تبلیغات :
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 230 از 380 اولاول ... 130180220226227228229230231232233234240280330 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,291 به 2,300 از 3793

نام تاپيک: درخواست و اعلام قیمت انواع تلویزیون، فقط در این تاپیک

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

البته ممکن مدل 2011 تو بازار کمیاب شه و ........ ضمن اینکه قیمت واقعی دلار بیشتر از این حرفاست

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

سلام دوستان کسی قیمت این تلویزیون های جدید 3d ال جی را نداره؟

پروفشنال New-P30world's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011

9

سلام دوستان کسی قیمت این تلویزیون های جدید 3d ال جی را نداره؟
    سلام

فعلا فقط معرفی شده و احتمالا نیمه دوم خرداد به بعد، بیاد بازار و یا حداقل قیمت ها رو بشه..

آخر فروم باز mmf66's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

دوستان کسی پلاسما lg 50pk760 قیمت داره

پروفشنال parham511's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2012
    محل سكونت
    Ma$aD

پيش فرض

50pk760
    تو ال جی سنتر 1.420 قیمت زده ولی فک نکنم اینقد ارزون باشه، چون 3 ماه پیشم همین قیمت بود.
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

6. 2 کاربر از parham511 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه Amir_Ariamehr2003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

این پرسش و درخواست رو جای دیگه هم تو همین سایت مطرح کردم و مختصر جواب هم گرفتم ولی میخواستم دوستان اهل فن به طور کاملتر و به صورت موردی و قطعی جوابم رو بدید و نه اینکه بگید این لینکها هست برو خودت ببین کدومو میخوام که اگه اینجوری بود میرفتم در مغازه یکی میخریدم میومدم . با توجه به همین نوشته ها میدونم دوستانی هستند که به صورت حرفه ای و خیلی کامل میتونن من رو راهنمایی کنن و من هم اکنون و پیش از جواب ممنون شما دوستان خواهم بود

LCD یا LED ای میخوام تا نهایتا قیمت 1 میلیون که در پایین توضیحاتم رو دادم و اینو هم میخوام بدونم کمترین قیمت LED و 3D چند میشه و چند اینچ و قیمت رو حتما واسم مشخص کنید که اگه بشه به در و دیوار بزنم و پولش رو جور کنم . ولی اولویتم همون قیمتهای زیر 1 میلیون هست .

بازم پوزش میخوام واسه اینکه من خیلی مبتدی هستم
    و میخواستم بدونم اینایی که پیشنهاد میدید Full Hd هستن یا نه؟؟؟ منظورم همون روزولوشن 1080*1920 هست.
    آخه اینش واسم خیلی مهمه واسه اینکه من رسیورم فول اچدی هست و سیسیکم استفاده میکنم و اینم میدونم کانالهای فول اچدی واقعی (1080p)بسیار کم هستن و ولی کانالهای 1080i , 720p خیلی بیشترن
    خلاصه اینکه میخوام بهترین انتخاب رو داشته باشم از اونجایی که خیلی سخت پول بدست میارم و دوست ندارم با عجله خریدی داشته باشم که بعدا واسم پشیمونی بیاره.

اگه نباشه جاش خالی می مونه test14's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوست عزیز اطلاع دارید مدل های 2012 کی وارد بازار ایران میشن؟
    معمولا نيمه دوم خرداد يا حداكثر نيمه اول تير به بازار مياد مال اكثر برندها

آخر فروم باز mmf66's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

این پرسش و درخواست رو جای دیگه هم تو همین سایت مطرح کردم و مختصر جواب هم گرفتم ولی میخواستم دوستان اهل فن به طور کاملتر و به صورت موردی و قطعی جوابم رو بدید و نه اینکه بگید این لینکها هست برو خودت ببین کدومو میخوام که اگه اینجوری بود میرفتم در مغازه یکی میخریدم میومدم . با توجه به همین نوشته ها میدونم دوستانی هستند که به صورت حرفه ای و خیلی کامل میتونن من رو راهنمایی کنن و من هم اکنون و پیش از جواب ممنون شما دوستان خواهم بود

LCD یا LED ای میخوام تا نهایتا قیمت 1 میلیون که در پایین توضیحاتم رو دادم و اینو هم میخوام بدونم کمترین قیمت LED و 3D چند میشه و چند اینچ و قیمت رو حتما واسم مشخص کنید که اگه بشه به در و دیوار بزنم و پولش رو جور کنم . ولی اولویتم همون قیمتهای زیر 1 میلیون هست .

و میخواستم بدونم اینایی که پیشنهاد میدید Full Hd هستن یا نه؟؟؟ منظورم همون روزولوشن 1080*1920 هست.
    آخه اینش واسم خیلی مهمه واسه اینکه من رسیورم فول اچدی هست و سیسیکم استفاده میکنم و اینم میدونم کانالهای فول اچدی واقعی (1080p)بسیار کم هستن و ولی کانالهای 1080i , 720p خیلی بیشترن
    خلاصه اینکه میخوام بهترین انتخاب رو داشته باشم از اونجایی که خیلی سخت پول بدست میارم و دوست ندارم با عجله خریدی داشته باشم که بعدا واسم پشیمونی بیاره.
    دوست عزیز ال ای دی زیر یه میلیون 32 میدن ولی خوب خیلی کوچیکه فقط بدرد اتاق میخوره ولی ال ای دی 40 و 42 از 1100 شروع میشه یه بالا و لی زیاد جالب نیستند در حد معمولی ال سی دی هم 40 تا 42 از همون 900 شروع میشه به بالا
    شما اول بگید چه سایزی و برای کجا و چه استفاده ای میخواهید بکنید

10. این کاربر از mmf66 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

به نظر من با توجه به این بودجه بهتره به جای اینکه روی 3D بودن تلویزیون مانور بدی ، مبنای انتخابت رو روی کیفیت تصویر و امکانات تلویزیون بذاری چون اگه بخوای با این بودجه 32 اینچ 3d بخری خیلی لطفی نداره و لذت تماشای 3d رو توی تلویزیونهای سایز بالاتر میتونی احساس کنی .
    Last edited by samira_googleOne; 22-05-2012 at 11:31.

12. این کاربر از samira_googleOne بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه sajjadsa's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

LG LW9800 چنده؟ 47 و 55؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •