با سلام
دوستان من در اخراي بازي جايي كه دوستان شپرد همه كشته ميشند وفقط اندرسون صداش از بي سيم مياد
اندرسون هم توسط illusive man كشته ميشه و شپرد هم اونو ميكشه بازي هنگ ميكنه و مرحله رو سيو نميكنه .
اين ايا پايان بازيست يا بازيم اشكال داره .
با تشكر
با سلام
دوستان من در اخراي بازي جايي كه دوستان شپرد همه كشته ميشند وفقط اندرسون صداش از بي سيم مياد
اندرسون هم توسط illusive man كشته ميشه و شپرد هم اونو ميكشه بازي هنگ ميكنه و مرحله رو سيو نميكنه .
اين ايا پايان بازيست يا بازيم اشكال داره .
با تشكر
بازی اایراد داره.![]()
[
اد همونی که ما بازی نکردیم...
اين قسمت پايان بازي هست يا مراحل ديگه هم داره
راهي براي درست كردنش نيست دست عزيز![]()
دست نیستم دوستم
اخر بازیه. نمیدونم والا چرا هنگ میکنه؟ گرافیک بازیو بیار پایین پایین شاید درست شه.(البته فکر نکنم اینقدرها هم تاثیر داشته باشه.)
اینقدر بازیو داری بد تموم میکنی که خود بازی هم شاکی شده. کلی وقتی اندرسون هم بمیره باقی پایان ارزشی نداره. چون بهترین نقطه پایان همون 1 مین صحبت کردن با اندرسونه باقیش هم زیاد مهم نیست.![]()
اين كيبردم هميشه منو شرمنده دوستان ميكنه بعضي از حروف رو نميزنه
نسخه هاي قبلي اين بازي رو انجام نداده ام و با شخصيتها و روند داستان بازي اشنايي ندارم گويا به 6 حالت مختلف بازي رو ميشه تموم كرد اينجوري كه من رفتم شپرد زنده هست و زمين هم سالم حالا اگه بخواهم پايان بازي رو متفاوت با اون چيزي كه تمومش كردم داشته باشم بايد به كدوم مرحله برگردم ...ايا امكانش هست پايان ديگه اي داشته باشم .
با تشكر از شما دوست گرامي![]()
وار است ems شما چقدر بود؟ 7 تا پایان داره! مطمئن نباش شپرد زنده میمونه.کلا امکان نداره کسی 1 و2 رو بازی نکرده باشه و بدون مولتی پلیر و 100% کردنش شپردش زنده بمونه.
اين وار است ems رو از كجا ميتونم ببينم دوست عزيز
از صحنه پاياني چند تا عكس روي كامپيوترم دارم اگه باورت نميشه يه جا اپلودش كنم .![]()
از war terminal قابله دسترسه. شما هنوز با کاتالیست حرف نزدی که بگی رسیدم به آخر![]()
سلام
من بازی رو تموم کردم ولی
محتوای مخفی: پایان
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)