خراب بود دوباره دانلود کن و قبلش مطمین باش پی سیت ویروسی نباشه
امیدوارم حل شه
ممنون
ببینم اگه دوستان نظری دیگه ای ندارن سر فرصت ویندوز عوض کنم
چرا ویندوز عوض کنی ؟
خب البته خوبه چون احتمالش هست ویندوز ایراد داشته باشه ولی طبق صحبتهای امیر که من وسط خوندنش خوابم برد و یه ساعتم طول کشید بخونمش !ممکنه ویروسی شده باشه پس چاره کار اینه که تمام درایواشو با یه آنتی ویروس مثل کسپراسکی که آپدیت شده باشه که در اینصورت حرف نداره ویروس کشی کن بعد ویندوزتم عوض کن ولی یادت باشه اگر میخوای مثل من خیالت راحت باشه کامل با یه اینترنت پرسرعت همه آپدیتای سون و سرویس پکشو دانلود و نصب کن اینجوری اطمینانش بیشتره و نصب شدن بازی رد خور نداره ضمناً موقع نصب برای احتیاط آنتی ویروستو غیرفعال کن و برنامه دیگه رو اجرا نکن تا عملیات نصب تنها کار سیستمت باشه و تداخل پیش نیاد بعد بیا نتیجشو بگو ببینیم چه خواهد شد
![]()
Last edited by dashmojtaba; 26-05-2012 at 22:04.
اه برای منم دیگه نمیاد فقط فاوریتامو میتونم بیارم ! :oامروز مال منم نشون نمیـــــدهالبته از هیستوری و فیوریت میآد!؟!!!
ما که نبینـــــــــــــیم(نمیبینیم "من و اون دوست عزیز") از اینا هم
زدم ندیدم
![]()
ای وای ما !
پس این دوست ما هم نمیتونه وارد بازی بشه چون بار اولشه و سروریو هنوز اد نکرده :(
تکنو کرک جدید نداده ؟ چیکار کنیم حالا ؟ :(
مشکل از تکنوئه ... اینجا هم باز نمیشه :(
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)