تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 25 از 102 اولاول ... 152122232425262728293575 ... آخرآخر
نمايش نتايج 241 به 250 از 1015

نام تاپيک: آنالـیز و پاکسازی سیستم های آلوده(ابتدا پست اول را ببینید و فایل گزارش را آماده کنید)

داره خودمونی میشه mister-blue's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    p30world

پيش فرض

سلام دکتر اسمیت من فلشم داغونه پر از ویروسه هرکاری هم میکنم حذف نمیشه.

یه فایل هست که هرچی حذفش میکنم دوباره میاد 4,5 تایی هم میاد از همون فایل اسمش Copy of Shortcut to هست.عکس میذارم لطفا ببخشید.
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

یکی دیگه همون autorun.inf هست که این از همون راهی که گفتین رفتم ولی پاک نشد.از همون راه اولیه فقط.

یکی دیگه که بد جوری عصابمو خورد کرده یه پوشه هست به اسم RECYCLER که توش یه پوشه دیگه هست که اسمش طولانیه. اینم هر چند ثانیه یکی بهش اضافه میشه.پاک میشه ولی بعد از اینکه فلشو گرفتم دوباره زدم به usb بازم میاد.عکس میزارم بازم ببخشید معذرت.
    Last edited by mister-blue; 14-05-2012 at 14:08.

2. این کاربر از mister-blue بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای A M ! N's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    Under the weeping moon

پيش فرض

سلام دکتر اسمیت من فلشم داغونه پر از ویروسه هرکاری هم میکنم حذف نمیشه.

یه فایل هست که هرچی حذفش میکنم دوباره میاد 4,5 تایی هم میاد از همون فایل اسمش Copy of Shortcut to هست.عکس میذارم لطفا ببخشید.

یکی دیگه همون autorun.inf هست که این از همون راهی که گفتین رفتم ولی پاک نشد.از همون راه اولیه فقط.

یکی دیگه که بد جوری عصابمو خورد کرده یه پوشه هست به اسم RECYCLER که توش یه پوشه دیگه هست که اسمش طولانیه. اینم هر چند ثانیه یکی بهش اضافه میشه.پاک میشه ولی بعد از اینکه فلشو گرفتم دوباره زدم به usb بازم میاد.عکس میزارم بازم ببخشید معذرت.

سلام عزیز...

خواهش میکنم

..در صورت امکان نمونه ی فایلهای ویروس رو آپلود کنید برای ما. از پست اول همین تاپیک هم لوگ بزارین.

حدس میزنم از ویروسهای پیچیده گرفته باشین با این توصیفی که کردین + Copy of shortcut هایی که ایجاد میشن

+ ++++

این رو هم بگم که الان فقط فلشتون ویروس نداره ، بلکه سیستم شما هم ویروس داره ، این دلیل این هست که اون ویروسها میگین ازروی فلش پاک نمیشه

موفق باشید.
    Last edited by A M ! N; 14-05-2012 at 14:13.

تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    p30world

پيش فرض

لوگ :
    متاسفانه نتونستم ویروس رو اپلود کنم.نمیدونم شاید اپلود سنترها این اجازه رو نمیدادن.راستی ویروسی رو که اپلود کنیم خود اپلود سنتر دچار این ویروس نمیشه؟

تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    Under the weeping moon

پيش فرض

لوگ :
    متاسفانه نتونستم ویروس رو اپلود کنم.نمیدونم شاید اپلود سنترها این اجازه رو نمیدادن.راستی ویروسی رو که اپلود کنیم خود اپلود سنتر دچار این ویروس نمیشه؟
    Log رو بررسی میکنم و اطلاع میدم

چون که ویروس دارای پسوند اجرایی هست داخل یک سری آپلود سنترها پسوندش ساپورت نمیشه.
    برای آپلود ویروس اول زیپش کنید ( اگه تونستین توسط وینرار روش پسورد بزارین ) بعد اینجا آپلود کنید :

قبلش باید اکانت بسازین البته

آپلود سنتر ها قوی تر ازین حرفا هستن که توسط نگه داری یک ویروس آلوده بشن !!

موفق باشید.

کاربر فعال انجمن لپ تاپ khelane's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

سلام وهاب عزیز.. خوبین ؟

اون ویروس رو با این از بین ببرین :

قبلش آپدیت کنین حتما

بعد با این برنامه اسکن کنید :

مشکل باید حل بشه. فقط وهاب جون اگه تونستین ازون ویروسها یه سری برای ما آپلود کنید برای آزمایشگاه نیاز داریم تشکر.

موفق باشید.
    خیلی خیلی ممنون ببینم چیکار میکنه انتی ویروس رو الان دقیق نگاه کردم اصلا از کار انداخته یعنی قبلش دوستم (سیستم دوستم هست) خودش موقتی انتی ویروس رو از کار انداخته فکر کنم در اون موقع بوده وارد شده و دیگه نرفته انتی ویروس رو فعال کنه
    نمیدونستم چطور واست اپلودش کنم ولی با نرم افزار الترا ایزو برات یه ایمج ایسو از چهارتا فایل اصلی گرفتم و به صورت ایزو فایل برات اپ کردم
    امین جان انشالله موفق باشی در تمام زندگیت
    بازم ممنون

7. این کاربر از khelane بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    p30world

پيش فرض

نتونستم ویروس رو با winrar زیپ کنم ارور میده.

دکتر بگو چجوری از این ویروسا خلاص بشم
    Last edited by mister-blue; 14-05-2012 at 21:23.

تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    Under the weeping moon

پيش فرض

لوگ :
    نتونستم ویروس رو با winrar زیپ کنم ارور میده.

دکتر بگو چجوری از این ویروسا خلاص بشم

سلام ..

فلش رو از سیستم جدا کنید.

برنامه ای که باهاش لوگ گرفتین رو بار دیگر اجرا کنید تا لیست بیاد ، داخل لیست اینایی که میگم رو تیک بزنین :

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    و گزینه ی Fix checked رو بزنید سیستم رو ریستارت کنید. وارد هیچ درایوی نشین مستقیم چون ممکنه بازم ویروسی بشین.

بعد این پست رو انجام بدین :

موفق باشید.
    Last edited by A M ! N; 14-05-2012 at 22:56.

آخر فروم باز reza-atom's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

سلام دوستان !

راستش من اخیراً به سیستمم مشکوک شدم و فکر میکنم ویروسی شده باشه چون گاهی وقتها بی جهت قفل میکنه و یه صفحه آبی میاد و لپ تاپ یه لحظه انگار خاموش میشه و دوباره روشن میشه و با ریکاوری ویندوز بر می گرده ، بیشتر موارد هم هنگام تایپ کردن یا select کردن واژه ها این مشکل پیش میاد و بعضی مواقع هم در حالیکه آنلاین هستم ارتباطم با اینترنت قطع میشه ... لازم به ذکره که از لپ تاپ استفاده میکنم و یه ساله که خریدم و از اون موقع تا حالا روش آنتی ویروس نود 32 نصب بوده که البته آپدیتش میکردم ولی مسائل امنیتی رو چندان رعایت نمیکردم ! چند روزی هم هست که آنتی ویروسهای معروف رو روی سیستمم امتحان کردم ولی بعد حذفشون کردم (کامل) و الان آنتی ویروس آپدیت شده ی کسپراسکی رو سیستمه با چند تا برنامه ی ضد بذافزار و ... من Full Scan زدم ولی ویروس خاصی رو پیدا نکرد ! چطور میتونم بفهمم که ویندوز و سیستمم آسیب دیده یا خیر ؟

ممنون ...

تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    p30world

پيش فرض

بدبختی اینه که adsl یه هفتست قطعه من فعلا از دیال اپ استفاده میکنم واسه همین نمیتونم نرم افزارهایی که تو این پوست هست رو دانلود کنم.من یه پک نرم افزاری دارم ببینم تو اون این نرم افزارها هست.

تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    Under the weeping moon

پيش فرض

سلام دوستان !

راستش من اخیراً به سیستمم مشکوک شدم و فکر میکنم ویروسی شده باشه چون گاهی وقتها بی جهت قفل میکنه و یه صفحه آبی میاد و لپ تاپ یه لحظه انگار خاموش میشه و دوباره روشن میشه و با ریکاوری ویندوز بر می گرده ، بیشتر موارد هم هنگام تایپ کردن یا select کردن واژه ها این مشکل پیش میاد و بعضی مواقع هم در حالیکه آنلاین هستم ارتباطم با اینترنت قطع میشه ... لازم به ذکره که از لپ تاپ استفاده میکنم و یه ساله که خریدم و از اون موقع تا حالا روش آنتی ویروس نود 32 نصب بوده که البته آپدیتش میکردم ولی مسائل امنیتی رو چندان رعایت نمیکردم ! چند روزی هم هست که آنتی ویروسهای معروف رو روی سیستمم امتحان کردم ولی بعد حذفشون کردم (کامل) و الان آنتی ویروس آپدیت شده ی کسپراسکی رو سیستمه با چند تا برنامه ی ضد بذافزار و ... من Full Scan زدم ولی ویروس خاصی رو پیدا نکرد ! چطور میتونم بفهمم که ویندوز و سیستمم آسیب دیده یا خیر ؟

ممنون ...
    سلام.

بهتر هست اینجا هم مشکل رو مطرح کنید تا دلیل BSOD و کرشهایی که دارین مشخص بشه ،

از لحاظ مالوار و ویروس هم که پست اول تاپیک رو انجام بدین وضعیت بررسی میشه.

موفق باشید.

13. این کاربر از A M ! N بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •