تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3 از 3 اولاول 123
نمايش نتايج 21 به 24 از 24

نام تاپيک: بهترین گوشی آندرویدی با حدود 350 تومن

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

عزیزم اولا که گفتم اینجا جای این سوال نیست (البته اگه آندرویدی میخوایید هست ولی در غیر اینصورت خیر) دوما بهتره شما که میدونید چی میخوایید یه تاپیک خودتون ایجاد کنید ولی از بین این لیست بالا هرکدوم توی یه رنجی هستند ولی روی کاغذ ray از همه بهتره چاچا یه گوشی است که برای فیس بوک ساخته شده و صفحه کلید کامل داره اما به نظر من شما برند نوکیا و سامسونگ را هم در نظر بگیر سامسونگ اگه لمسی بخوای بهتره و نوکیا برای مدل های ساده در ضمن مدل های شما اکثرش لمسیه!

اما در مورد خودم بگم که تصمیم گرفتم که ace بگیرم به چند دلیل : ساپورت سامسونگ بهتره به خصوص الان که سونی از اریکسون جدا شده و دیگه باهم تولید نمیکنند معلوم نیست تا کی از پشتیبانی سونی برخوردار باشه! دلیل دیگه اینه که سامسونگ دوربین 5 مگاپیکسلیش بهتر از لایوه و همچنین تقریبا" با 8 ری برابری میکنه (اکثرا میدونند که دوربین های سامسونگ بهتر از برند های دیگست برای این حرفم هم دلیل دارم توی سایت gsmarena میتونید مقایسش کنید و خودتون ببینید) و همینطور خوندم توی انجمن های خارجی بین ری و ایس ace توصیه شده بود که میگفتند پردازندش هم با بعضی از 1 گیگاهرتزی ها هم برابری میکنه (فکر کنم مثل همون قضیه دوربینش باشه) بعدشم که الانم سامسونگ دارم و ازش خیلی راضیم و بااین بودجه هم نمیشه ریسک کرد در ضمن کاستوم رام 4 هم برای ایس میاد ولی با این حال معلوم نیست که برای سونی اریکسون هم رسمی بیاد فعلا فقط حرفه و دیگه اینکه اصلا آندروید 4 تا حداقل یکی دوسال دیگه خصوصا تو ایران به درد نمیخوره چون هنوز برنامه و بازی کافی براش نیومده و ارور میدند و فارسی نمیشه اس زد (مثال بارز دوست خودم که اس2 داشت با آندروید4 رفت تغییر داد به 2.3) عواملی چون ظاهر بهتر و اندازه ی بزرگتر هم موثر بود همه میگن برا آندروید حداقل باید 4 اینچ داشته باشی دیگه چه برسه اونا که 3.5 نیست!
    ممنون از همه کسایی که بهم کمک کردند.

ساپورت ایس! مگه دیگه ساپورت میشه؟! قراره براش نرم افزار جدیدی بیاد؟!
    سونی سهم اریکسون را خریده هیچ دلیلی بر عدم ساپورت گوشی های قبل نیست همین طور که می توانید اخبار مربوط به آپدیت و تاریخ های مربوطه را از وبلاگ های محصولات سونی موبایل و یا بخش توسعه دهندگان دنبال کنید! من با اندروید 4 کار کردم و می دونم بهتره البته حتی سنسیشن هم آپدیتش مشکل داره البته فارسیش مشکل نداشت. می تونم بپرسم چرا در ایران کاربرد نداره. الآن خیلی از اپ ها و بازی ها با اندروید 4 به راحتی کار می کنند (حداقل اونایی که من باهاشون کار کردم البته نرم افزار بانک ها فکر کنم کار نمی کرد) هر کس سلیقه ای داره که من انکارش نمی کنم ولی رم ایس به نظرم خیلی کمه (مخصوصا برای اندروید 4) رم لایو هم که بالاتره در حد متوسط محسوب می شه. این را هم اضافه کنم خود سونی گفته آپدیت به 4 دل به خواه می باشد و فقط از طریق پی سی آپدیت می شه و اصلا از طریق آپدیت سرویس گوشی اعلام نمی شود!
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    (منم از سامسونگ استار خاطره خوبی ندارم تاچش خراب شد وقتی رفتم تعمیرات سه تا گوشی دیگه به همین دلیل اونجا بود! بعدش توی نت سرچ زدم یک عالم مورد گزارش خرابی برخورد کردم!)

کد:

2. 2 کاربر از amin_g_p بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه nima sc's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

ساپورت ایس! مگه دیگه ساپورت میشه؟! قراره براش نرم افزار جدیدی بیاد؟!
    سونی سهم اریکسون را خریده هیچ دلیلی بر عدم ساپورت گوشی های قبل نیست همین طور که می توانید اخبار مربوط به آپدیت و تاریخ های مربوطه را از وبلاگ های محصولات سونی موبایل و یا بخش توسعه دهندگان دنبال کنید! من با اندروید 4 کار کردم و می دونم بهتره البته حتی سنسیشن هم آپدیتش مشکل داره البته فارسیش مشکل نداشت. می تونم بپرسم چرا در ایران کاربرد نداره. الآن خیلی از اپ ها و بازی ها با اندروید 4 به راحتی کار می کنند (حداقل اونایی که من باهاشون کار کردم البته نرم افزار بانک ها فکر کنم کار نمی کرد) هر کس سلیقه ای داره که من انکارش نمی کنم ولی رم ایس به نظرم خیلی کمه (مخصوصا برای اندروید 4) رم لایو هم که بالاتره در حد متوسط محسوب می شه. این را هم اضافه کنم خود سونی گفته آپدیت به 4 دل به خواه می باشد و فقط از طریق پی سی آپدیت می شه و اصلا از طریق آپدیت سرویس گوشی اعلام نمی شود!
    کد:
    (منم از سامسونگ استار خاطره خوبی ندارم تاچش خراب شد وقتی رفتم تعمیرات سه تا گوشی دیگه به همین دلیل اونجا بود! بعدش توی نت سرچ زدم یک عالم مورد گزارش خرابی برخورد کردم!)

کد:
    خب شما که اینا را گفتی میگفتی پس کدوم بهتره دیگه؟ یا حداقل گوشی خودت چیه به هر حال ممنون ولی اینو بگم من تعصب ندارم و هر کدام از حرف هام را با دلیل گفتم منظورم از ایران هم فعلا همین ساپورت فارسی بود که میدونم درست میشه
    شما اینو بخون "با داشتن پردازنده ۸۰۰MHz مذکور در جدول بالا، Ace از سرعت خوبی برخور دار است و در اجرای اپلیکیشن ها با مشکل حادی مواجه نیست و گوشی عملکرد تند و تیزی دارد. اگرچه از پردازنده های ۶۰۰MHz اکثر خوش قیمت ها بسیار قوی تر است و واقعا به پای ۱GHz های اکثر هوشمند های گران قیمت تر هم میرسد، اما ضعف اصلی آنرا باید در اجرای نسبتا کند بازی های سه بعدی دانست." اینم لینکش
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    من تعصب ندارم مثلا خودم گوشی استار دارم الان که خیلی هم راضیم هیچ مشکلی هم توی تاچش نیست فقط بعد از سه بار از دستم که افتاد یه دکمه هاش خراب شد که راحت هم مشکلش حل شد الانم یه گوشی سیستم عامل دار میخوام که دارم عوضش میکنم. پس این دلیل بر بد بودن سامسونگ یا استار نیست منم سونی اریکسون را بدم نمیاد همه هم میدونیم سونی کمپانی قدرتمندیه ولی خداییش در این مورد یه کم ، کم قبولش دارم مثلا شما برو همین دوربیناشون را مقایسه کن. به هرحال نظر خودت را هم میگفتی بهتر بود
    حالا یه سوال دیگه اگه تا آخرای خرداد صبر کنم ارزون میشه که بتونم یه galaxy sl بگیرم یا نه این گوشی ارزون تر از این نمیشه؟

ممنون از راهنماییهاتون
    Last edited by nima sc; 11-05-2012 at 23:05.

4. این کاربر از nima sc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

خب شما که اینا را گفتی میگفتی پس کدوم بهتره دیگه؟ یا حداقل گوشی خودت چیه به هر حال ممنون ولی اینو بگم من تعصب ندارم و هر کدام از حرف هام را با دلیل گفتم منظورم از ایران هم فعلا همین ساپورت فارسی بود که میدونم درست میشه من تعصب ندارم مثلا خودم گوشی استار دارم الان که خیلی هم راضیم هیچ مشکلی هم توی تاچش نیست فقط بعد از سه بار از دستم که افتاد یه دکمه هاش خراب شد که راحت هم مشکلش حل شد الانم یه گوشی سیستم عامل دار میخوام که دارم عوضش میکنم. پس این دلیل بر بد بودن سامسونگ یا استار نیست منم سونی اریکسون را بدم نمیاد همه هم میدونیم سونی کمپانی قدرتمندیه ولی خداییش در این مورد یه کم ، کم قبولش دارم مثلا شما برو همین دوربیناشون را مقایسه کن. به هرحال نظر خودت را هم میگفتی بهتر بود
    حالا یه سوال دیگه اگه تا آخرای خرداد صبر کنم ارزون میشه که بتونم یه galaxy sl بگیرم یا نه این گوشی ارزون تر از این نمیشه؟

ممنون از راهنماییهاتون
    خواهش می کنم من الآن لایو دارم هر تستی هم خواستید براتون می گیرم من با ایس کار نکردم ولی مقایسه عکس های گرفته شده با ایس و لایو و ری را توی gsmareana دوباره دیدم به نظر من ری و ایس نزدیک به هم بودن ولی عکاسی شب ری که تبلیغش را می کنه بهتره فک کنم. البته من بیشتر به خاطر والکمن و ظاهر و بلندگوی خوب و سخت افزار خوب نسبت به قیمت و همچنین آپدیت به 4 این گوشی را گرفتم. گوشی استار دوستم هم خراب نشده ولی مال ما که شد یادمه توی فروم اینجا هم حداقل دونفر مشکل تاچ داشتن. توی این پیج هم چند نفری گفتن این مشکل را دارن!
    کد:
    در آخر هر کدوم با توجه به نیازات انتخاب کن مثلا بازی HD دوست داری ببین کدومشون بهتر اجرا می کنن یا دوربین بهتر که عکس های توی gsmareana بهت کمک می کنن یا بلندگوی قوی و خوب که فک کنم لایو بهتره یا ال سی دی فک کنم سامسونگ بهتره. ظاهر هم که سلیقه ایه.

6. این کاربر از amin_g_p بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه nima sc's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

خودم هم با لایو کارکردم به نظرم گوشیه خوبیه هرچند تعریف ایس را هم شنیدم پس شما هم موافقید که دوربین عکس ایس 5 مگا با 8 ری توی عکسا تقریبا برابره (البته تقریبا همه میدونند که دوربین عکاسی های گوشی های سامسونگ خیلی خوبه) اما نمیدونم چرا مهر این لایو تو دلم نمیفته به هرحال فعلا تصمیم گرفتم صبر کنم چون خودمونیم دیگه ایس 400 واقعا نمیارزه به نظرتون اگه صبر کنم تا آخرای خرداد میتونم با این شرایط یه galaxy sl بخرم؟
    ممنون از راهنماییهاتون

صفحه 3 از 3 اولاول 123

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •