تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: با توجه به جدول و بازی های باقی مانده به نظر شما تیم ملی ایران به جام جهانی 2014 برزیل صعود خواهد کر

راي دهنده
180. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • بله

88 48.89%
  • خیر

92 51.11%
صفحه 65 از 269 اولاول ... 155561626364656667686975115165 ... آخرآخر
نمايش نتايج 641 به 650 از 2683

نام تاپيک: فوتبال ملی ایران | مقدماتی جام جهانی 2014 برزیل

آخر فروم باز hojjatinho's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    نزدیکی های کویر

پيش فرض

كي‌روش: مي‌‌خواهم بازيكنان استقلال و پرسپوليس در اردو باشند

سرمربي تيم ملي فوتبال مي‌گويد محمدرضا خانزاده، بازيكن زير 22 سال راه آهن را به تيم ملي فراخوانده تا تركيب تيم ملي تكميل شده باشد.
    به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، كارلوس كي‌روش پس از تمرين پنجشنبه تيم ملي فوتبال در جمع خبرنگاران حاضر شد و در رابطه با اضافه شدن دو بازيكن به تيم ملي، گفت: خوشحالم كه امروز اين دو بازيكن به ما اضافه شده‌اند. يكي جواد نكونام است كه دو، سه روز پيش وارد ايران‌ شد،‌ اما من از او خواستم تا استراحت كند و امروز به جمع ما اضافه شود.
    سرمربي تيم ملي، ادامه داد: همچنين به جهت تكميل شدن تيم، يك بازيكن را از تيم زير 22 سال انتخاب كرديم كه محمدرضا خانزاده است. من از اضافه شدن اين بازيكن جوان خوشحالم و مطمئنم كه حضور اين بازيكن فرصت خوبي است تا او خودش را بيشتر به كادر فني نشان دهد.
    كارلوس كي‌روش همچنين درباره دغدغه‌ و انتقادهايش كه طي روزهاي اخير مطرح كرده بود، اظهار كرد: من به سه موضوع مهم انتقاد كرده بودم كه يكي داشتن همه مجموعه تيم در كنار هم در اردوها بود. دومي نيز اين بود كه مي‌‌خواهم بازيكنان استقلال و پرسپوليس در تركيب تيم باشند، ضمن اين كه من به اين دو تيم تبريك مي‌گويم كه موفق شدند به مرحله حذفي ليگ قهرمانان آسيا صعود كنند. سومين خواسته‌ام اين بود كه امكانات لازم فراهم شود تا تيم ملي موفق باشد.
    پرسپوليس و استقلال پس از صعود به مرحله حذفي ليگ قهرمانان آسيا هفته آينده بايد به ترتيب مقابل الاتحاد عربستان و سپاهان اصفهان قرار بگيرند و بدين ترتيب بعيد است كه كادر فني اين دو تيم با حضور ملي‌پوشانشان در اردوي تيم ملي موافقت كنند.

..........

خنده، پاسخ دنيزلي به حرف‌هاي كي‌روش!

دنيزلي: مگر بازيكنان استقلال و سپاهان در اردو هستند؟!/ حتما بايد الاتحاد را ببريم

سرمربي پرسپوليس وقتي با اين سوال روبرو مي شود كه دنيزلي گفته مي‌خواهم بازيكنان استقلال و پرسپوليس در اردوي تيم ملي باشند، خنده‌اي مي‌كند كه توجه اطرافيان را به خود جلب مي‌كند.
    به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، مصطفي دنيزلي در حاشيه رونمايي از پيراهن پرسپوليس در دوبي درباره رويارويي با الاتحاد عربستان گفت: از اين كه بايد با الاتحاد بازي كنيم نه خوشحاليم نه ناراحت،‌ چون به هر حال بايد در يك مرحله با آن‌ها روبرو مي‌شديم. آن‌ها تيم خوبي هستند اما ما هم خوب هستيم. فكر مي‌كنم سخت‌ترين بازي پلي آف براي هر دو تيم است. در هر حال حاضر در شرايطي هستيم كه حتما بايد اين بازي را ببريم.
    وي در پاسخ به سوال خبرنگار ايسنا كه بازيكنان ايراني به لحاظ روحي و رواني شرايطي خاصي دارند، بنابراين شما براي بالا نگاه داشتن روحيه آن ها دور از خانواده‌هايشان تا با بازي با الاتحاد چه برنامه‌اي داريد؟ گفت:‌ سعي مي كنيم كاري كنيم كه زمان به راحتي براي همه بگذرد. اما ما نمي‌توانستيم وقت را تلف كنيم. بازيكنان اول فصل دو، سه هفته از هم دور هستند اما ما مجبور بوديم به خاطر اين بازي كنار هم باشيم. فكر مي كنم براي اين بازي پنج روز كنار هم بودن خيلي سخت نيست. همه از خانواده‌هايمان دور هستيم ولي اين هم جزو سختي‌هاي فوتبال است كه همه از آن اطلاع داريم.
    دنيزلي در پاسخ به اين سوال كه كي‌روش گفته بازيكنان استقلال و پرسپوليس بايد در اردو كنار تيم ملي باشند، تنها به خنديدن اكتفا كرد و در ادامه از خبرنگاران پرسيد، مگر بازيكنان استقلال و سپاهان در اردو هستند.
    او پاسخي ديگر به حرف‌هاي كي‌روش نداد.
    دنيزلي در پاسخ به خبرنگار ايسنا درباره شانس قهرماني اين تيم در ليگ قهرمانان آسيا گفت:‌ بايد ابتدا اين مرحله را پشت سر بگذاريم، از حالا صحبت كردن براي فصل بعد شايد خيلي آسان نباشد.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

پ ن: خوب شد یک مربی ایرانی این خنده رو نکرده بود ، احتمالا الان دارش زده بودند! : دی

2. 2 کاربر از hojjatinho بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز گرافيكار's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

پ ن: خوب شد یک مربی ایرانی این خنده رو نکرده بود ، احتمالا الان دارش زده بودند! : دی
    یعنی چی؟
    یعنی واقعا توقع دارین بازیکنای پرسپولیس به جای رفتن به عربستان برن به اردوی تیم ملی؟
    من بعید میدونم کیروش هم اینقدر بی منطق باشه که همچین درخواستی داشته باشه

دنیزلی نه مثل خیلی از مربیهای ظاهر ایرانی آرزوی شکست تیم ملی رو داره نه از سقوط کیروش خوشحال میشه
    پرسپولیس چهارشنبه در یک بازی بسیار حساس تر و حیثیتی تر از بازی سپاهان استقلال در عربستان بازی داره و کاملا غیر اصولی و غیر منطقیه که در این شرایط بازیکناش رو بفرسته به اردوی تیم ملی

میگم اگر قرار باشه که بازیکنای این سه تیم به اردوی تیم ملی اضافه بشن طبیعی تر این نیست که بازیکنای دو تیمی که بازیشون در ایرانه و الانم در ایرانن به تمرینات تیم ملی برن؟

4. این کاربر از گرافيكار بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

El Capitano Amir M.ohAma.D's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

استقلال پرسپولیس و سپاهان هر 3 شرایط یکسانی دارن و کی روش انتظار داشت در این شرایط ملی پوشا به تمرین تیم ملی برن
    خنده دنیزلی کاملا به جا بوده اما منظور حجت اینه که وقتی یه مربی خارجی این انتقاد درستو انجام میده همه میگن دمش گرم راست میگه اما اگه اینکارو یه مربیه ایرانی انجام بده با حرفی مثل همین حرف شما که آرزوی شکست تیم ملی رو داره رو به رو میشه و همه سایتها و روزنامه ها میکوبنش

6. این کاربر از Amir M.ohAma.D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

نمیشه بر اساس اما و اگر در مورد قضاوت دیگران حرف زد
    مربیهای ایرانی قبلا حرفهای حاشیه ای ریادی بر علیه کیرشو گفتن
    اما الان اگر مثلا مظلومی یا کرانچار بیان بگن که بازیکنانمون رو توی این شرایط حساس به تیم ملی نمیدیم فکر نمیکنم کسی بیاد در مورد مظلومی یا کرانچار بر اساس ملیتشون قضاوت کنه
    توی این شرایط که سه چهار روز دیگه این سه تیم توی آسیا بازی دارن اصلا حرفه ای نیست که بازیکنا رو به تیم ملی بدیم

سپاهان و استقلال در هر صورت یه نبرد ایرانیه اما اگر پرسپولیس بازیکنانشو به تیم ملی بده و بعد به یه تیم عربستانی ببازه که همه پرسپولیس رو به باد انتقاد میگیرن

8. این کاربر از گرافيكار بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

چقدر بحث احساسی و حیثیتی میشه بابا جان این فوتبال سنتی رو فراموشش کنید بازیکن 48 ساعت قبل بازی ملی ثبت شده فیفا در روز فیفا باید در اختیار تیم ملی قرار بگیره (البته بازم بسته به نوع مسابقه دوستانه یا تورنومنت رسمی , بین قاره بودن یا نبودن مسابقه ملی فاصله و توافق فدراسیون با باشگاه مربوطه قابل تغییره...)در غیر این صورت آزاده بره خونشون یا بره تیم باشگاهش یا اگه وقتش آزاد بود بره تمرین تیم ملی حالا اگه باشگاه بازیکن نداد نمیخواد تیم ملی ناکام بشه یا مربی تیم ملی بازیکن رو خواست نمیخواد باشگاه تو مسابقه حساسش شکست بخوره اینا همش کارهای این رسانه های زرد ورزشی ایرانه !کم مشکل ملی داریم کی روش رو هم میخوان مقابل مربیان تیمهای تاپ لیگ قرار بدن!!

قوانين آزادسازي بازيكنان براي بازي نماينده فدراسيون ملي، طبق جدول مسابقات بين‌المللي برگرفته از سايت رسمي فيفا است:

2- براي يك بازي دوستانه تا 48 ساعت قبل از بازي بازيكن لازم است تا در اختيار تيم ملي مربوطه قرار گيرد.

4-برگشت بازيكنان به باشگاه‌ها نبايد ديرتر از 24 ساعت پس از پايان بازي و 48 ساعت براي بازي‌هاي خارج از خانه باشد ضمنا برنامه بازي‌ها بايد ظرف مدت 10 روز زودتر در اختيار باشگاه قرار گيرد.

* اگر از طرف فدراسيون‌هاي مربوطه بازيكن به باشگاه برنگردد مدت زمان آزادسازي بازيكن براي دفعات بعد طبق قوانين ليگ كاهش مي‌يابد:
    1- براي بازي دوستانه تا 24 ساعت
    2- براي يك بازي رسمي تا سه روز
    3- براي يك فينال تورنمنت بين‌المللي تا 10 روز

* اگر يك فدراسيون به الزامات عمل نكند فيفا مي‌تواند جريمه‌هايي از قبيل: جريمه‌هاي نقدي، كاهش مدت زمان آزادسازي و هم‌چنين جلوگيري از در اختيار قرار دادن بازيكن به تورنمنت‌هاي بعدي را اجرا كند.

1- مسابقات تعيين كننده براي يك رقابت بين‌المللي در زمان تاريخ مشخص اين مسابقات نسبت به مسابقات رقابت‌هاي ملي ارجحيت دارند، به عبارتي بازي‌هاي ليگ ملي و جام نبايد با تاريخ‌هاي اين بازي‌ها تلاقي كند. يك باشگاه دارنده يك بازيكن كه براي بازي در تيم ملي خوانده مي‌شو بايد او را طبق تقويم مشخص فدراسيون در تاريخ مشخص شده براي بازي‌هاي بين‌المللي آزاد شوند. بازيكن براي آمادگي هم بايد آزاد شود اگر بازيكن براي بازي در يك مسابقه تعيين كننده براي يك رقابت بين‌المللي دعوت شود اين زمان بايد 4 روز باشد كه شامل روز بازي هم مي‌شود. زمان آزاد سازي مي‌تواند 5 روز هم بشود، اگر بازي موردنظر يك بازي بين قاره‌اي باشد. 3- براي فينال مسابقات و تورنمنت‌هاي بين‌المللي 14 روز قبل از شروع بازي. بازيكنان نبايد ديرتر از 48 ساعت قبل از شروع مسابقه به تيم ملي ملحق شوند. باشگاه‌ها و فدراسيون‌هاي مربوطه براي افزايش اين مدت مي‌توانند توافق كنند.

کی‌روش: عزیز محمدی با شعبده‌بازی خودش را غیب کند

به گزارش خبرگزاری فارس، کارلوس کی‌روش شب گذشته پیش از سفر تیم ملی به اردوی ترکیه در جمع خبرنگاران حاضر شد و به سوالات آنها پاسخ داد.
    *حضور 12 بازیکن در اردو گویای همه چیز است
    کی‌روش در پاسخ به سوال خبرنگاری که پرسید چرا این روزها مدام انتقاد می کنید، گفت: من زیاد انتقاد نمی کنم بلکه حرفم این است که مسایل در جای درست و مناسب قرار بگیرند. دلیل اینکه برخی مسایل را می گویم این است که اکنون شاهد هستید که 12 بازیکن در اردوی تیم ملی هستند و ما با 12 بازیکن راهی ترکیه می شویم. این مسئله گویای همه چیز است اینکه اردوی تیم ملی را با 13 بازیکن (با اضافه شدن امید نظری) شروع کنیم خودش گویای همه چیز است.بارها تکرار کرده ام که جام جهانی 4 ژوئن شروع می شود و مطمئنم همه شما از این مسئله مطلع هستید. اگر افرادی هستند که می گویند این راه درستی برای آماده سازی تیم ملی است به نظرشان احترام می گذارم اما این راه درست نیست.
    *اگر می دانستم تیم ملی در اولویت نیست برنامه دیگری طرح می کردم
    سرمربی تیم ملی در پاسخ به این سوال که علی کفاشیان گفته شرایط ما بهتر از سایر رقباست و شما فقط به دلیل غیبت برخی از بازیکنان ناراحت هستید، عنوان کرد: اکنون زمان مناسبی نیست که در مورد احساس خوشحالی یا ناراحتی یا رضایت و عدم رضایت من بخواهیم حرف بزنیم. می خواهم واقعیتی را بگویم؛ طبق برنامه ریزی ها و صحبت هایی که با رئیس فدراسیون و رئیس سابق سازمان لیگ داشتیم به توافق رسیدیم که تیم ملی در اولویت تمام برنامه ها باشد اما اکنون بازیکنان در اینجا نیستند. این مسئله درست است یا اشتباه؟طبق برنامه ریزی که داشتیم قرار بود تیم ملی بالاترین اولویت را داشته باشد. اگر می دانستم تیم ملی در بالاترین اولویت قرار ندارد در آن صورت سعی می کردم برنامه دیگری بریزم اما بحثی که بین ما صورت گرفت این مسئله نبود و تیم ملی قرار بود در اولویت باشد.
    * عزیز محمدی می خواهد اذهان عمومی را منحرف کند
    کی‌روش با انتقاد از عزیز محمدی اظهار داشت: رئیس پیشین سازمان لیگ با مطرح کردن برخی مسایل می خواهد اذهان عمومی را منحرف کند. نمی خواهم وقت خودم و وقت تیم ملی را برای او تلف کنم. مسئله خیلی ساده است و می خواهم سوال کنم، قرار بود بازیکنان اول می در اردو حاضر باشند اما نیامدند و تیم ملی فردا (امروز) راهی استانبول است. آیا نیازی هست که توضیح دیگری بدهم؟رئیس سابق سازمان لیگ با طرح برخی مسایل می خواهد افکار عمومی را گمراه و خودشان را توجیه کند و مورد ترحم قرار بگیرد ولی مسئله اصلی این است که تیم ملی از این مسئله متضرر شده و می شود؛ نه عزیز محمدی. بدتر از این هم آن است که وقتی برنامه ما منتشر شد او کجا بود که مشکل را حل کند؟ وقتی مشکلات پیش آمد این آقا کجا بود؟ او کجا بود که با سرمربی تیم ملی حرف بزند و به تیم ملی کمک کند.من وقتم را بیشتر از این برای عزیز محمدی تلف نمی کنم زیرا به خاطر او در طول سال وقت زیادی را تلف کرده ام و دیگر نمی خواهم وقتم را تلف کنم. باید تمرکزمان را روی مشکلات بگذاریم تا آنها را حل کنیم.
    * اطلاعات من از عزیز محمدی بیشتر است
    سرمربی پرتغالی تیم ملی تصریح کرد: من یک مربی بین المللی هستم و مطمئن باشید که اطلاعاتم از عزیز محمدی بیشتر است. بهتر است از ژاپن و کره جنوبی مثال نزنید و آنها را با فوتبال ایران مقایسه نکنید. این کشورها برای آماده سازی تیم ملی خود از 20 سال، 10 سال یا حداقل 5 سال قبل کارشان را شروع کرده اند. لازم نیست عزیز محمدی قوانین فیفا را به من بگوید و اعلام کند 4 روز قبل از بازی ها تیم ملی حق داشتن بازیکن را دارد.حرف من این نیست که بازیکنان یک روز یا 4 روز در اختیار تیم ملی باشند. برای آماده سازی تیم ملی برای جام جهانی در جلسه ای که با عزیز محمدی و رئیس فدراسیون داشتم محمدی به من گفت اولویت منافع تیم ملی است. در حال حاضر می توانم این را بگویم که من، کادر فنی و تمام بازیکنان تیم ملی یک ثانیه را هم از دست نمی دهیم تا در دیدار با ازبکستان و قطر امتیازهای لازم را بگیریم. خواهش من از عزیز محمدی این است که این بازی ها را انجام ندهد بخاطر اینکه تیم ملی ایران از آن متضرر می شود نه یک شخص.وی در مورد اینکه مشکل قرارداد دستیاران و کادر پزشکی تیم ملی حل شده یا نه گفت: تا جایی که من می دانم مشکلات حل شده که اکنون آنها در اردو هستند.
    * تیم ملی مشکلی در گلزنی نخواهد داشت
    به گزارش فارس کی‌روش در مورد اینکه تیم ملی ایران همیشه در گلزنی و داشتن مهاجم تمام عیار مشکل داشته است، خاطرنشان کرد: تا جایی که من به یاد دارم تیم ملی ایران همیشه چنین مشکلی نداشته و یک مهاجم بزرگ به نام علی دایی داشته اید که از بهترین مهاجمان بوده است. به هر حال مشکل گلزنی را برخی تیم ها در خط حمله دارند.واقعیت این است که محمد قاضی را به دلیل مصدومیت از دست دادیم اما تمرکز تیم ملی همیشه روی یک مهاجم خاص برای گلزنی نیست که تمام مسئولیت گلزنی با او باشد. ما کریم انصاری فرد و علی کریمی را داریم. خلعتبری و ابراهیمی (بازیکن تراکتورسازی) هم گلزنان خوبی هستند. اگرچه قاضی را از دست داده ایم اما مشکل خاصی در گلزنی نخواهیم داشت.
    * تیم ملی مشکلات مالی دارد
    سرمربی تیم ملی در پاسخ به سوال خبرنگاری که پرسید آیا تیم ملی نیاز به حمایت ویژه دارد تا رسانه ها به عنوان یار دوازدهم آن را مطرح کنند، گفت: بله مسایلی هست که رسانه ها باید روی آن تمرکز کنند. من یک مربی فوتبال هستم و از راهی به جز فوتبال بلد نیستم حرفم را بزنم. در حال حاضر واضح است که تیم ملی مشکل مالی دارد. دیگر احتیاجی به آن نیست که آن را مطرح کنم زیرا مطبوعات در موردش صحبت کردند.
    * اکنون زمان بازی های شخصی نیست
    وی تاکید کرد: احساس شخصی من خیلی ساده است؛ اینکه اکنون زمان مطرح کردن بازی های شخصی نیست. اکنون وقت این نیست که در مورد من، شما یا افراد دیگر حرف بزنیم. اکنون زمان صحبت در مورد آینده فوتبال است. نظر صادقانه من که بدون غرض هم بیان می شود این است که با احترام به تمام افراد الان زمانی است که باید دست به دست هم بدهیم و کمک کنیم. اگر مسایلی که بیان می کنم خارج از چارچوب احترام است معذرت می خواهم.در خرداد ماه با ازبکستان و قطر بازی داریم و ایران با این دو کشور برای کسب یک سهمیه آسیایی رقابت می کند و رقیب فعلی ما کره جنوبی نیست. پس اکنون زمانی است که منافع تیم ملی را باید بالاتر از منافع شخصی قرار دهیم. اکنون زمانی است که همه باید دست به دست هم بدهیم و برای رسیدن به هدف تلاش کنیم.
    * این افراد دشمنان بزرگ من هستند
    کی‌روش اظهار داشت: من این قول و گارانتی را به شما می دهم تا آن را به تمامی طرفداران فوتبال منتقل کنید و آن هم این است که تمام مربیان و بازیکنان تیم ملی دست به دست هم می دهند تا با تمام قدرت در روز سوم و دوازدهم ژوئن(14 و 23 خرداد) برابر ازبکستان و قطر بازی کنیم و برای رسیدن به هدفمان تلاش کنیم. کاری می کنیم که تیم ملی به موفقیت برسد و کسانی که در راه رسیدن به هدفم اخلال ایجاد کنند دشمنان بزرگ من هستند.
    * فوتبال بازی پیچیده و دردناکی است
    به گزارش فارس، کارلوس کی‌روش در مورد اینکه می خواهد تیم ملی برخلاف گذشته فوتبالی هجومی ارایه کند گفت: من،‌ بازیکنان و تیمم را به فوتبال تهاجمی تشویق می کنم و آنها را چالش می کشم که تهاجمی بازی کنند. بخاطر اینکه معتقدم هرچقدر بیشتر حمله کنید شانس حمله را از حریف می گیرید. در چند بازی گذشته گل های زیادی زده ایم اما باید توجه داشته باشید برای اینکه خوب حمله کنید باید ابتدا خوب دفاع کنید و تیم هایی که خوب دفاع می کنند می توانند حملات خوبی انجام بدهند.فوتبال بازی پیچیده و دردناکی است. همه دیدید که بایرن مونیخ 120 دقیقه بازی تهاجمی انجام داد و از 16 کرنر خود هیچ ثمری به دست نیاورد اما چلسی با اولین کرنر گلزنی کرد. فوتبال مثل چیدن گل رز است، نمی توانید گل رز بچینید اما تیغ به دستتان نرود. برخی تیم ها نیز بدون اینکه حملات کافی انجام دهند برنده می شوند مثل بازی بارسلونا - چلسی و بایرن مونیخ - چلسی و دقیقا به همین خاطر است که فوتبال زیباترین بازی دنیاست زیرا همه تیم ها شانس برنده شدن دارند.
    * در مرحله قبل نتوانستیم قطر را شکست بدهیم
    سرمربی تیم ملی در مورد اینکه قطر حریف آسان‌تری نسبت به ازبکستان است و می توانیم این تیم را شکست دهیم عنوان کرد: در مرحله گذشته نتوانستیم قطر را در تهران و دوحه شکست دهیم و با این تیم مساوی کردیم. قطری ها مرحله آماده سازی بزرگ و جدی را آغاز کرده اند و باید منتظر باشیم تا ببینیم چه اتفاقاتی رخ می دهد و این دقیقا همان چیزی است که من توقع داشتم که انجام می دادیم و آماده سازی بهتری برای مسابقات می داشتیم چیزی که اکنون اتفاق نیفتاده است.
    *عزیز محمدی با شعبده بازی خودش را ناپدید کند
    به گزارش فارس کی‌روش در مورد اینکه عزیز محمدی گفته تمام کارها را برای کمک به تیم ملی انجام داده گفت: شما می توانید تا 24 بشمارید؟ پس بروید ببینید اکنون چند بازیکن در اردوی تیم ملی هستند. اگر هم می خواهید می توانم برای شمارش به شما کامپیوتر یا ماشین حساب بدهم. نمی توانیم در حالی که فقط 12 بازیکن داریم تظاهر کنیم که 24 بازیکن در اردوی تیم ملی حاضرند. عزیز محمدی می تواند خوب شعبده‌بازی کند اما در این مرحله او این شعبده‌بازی را باخت؛ بنابراین در مرحله بعدی با شعبده بازی خودش را ناپدید کند.
    Last edited by Kianoosh; 21-05-2012 at 22:13.

10. این کاربر از Kianoosh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

ایران صفر - آلبانی 1؛ اولین باخت کی روش

تیم ملی در ورزشگاه بشیکتاش با یک گل مغلوب آلبانی شد

سایت گل - سفیدپوشان ایران در ورزشگاه اینونوی بشیکناش مغلوب شوت زیبای امیلیانو ویلا بازیکن آلبانی شدند تا اولین باخت کارلوس کی روش به عنوان سرمربی ایران رقم بخورد. ایران در این بازی مقابل 3000 تماشاچی بازی کرد که 2500 نفر از آنان ایرانی بودند.

تیم ایران در این بازی خسته و بی برنامه بازی کرد که البته چندان هم غیر طبیعی نبود. ملی پوشان ایران تازه بدنسازی را آغاز کرده اند و فعلا باید برای این تیم صبر کرد.پس از این گل کارلوس کی‌روش برای جبران این شکست به بازیکنانی نظیر علی کریمی، پولادی، عقیلی، رضایی و حیدری میدان داد اما این تغییرات هم نتیجه نداد تا تیم ملی ایران برابر تیم هشتاد و چهارم جهان و سی و هفتم اروپا شکست بخورد.

ترکیب ایران :علیرضا حقیقی، حسین ماهینی، پژمان منتظری، سیدجلال حسینی، پژمان نوری، جواد نكونام، آندرانیك تیموریان، مجتبی جباری، كریم انصاری فرد، محمد ابراهیمی، احسان حاج صفی.

'پژمان نوری' در دقیقه 55 جای خود را به 'خسرو حیدری' داد و 'علی كریمی' در دقیقه 66 به جای 'كریم انصاری فرد' وارد زمین شد.همچنین 'غلامرضا رضایی' در دقیقه 67 به جای 'محمد ابراهیمی'، 'قاسم دهنوی' در دقیقه 77 به جای 'مجتبی جباری' و 'هادی عقیلی' در دقیقه 83 به جای 'حسین ماهینی' توسط سرمربی تیم ملی در این مسابقه به بازی گرفته شدند.

در حاشیه:

هواداران تیم ملی كشورمان بیش از همه محمد رویانیان و علی فتح اله زاده مدیران عامل باشگاه های پرسپولیس و استقلال را تشویق کردند.

حدود 500 نفر از آلبانی تباران مقیم تركیه نیز برای تشویق تیم ملی كشورشان در ورزشگاه حضور دارند.

محمد عباسی وزیر ورزش و جوانان به همراه حمید سجادی معاون ورزش حرفه ای و قهرمانی ، بهمن حسین پور سفیر ایران در تركیه و محمود حیدری سركنسول ایران در استانبول از جمله مقامات ایرانی حاضر در ورزشگاه هستند.

چهار داور ترك قضاوت این مسابقه را برعهده دارند.

در بین دو نیمه تمامی نیمكت نشینان تیم ملی فوتبال ایران به جز شهاب گردان و قاسم دهنوی به گرم كردن پرداختند.

زمانی كه علی كریمی برای گرم كردن بین دو نیمه وارد زمین شد حاضران در ورزشگاه به شدت او را تشویق كردند.

تیم ملی ایران پس از این دیدار در اردو خواهد بود و روز پنجشنبه یازدهم خرداد از استانبول به تاشکند پایتخت ازبکستان عزیمت خواهد کرد تا 14 خرداد در اولین دیدار مرحله دوم مقدماتی جام جهانی 2014 به مصاف این تیم برود.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

2012/5/27

12. 6 کاربر از nw_nk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2004

پيش فرض پزشک تيم‌ملي: وضعيت اشکان دژآگه خوب است

ورزش۳: پزشک و فيزيوتراپ تيم ملي فوتبال پس از ديدن ام آر آي اشکان دژآگه گفتند که وضعيت او خوب است و سعي مي کنيم وي را به بازيهاي تيم ملي برسانيم. به گزارش سايت رسمي فدراسيون و به نقل از مدير رسانه اي تيم ملي به نقل از پرهان خانلري و عليرضا شهاب به سايت فدراسيون فوتبال گفت: پس از ديدن نتيجه ام آر آي دژآگه که روز دوشنبه از اين بازيکن گرفته شد متوجه شديم که روند بهبود آسيب ديدگي او فراتر از انتظار و برآورد مااست و تلاش داريم با کاري که در کلينيک تيم ملي در اردوي استانبول و بعد از آن انجام مي دهيم، او را به ديدارهاي تيم ملي برسانيم. دژاگه يکشنبه شب از آلمان به استانبول آمد و به اردوي تيم ملي ملحق شد و روز دوشنبه از او ام آر آي گرفته شد. دژاگه خود نيز معتقد است که آسيب ديدگي او تا اندازه زيادي برطرف شده و شرايط مناسبي دارد و براي بازي در تيم ملي، منتظر نظر سرمربي تيم ملي کشورمان است. وي عصر دوشنبه بانظر کارلوس کي روش تيم در تمرين گروهي شرکت نکرد و عليرضا شهاب فيزيوتراپيست تيم در کلينيک پزشکي کمپ به کار درمان او پرداخت. تيم ملي فوتبال کشورمان روزهاي 14 و 23 خرداد در دو ديدار نخست از آخرين مرحله مسابقات مقدماتي جام جهاني 2014 بترتيب با تيم هاي ملي ازبکستان و قطر در تاشکند و تهران ديدار خواهد کرد.
    Last edited by Alinho; 29-05-2012 at 16:13.

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2004

پيش فرض "اميد نظري" در فهرست بازي با ازبکستان نيست!

ورزش۳: بازيکن تازه‌وارد تيم ملي فوتبال در فهرست بازي ايران مقابل ازبکستان نيست. اميد نظري بازيکن دورگه ايراني که در اردوي تيم ملي در ترکيه به جمع بازيکنان ملحق شده است، در فهرست نهايي تيم ملي مقابل ازبکستان نيست. *طبق درخواست کارلوس کي‌روش براي بازيکنان تيم ملي شماره پيراهن سفارش داده شد که در اين فهرست نام محسن فروزان هم هست اما فعلا شماره اي براي او در نظر گرفته نشده است. *طبق برنامه قرار است که تيم ملي براي بازي با ازبکستان در اولين مسابقه در چارچوب بازي هاي مقدماتي جام جهاني 2014 در مرحله دوم پنجشنبه به ازبکستان برود اما کي‌روش درخواست کرده که تيم جمعه به تاشکند اعزام شود. هنوز با اين درخواست سرمربي تيم ملي موافقت نشده است. ديدار تيم هاي ملي ايران و ازبکستان 14 خرداد برگزار مي شود.

کاربر فعال انجمن بازی های آنلاین و شبکه ای Fusi0n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

اخر سر این امید نظری میاد یا نه فیفا چرا مخالف ؟!

تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

در مسیر جام جهانی رسیدیم به فصل آخر

ملت ما با امیدواری زیادی به این مسابقات نگاه میکنه
    مردمی که اسیر هزار و یک مشکل هستن و در ظاهر انگار از تیم ملیشون و بازیهاش غافل هستن مطمئنا در کنار کولاژی از غمها، بغضها و دردها به سربلند شدن غرور ملیش از مسیر فوتبال دل بسته
    این مردم که انگار باتلاق روزمرگی با فشارهای کمرشکنش در خودش فرو بردتشون قطعا با شروع اولین بازی باز هم مثل همیشه پای تلویزیون میشینن به امید مرهمی هر چند کوتاه بر زخمهاشون و تسکینی هر چند موقت بر دردهاشون

بیاین دعا کنیم برای این تیم ملی که موفقیتش قطعا ملت ما رو شاد میکنه
    شادی، چیزی که مدتیه گم شده این مردمه با هر گلی که بچه هاشون بزنن به سادگی به خونه هاشون راه پیدا میکنه

امیدوارم فارغ از اینکه چرا این دعوت شد چرا اون نشد و فارغ از تمام رنگهایی که در برابر رنگ زیبای غرور ملی ما ارزشی ندارن با تمام انرژی از تیم ملیمون حمایت کنیم
    و با یک شکست میدون رو خالی نکنیم
    Last edited by گرافيكار; 03-06-2012 at 13:49.

17. 2 کاربر از گرافيكار بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •