دوباره سلام خیلی ممنون لطف کردید
ولی میشه یه توضیحی بدید که برنامه چه کاری انجام میده اصلا واسه چیه ن که چیزی ازش سر در نیوردم![]()
دوباره سلام خیلی ممنون لطف کردید
ولی میشه یه توضیحی بدید که برنامه چه کاری انجام میده اصلا واسه چیه ن که چیزی ازش سر در نیوردم![]()
سلام..
من که هنوز به شما چیزی نگفتماون برنامه برای دوست دیگمون بود..
لوگ شما رو هم تا پایان امشب بررسی میکنم بهتون نتیجه رو میگم.
موفق باشید.![]()
سلام امین جان
مرسی لطف داری
انگار خوب نتونستم منظورم رو برسونم. این برنامه که دادی ربطی به مشکل من نداره. خود ویندوز تو تنظیماتش داره که کی اسکرین سیور فعال بشه و کی مانیتور خاموش شه. منم از همون تنظیمات استفاده میکنم. اکثر اوقات هم درسته ولی گاها کار نمیکنه. بنظر میرسه یه چیزی مانع اجراش میشه. حالا چیه نمیدونم. با یه برنامه ( که اسمش رو نمیگم ) اسکن میکنی میگه این تنظیماتش غیر طبیعیه! بنظر خودم ایراد از ویندوزمه . یعنی دستکاری شدس و ایراد پیدا کرده این سیستمش.
حالا میگی ربطش به ویروس و میلویر چیه؟ چون اون برنامه اسکنر یه آنتی ویروسه اینجا مطرحش کردم
برنامه های امنیتی و بهینه سازی سیستمم:
COMODO Internet Security
Malwarebytes Anti-Malware
اسمش رو نبر
TuneUp360ضمنا از برنامه بهینه سازی کومودو هم استفاده کردم ولی خب الان نصب ندارمش
سلام
لینک دانلود لاگ که کار نمیکنه
یه ویروس لعنتی افتاده داغونم کرده
آنتی ویروسم کمودو بعدش.ویندوز رو عوض کردم دوباره نصبیدم،ویروس از اون نویی هستش که وقتی رو درایوی کلیک میکنم در یه صفحه جدید باز میشه.الانم که نمیذاره کمدو باز شه.انتیویروسش نصب میشه ولی نمیذاره باز شه یا آپدیت شه یا اسکن کنه
سلام..
نیازی به لوگ نیست ، آویرا ازینجا بگیرین با آپدیتش دستورالعمل فارسی هم داره، نصب + آپدیت و اسکن کامل سیستم.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه هم تحت شرایطی نتونستید کلا آنتی ویروس نصب کنید راه بعدی استفاده ی از دیسک نجات هستش که بهتون معرفی میکنم.
موفق باشید.![]()
با استفاده از این مطلب
ویروس ها رو پاک کردم
مو به مو اجراشون کردم
ویروس سالیتی و اتوران بودش بیشتر
win32.sality.bh
ولی بعد نصب ویندوز همه این ویروس ها و تروجان ها دوباره برگشتن
دوباره با همون کازپرسکای پورتیبل اسکن کردم دوباره همون ویروس ها پیدا شدش!!!
برای از بین بردنشون باید چی کار کرد؟؟؟
Last edited by mohammadirani; 06-05-2012 at 19:17.
سلام..
خوبه..
اگه مطمئن هستین که ویروس سالیتی دارین و سالیتی از بین رفته ، برای از بین بردن اتوران ها بهترین وسیله همین آویرا هستش، جالبی این قضیه این هست که برای از بین بردن سالیتی ابزار کسپر خوب هست ولی اتوران هارو خوب پاکسازی نمیکنه ، کار آویرا بهتره
نکاتی که باید بگم اینه که هیچ وقت بعد یا در حین ویروس یابی روی درایوها کلیک نکنید تا بازشون کنید ، حتی بعد از نصب ویندوز اگر روی درایو ها کلیک کنید باز ویروسی میشین به سادگی ، پس حتما کل سیستم رو با آویرا اسکن کنید.
چنانچه نیاز میدونین سیستم شما نیاز به بررسی عمیق تر از پست یک استفاده کنید و لوگ بزارین لینک هم تعمیر شد.
موفق باشید.![]()
ممنون
دانلودش کردم و نصب کردم و دارم اسکن میکنم
میدونین مشکل چیه
الان این avire هم همون سالیتی رو دوباره پیدا کرد
مشکل اینجاست که هم کازپرسکای هم اوایر و هم hitman pro ، همه اینها این ویروس سالیتی و اتوران رو پیدا میکنند و به ظاهر دیلیت هم میکنند ولی بعد دوباره پیداشون میشه
حالا اسکن این تموم شه امیدوارم این دفعه مشکل حل شه دیگه
بعدش که ویندوز رو دوباره عوض کردم دوباره همین انتی ویروس رو نصب کنم؟
Last edited by mohammadirani; 06-05-2012 at 23:37.
خواهش میکنم عزیز.
امیدوارم آپدیت هم کرده باشید.. بعد از اتمام اسکن میتونید همین رو نصب کنید.
اما یدونه تاپیک باید بهتون معرفی کنم که بدونید طرز کار ویروس های اتوران به چه شکل هست تا بعد از نصب دچارش نشید.
پ.ن : امضای زیبایی دارین. عالیه.
موفق باشید.![]()
سلام این دو تا ابزار هم تست کنید
اولویت با اولی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)