تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 513 از 755 اولاول ... 13413463503509510511512513514515516517523563613 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,121 به 5,130 از 7541

نام تاپيک: سوالات و مشکلات جزئی در مورد هر نوع چاپگـــــــــر

پروفشنال m_2t_ab's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

سلام.
    من يك پرينتر hp 1300 دارم كه مشكلي در چاپ ندارم فقط فايلهاي تصوير با سايز بالا و pdf رو بسيار كند چاپ مي كنه. اول فكر مي كردم از كمبود حافظه هست ولي يه چيزي توجه منو به خودش جلب كرد كه گفتم نكنه از تنظيمات خاص يا چيز شبيه اين باشه.
    توي عكس زير به مقدار سايز پرينت توجه كنيد !

دوست عزیز سلام
    وقتی شما یه فایل عکسو تو کامپیوتر ذخیره می کنید نرم افزار این کار سعی می کنه تا حد ممکن اون فایلو فشرده کنه تا حداقل سایز ممکن رو با حداکثر کیفیت داشته باشه. اما وقتی این فایل بخواد پرینت بشه، برای اینکه قابل فهم و تجزیه و تحلیل برای پرینتر باشه باید از حالت فشردگی دربیاد و خام بشه و این میشه که سایزش بسیار بیشتر میشه.
    این مسئله رو من که نتونستم کاری بکنم. البته به غیر از کاهش سرعت پرینت که مربوط به کاهش سرعت انتقال فایل هست مشکل دیگری نداره.
    موفق باشید

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

این پست شده ۵۱۳ صفحه!! ماشالا.

من میخوام یه پرینتر لیزری سیاه سفید تو رنج قیمت زیر ۲۰۰ تومن بگیرم. کسی از بچه ها میتونه یه نمونه خوبش رو به من معرفی کنه.

تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

باسلام خدمت اساتید گرامی خصوصا جناب گرجی و جناب mohammad.t
    من یه پرینتر 5 رنگ Canon ip4500 دارم که مدتی بلااستفاده بوده اما تا همین اواخر نازل چک آبی و مشکیش کامل و بقیه ناقص بوده اما بعد از یه جا به جایی دو تا ارور میده گاهی مه باعث میشه نتونم هیچ کاری باهش بکنم.
    گاهی ارور پرینت هد میده و میگه پرینت هد رو درست نصب کنید اما چندین بار بازکردم و دوباره بستم اما جواب نداد و حتی کنتاکت هاشو با اسپری ناهید تمیز کردم اما باز هم جواب نداد.
    گاهی هم اپراتور ارور میده و میگه دکمه ریزوم رو نگهدارید و یا خاموش و روشن کنید که من این کار ها رو هم کردم اما باز هم نشد.
    با توجه به تست دستمال کاغذی!!! هد احتمالا خشک نشده.
    ضمنا وقتی در باز میشه و کارتریج ها رو می خوام بردارم ابتدا فقط کارتریج مشکی متن چشمک می زنه ولی اگر هرکدوم از کارتریج ها رو به غیر از مشکی عکس بردارم و بذارم سرجاش اونم شروع به چشمک زدن می کنه.
    احتمال می دم با ریست کارتریج ها مشکل تا حدی رفع بشه اما بعد از جستجو راهی رو پیدا کردم که می گفت دکمه ریزوم رو نگهدارید و بعد پاور رو نگهدارید و بعد ریزوم و رها کنید و بعد دوبار ریزوم رو بزنید و بعد پاور رو رها کنید و بعد چهار بار ریزوم رو بزنید و بعد دوبار پاور رو بزنید تا کارتریج ها ریست بشن اما باز هم نشد.
    ضمن اینکه نرم افزار های ip tool و mp tool رو هم دانلود کردم و پرینتر رو می شناسن اما هیچ گزینه ی فعالی ندارن که بشه کاری کرد.
    می خواستم اگر امکان داره راهی برای ریست کارتریج ها و رفع مشکلم پیشنهاد بدید.
    ممنونم

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

سلام دوستان من یه پرینتر hp photosmart d5463 دارم رنگ خوب خوب برای این نوع پرینتر چیه؟
    و اینکه یه دستگاه تو رنج همین یعنی از لحاظ کارایی بشه تانکی کرد راحت+چاپ سی دی کیفیت بالا خوب چی میتونید پیشنهاد بدبد؟
    اگر اسکنرم رو خودش داشته باشه خیلی بهتره اگر هم نبود که هیج فقط ازین دستگاه های بی دردسر باشه این دستگاه خودم پیرمو در اورده
    قیمتشم لطف کنید بگید حتما هم تو بازار باشه یعنی تولید بشه میخوام نوشو بخرم

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2012

پيش فرض

سلام
    من یک پرینتر HP officejet 5610 دارم که به تازگی کارتریج هاش رو عوض کردم. ولی هر چی پرینت می گیرم خراب است. مثلا وقتی از یک متن که توی ورد نوشتم و رنگ قلم سیاه است پرینت می گیرم نوشته ها با یک سایه به رنگ آبی چاپ میشه که اندکی بالاتر از سیاه ها هست. هر چی سعی برای align کردن کارتریج ها انجام می دهد بی نتیجه مانده است. لطفا راهنمایی ام کنید.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

کسی نیست ماشالله

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

با سلام!میخواستم ببینم یرینتر epson p50 کیفیت و ساخت و از همه مهتر خرابی اون رو اگر کسی داره بهم بگه
    قیمت روز رو کسی نداره یا هول و هوشش هر چی!

داره خودمونی میشه AbKhiar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    http://Jarrahi.ir

پيش فرض

سلام به همه
    من یه پرینتر اپسون پی 50 دارم که عید امسال گرفتم
    روش مخزن وکس نصب شده
    الان بعد مدتی پرینت گرفتن چراغ نارنجی رنگ اون وسط روشن شده...
    میخواستم ببینم باید چکار کنم؟
    فروشندش همون موقع بهم یاد داده بود که وقتی این حالت پیش میاد دکمه وسط رو بزنم + دکمه روی خود کارتریج که الان مراحلش یادم رفته
    متشکر میشم از کمکتون...

تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

سلام به همه
    من یه پرینتر اپسون پی 50 دارم که عید امسال گرفتم
    روش مخزن وکس نصب شده
    الان بعد مدتی پرینت گرفتن چراغ نارنجی رنگ اون وسط روشن شده...
    میخواستم ببینم باید چکار کنم؟
    فروشندش همون موقع بهم یاد داده بود که وقتی این حالت پیش میاد دکمه وسط رو بزنم + دکمه روی خود کارتریج که الان مراحلش یادم رفته
    متشکر میشم از کمکتون...
    بله درسته
    اول درش رو باز کنید بعد دکمه قطره رو بزنید. کارتریج تموم شده رو نشون میده و دوباره و یا چندباره بزنید تا بیاد وسط و بعد دکمه رو کارتریج رو بزنید.
    احیانا یه خاموش و روشن هم بکنید بد نیست.
    موفق باشید

10. این کاربر از m_2t_ab بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه hyesteghlal's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2011

پيش فرض

بخاطر اينه كه درايور پرينتر شما براي ويندوز 7 نصب نشده و ويندوز 7 يه درايور جنرال رو داره استفاده ميكنه.
    خوب چیکار کنم؟؟؟چطور میتونم باقی مانده ی رنگ رو ببینم؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •