محمد صدا ازش گرفتی طی این چند روز؟![]()
محمد صدا ازش گرفتی طی این چند روز؟![]()
ببخشید یه سوال عجیب غریب از اساتید داشتم این کامپانت چیه؟ چی کار میکنه؟
من کلا از سیستم 4 تا چیزش میدنم چیه همون ساب و باند و امپ و پخشش بقیشم که کلا خط خطی میبینم نمی فهمم
سلام
محمد چند گرفتی ساب رو؟پارامترهاش رو دیدم. باید چیز خوبی باشه .ازش توقع LOW BASS خیلی زیاد نداشته باش.QTS هم رو به بالاس. ممکنه تو باکس پورتد خیلی خوب کنترل و دمپینگ نداشته باشه.من هیچ ریویوئی ندیدم .رکوردش هم 136 هست.که برای این ساب خیلی کمه.حالا یه باکس خوب بساز ببینم چدمرده حلاجه
من 1652S داشتم با آمپ 851 راکفورد.کامپ رو دادم به حسین الان جلو و عقب کلا یه دست MS6A کردم تا صدام یکدست بشه.
مخلص محمد خان گل. خوبی عزیز؟بله ایشون یکی از سرمایه گذاران و شرکا هستند.
ببین محمد بحث بحث پارامتر هست.مثلا ساب 15 سری هلون رو ببین. SPLش 95dB هست. میدونی یعنی چی؟ولی ساب شما 82 هست. اون ساب با یه آمپ ضعیف هم صدای به مراتب بلندتری نسبت به کن وود تولید میکنه ولی شما باید آمپت بسیار قوی باشه تا سابت رو تکون بده.Xmax ساب ادیو 25mm هست ولی کن وود 13mm یعنی فرکانس پائین رو هلون عالی اجرا میکنه ولی کن وود؟نمیخوام بگم این خوبه و اون بد نهدارم علمی و منطفی و بر اساس پارامترهای ساخت هر دو اسپیکر صحبت میکنم.یا 12"ش هم همینطور.ببین قدرت Peak ش رو فرکانس بالتر از 60Hz رو 8000 وات نوشته.برای همین تونسته بیشترین مقام رو بیاره.اینا تو مبحث SPL بود. بحث SQ فرق میکنه .چون سابی رو که شما انتخاب کردی سای SPL بازیه نه موزیک. مطمئن باش اگر خوب درایوش کنی هیچ کامپوننتی نمیتونه صدالی BASS تولیدی رو پوشش بده تو ولومهای بالا.
در کل مبارکت باشه و لذت ببری از صداش
تو اصفهان آدیو سیستم نماینده فروش داره ازش قیمت بگیر ببین چند میده شاید من بتونم کمتر براتون بگیرم.
شما بهتره دو دست کامپوننت (MX 165plus)برای جلو و عقب تهیه کنید. یه ساب باکس فابریک هم مدل MX 12 Plus BR برای صندئق بگیرید.آمپ هم چهار کانال X--ion 70.4 برای کامپوننتها و یه آمپ مونو مثل 8401 کن وود یا اگر خواستید همه برندتو یه دست باشه آمپ دو کانال MX 120.2برای سابتون تهیه نمائید.
من خدمتتون تو صفحات قبل گفتم که؟
این سول چندین بارپاسخ داده شده بود.اگر یه سرچ میفرمودید حتمایافت میشد.
کامپوننتها اسپیکرهائی هستند که ووفر و تیوترهای آنها از هم جدا هستند(روی یه بسکت مثل 6975 یا 718) نصب نشده اند.ضمنا قطعه به نام کراس اوور پسیو سر راه دادن تا فرکانسهای بالا و پائین به طور جداگانه برای ووفر و تیوتر ارسال بشن. کامپوننتها نسبت به کواکسیلها کیفیت صدای به مراتب بالاتری دارند.
ممنون از لطفتون
میشه آدرس اون نمایندگی رو بگید؟
ممنون
من میخوام باند 1073 بردارم واسه ماشین.به نظرتون کامپ چی کنارش بزارم مچ میشه.خودم نظرم روی ساند trc6n و یا rf60c یا حتی کنوود 1730 هست.
بنظرتون با توجه به باند 1073 که میخوام بگیرم کنارش کدوم یکی از این کامپ هارو بگیرم خوبه.صدای کیفیتی و بلند میخوام.
یه آمپ هم که بتونه این باند و کامپ رو ساپورت کنه معرفی کنید لطفا.
ببین محمد بحث بحث پارامتر هست.مثلا ساب 15 سری هلون رو ببین. SPLش 95dB هست. میدونی یعنی چی؟ولی ساب شما 82 هست. اون ساب با یه آمپ ضعیف هم صدای به مراتب بلندتری نسبت به کن وود تولید میکنه ولی شما باید آمپت بسیار قوی باشه تا سابت رو تکون بده.Xmax ساب ادیو 25mm هست ولی کن وود 13mm یعنی فرکانس پائین رو هلون عالی اجرا میکنه ولی کن وود؟نمیخوام بگم این خوبه و اون بد نهدارم علمی و منطفی و بر اساس پارامترهای ساخت هر دو اسپیکر صحبت میکنم.یا 12"ش هم همینطور.ببین قدرت Peak ش رو فرکانس بالتر از 60Hz رو 8000 وات نوشته.برای همین تونسته بیشترین مقام رو بیاره.اینا تو مبحث SPL بود. بحث SQ فرق میکنه .چون سابی رو که شما انتخاب کردی سای SPL بازیه نه موزیک. مطمئن باش اگر خوب درایوش کنی هیچ کامپوننتی نمیتونه صدالی BASS تولیدی رو پوشش بده تو ولومهای بالا.
در کل مبارکت باشه و لذت ببری از صداش
سلام
ائودیو سیستم فقط حجم داره برای همین مقام تو حجم اوارده ولی کنوود در کنار حجم هم کیفیت داره
این مدل کنوود 6 تا اومد تو ایران امپی گه راش بندازه نیومد از کنوود برای نمایشگاه بود
چون کوئل سنگینی داره یکم سخت را می افته باکسشم طراحی کردیم الان در حال ساخت اماده شد میگم بیا ببین چی شده میگم بهت بیا در مغازه احمد
این ساب جزو تنها سابایی هست که دوتا فیوز 25 امپری رو خودش داره
سلام دوستان
لطفا یه کامپوننت خوب برای درهای جلو 206 با قیمت170تا180 معرفی کنید
و دوستان یه سوال: کامپوننت باید به آمپلی وصل بشه یا مستقیم به هدیونیت(کنوود 8016)؟
Last edited by mkh-n71; 09-05-2012 at 22:57.
سلام. چشم سوال میکنم عرض میکنم خدمتون.
کامپوننت از برند آدیو سیستم ،Radionn 165 که 60 امتیار از مجله Auto HiFi دریافت کرده.قیمتش 325000 تومن هست. یه پله پائینتر مدل MX 165 Plus که اونم 51 امتیاز گرفته.قیمت 195000 تومن هست.
حد اقل آمپلیفایری که بتونه 1073 رو درایو کنه تازه شاید کامل پر نشه سری رادیون مدل R 100.4 هست 580000تومن.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
همین MX 165 Plus بسیار مناسب و عالیه.195 تومن.
Last edited by hamidR15; 10-05-2012 at 00:32.
سلام مجدد
میگم حدود قیمت این مدلهایی رو که گفتید رو هم بنویسید
ممنون
مخلص محمد خان گل. خوبی عزیز؟بله ایشون یکی از سرمایه گذاران و شرکا هستند.
قربونت داش حمید مبارک باشه متوجه شراکتت تو این برند نشدم اما وقتی امروز تو ساندی دیدم بلــــــه وارد کننده شدی حسابی حال کردم که یکی از دوستان این برند رو وارد کرده.
امیدوارم خیلی خوب و گام به گام به اهداف خود برسید.![]()
Last edited by mohamad reza_2010; 10-05-2012 at 14:19.
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)