تو ویندوز XP به خاطر تداخل IP بود اما اینجا به خاطر دسترسی نداشتن به اینترنت هست!
با تشکر
تو ویندوز XP به خاطر تداخل IP بود اما اینجا به خاطر دسترسی نداشتن به اینترنت هست!
با تشکر
دوستان سلام
اون وسطی مودم خودم هستش و 4تاش سبز میشه ، به کامپیوتر خونه و ----- وصله ولی الان که این عکس رو گرفتم هردوشون خاموشن ، با لب تاب میخام کانکت شم
اون اولی و سومی هم مال دوستان همسایه است که یک چراغش سبزه
مال اونا رو با سرعت نور وصل میشم ولی مال خودم رو 100 بار رفرش میکنم تا به یک سایتی وارد بشه
اینترنت من 256 و اینترنت اونا 128 است
مودمم هم Linksys WAG120N - Wireless که پارسال به قیمت 80 تومان گرفتم
مشکل چیه ؟ تنظیمات مودم رو اشتباهی وارد کردم که وای فایش خیلی خیلی ضعیفه ؟؟؟
چراغ وای فای مودم هم کامل روشنه
![]()
سلام میشه عکس از مراحل تنظیم کانفینگ این مودم بذارید ؟ میخوام اتو کانکت باشه ppoe
2730u هستش راستی چرا هیچ فریموری نداره این مودم ؟
[IMG][/IMG]
شما در قسمت VCI و VPI تنظيمات شركت ارائه دهنده سرويس رو قرار بديد و ذخيره كنيد.
بعد از اين مرحله در قسمت Wan Service يك اتصال ايجاد كنيد و مشخصات كاربري خودتون رو وارد كنيد.
به راحتي مودمتون كانفيگ ميشه و به اينترنت دسترسي داريد.
شاد باشيد![]()
فریمور 273u را میخوام ؟
2 تا تیک باری چی هستن ؟
تیک adsl را برداریم قرمز رنگ مشخص کردم میگن بهتره تو کیفیت ؟ فقط adsl+ باشه درسته ؟
بقیه برای چی هستن
کدوم گزینه بهتره ؟ برای چی هستش ؟ معنیش
![]()
Last edited by naim697; 06-05-2012 at 21:17.
VPI و VCI در ایران از 0 تا 35 هست که dlci های مخابراتی هستند.
با تشکر
سلام
یه مودم ADSL میخوام برای یکی از اقوام بگیرم . بدون وایرلس . چی پیشنهـــــــــــاد میکنیــد :: با سپاس
میتونی یه D-Link بیری خوب هم جواب میده حدودا 35 الی 40 تومان است.
یه مدل TP-Link هم بود که دوتا پورت داشت و تا اونجایی که یادمه ( زمان ارزونی ها ) 22 تومان بود اما حالا رو نمیدونم ولی خیلی عالی بود.
با تشکر
یکی به من میگه خط جدیدم چطوره ؟ از لحاظ نویز و غیره ایا خوبه ؟
![]()
سلام
من میخوام با آدرس ip که دارم از اینترنت به وب سرور داخل کامپیوتر خودم دسترسی ایجاد کنم. الان وقتی آی پی رو میزنم وصل میشه به مودم و صفحه تنظیمات مودم رو باز میکنه
چطوری باید مورد رو تنظیم کنم که به جای باز کردن مودم فوروارد بشه به کارت شبکه؟
مودمم d-link dsl 2520u هست و تا جایی که میدونم پورت فورواردینگ داره منتها من نتونستم تنظیمش کنم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)