عزیزم اولا که گفتم اینجا جای این سوال نیست (البته اگه آندرویدی میخوایید هست ولی در غیر اینصورت خیر) دوما بهتره شما که میدونید چی میخوایید یه تاپیک خودتون ایجاد کنید ولی از بین این لیست بالا هرکدوم توی یه رنجی هستند ولی روی کاغذ ray از همه بهتره چاچا یه گوشی است که برای فیس بوک ساخته شده و صفحه کلید کامل داره اما به نظر من شما برند نوکیا و سامسونگ را هم در نظر بگیر سامسونگ اگه لمسی بخوای بهتره و نوکیا برای مدل های ساده در ضمن مدل های شما اکثرش لمسیه!
اما در مورد خودم بگم که تصمیم گرفتم که ace بگیرم به چند دلیل : ساپورت سامسونگ بهتره به خصوص الان که سونی از اریکسون جدا شده و دیگه باهم تولید نمیکنند معلوم نیست تا کی از پشتیبانی سونی برخوردار باشه! دلیل دیگه اینه که سامسونگ دوربین 5 مگاپیکسلیش بهتر از لایوه و همچنین تقریبا" با 8 ری برابری میکنه (اکثرا میدونند که دوربین های سامسونگ بهتر از برند های دیگست برای این حرفم هم دلیل دارم توی سایت gsmarena میتونید مقایسش کنید و خودتون ببینید) و همینطور خوندم توی انجمن های خارجی بین ری و ایس ace توصیه شده بود که میگفتند پردازندش هم با بعضی از 1 گیگاهرتزی ها هم برابری میکنه (فکر کنم مثل همون قضیه دوربینش باشه) بعدشم که الانم سامسونگ دارم و ازش خیلی راضیم و بااین بودجه هم نمیشه ریسک کرد در ضمن کاستوم رام 4 هم برای ایس میاد ولی با این حال معلوم نیست که برای سونی اریکسون هم رسمی بیاد فعلا فقط حرفه و دیگه اینکه اصلا آندروید 4 تا حداقل یکی دوسال دیگه خصوصا تو ایران به درد نمیخوره چون هنوز برنامه و بازی کافی براش نیومده و ارور میدند و فارسی نمیشه اس زد (مثال بارز دوست خودم که اس2 داشت با آندروید4 رفت تغییر داد به 2.3) عواملی چون ظاهر بهتر و اندازه ی بزرگتر هم موثر بود همه میگن برا آندروید حداقل باید 4 اینچ داشته باشی دیگه چه برسه اونا که 3.5 نیست!
ممنون از همه کسایی که بهم کمک کردند.
ساپورت ایس! مگه دیگه ساپورت میشه؟! قراره براش نرم افزار جدیدی بیاد؟!
سونی سهم اریکسون را خریده هیچ دلیلی بر عدم ساپورت گوشی های قبل نیست همین طور که می توانید اخبار مربوط به آپدیت و تاریخ های مربوطه را از وبلاگ های محصولات سونی موبایل و یا بخش توسعه دهندگان دنبال کنید! من با اندروید 4 کار کردم و می دونم بهتره البته حتی سنسیشن هم آپدیتش مشکل داره البته فارسیش مشکل نداشت. می تونم بپرسم چرا در ایران کاربرد نداره. الآن خیلی از اپ ها و بازی ها با اندروید 4 به راحتی کار می کنند (حداقل اونایی که من باهاشون کار کردم البته نرم افزار بانک ها فکر کنم کار نمی کرد) هر کس سلیقه ای داره که من انکارش نمی کنم ولی رم ایس به نظرم خیلی کمه (مخصوصا برای اندروید 4) رم لایو هم که بالاتره در حد متوسط محسوب می شه. این را هم اضافه کنم خود سونی گفته آپدیت به 4 دل به خواه می باشد و فقط از طریق پی سی آپدیت می شه و اصلا از طریق آپدیت سرویس گوشی اعلام نمی شود!
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
(منم از سامسونگ استار خاطره خوبی ندارم تاچش خراب شد وقتی رفتم تعمیرات سه تا گوشی دیگه به همین دلیل اونجا بود! بعدش توی نت سرچ زدم یک عالم مورد گزارش خرابی برخورد کردم!)
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید