متاسفانه samsung-BD-d5900 هارد اکسترنال رو پشتیبانی نمی کند. فقط فلش و ..
متاسفانه samsung-BD-d5900 هارد اکسترنال رو پشتیبانی نمی کند. فقط فلش و ..
اين خود نقطه ضعف بزرگي است . بخاطر حجم بالا Full hd
راستش هر کدوم یه مزیت هایی دارن باید ببینید کدوم بیشتر بدردتون می خوره..مثلا وسترن هارد داخلی داره اما پلیر نداره و در مقابل سامسونگ پلیر داره اما از دیسک سخت خارجی پشتیبانی نمیکنه و فقط usb می خونه
درسته تو دفترچه نوشته از دیسک سخت خارجی پشتیبانی نمیشه
نکته دیگه ای که جدیدا بهش برخورد کردم این بود که تو فیلم های wmv که کیفیت و رزولوشن پایینی داشتند مثل همین فیلم های ایرانی که 350m هستند دستگاه نمیتونه fullscreen کنه اما وقتی به تلویزیون سونی cx520 زدم خودش fullscreen نشون میداد..گفتم شاید بدرد بچه ها خورد اما چون حالا نسل hd فکر نکنم چندان مهم باشه
Last edited by satansilent; 04-05-2012 at 02:12.
سلام دوستان
LG DV-9570 PM دستگاه خوبیه؟
دی وی دی پلیری ارزون تر از LG DV-9570 PM که فرمت mkv رو پخش کنه تو بازار هست؟
دوستان من یه دستگاه پخش dvd می خوام که علاوه بر dvd از فلش هم ساپورت کنه و قیمت و کیفیتشم خوب باشه
تا 80- 90 تومن هم می تونم هزینه کنم
چه مدل و مارکی رو پیشنهاد می کنید
دوستان من میخوام یه چیزی بگم که اگه شما هم مثل من خواستین دی وی دی بخرین پشیمون نشین
من یه اسپیکر خفن گرفتم بعد گفتم یه دی وی دی خوب هم بگیرم بزنم بهش اهنگ گوش کنم و رفتم یکی از گرون ترینها رو خریدم pioneer dv-430v با قیمت 120 وقتی زدم به اسپیکر اصلا شاخ دراوردم کیفیت در حد بسیار بسیار پایین که حتی یه وی سی دی سامسونگ دارم مال 10 سال پیش کیفیتس از اون خیلی سرتره در حد یه موبایل هم نیست
حالا به نظر شما فقط پایونیر این جوریه یا همه این جورین کیفیت ساخت هم خیلی پایین بود
از چه نظر کیفیتش پایینه؟نصویر؟صدا؟ساخت؟امک انات؟
از همه نظر کیفیت ساخت پایین کیفیت صدا بسیار بد منوی کاربری افتضاح کنترل از راه دور بسیار بد
جای تعجب داره.البته من با مدل ۴۳۰ کارنکردم ولی مدل ۴۲۰ بسیار مدل با کیفیتی بود.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)