تبلیغات :
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 79 از 88 اولاول ... 2969757677787980818283 ... آخرآخر
نمايش نتايج 781 به 790 از 874

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی Chelsea F.C | آبی‌های لندن

آخر فروم باز MORINIO's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    ESF

11

ماتا بهترین بازیکن سال چلسی شد

خوان ماتا به عنوان بهترین بازیکن فصل تیم فوتبال چلسی انتخاب شد.

به گزارش کانون رسمی هواداران چلسی در ایران ، خوان ماتا که تابستان گذشته از والنسیا به چلسی آمد ، توانست در نخستین فصل حضورش در اردوی آبی ها ، به عنوان برترین بازیکن فصل ۲۰۱۲-۲۰۱۱ انتخاب شود.

خوان ماتا جایزه خود را از دستان روبرتو دیمتئو دریافت کرد و گفت :" من فقط باید از شما تشکر کنم . این فصل اولی است که اینجا هستم و برایم خیلی متفاوت و خاص بود و من می خواهم از هم تیمی هایم و کارکنان تیم و کسانی که به من رای دادند تشکر کنم. من متوجه شده ام برای چلسی بازی کردن به چه معنی است."

ماتا اضافه کرد :" من انتظار این جایزه را نداشتم اما فرصت بازی کردن در اکثر بازی ها را داشتم و از فوتبال انگلستان لذت بردم. فصل فوق العاده ای بود ، در جام حذفی قهرمان شدیم و شانس قهرمانی در لیگ قهرمانان اروپا را نیز داریم. این تاریخی برای باشگاه خواهد بود و این فصل را فراموش نمی کنم."

وی گفت :" اولین رویای من ، اولین بازی ام برای چلسی برابر نورویچ بود و دومین رویایم قهرمانی در جام حذفی. اینجا بازی ها خیلی پشت سر هم هست و من از نظر بدنی با شرایط وقف پیدا کرده ام ، امافکر می کنم خیلی پیشرفت داشته ام و امیدوارم فصل بعد بهتر از این فصل باشم."

بعد از خوان ماتا ، برانیسلاو ایوانوویچ و رامیرس بیشترین رای ها را برای برترین بازیکن سال کسب کرده بودند.

اما از سال ۲۰۰۶ یک رای گیری دیگر نیز در این شب انجام می شود و که بازیکنان تیم باید بهترین بازیکن سال را انتخاب کنند که امسال نیز این رای گیری صورت گرفت و رامیرس به عنوان بهترین بازیکن از نظر بازیکنان معرفی شد.

وی پس از دریافت جایزه اش گفت :" دریافت این عنوان خیلی برایم خاص است. دومین سالی است که اینجا هستم و امیدوارم این عنوان را دوباره برنده شوم."

اما برترین بازیکن جوان باشگاه نیز انتخاب شد و لوکاس پیازون 18 ساله و برزیلی چلسی به عنوان برترین بازیکن جوان سال باشگاه انتخاب شد.

پیازون نیز گفت :" من خیلی خوشحالم و اصلا انتظار چنین انتخابی را نداشتم. می تواند هفته فوق العاده ای برایم باشد. دیوید لوئیز و رامیرس زمانی که به اینجا آمدند و تنها بودم ، خیلی به من کمک کردند. امیدوارم مدت زیادی در چلسی بمانم و برای آن سخت کار خواهم کرد."

محتوای مخفی: برترین بازیکنان چلسی: 

۱۹۶۷ - پیتر بونتی

۱۹۶۸ - چارلی کوک

۱۹۶۹ - دیوید وب

۱۹۷۰ - جان هولینس

۱۹۷۱ - جان هولینس

۱۹۷۲ - دیوید وب

۱۹۷۳ - پیتر آسگود

۱۹۷۴ - گری لوک

۱۹۷۵ - چارلی کوک

۱۹۷۶ - رای ویلکینز

۱۹۷۷ - رای ویلکینز

۱۹۷۸ - میکی دروی

۱۹۷۹ - تامی لانگلی

۱۹۸۰ - کلایو واکر

۱۹۸۱ - پتار بورتا

۱۹۸۲ - مایک فیلری

۱۹۸۳ - جوی جونز

۱۹۸۴ - پت نوین

۱۹۸۵ - دیوید اسپیدی

۱۹۸۶ - ادی نیدژویسکی

۱۹۸۷ - پت نوین

۱۹۸۸ - تونی دوریگو

۱۹۸۹ - گراهام روبرتس

۱۹۹۰ - کن مونکو

۱۹۹۱ - اندی تاونسند

۱۹۹۲ - پائول الیوت

۱۹۹۳ - فرانک سینکلر

۱۹۹۴ - استیو کلارک

۱۹۹۵ - ارلند جانسن

۱۹۹۶ - رود گولیت

۱۹۹۷ - مارک هیوز

۱۹۹۸ - دنیس ویسه

۱۹۹۹ - جیان‌فرانکو زولا

۲۰۰۰ - دنیس ویسه

۲۰۰۱ - جان تری

۲۰۰۲ - کارلو کودیچینی

۲۰۰۳ - جیان‌فرانکو زولا

۲۰۰۴ - فرانک لمپارد

۲۰۰۵ - فرانک لمپارد

۲۰۰۶ - جان تری

۲۰۰۷ - مایکل اسین

۲۰۰۸ - جو کول

۲۰۰۹ - فرانک لمپارد

۲۰۱۰ - دیدیه دروگبا

۲۰۱۱ – پتر چک

۲۰۱۲ – خوان ماتا

محتوای مخفی: برترین بازیکن از نظر بازیکنان: 

۲۰۰۶ – کلود ماکه له له

۲۰۰۷ – دیدیر درگبا

۲۰۰۸ – ریکاردو کاروالیو

۲۰۰۹ – اشلی کول

۲۰۱۰ – فلورنت مالودا

۲۰۱۱ – اشلی کول

۲۰۱۲ – رامیرس

محتوای مخفی: برترین بازیکن جوان چلسی در شش سال اخیر: 

۲۰۰۷ – جان میکل اوبی

۲۰۰۸ – تیم زیر 18 سال

۲۰۰۹ – مایکل مانسینه

۲۰۱۰ – تیم زیر 18 سال

۲۰۱۱ – مک ایچران

۲۰۱۲ – لوکاس پیازون

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

پ.ن: گل سال چلسی هم گل رامیرس به بارسا شد

محتوای مخفی: دانلود لحظه انتخاب بهترین بازیکن سال و مصاحبه خوان ماتا 

http://www.4shared.com/get/1V3j05hi/Chelseas_Player_Of_The_Year_20.html
    منبع : footiran.ir

2. 4 کاربر از MORINIO بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2004

پيش فرض "دي متئو" از صحبت در مورد آينده خودداري کرد!

ورزش۳: سرمربي موقت چلسي که به جاي آندره وياس بواس هدايت اين تيم را برعهده گرفته از صحبت در مورد آينده خود در اين تيم خودداري کرد. روبرتو دي متئو از زمان اخراج آندره وياس بواس در مارس گذشته، تاکنون توانسته چلسي را به قهرماني در جام حذفي انگليس رسانده و خود را براي ديدار هفته آينده فينال ليگ قهرمانان اروپا برابر بايرن مونيخ آماده مي‌کند. زماني که از اين مربي در مورد ترک چلسي سوال شد وي در پاسخ گفت:‌ نه،‌ اکنون خود را جزئي از اين باشگاه مي‌دانم. روي ديدار نهايي ليگ قهرمانان و بازيکنانم تمرکز کرده‌ام. بايد ببينم در 8 روز باقي مانده چه اتفاقاتي رخ خواهند داد. شرايط کنوني بازيکن پيشين لاتزيو درست مانند شرايط آورام گرانت، ديگر مربي موقت چلسي پس از اخراج خوزه مورينيو از اين تيم است. گرانت توانست چلسي را به نخستين فينال اروپايي خود برساند ولي زماني که چلسي در فينال مغلوب منچستريونايتد شد، رومن آبراموويچ وي را اخراج کرد. شاگردان دي متئو اگر در ديدار نهايي ليگ قهرمانان نتوانند بايرن مونيخ را شکست دهند، در فصل آينده اين تورنمنت معتبر حضور نخواهند داشت زيرا در ليگ برتر انگليس نتوانسته‌اند خود را به جايگاه اروپايي جدول برسانند. دي متئو در اين خصوص گفت: به هيچ وجه به اين موضوع فکر نمي‌کنم. اين موضوعي است که به من مربوط نيست بلکه به چلسي ربط دارد. بازيکنان شانس اين را دارند که تورنمنتي معتبر و خاص را فتح کنند. همه بازيکنان به شدت زحمت مي‌کشند تا بتوانند در فينال ليگ قهرمانان اروپا بازي کرده و قهرمان شوند. چيزي که تاکنون از بازيکنان ديده‌ام بسيار عالي بوده است. نمي‌توانم از آنها بيش از اين چيزي بخواهم.

4. 2 کاربر از Alinho بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز MORINIO's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    ESF

11

لوئیز و کیهیل به تمرینات بازگشتند

مشخص شد که از آغاز این هفته دیوید لوئیز و گری کیهیل می توانند به صورت کامل در تمرینات چلسی شرکت کنند و آماده ی فینال لیگ قهرمانان شوند.

به گزارش کانون رسمی هواداران چلسی در ایران،هر دو مدافع میانی چلسی بازی مقابل بلکبرن را از دست خواهند داد ولی از آغاز هفته ی جدید میتوانند تمرینات خود را به طور جدی ادامه دهند.

بازگشت این دو بازیکن کمک بسیار بزرگی به روبرتو دیمتئو برای پیروزی در مهم ترین بازی تاریخ فوتبال چلسی خواهد کرد.

داوید لوئیز پس از ورود به زمین تمرین چلسی در روز جمعه گفت : "احساس خوبی دارد و همه چیز برای بازی فینال به خوبی پیش میرود."

کیهیل که به دلیل آسیب دیدگی همسترینگ در دیدار مقابل بارسلونا خانه نشین شئ،چند روز زودتر از لوئیز تمرینات خود با توپ را آغاز کرده بود.

برانیسلاو ایوانویچ و جان تری نیز فینال لیگ قهرمانان باشگاه های اروپا مقابل بایرن را به دلیل محرومیت از دست داده اند.

دیمتئو گفت : "لوئیز و کیهیل از دوشنبه تمرینات گروهی خود را شروع خواهند کرد و سپس ما آن ها را ارزیابی میکنیم.در چند روز آینده وضعیت این دو را میبینیم و سپس میفهمیم که آیا به فینال میرسند یا خیر."

کد:
    دی متئو و شش آنالیزور چلسی در المپیک برلین

سرمربی آبی های لندن برای دیدن بازی حریف تیمش در فینال چمپیونزلیگ، راهی برلین شد.

سایت گل- بایرن مونیخ فینال لیگ قهرمانان را شنبه آینده مقابل چلسی انگلیس برگزار خواهد کرد اماقبل از آن در یک دیدار حساس به مصاف بورسیا دورتمند خواهند رفت تا تکلیف جام حذفی آلمان را مشخص کند.این فرصتی گرانبها برای سرمربی شیرهای لندن است تا بازی را از نزدیک نظاره نماید.

به گزارش وبسایت رسمی کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران و به نقل از شبکه sky sport انگلیس روبرتو دی متئو سرمربی چلسی انگلیس وفینالیست لیگ قهرمانان اروپا به همراه شش آنالیزور به برلین سفر خواهد نمود تا از نزدیک شاهد این بازی بزرگ باشد.

به گزارش این شبکه این شش آنالیزور در قسمتهای مختلف ورزشگاه المپیک برلین قرار می گیرند تا از تمام زوایای موجود به آنالیز دقیق بازی بایرن مونیخ بپردازند. دی متئو نیز از نزدیک به بررسی حریف نامدار خود خواهد پرداخت ونقاط ضعف وقدرت آن را موشکافانه در نظر خواهد گرفت.

همچنین به دستور دی متئو کلیه بازیکنان چلسی موظف هستند در غیاب وی این بازی را در کنار دستیار اول این مربی و زیر نظر او در محل اردوی این تیم ببینند. گفته می شود ژوزه مورینیو نیز تا انجام زمان بازی فینال به کمک تیم سابقش خواهد شتافت ونکات ریز وظریف تکنیکی و تاکتیکی بایرن مونیخ را در اختیار دی متئو خواهد گذاشت.

کد:

6. 2 کاربر از MORINIO بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2004

پيش فرض مارادونا: اگر گوارديولا به چلسي رفت تعجب نکنيد!

ورزش۳: مربي آرژانتيني احساس مي کند که گوارديولا به زودي به استمفورد بريج نقل مکان خواهد کرد. ديگو آرماندو مارادونا سرمربي سابق تيم ملي آرژانتين و مربي کنوني باشگاه الوصل امارات در صحبتهايي اعلام کرد که اگر پپ گوارديولا را روي نيمکت مربيگري چلسي ببيند متعجب نخواهد شد. اين درحالي است که گوارديولا اخيرا اعلام کرد که در پايان رقابتهاي اين فصل از نيمکت مربيگري بارسا جدا خواهد شدو يک سال به دور ازدنياي مربيگري زندگي خواهد کرد. از سوي ديگر چلسي هنوز مربي فصل بعدش را برنگزيده و روبرتو دي متئو، تحت عنوان مربي موقت به فعاليتش ادامه مي دهد. اکنون مارادونا احساس مي کند که قدرت و پول رومن آبراموويچ، مي تواند مربي اسپانيايي را براي حضور در انگليس متقاعدکند. مارادونا در صحبتهايي به تايمز آو اينديا گفت:« پپ گوارديولا مربي درخشاني است که من واقعا او را تحسين مي کنم. او درمقابل هواداران پرشور و هيجان بارسا اعلام کرده که مي خواهد به استراحت بپردازد ولياگر خيلي زود شنيديد که او به نيمکت مربيگري چلسي پيوسته، تعجب نکنيد.» مربي الوصل درادامه درمورد کورس قهرماني در رقابتهاي ليگ برتر گفت: روبرتو مانچيني اکنون به جمع آن دسته مربيان عجيب و غريبي مي پيوندد که توانسته در دو کشور ايتاليا و انگليس به قهرماني برسد. اندکي پيش اين را عملي و ممکن نمي دانستم ،چون آبي ها، 8 امتياز کمتر از شياطين سرخ داشتند. البته با بازگشت دوست من، کارلوس تبس، اوضاع سيتي متحول شد. يايا توره هم ليدر فوق العاده اي براي اين تيم بود و او شايسته کسب اولين قهرماني درانگليس هست.
    Last edited by Alinho; 13-05-2012 at 23:48.

8. این کاربر از Alinho بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز arashsard's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    ShIrAz CiTy

پيش فرض

خب بایرن مونیخ دیشب 5 بر 2 مقابل درتمند تحقیر شد و این یه جورایی به نفع چلسی هست. چون هم روحیشون کم شده و هم تمام نقطه ضعفشون حتما توسط آنالیزورهای چلسی شناسایی شدن. امیدوارم دی متئو و دوستانش بتونن نهایت استفاده رو از این بازی واسه شناسایی بایرن بکنن.

Moderator vahidgame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

خب 2 بر 1 برنده بازی شدیم
    اون چیزی که قابل پیش بینی بود اینه که با ترکیب دوم به میدان رفتیم و توی فینال لیگ قهرمانان ترکیبمون خیلی متفاوته
    فقط دروگبا و تورس به عنوان تعویضی بازی کردن که ممکنه توی ترکیب اصلی فینال باشن...

11. 3 کاربر از vahidgame بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2004

پيش فرض دي متئو: شانس چلسي و بايرن برابر است!

ورزش۳: روبرتو دي متئو، سرمربي موقت چلسي معتقد است که تيمش در ديدار فينال چمپيونزليگ شانس برابري نسبت به بايرن مونيخ دارد و مي تواند به قهرماني دست يابد. روبرتو دي متئو سرمربي موقت چلسي که توانست روح تازه اي در تيمش بدمد ، پس از انجام آخرين بازي خود به عنوان مربي چلسي در ليگ برتر و اتمام اين مسابقات، در مصاحبه اي شرکت کرد و صحبت هايش را در خصوص تعويض زود هنگام فلورنت مالودا در پيروزي تيمش برابر بلکبرن شروع کرد و گفت :" ما او را زود از زمين خارج کرديم ، چرا که مشکل همسترينگ داشت و خواستيم به او کمک کنيم و اميدواريم که بتوانيم در روزهاي آينده او را آماده کنيم." دي متئو همچنين در خصوص مصدوميت گري کيهيل و ديويد لوئيز ، دو مدافع مرکزي و جوان تيمش گفت :" آنها روز به روز بهتر مي شوند و فردا به آنها فشار وارد خواهيم کرد تا آزمايش شوند. آنها را يک هفته در تمرينات خواهيم ديد تا وضعيتشان معلوم شود." سرمربي چلسي که براي ديدن فينال جام حذفي آلمان ، به اين کشور سفر کرده بود و پيروزي 5 بر 2 دورتموند برابر بايرن مونيخ را از نزديک مشاهده کرد ، در خصوص اين بازي گفت :" از ديدن بازي دروتمند خيلي هيجان زده بودم و تحت تاثير قرار گفتم. من چند نظريه جالب بدست آوردم ، اما بايرن هم تيم خوبي است." وي اضافه کرد :" من فکر مي کنم فينال ليگ قهرمانان اروپا 50- 50 است و دو باشگاه بزرگ و دو تيم خوب در مقابل هم قرار مي گيرند و اصلا مهم نيست که چند گل خوده اند. اما ما به بازيکنانمان ايمان داريم و تلاش مي کنيم تا بهترين نتيجه را بدست آوريم."

ناظر فوتبال خارجی و مسابقه و سرگرمی Reza31001's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

انتقال دروگبا به نیوکمپ درسته؟
    دیشب اخبار ورزشی تو خبرهای کوتاه گفت دروگبا گفته تابستان به بارسلونا میرم
    وقتی شنیدم این طوری شدم

هرجور حساب کردم نتونستم دروگبا رو تو لباس بارسا ببینم
    ولی احتمالا یه خبر الکی دیگه بوده چون تو سایت ها چیزی اعلام نشده!

14. این کاربر از Reza31001 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Moderator vahidgame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

انتقال دروگبا به نیوکمپ درسته؟
    دیشب اخبار ورزشی تو خبرهای کوتاه گفت دروگبا گفته تابستان به بارسلونا میرم
    وقتی شنیدم این طوری شدم

هرجور حساب کردم نتونستم دروگبا رو تو لباس بارسا ببینم
    ولی احتمالا یه خبر الکی دیگه بوده چون تو سایت ها چیزی اعلام نشده!
    این خبرو ندیدم چون تازگی های اخبار شبکه 3 رو خیلی کم می بینم که خبرهای مربوط به انگلیس رو بایکوت کرده...
    فکر نکنم این اصلا حقیقت داشته و توی سایت های خارجی هم همچین خبری ندیدم!
    حالا اگه دروگبا به رئال بره میگیم به خاطر مورینیو رفته ولی به بارسا بعید می دونم بره!
    بعد نوع بازی اونم بیشتر به لیگ انگلیس می خوره
    در کل به این مدل خبرها خیلی توجه نکنید و اگه توی سایت های معتبر همچین خبرهایی اومد اونوقت باید نگران شد

16. این کاربر از vahidgame بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز hojjatinho's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    نزدیکی های کویر

پيش فرض

سلام دوستان چلسیایی : دی
    اقا وضعیت مصدوماتون چه جوره الان ؟ کیا می رسند کیا نمی رسند؟
    چون این چند وقته بازی های چلسی رو پیگیری نکردم . ترکیب این چند وقت اخیر تون چه جوری بوده . به خصوص فینال fa ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •