تبلیغات :
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 68 از 70 اولاول ... 185864656667686970 آخرآخر
نمايش نتايج 671 به 680 از 696

نام تاپيک: برنامه‌ی هفت

کاربر فعال انجمن هنر هفتم nar nia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

امیدوارم تو این پنج شش روز باقی مونده تا برنامه بعدی یه اتفاقاتی بیفته که جیرانی ابقا بشه در برنامه
    بزرگان سینما می تونن پادرمیانی کنن و نامه بنویسن

کاربر فعال انجمن ادبیات Lady parisa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض صحبت های مجری جدید برنامه هفت

فریدون جیرانی بامداد شنبه در برنامه «هفت» اعلام کرد این آخرین برنامه‌ای است که با حضور او روی آنتن می‌رود.

خبر جدایی جیرانی از برنامه «هفت» واکنش‌های بسیاری را میان اهالی سینما در پی داشت که از آن جمله می‌توان به نامه جمعی از سینماگران در حمایت از حضور او در مقام مجری این برنامه اشاره کرد. گزینه جایگزین جیرانی در این برنامه محمود گبرلو روزنامه‌نگار و منتقد معرفی شده که به احتمال بسیار زیاد برنامه هفته آینده توسط او اجرا خواهد شد.

گبرلو با اشاره به اینکه برای اجرای او در برنامه «هفت» با مسئولان تلویزیون رایزنی‌هایی صورت گرفته، گفت: «چند روز پیش جلسه‌ای با مسئولان صدا و سیما داشته‌ایم و حضور من در برنامه «هفت» هم در این جلسه مطرح شد. قرار شد در صورتی که فریدون جیرانی درگیر ساخت سریال‌اش شود من در جایگاه ایشان برنامه را اجرا کنم. واقعیت این است که در مورد برنامه «هفت» حساسیت‌های زیادی وجود دارد و طبعا من هم حساسیت‌های خاص خودم را نسبت به اجرای این برنامه دارم. من برای شخص آقای جیرانی احترام زیادی قائلم و تمام تلاشم این است که احترام ایشان حفظ شود و دوست ندارم با دلخوری «هفت» را ترک کند. اگر شرایط مساعد باشد تلاشم این است که «هفت» را زنده نگه دارم.»

گبرلو در ادامه با اشاره به اینکه نحوه اجرای او با جیرانی تفاوت‌هایی خواهد داشت گفت: «فکر می‌کنم من ژورنالیستی‌تر از جیرانی «هفت» را اجرا خواهم کرد. به هر حال آقای جیرانی یک کارگردان است و ممکن است در صحبت‌هایش ملاحظاتی داشته باشد، اما من به هیچ وجه فعالیت سینمایی نداشته‌ام و از ابتدا فقط یک ژورنالیست بودم. در روش‌های اجرای برنامه سعی خواهم کرد ادب و احترام را رعایت کنم و اگر مخالفی با موضوعات برنامه وجود داشته باشد با احترام حرف‌های طرف مخالف را هم گوش کنم.»

او در پاسخ به این سئوال که حضورش را در این برنامه چطور ارزیابی می‌کند، گفت: «به نظر من وجود یک مجری ثابت و دائمی در یک برنامه نقطه قوت برنامه است. به دلیل اینکه جیرانی درگیر ساخت سریال‌اش می‌شود باید برنامه را ترک کند، اما این موضوع نباید منجر به تعطیلی برنامه «هفت» شود. این مسیر - که به لطف دوستان باعث شده بسیاری از مردم با مقوله سینما آشنا‌تر شوند - باید ادامه پیدا کند.»

گبرلو در ادامه افزود: «اگر موفقیتی در اجرای برنامه توسط من باشد، در وهله اول همکاری تمام اهالی سینما را می‌طلبد تا رسانه‌ای مثل سینما که حقیقتا مهجور است بتواند به حرکت‌اش ادامه دهد.»

او در پاسخ به این سئوال که در خصوص حضور منتقد ثابت مثل مسعود فراستی که گاهی انتقاداتی مبنی بر حضور‌ش در برنامه بوده، چه نظری دارد، گفت: «مسعود فراستی منتقدی است که به نظر من ادبیات‌اش به سینما آسیب نمی‌رساند و نظرات‌اش در این مدت کمک به رشد و تعالی سینمای ایران بوده است. فکر می‌کنم نباید از فضای نقد اینقدر واهمه داشته باشیم.»

گبرلو در ادامه افزود: «اگر به عنوان مجری گرداننده برنامه «هفت» باشم مناسب‌تر می‌دانم نشست‌های نقد و بررسی فیلم با حضور چند منتقد و به صورت یک میزگرد برگزار شود. منتقدان نیز باید از کسانی انتخاب شوند که نظرات مخالف و موافق دارند تا از این طریق در بحث‌هایی که مطرح می‌شود بهتر به نتیجه برسیم. همه این برنامه‌ها منوط به نظرات تهیه‌کننده برنامه است. من به عنوان مجری نظراتم را مطرح می‌کنم، اما باز همه چیز بستگی به اهداف سری جدید برنامه دارد.»

"خبرآنلاین"

3. این کاربر از Lady parisa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن ادبیات Lady parisa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض پیام های ده گانه حذف جیرانی

برنامه هفت با اجرای جیرانی و حضور تقریباً همیشگی مسعود فراستی، در واقع با تکیه بر دو چهره چپگرا و راستگرا کار خود را پیش می برد.

مراد از چپگرایی در این جا، مخالفت جیرانی با سیاست های کلان در حوزه سینماست. راستگرایی مسعود فراستی نیز به معنای موافقت وی با سیاست های فرهنگی کلان حاکم بر سینماست.

هیچ کس نمی تواند فریدون جیرانی را عنصری ارزشگرا - به معنای متعارف و روز - بداند. به عبارت دیگر، جیرانی مدافع ارزشهای فرهنگی رسمی حاکم بر جامعه ایران نبود. خود او نیز از حیث سلوک و رویه شخصی اش، کسی را به یاد "ارزش های رسمی" نمی انداخت. از این رو ، فریدون جیرانی از منظر نیروهای مدافع ارزش های رسمی، چهره ای غربگرا بود واجد سبک زندگی و طرز فکر روشنفکرانه.

او برای مقامات تلویزیون ایران حتی یک روشنفکر دینی هم نبود و البته خلاف دین هم موضع گیری نمی کرد و به دلیل تخصص اش می توانست در تلویزیون جمهوری اسلامی ایران کار کند.

مسعود فراستی اما اگر چه سلوک و شکل و شمایل اش چندان منطبق با ارزش های رسمی نیست، اما برخلاف اکثر منتقدان سینمای ایران، نه غربگرا که غرب ستیز است.

او پس از تحولات فکری اش در دهه ۱۳۶۰، به مرتضی آوینی پیوست و همچنان غرب ستیز و مخالف جهت گیری های کلی جهان غرب باقی ماند.

در واقع مسعود فراستی از منظر مسوولان ، روشنفکری غرب ستیز است که از روشنفکری نیز بیزار است! و مخالفتش با غرب و بسیاری از ارزش های مدرن، به نفع سنت و باورهای سنتی است.

ترکیب این دو روشنفکر غربگرا و غرب ستیز، برنامه هفت را به یکی از دیدنی ترین برنامه های تلویزیون ایران بدل کرده بود. هر دو با رسانه آشنا بودند و به ژورنالیسم و کار رسانه ای متبحر.

اما ظاهراً از نظر رؤسای صدا و سیمای ایران، حتی پادزهر فراستی هم چاره بخش زهر غربگرایی مستتر در دیدگاه های فریدون جیرانی نبود و سرانجام در خروجی ساختمان جام جم را بر جیرانی گشودند.

برنامه هفت با الگوبرداری از برنامه نود، مهمترین رسانه مرجع در سینمای ایران شده است. اگر روزگاری این نقش بر عهده مجله فیلم بود، اینک برنامه هفت چنین نقشی ایفا می کند.

هفت بی تردید بر شمار بینندگان تلویزیون ایران افزود( هر چند نه در حد و اندازه برنامه نود ) اما آخر و عاقبت فریدون جیرانی در این برنامه، به خوبی نشان داد که نه هفت ، نود است نه جیرانی فردوسی پور.

در مقایسه با تداوم حضور فردوسی پور در برنامه نود و حضور تهیه کننده فیلم قلاده های طلا در سری جدید برنامه هفت، که از اواخر تیر ماه پخش خواهد شد، و نیز ملاحظاتی دیگر، که در ادامه به آنها اشاره خواهیم کرد، حذف جیرانی از برنامه هفت، پیام های سیاسی روشنی دارد که مختصراً چنین اند:

۱- رویکرد انتقادی در حوزه ورزش، هر اندازه که ناخوشایند مقامات رسمی باشد، باز قابل تحمل است اما رویکرد انتقادی در حوزه فرهنگ، چندان قابل تحمل نیست. فرهنگ هنوز "حیاط خلوت" است و اگر این حیات خلوت روزگاری در اختیار راست محافظه کار بود، اینک از آن راست رادیکال است.

۲- مخالفان سینمای دولتی در ایران نباید تریبون های رسمی و عمومی را در اختیار داشته باشند. هم از این رو فریدون جیرانی، که در آغاز سال جاری صراحتاً مخالفت برنامه هفت را با سینمای دولتی اعلام کرده بود، باید از این برنامه کنار برود.

۳- پیشروی جریان رادیکال در حوزه فرهنگ و مشخصاً سینما، به شکل چشمگیری ادامه دارد. راستگرایان افراطی در آغاز سال جاری موفق شدند اکران فیلم های "زندگی خصوصی" و "گشت ارشاد" را متوقف کنند و اینک نیز فریدون جیرانی را از برنامه هفت بیرون کرده اند. همان جریان فرهنگی – سیاسی ای که علیه "گشت ارشاد" و "زندگی خصوصی" موضع گیری کرده بود، با ادامه حضور جیرانی در برنامه هفت نیز مخالفت می ورزید ( رجوع کنید به نامه سرگشاده ای که ۲۱ رسانه اصولگرا در انتقاد از برنامه هفت به عزت الله ضرغامی نوشتند ).

۴- صدا و سیمای ایران بین دو گرایش افزایش مخاطبان خود از طریق میدان دادن به چهره های نوگرا و متفاوت و حفظ جهت گیری های رسمی، سرگردان مانده است. به همین دلیل فریدون جیرانی به تلویزیون دعوت می شود تا یک برنامه سینمایی موثر و پرمخاطب را به روی آنتن بفرستد اما پس از محرز شدن تاثیرگذاری این برنامه، جیرانی اخراج می شود تا چهره های همسوتر با جهت گیری های رسمی جای او را پر کنند.

۵- رویه دیرپای استفاده موقت و ابزاری از متخصصان و کنار گذاشتن آنها پس از نهادسازی و به سامان کردن نسبی امور، هنوز هم از سوی نیروهای موسوم به متعهد دنبال می شود و در مجموع، متخصصان نباید برای خود نقشی بیش از یک ابزار تاریخ مصرف دار قائل باشند.

۶- برنامه انتقادی عوام پسند (نود) در صدا و سیما می تواند با اما و اگر بسیار به حیات خود ادامه دهد اما برنامه انتقادی روشنفکرانه (هفت) باید مهار شود چرا که مخاطبان این برنامه، صدای بلندتری قدرت تاثیرگذاری بیشتری دارند.

۷- مدیران صدا و سیما خوش ندارند برنامه نود دیگری در این سازمان تولید شود؛ یعنی برنامه ای مساله دار اما چنان پرمخاطب که متوقف کردن تولیدش برای آنها هزینه زا باشد.

۸- کسی تردید ندارد شعار برخی مسوولان صدا و سیما مبنی بر راه اندازی برنامه نود سیاسی ، بیشتر یک پز و شعار تو خالی است تا اراده ای برای متکثر سازی رسانه ای که باید ملی باشد.

۹- ایدئولوژی ، عنصر محوری فرهنگ است و نسبت به سایر اجزای آن باید نقش راهبر و تعیین کننده داشته باشد. پس برنامه های فرهنگی ای که نسبت شان با ارزش های ایدئولوژیک نامعلوم و یا غیرحامیانه باشد، باید ایدئولوژیک شوند.

۱۰- برنامه هفت از این پس به لحاظ فرهنگی و سیاسی برنامه ای کاملاً راستگرایانه است و تک صدایی همچنان ادامه دارد!

"عصر ایران"

5. 2 کاربر از Lady parisa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای poonel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    زیـر خـط فـقـر

پيش فرض

گبرلو برنامه «هفت» را اجرا می‌کند

خبرگزاری فارس1391/02/26

مجری برنامه تلویزیونی «هفت» که به مسایل روز سینمای ایران می‌پردازد، مشخص شد.

شب گذشته در جلسه‌ای که در سازمان صدا و سیما برگزار شد، اجرای برنامه تلویزیونی «هفت» به محمود گبرلو کارشناس فرهنگی و منتقد سینما سپرده شد اما هنوز تهیه‌کننده‌ای برای برنامه در نظر گرفته نشده است.

در هفته اخیر صحبت‌های بسیاری در خصوص تهیه‌کنندگی «محمد خزاعی» انجام شده بود اما هنوز هیچ تهیه‌کننده‌ای برای این برنامه در نظر گرفته نشده است؛ البته به احتمال زیاد خود خزاعی تهیه‌کنندگی برنامه را به عهده بگیرد.

اجرا و تهیه‌کنندگی آخرین برنامه تلویزیونی «هفت» توسط فریدون جیرانی هفته گذشته پس از دو سال و دو هفته صورت گرفت.

جیرانی به دلیل ساخت مجموعه تلویزیونی «فصل بی‌پروایی» این برنامه را ترک گفت.

تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    زیـر خـط فـقـر

پيش فرض

فریدون جیرانی پس از پخش آیتم «روی جلد برنامه هفت» به طعنه گفت که از بدرقه خوب پخش محترم شبکه سوم سیما سپاسگزاریم.

طرح از شهاب جعفرنژاد

تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    زیـر خـط فـقـر

پيش فرض

با عوامل جديد و تغيير در محتوا
    سري جديد «هفت» از نهم تير ماه پخش مي‌شود

ایسنا چهارشنبه 1391/02/27

سري جديد برنامه‌ي «هفت» حدود شش هفته‌ي ديگر به روي آنتن مي‌رود.

سري جديد برنامه «هفت» با تغيير در آيتم‌ها و همچنين عوامل اين برنامه از نهم تير ماه پخش خواهد شد.

آخرين قسمت از برنامه «هفت» با اجرا و تهيه‌كنندگي فريدون جيراني جمعه ـ 22 ارديبهشت ماه ـ به روي آنتن رفت و جيراني در اين برنامه كه با يك ساعت تاخير پخش شد، با بيان اينكه اين برنامه آخرين برنامه‌‌‌‌ي «هفت» است كه او و تيمش آن را مديريت مي‌كنند، گفت: بايد از عوامل تهيه برنامه «هفت» تشكر كنم كه در اين مدت با من همراهي كردند، همچنين لازم است از مطبوعات و سينماگراني كه امروز طي نامه‌هايي از من و برنامه حمايت كرده بودند، قدرداني كنم.

شبكه سه اعلام كرد: با توجه به پخش مستقيم فينال مسابقات جام حذفي باشگاه‌هاي اسپانيا و مسابقات جام ملت‌هاي اروپا، برنامه «هفت» با تغيير در محتوا و آيتم‌ها و عوامل برنامه‌ساز از تير ماه پخش مي‌شود.

از محمود گبرلو به عنوان مجري جديد برنامه «هفت» نام برده مي‌شود و محمد خزايي از گزينه‌هاي تهيه‌كنندگي سري جديد اين برنامه سينمايي است.

آخر فروم باز h-blade's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    همدان

پيش فرض

من نميدونستم كه جيراني غرب گرا بوده....

پس همون بهتر كه انداختنش بيرون.... نبايد تو برنامه اي تو اين كشور پخش ميشه كسي بيا دم از غرب بزنه....

اگه نباشه جاش خالی می مونه essi4300's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    قلعه حیوانات

پيش فرض

پس همون بهتر كه انداختنش بيرون.... نبايد تو برنامه اي تو اين كشور پخش ميشه كسي بيا دم از غرب بزنه....
    غرب گرا؟؟!!!!!!!!!

اتفاقا جیرانی رو یه چیزی تو مایه های شریفی نیا رده بندی کردند.

فقط میزان اطاعت بی چون و چراش به جای 100 درصد 95 درصد بوده بنده خدا، غلام حلقه به گوش کامل میخوان که پیدا کردن ظاهرا.

11. 2 کاربر از essi4300 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    زیـر خـط فـقـر

پيش فرض

فکر نمی کنم جیرانی چندان غرب گرا بوده و یا اینکه سنتی نباشه.

والا چطور سریال مرگ تدریجی یک رویا رو می ساخت که تقریباً مضمون سنتی ، دینی و غرب ستیزی داشت؟

Last edited by poonel; 16-05-2012 at 18:27.

.:: متفرقه - فنی مهندسی ::. SNOW PATROL's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

جالبه
    بعضی وقتها ادم با چه تفکراتی رو به رو میشه

14. 3 کاربر از SNOW PATROL بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •