تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 90 از 356 اولاول ... 4080868788899091929394100140190 ... آخرآخر
نمايش نتايج 891 به 900 از 3558

نام تاپيک: دنیای اتومبیل

پروفشنال Hpower_sl3's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    تهران- نیاوران

پيش فرض

در جواب دوستمون نيترو اسيد
    با سلام خدمت دوست عزیز

در جواب به شما باید بگم که شاید ما با 300 کیلومتر سرعت میریم اما به موقش و وقتش.ما قرار نیست خلاف کردن رو یاد بدیم.شما هم بهتره به چند دلیل لایی کشیدن رو تعطیل کنی:

1-تو لایی کشیدن سرعت عمل و دقت مهمه مثلآ با ماکسیما داری لایی میکشی یهو یه پراید میاد کلت رو میخوابونه!!! پس بهتره رو ایمنی و قدرت ماشینت تمرکز کنی.

2-لایی کشیدن خز شده دیگه هر کسی تا ماشین میگیره فقط لایی میکشه.اما حال میده مثلآ 250 تا با پراید بری اما مطمئن.

3-هزینه لایی کشیدن بیشتره چون دور لاستیکات سریع سابیده میشه .

اما اینکه کدوم ماشین بهتره باید بگم اگر پراید رو هیدرولیک کنی و امن تر باهاش بهتره.

برای پیکان و ماشینهای SUV and Truck هم پکی نداریم.

قدرت کاربرات هم بیشتره .اگر تمیزش کنی سریعتر جواب میده.

اگر چیزی خواستی ما در خدمتیم .

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

جناب به فرض Top كه تازه عضو شدي و ميخواي با اين بچه بازيا جاي اچ پاور رو بگيري.

اول بايد ... اونم ببوسي كه داره كاري ميكنه تا يه سري آدمايي مثل ما سوار فراري بشن ولي به خاطر حسودي شما به مقامش

ميخواي همه چيز رو خراب كني.چرا تو يه عكس از لامبورگيني يه فراري تو ايران نمياري.چرا روز گرد همايي نبودي تا ابهت فراري رو ببيني...شتاب... سرعت صفحه كيلومتر 360 تا شماره گذاري شده....

الكي همه چيزرو خراب نكن.اگر روزي تونستي 2 ميليارد پول رو كاري كني كه همه ازش استفاده كنن بعد ميتوني انتقاد كني.

در ضمن اين دختر عموت مثلآ كيه؟خودت چي داري؟ الحق كه....

حتمآ 5 شنبه بريد ولي ديگه نبايد بياي ان سايت ها!!!!

مكن كه 5 شنبه ميام.

اچ پاور جان ممنون از عكس هاي زيبات راستي آيينه بغل مورسيه رو كه تو روز گرد همايي شكست رو تهيه كردي؟؟؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

جناب به فرض Top كه تازه عضو شدي و ميخواي با اين بچه بازيا جاي اچ پاور رو بگيري.

اول بايد ... اونم ببوسي كه داره كاري ميكنه تا يه سري آدمايي مثل ما سوار فراري بشن ولي به خاطر حسودي شما به مقامش

ميخواي همه چيز رو خراب كني.چرا تو يه عكس از لامبورگيني يه فراري تو ايران نمياري.چرا روز گرد همايي نبودي تا ابهت فراري رو ببيني...شتاب... سرعت صفحه كيلومتر 360 تا شماره گذاري شده....

الكي همه چيزرو خراب نكن.اگر روزي تونستي 2 ميليارد پول رو كاري كني كه همه ازش استفاده كنن بعد ميتوني انتقاد كني.

در ضمن اين دختر عموت مثلآ كيه؟خودت چي داري؟ الحق كه....

حتمآ 5 شنبه بريد ولي ديگه نبايد بياي ان سايت ها!!!!

مكن كه 5 شنبه ميام.

اچ پاور جان ممنون از عكس هاي زيبات راستي آيينه بغل مورسيه رو كه تو روز گرد همايي شكست رو تهيه كردي؟؟؟

اگر يه سر به تونينگ اچ پاور بزني ببيني فقط فراري و ماكسيماو بنز ميرنو ميان حتمآ ديگه اينطوري بي شخصيت بازي در نمياري...

حتمآ شما هم مثل دختر عموت تركي..(البته ترك ...!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!)

پروفشنال Hpower_sl3's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    تهران- نیاوران

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط ali tebi
    Hpower_sl3 جان سلام مجدد راستش مزاحم شدم یادت بندازم که قرار شد که آقایی کنی و یه فیلمی به ما نشون بدی منتظرم عزیز جان
    مرسی
    چشم حتمآ

Banned EhsanHF's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    Fairyland

پيش فرض

دوستان .
    فکر میکنم اینجا محلی برای دعوا شده ؟ از Top میخوام که به جای توهین یا مسخره کردن افراد دیگه ، به علاقه مندان ماشین برای بالا بردن سطح کیفی و فنی بچه ها کمک کنه . شما ها که جزء افرادی هستید که حداقل توی ایران دارای یک جایگاه خاص هستید نباید اینطوری برجک هم رو هدف بگیرید و به من و امثال من کمک کنید ( من که اعتراف میکنم شاید تا 400 سال دیگه نتونم حتی سوار 350z بشم ! اما چون کلا از سرعت و تکنولوژی ماشین لذت میبرم یکی از پایه های این تاپیکم )
    خیلی چیزها هست که بهتره حرفی در موردشون زده نشه . پس اگه حرفی هر زده میشه با دلیل و مدرک باشه .
    از هر دو طرف ممنونم .

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط end speed
    مرسي از جوابت..

منم موندم چي بگيرم .

RD خوبه كلاسشم بد نيست ..

قدرتشم فكر كنم 1600 سي سي باشه شايدم 2000

ولي دوست دارم يه ماشيني با قدرت مثلا 2500 داشته باشم

اون بليزر هم كه بچه ها گفتن شنيدم خيلي خفنه فكر كنم 5000 قدرت داشته باشه.

خيلي خوبه . راستي ميشه موتورشو رو RD بزارم؟

چون اگه بشه نفروشمش چون با همين كل همه 206 ها و پرايد هاي مشكي رو خابوندم. ( چون دقيقا همه مشكي ها موتورشون قدرتش 1600 و اسب بخارشم 16 تاييه نه مثل بقيه 8 تايي كه بهش والف هم ميگن )

خيل خيلي ممنون كه منو راهنمايي ميكني .

اينو ميگم عزيز ...

اگه نباشه جاش خالی می مونه brothers000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    Tehran, Iran

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط Hpower_sl3
    راستش حتمآ جواب ميدم اما چون فني هست بايد در موردش فكر بشه

حتمآ جواب خوبي ميگيري.2 روز ماكسيمم ازت وقت ميخوام.

براي گرد همايي هم دعوتت ميكنم.

فراري FXX كه دارم براي سال 2007 هست.

قابلي نداره...
    در جواب دوستمون نيترو اسيد
    با سلام خدمت دوست عزیز

در جواب به شما باید بگم که شاید ما با 300 کیلومتر سرعت میریم اما به موقش و وقتش.ما قرار نیست خلاف کردن رو یاد بدیم.شما هم بهتره به چند دلیل لایی کشیدن رو تعطیل کنی:

1-تو لایی کشیدن سرعت عمل و دقت مهمه مثلآ با ماکسیما داری لایی میکشی یهو یه پراید میاد کلت رو میخوابونه!!! پس بهتره رو ایمنی و قدرت ماشینت تمرکز کنی.

2-لایی کشیدن خز شده دیگه هر کسی تا ماشین میگیره فقط لایی میکشه.اما حال میده مثلآ 250 تا با پراید بری اما مطمئن.

3-هزینه لایی کشیدن بیشتره چون دور لاستیکات سریع سابیده میشه .

اما اینکه کدوم ماشین بهتره باید بگم اگر پراید رو هیدرولیک کنی و امن تر باهاش بهتره.

برای پیکان و ماشینهای SUV and Truck هم پکی نداریم.

قدرت کاربرات هم بیشتره .اگر تمیزش کنی سریعتر جواب میده.

اگر چیزی خواستی ما در خدمتیم .
    دستت درد نكنه حاج حمـــــــــــيد...

راستي چون بابام زمينشو فروخته تا پول دستش هست ميخوام سريع يه حركتي بكنم...

پيكان هم دارم ميدم به رفيقم چون همه ميگن ستمه...

فقط ميخوام پرايد رو نگه دارم تا موقع خريد ماشين جديد...

البته شما قبلا گفتيد روآ خوبه ديگه؟

براي تقويت هم ميتونيد كمكم كنيد ديگه؟

والا ميدونم لايي بازي هم خـــزه ولي ما كه وسعمون بيشتر نميرسه (نميتونيم 300 تا با اين ماشينا بريم كه) بايد به

همين چيزا اغتنا كنيم ديگه !

حالا شما دعا كن ما ماشين جديد رو بخريم واسه تقويت و اين حرفا مشتري و مزاحم دربست خودتونيم...

درباره اينايي هم كه هي كل كل ميكنن حرفي ندارم فقط بگم حيف كه 5 شنبه نميتونم بيام چون 3 نصفه شب خواب

هستم (اگه بيدار بودم ميومدم عكس ميگرفتم) ولي اگه شما رفتيد عكس بگيريد ما هم لذت ببريم...

در آخر هم آقا فراري انــــــــزو بهتره يا FXX

آخه كيلومتر انزور تا 400 هست !
    Last edited by brothers000; 06-11-2006 at 10:42.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

عزيز دل من زياد جوش نخور برات خوب نيست. جووني. تو داهات ما به فرمانيه نمي گن ولگردي (البته بستگي داره منظور از ولگردي چي باشه) اما فكر كنم توي شهر شما مردمش فرق ولگردي رو با وبگردي بدونن.

عزيز دلم،جيگرم، قربونت برم ( كلي بهت حال دادم. من اين حرفا رو به هر كسي نمي گما!!!) كارخانه معظم مرسدس بنز اصلا موتور 300 (3000 سي سي) روي سي ال اس نمي بنده. برو ببين درست مي گم يا نه.

dj_eiffel عزيز حرمت خودت رو نگه دار. قرار بر توهين باشه من بهتر از شما بلدم. اين يه موضوعيه كه بين من و حميد عزيز پيش اومده.لطفا حرمت خودتونو نگه داريد و دخالت نكنيد. 5 شنبه مشكل بين خودمون حل مي شه.

حميد جان 5 شنبه مي بينمت.
    خوش باشي

Banned EhsanHF's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    Fairyland

پيش فرض

Top جان . قرار شد صحبت دوستانه باشه .
    من دوست ندارم این تاپیک به خاطر کل کل بسته شه . پس دیگه اینجور بحث ها رو اینجا نکنید .
    ممنونم .

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

احسان جان چشم. اين موضوع خيلي دوستانه 5 شنبه شب ساعت 3و نيم حل مي شه. فقط سوال اينه كه دقيقا كجاي همت ( چون اگر زودتر رسيديم بدونيم كجا وايسيم)البته 106 دسي بل صداي Fxx ما رو راهنمايي مي كنه) اما پليس كه اين چيزا سرش نمي شه. گير مي ده مي گه كنار اتوبان نايستيد

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •