تبلیغات :
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 743 از 1045 اولاول ... 243643693733739740741742743744745746747753793843 ... آخرآخر
نمايش نتايج 7,421 به 7,430 از 10449

نام تاپيک: ▓ Microsoft Word سوالات، مشكلات و مباحث در اینجا ▓

کاربر فعال انجمن ریاضیات skyzare's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    شهر علم و ادب

پيش فرض

سلام.اگر بخوام صفحات رو شماره گذاری کنم اما برخی صفحه ها دارای شماره نباشه دقیقا باید چیکار کنم؟ممنون میشم سریع پاسخ بدن دوستان.مرسی
    با سلام . اگه فرضا شما میخواید شماره صفحه ای نخوره ولی در نظر گرفته بشه ؟؟مثلا فرض کنید صفحه 3 شماره نخوره ولی ترتیب شماره بهم نخوره ؟ مثلا این جوری باشه :

1

2

.. ( صفحه ای که شماره نخورده )

4

5

الان مثلا شماره 3 نخورده ولی توی ترتیب شمارش بهم نخوره . اگه این جوری میخواید می تونید از section بندی استفاده کنید ولی من بهتون پیشنهاد می کنم به کاری دیگه بکنید . این راحت تر هست و بهتر هم هست :

خوب برای این که صفحه 3 شماره اش مشخص نباشه می تونید از منوی insert توی بخش گزینه text و در این بخش گزینه text Box رو بزنید حالا گزینه آخر رو یعنی Draw Text Box رو انتخاب کنید .

الان موس شما به صورت یعه علامت مثبت ( + ) در میاد . حالا دقیقا روی شماره صفحه یعنی 3 یه Text box رسم کنید . وقتی که کشیدید یه منوی format باز میشه برای این که این text box اصلا مشخص نباشه باید رنگ داخلی اش رو سفید بزنید یعنی از قسمت Text Box style رو گزینه Shape Fill بزنید و رنگ سفید رو انتخاب کنید .

حالا برای اینکه کادر دور Text Box رو هم بردارید توی همون قسمت Text Box style گزینه Shape Outline رو بزنید و این بار No Outline رو انتخاب کنید .

حالا یه کلیک وسط صفحه بکنید تا از حالت انتخاب خارج بشه . الان دیگه 3 دیده نمیشه در واقع مثل این هست که شما یه کاغذ کاملا سفید رو روی عدد 3 انداختید .

=================================

ولی اگه میخواید صفحه ای که شماره نخوره از طرفی شمارش هم روال خودش باشه یعنی این جوری :

1

2

.....( صفحه ای که شماره نخورده )

3

4

5

الان یه صفحه سفید بعد از صفحه 2 اومده ولی شماره بعد از این صفحه همون 3 هست . توی این حالت فکر کنم تنها راهش همون section بندی باشه و هیچ راه دیگه ای نباشه .
    Last edited by skyzare; 04-05-2012 at 07:35.

2. این کاربر از skyzare بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

برای تایپ اعراب از کلیدهای ترکیبی زیر استفاده کن
    ً shift+q
    ٌ shift+w
    ٍ shift+E
    َ shift+A
    ُ shift+S
    ِ shift+D
    ّ shift+F

اگه نباشه جاش خالی می مونه sara100's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

چگونه میشه تنظیمات دلخواه خود را در زمینه :

1- اندازه خط کش

2- ترازبندی متون

3- نوع فونت

4- Dont Expand character spaces

را در WORD 2007 برای تمامی اسناد که ایجاد می کنیم ذخیره و اعمال کرد؟ چون من هر بار یک سند جدید ایجاد می کنم بایستی برای هر سند تنظیمات این مراحل را انجام دهم ....
    Last edited by sara100; 05-05-2012 at 08:58.

داره خودمونی میشه maxtor11's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

برای ازبین رفتن مشکلات حرف ی
    به جای حرف ی
    shiftراهمزمان با ط بگیرین

حـــــرفـه ای Dew Drop's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

چگونه میشه تنظیمات دلخواه خود را در زمینه :

1- اندازه خط کش

2- ترازبندی متون

3- نوع فونت

4- Dont Expand character spaces

را در WORD 2007 برای تمامی اسناد که ایجاد می کنیم ذخیره و اعمال کرد؟ چون من هر بار یک سند جدید ایجاد می کنم بایستی برای هر سند تنظیمات این مراحل را انجام دهم ....

1-منظورتون از اندازه خط کش چیه؟
    2,3,4_برای هر کدوم از تنظیماتی که انجام میدید گزینه Default رو بزنید تا تنظیمات شما بصورت پیش فرض قرار بگیره و برای هر سند وردی که ایجاد می کنید اعمال بشه.

داره خودمونی میشه mahdiyasemi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2012

پيش فرض

سلام
    من وقتی پزینت می زنم فقط دو یا سه صفحه اول شماره صفحه پرینت میشه بقیه صفحه ها تو پرینت نمیاد دلیلش چیه؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

سلام
    من وقتی پزینت می زنم فقط دو یا سه صفحه اول شماره صفحه پرینت میشه بقیه صفحه ها تو پرینت نمیاد دلیلش چیه؟

سلام

1 - احتمالا اگه word رو به pdf تبدیل کنی این مشکل حل میشه.

2 - صفحاتی که شماره صفحه اونا چاپ نمیشه تو print preview هم نشون نمیده ؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2012

پيش فرض

با عرض سلام و خسته نباشید خدمت دوستان........

می خواستم بدونم توی افیس2007 اگه بخوایم برای یه متنی که داری سطر شمار متوالی هست. پا ورقی اضافه کنیم بدون اینکه پاورقی هم سطر شماری بشه و یا بین سطرشماری فاصله بیفته باید چکار کرد (فرض کنید چند صفحه داریم که هر 3 سطر شماره گذاری شده مثلا از 1 تا 75 بعد میخوایم صفحه دوم چند سطر پاورقی اضافه کنیم برای اینکه پاورقی هم سطر شماری نشه و توالی سطر شماری متن اصلی هم بهم نخوره باید چکار کنیم؟)

پیشاپیش از راهنمای دوستان تشکر میکنم.........
    میشه دوستان به سوال بنده هم جواب بدن......چون دیگه الان فوری شده......

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

میشه دوستان به سوال بنده هم جواب بدن......چون دیگه الان فوری شده......

سلام
    دوست عزیز پرسش تون روشن نیست. اگه میشه بیشتر توضیح بده.
    اگه منظورتون از سطر شماری همون نامبرینگه و منظور از توالی ترتیب شماره ها هست . نامبرینگ شامل پاورقی نمیشه و اگه پس از نامبرینگ بخوای پاورقی استفاده کنی ترتیب شماره ها بهم نمی خوره اما اگه منظورتون از توالی تغییر در فاصله های موجود در متن است. با افزودن پاورقی فاصله ایجاد میشه و برای اجتناب از اون راهش اینه که به جای Footnote از Endnote استفاده کنی تا به جای اومدن در پایین صفحه در انتهای سکشن یا انتهای داکیومنت ( بسته به انتخاب خودت) بیاد. تا به این ترتیب بین سطرهای موجود فاصله نیفته. اگه منظورتون غیر از اینایی بود که بنده فهمیدم بیشتر شرح بدین شاید بتونیم کمک کنیم.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2012

پيش فرض

سلام
    دوست عزیز پرسش تون روشن نیست. اگه میشه بیشتر توضیح بده.
    اگه منظورتون از سطر شماری همون نامبرینگه و منظور از توالی ترتیب شماره ها هست . نامبرینگ شامل پاورقی نمیشه و اگه پس از نامبرینگ بخوای پاورقی استفاده کنی ترتیب شماره ها بهم نمی خوره اما اگه منظورتون از توالی تغییر در فاصله های موجود در متن است. با افزودن پاورقی فاصله ایجاد میشه و برای اجتناب از اون راهش اینه که به جای Footnote از Endnote استفاده کنی تا به جای اومدن در پایین صفحه در انتهای سکشن یا انتهای داکیومنت ( بسته به انتخاب خودت) بیاد. تا به این ترتیب بین سطرهای موجود فاصله نیفته. اگه منظورتون غیر از اینایی بود که بنده فهمیدم بیشتر شرح بدین شاید بتونیم کمک کنیم.
    تشکر از این که جواب دادید.....
    من مشکلم ایجاد پاورقی برای متن بود که روشش رو پیدا کردم .
    باز ممنون که جواب دادید.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •