تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 750 از 2365 اولاول ... 25065070074074674774874975075175275375476080085012501750 ... آخرآخر
نمايش نتايج 7,491 به 7,500 از 23644

نام تاپيک: راهــنمایی و مشاوره خرید و طراحی سیستم های صوتی و تصویری خودرو

اگه نباشه جاش خالی می مونه mohamad reza_2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    ورامین

پيش فرض

ممنون محمد رضا جان
    نه منظورم اون نبود کلا نمیدونم چطور منظورم رو برسونم
    فقط این هدیونیت رو برام بگید چی هست؟
    ممنون

هدیونیت در اصل همون پخش میباشد.

مرسی دوسته گلم

مشکلم حل شد فقط میخواستم ببیم سیم هایی که از امپلی میرن به باند چه جور سیم هایی هستن؟همون سیم های باند هستن؟
    کسی عکس از امپلی فایر نصب شدش نداره ممنون

خواهش میکنم عزیز
    شما میتونید از سیم های مختلفی برای وصل شدن اسپیکر ها به آمپ استفاده کنید مثلا من خودم سیم اسپیکری که خریدم متاسفانه تو ورامین نتونستم پیدا کنم از اون مدل یه مدل مانستر بود فکر میکنم که 2/5 مترش شد به عبارتی 15 تومن.
    اینم مدلش هست که گفتم بهتون.

شما میتونید از سیم های گیج 16 هم برای اسپیکر ها استفاده کنید اما این کابل واقعا معرکه هست.
    Last edited by mohamad reza_2010; 18-05-2012 at 20:55.

2. 2 کاربر از mohamad reza_2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز nafe-bandar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    بوشهر

پيش فرض

منم بخاطره همین پرسیدم خواستم مطمئن بشم..
    زیاد مشکلی نیست ولی فکر کنم بیشتر 800-900 تومن بشه!!
    درهم داره میاد پایین به احتمال زیاد از دوبی سفارش میدم
    پس اگه قیمت اینجاش بشه 800 تومن احتمال قیمت اونور زیر 700 تا در میاد...

+ جواب سوالای قبلی اگه بخوام آمپ 2 کاناله (یعنی فقط برای باندهای کنوود) بزارم چی مناسبه؟؟
    ضبط مناسب هم پیشنهاد بدین...

با تشکر ♥

منتظر... ..........

داره خودمونی میشه fazmanbob's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    غرب تهران

پيش فرض

دوستان با 700 تا 800 تومن چه سیستمی برای ال 90 پیشنهاد میکنن؟
    هدیونیت + آمپ 4 کانال + کامپ (درب جلو) + (کامپ برای طاقچه یا ساب یا اسپیکر)
    یه جفت 6975 اصل هم دارم قصد دارم نندازم و بفروشم ساب یا کامپ ، خوبه این کار؟
    خودم به این ها رسیدم:
    هدیونیت : کنوود 7016
    کامپ: کنوود 1730 یا آدیو سیستم MX 165 PLUS
    ساب کنوود 3012DVC یا کامپ عقب کنوود 703
    آمپ: اینفینیتی 7541 یا کنوود X41 یا پایونییر GM9500F یا آدیو سیستم M-LINE 75.4
    که این آمپ داره سیستممو خیلی گرونتر از اونچیزی که میخواستم میکنه
    آمپ آرزونتر ولی با کیفیت که جواب کارمو بده چی پیدا میشه؟
    یا اگه هرکدوم از قسمت ها رو با جایگزین کردن بشه ارزونتر درآورد...

با سپاس

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

هدیونیت در اصل همون پخش میباشد.

خواهش میکنم عزیز
    شما میتونید از سیم های مختلفی برای وصل شدن اسپیکر ها به آمپ استفاده کنید مثلا من خودم سیم اسپیکری که خریدم متاسفانه تو ورامین نتونستم پیدا کنم از اون مدل یه مدل مانستر بود فکر میکنم که 2/5 مترش شد به عبارتی 15 تومن.
    اینم مدلش هست که گفتم بهتون.

شما میتونید از سیم های گیج 16 هم برای اسپیکر ها استفاده کنید اما این کابل واقعا معرکه هست.
    داداش دستت درد نکنه از توضیحاتت
    من امپلی رو بستم و روشن کردم و در کمال تعجب کار میکرد(باتوجه به سابقه فنی من که اصلا دس به اینکارا نمیزنمو سمتش نمیرم و اولین کاره فنی من رو ماشین بود کلا هم دو سه بار هم کاپوته ماشینو بالا نزده بودم اصلا)

بیس فوق العاده شده بود حجم صدا خیلی رفته بود بالا کلا حال کردم با صداش ولی چندتا نکته هست که از دوستای حرفه ایم میخوام کمکم کنم

1- اولین نکته میخواستم ببینم این سیم rca رو پشته پخش رو چه جوری ببندم پخشم چهارتا سوراخ داره که دوتا قرمز بالا و دوتا سفید پایینه هر جوری می بندم صدا میده واسه همین نمی دونم دقیق باید چه جوری ببندمشون!الان جفتشونو زدم تو قرمزا صدا به نظرم بهتره هر چند خودمم میدونم که درست نبستم
    2- صدای باندای جلو به نظرم خیلی ضعیف شدن حتی وقتی امپلی رو قطع میکنم صداشون کم شده وقتی هم میخوام از رو پخش تنظیم کنم که صدا رو باندای جلو باشه یا عقب هر چی تنظیمات رو تغییر میدم هیچ تغییری احساس نمی کنم !(باندای جلو مستقیم به پخش وصل هستن یعنی سیمای باند فابریک رو بریدم وصل کردم به دو جفت باند jbl402 (
    3- من باندام 6974 پایونیره که 80 rms وات نیاز داره و امپلی کنوود 5203 دوکاناله بستم روش که طبق کاتالوگش روی هر کانال برای چهار اهم 60 rms وات میده ولی الان گین رو گذاشتم رو تا اخرش یهو احساس میکردم باندا کم میارن تو بیس زدن ( نمی دونم شاید تنظیمات پخشم مشکل داشته باشه)

واقعا ممنون از دوستان
    میخواستم ببینم گین رو تا اخر باز کردم مشکلی پیش نمیاد؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه iranpanel.net's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    تهران پاسداران

پيش فرض

سلام بچها من کلیپ از سیستم بخام تو سایت بزارم چجوریه

Moderator hamidR15's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

مرسی حمید جان بابت پیشنهادات،
    پس شما آمپ آدیو سیستم مدل ML 75.4 رو تائید میکنید با قیمت 380 تومن...
    یعنی با 4X75w rms میتونه کامپ 1730 یا mx165 خودشو که بالای 100 وات خروجی میدن رو ساپورت کنه؟

تو سایت audio sytem نوشته :
    MX 165 PLUS
    2-WAY COMPO-SYSTEM
    2x 120/80 Watt. 165 mm European standard basket.
    120 واته یا 80 ؟!!! منظورش رو متوجه نمی شم

یه جا میگفت 7541 اینفینیتی رو داره میده 250 ، همین جواب سیستممو نمیده؟ (ترجیح میدم واسه آمپ تا 300 بیشتر هزینه نکنم... اکه بشه! نمیدونم چیزی تو این رنج با خروجی 100 وات rms پیدا میشه که خوب کار کنه یا نه... نشه هم مجبورم بیشتر هزینه کنم)

در کل حس میکنم تو شرایط مساوی رو کاغذ آدیو سیستم گرونتر واسم آب بخوره... مگر اینکه وات سیستممو از 100 بیارم رو حدود 70 تا 80 ... میدونم جوایز زیادی برده تو سایت دیدم ... حتما ارزش داره

نمیدونم شاید اشتباه کنم...
    ولی فعلا 700 تا 800 میتونم هزینه کنم واسه هدیونیت + آمپ 4 کانال + کامپ درب جلو + (کامپ درب عقب یا ساب یا اسپیکر) اینم بگم یه 6975 اصل از سیستم قبلیم بجای مونده ولی تصمیم داشتم بفروشم نندازم رو طافچه بجاش کامپ بندازم یا ساب...
    خوشحال میشم از این بلا تکبیفی نجاتم بدین
    سلام
    در مورد کامپوننت بله کاملا تائید میشه.پریروز هم سری HI END مدل hx 165 SQ رو برای دوستم گرفتم. واقعا صدا محشره. حتی از آیرودیوم DLS و فوکال K2p که 800 تومنه هم صدای بهتری میده. تیوترهای بسیار با کیفیت و کراس اوور کاملا حرفه ای.تو خرید شک نکن.
    در مورد آمپ هم بله کامل درایو میکنه.این کامپ 80 وات RMS و 120 وات MAX هست.در مورد آمپ 7541 بله آمپ خوبیه ولی دوتا مشکل داره .یکی اینکه تقلبیش زیاده و تشخیصش کار هر کسی نیست. دوم اینکه پروتکت زیاد میکنه.برای همین کمپانی دیگه تولیدش نکرد.

دوستان با 700 تا 800 تومن چه سیستمی برای ال 90 پیشنهاد میکنن؟
    هدیونیت + آمپ 4 کانال + کامپ (درب جلو) + (کامپ برای طاقچه یا ساب یا اسپیکر)
    یه جفت 6975 اصل هم دارم قصد دارم نندازم و بفروشم ساب یا کامپ ، خوبه این کار؟
    خودم به این ها رسیدم:
    هدیونیت : کنوود 7016
    کامپ: کنوود 1730 یا آدیو سیستم MX 165 PLUS
    ساب کنوود 3012DVC یا کامپ عقب کنوود 703
    آمپ: اینفینیتی 7541 یا کنوود X41 یا پایونییر GM9500F یا آدیو سیستم M-LINE 75.4
    که این آمپ داره سیستممو خیلی گرونتر از اونچیزی که میخواستم میکنه
    آمپ آرزونتر ولی با کیفیت که جواب کارمو بده چی پیدا میشه؟
    یا اگه هرکدوم از قسمت ها رو با جایگزین کردن بشه ارزونتر درآورد...

با سپاس
    در مورد ساب به نظر من هزینه نکن.شما co line 609 plus رو ببند عقب منتها باید وات بهش بدی. حد اقل 100 وات.ببین چیکار میکنه برات. دور هرچی 9*6 هست رو خط میکشی.من بیخود از جنسی تعریف نمی کنم.هرتز های انرپی هم خوبه ولی سخت راه می افته.من صدای این رو بیشتر میپسندم.قیمتش هم 275 هست.
    در مورد امپ غیر از اینفینیتی همه خوبن. منتها حسن آدیو سیستم آلمانی بودن تکنولوژیش و MADE IN KOREA بودنش هست.
    داداش دستت درد نکنه از توضیحاتت
    من امپلی رو بستم و روشن کردم و در کمال تعجب کار میکرد(باتوجه به سابقه فنی من که اصلا دس به اینکارا نمیزنمو سمتش نمیرم و اولین کاره فنی من رو ماشین بود کلا هم دو سه بار هم کاپوته ماشینو بالا نزده بودم اصلا)

بیس فوق العاده شده بود حجم صدا خیلی رفته بود بالا کلا حال کردم با صداش ولی چندتا نکته هست که از دوستای حرفه ایم میخوام کمکم کنم

1- اولین نکته میخواستم ببینم این سیم rca رو پشته پخش رو چه جوری ببندم پخشم چهارتا سوراخ داره که دوتا قرمز بالا و دوتا سفید پایینه هر جوری می بندم صدا میده واسه همین نمی دونم دقیق باید چه جوری ببندمشون!الان جفتشونو زدم تو قرمزا صدا به نظرم بهتره هر چند خودمم میدونم که درست نبستم
    2- صدای باندای جلو به نظرم خیلی ضعیف شدن حتی وقتی امپلی رو قطع میکنم صداشون کم شده وقتی هم میخوام از رو پخش تنظیم کنم که صدا رو باندای جلو باشه یا عقب هر چی تنظیمات رو تغییر میدم هیچ تغییری احساس نمی کنم !(باندای جلو مستقیم به پخش وصل هستن یعنی سیمای باند فابریک رو بریدم وصل کردم به دو جفت باند jbl402 (
    3- من باندام 6974 پایونیره که 80 rms وات نیاز داره و امپلی کنوود 5203 دوکاناله بستم روش که طبق کاتالوگش روی هر کانال برای چهار اهم 60 rms وات میده ولی الان گین رو گذاشتم رو تا اخرش یهو احساس میکردم باندا کم میارن تو بیس زدن ( نمی دونم شاید تنظیمات پخشم مشکل داشته باشه)

واقعا ممنون از دوستان
    میخواستم ببینم گین رو تا اخر باز کردم مشکلی پیش نمیاد؟
    سلام
    1- شما باید کابل RCA رو از پشت پخش با رنگهای مثل هم مثلا قرمز رو به قرمز بزنید.دلیلش هم اینه که چپ و راست رو درست وصل کنید.
    2-کار صحیحی نیست که اسپیکر رو غیر از تیوتر زمانی که امپلیفایر قدرت برای هریک از استیجها استفاده کردید،مستقام به پخش وصل کنید.مسلمل اونی که با آمپلیفایر اکسترنال درایو میشه صداش بیشتر از اونی هست که به پخش وصل شده. آمپ داخلی پخشها در بهترین شرایط 22 وات و در برخی پخشها 18 وات خروجی میدن.
    3-گین رو روی چه عددی گذاشتید؟زمانی که پوتانسیومتر گین کاملا بسته باشه روی بزرگترین عدد هستش(6.5-5-4 ولت) و زمانی که شما گین رو تا حد اکثر باز میکیند روی اعداد کوچتری مثل 0.2 ولت قرار میگیره.شما کجا قرار دادی؟
    سلام بچها من کلیپ از سیستم بخام تو سایت بزارم چجوریه
    محمد باید تو یه آپلود ستنر آپ کنی و بعد لینکش رو برای دانلود کردن بزاری برامون.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2011

پيش فرض

سلام
    برای ال 90 مدل E1 برای طاقچه عقب یک جفت باند میخام .البته قسمت فلزی و زیر موکت 2 تاسوراخ گرد را داره (برای مدل E2 که عقب هم باند داره)ولی طاقچه سوراخ نداره.حتی الامکان نمیخام سوراخ کاری کنم به همین علت فکر میکنم باید باند گرد بندازم.پیشنهادتون چیه؟
    اول اینکه با باندهای جلو همخوانی داشته باشه و پخش هم 6450 پایونیر هست.
    ممنون

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

سلام من میخوام یه جفت باند اینفینیتی693بخرم اگه کسی داره مارک اصلیشو من خریدارم؟اگه باندی تو این رنج سراغ دارید که کیفیتی باشه بگین
    باتشکر

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

سلام

سلام
    1- شما باید کابل RCA رو از پشت پخش با رنگهای مثل هم مثلا قرمز رو به قرمز بزنید.دلیلش هم اینه که چپ و راست رو درست وصل کنید.
    2-کار صحیحی نیست که اسپیکر رو غیر از تیوتر زمانی که امپلیفایر قدرت برای هریک از استیجها استفاده کردید،مستقام به پخش وصل کنید.مسلمل اونی که با آمپلیفایر اکسترنال درایو میشه صداش بیشتر از اونی هست که به پخش وصل شده. آمپ داخلی پخشها در بهترین شرایط 22 وات و در برخی پخشها 18 وات خروجی میدن.
    3-گین رو روی چه عددی گذاشتید؟زمانی که پوتانسیومتر گین کاملا بسته باشه روی بزرگترین عدد هستش(6.5-5-4 ولت) و زمانی که شما گین رو تا حد اکثر باز میکیند روی اعداد کوچتری مثل 0.2 ولت قرار میگیره.شما کجا قرار دادی؟
    مرسی دوسته عزیز واسه توضیحاتت
    اخرش من تونستم امپلی فایرمو نصب کنم وصدا ازش بگیرم و تفاوت رو احساس کنم( خصوصا حجم صدا و بیس ها خیلی خوب شده بود)

ولی امپلی دوکانال بود واسه همین عوضش کردم یه چهارکانال گرفتم که استیج جلو روهم به امپلی وصل کنم( 85 وات ار ام اس روی چهار اهم میده)

حالا شما یه بانده ده سانتی معرفی میکنید واسه باندای فابریک جلوی پراید که امپلی بهش بخوره( یه چیزی که حداقل 70 rms باشه تا وقتی ولوم پایینه صدای استیجه جلوهم شنیده بشه)

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

واسه پلیر فابریک کارخونه چه باندی بگیرم خوبه ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •