مطمئنا هیچ شرکتی کامل نیست
من اگر میگم شاتل خوبه به خاطر مقایسه هست
با شرکت های دیگه مقایسه میکنم و چون کار شرکت های دیگر رو دیدم میگم شاتل خوبه
و گرنه من خودم چندین بار شده باهاشون مشکل بهم زدم.
اما ما بحث نسبی میکنیم.چون همه مشکل دارن.
با احترام
تیم مدیریت انجمن
مطمئنا هیچ شرکتی کامل نیست
من اگر میگم شاتل خوبه به خاطر مقایسه هست
با شرکت های دیگه مقایسه میکنم و چون کار شرکت های دیگر رو دیدم میگم شاتل خوبه
و گرنه من خودم چندین بار شده باهاشون مشکل بهم زدم.
اما ما بحث نسبی میکنیم.چون همه مشکل دارن.
Last edited by Life24; 03-05-2012 at 16:42.
دقیقا . من شاتل بودم یه اشتباهی کردم اومدم آسیاتک . یعنی الان دارم خدا خدا میکنم دورم تمام بشه فسخ کنم برگردم . افتضاح به تمام معنابه پایداری شاتل خیلی اعتماد دارم
توی طول 1 دوره کلا 30 دقیقه قطعی داره . تازه اونم قبلش اس ام اس میده . آسیاتک در روز 10 بار قطعی داره
![]()
میشه طرفداران شاتل نظرشون رو در مورد محدود کردن(در حد دایال آپ) کاربران (به قول خودشون پرمصرف) رو در دانلود شبانه که طبق قانون و قرارداد خودشون جزو خدمات بدیهی ارائه شده به مشترک هست ، چیه؟؟
مگه مثل قبلا که آب مشترکهای پرمصرف تو تابستون قطع میشد ، شاتل هم فکر کرده داره سوبسید میده به مشترک که حالا حق قطع کردنش رو داره؟؟؟
اصلا منی که سرعت یک مگ دارم برای چی نباید طبق قرارداد در ساعات رایگان از سرعت واقعی سرویسم استفاده کنم؟؟؟
همین مسئله رو اگه تونستن حل کنن من حاضرم با وجود پشتیبانی بی فرهنگشون برای همیشه براشون تبلیغ کنم !!!!!!!!!!
کسی اینجا میدونه اکو 2 مگ 3گیگ ماهی چند هستش؟
ممنوننننننننن
من متوجه نمیشم موضوع این تاپیک شاتل هست یا ارتباط با مدیران و یا بررسی کاربران پی سی ورد؟
دوستان عزیز هر کس که قوانین انجمن رو مطالعه کرده باشه میدونه که توش نوشته برای گزارش تخلفات باید از دکمه گزارش استفاده کنید. برخورد شخصی با کاربران و مطرح کردن مشکلات در تاپیکهای عمومی خلاف قوانین انجمن هست و مدیران انجمن هم بدون اینکه در بحث بین کابران مشارکت کنند هر دو طرف رو جریمه میکنند. پس لطفاً بیشتر رعایت کنید.
اینکه فلان نام کاربری در فلان سایت و فلان انجمن وجود داره دلیل بر چیزی نمیتونه باشه. از کسی موقع ثبت نام در سایت ها شناسنامه درخواست نمیشه که هویتش مشخص باشه!
نظر سنجی ها هم (حداقل با امکانات موجود) تا جایی که به ما مربوط هست اعتبار زیادی نداره. چون هم شرکتها تغییر میکنند و هم اینکه یک کاربر ممکنه در یک دوره نظری داشته باشه و در دوره بعد نظرش عوض بشه. به همین دلیل هم میتونید نام کابری رأی دهندگان در نظرسنجی ها رو ببینید.
لطفاً از مطرح کردن مطالبی که مشخصاً به موضوع تاپیک مربوط نمیشه خودداری کنید.
سلام
کسی دورش تموم شده ببینیم تا چند دوره این ترافیک مازاد رو میشه منتقل کرد یا فقط برای یک دورست؟
250,950 ریال
محدودیت نداره
... در ادامه پست neopersia ی عزیز و در پاسخ به یه سری دوستان برای رفع ابهام ها!
آقا شما زیاد خودت رو ناراحت نکن. منم چند ماه پیش اومدم به شاتل بد و بیراه گفتم و جواب همین طرف رو دادم که بهم اخطار داد یکی!!! دلیلش رو هم گذاشتن توهین به اعضا!!!در صورتی که من به شاتل بد گفتم نه به این یارو ( احتمالا اعضا همشون تو شاتل کار میکنند که بهشون برخورده!!) و در جواب به من گفت که شما شاتل رو با خاک یکسان کردی با این بد گفتنها. ( خب گفتم که گفتم تو چرا ناراحت شدی که اخطار بدی؟!!)
به هر حال چیزی که بود همین باعث شد من سریع تر اشتراک شاتر! خودم و شرکتم و .... رو از عوض کنم.
دیگه هم از رو به بعد . بعد از این همه سال عضو اینجا بودن ، خیلی تو این فروم نمیام چون بعضیا با این کاراشون بی اعتبارش کردن!
آره واقعا خیلی جالب بود تا کوچکترین انتقادی از شاتر می کردم بدون هیچ دلیل درستی Bann می شدم ...
واسه همین مجبور بودم چند تا ID بسازم که این یارو اومد چرت گفت فکر می کنه همه مثل خودش مخچشون تعطیله ...
دوستای عزیزم. در جواب دوستانی که انتظار کنترل نظرسنجی رو از ما دارند باید بگم که بررسی تمام رای دهنده ها و در اوردن آمار واقعی از توان من که هیچ، از توان کل تیم هم خارجه.
دوستانی هم که فکر میکنن من یا مدیرای دیگه تو شاتل کار میکنیم یا پول گرفتیم وجهه اونها رو حفظ کنیم ... خب به نظرشون احترام میذارم و باید بهشون بگم اگه من طرف گروهیم که بیشتر پول بدهاگه پیشنهاد بهتری دارین بهم پی ام بزنین
! نظرتون رو تو نظرسنجی تقویت میکنم !
![]()
نمیخام تهمتی زده باشم ولی این طور که مشخصه از همین تریبون به شرکت شاتل و نماینده هایش باید عرض کنم که به جای این همه زحمت و صرف وقت برای ساخت اکانت و رای دادن، با پرداخت هزینه(!) همون نتیجه رو براشون شبیه سازی می کنیم. چرا کار رو سخت میکنین!
خلاصه اگه هر گروهی داره خرج میکنه سر ما بی کلاه مونده !![]()
آخرش هم فکر کنم رفع ابهام نشد باید از نظرسنجی هوپیتال بگیریم!
__________________________________________________ _________________
جدا از شوخی نظرسنجی به درخواست خودتون ایجاد شده . بستن اون یا ریست کردنش هم چند کلیک بیشتر لازم نداره ( حتی بستن تاپیک یا کل انجمن اینترنت پر سرعت ) کسی دنبال دردسر و تشنج نمیگرده. اگه فکر میکنین مفید نیست یه تاپیک تو انجمن پیشنهادات و انتقادات بزنین تا تو جای مناسب در موردش بحث بشه. اینجا جایی برای اعتراض به سیاست ها، کاربرها، گروه ها ، گرایش ها و اعتقادات(!) کسی نیست. اینجا تا جایی که من میدونم قراره در مورد سرویس اینترنت پر سرعت شاتل بحث بشه.
با تشکر
من دورادور در جریان مشکلات عدیدهی این تاپیک و نارضایتی بی حد و حصر کاربران بودم
اما تا حالا پستی نداده بودم ...
مسلماً مشکلاتی که گفته میشه، همگی وجود دارن و دوستان نارضایتیشون بیمورد نیست، اما حالا از خوش شانسی بنده بوده یا هر چیز دیگهای، من تو این چند سالی که از شاتل استفاده میکنم هیچ مشکلی باهاشون نداشتم
به خصوص این سرویسی که الان دارم میگیرم ازشون، از ماه آذر سال گذشته تا حالا، به هیچ وجه ناراضی نبودم، حتی بهتر از چیزی که فکرشو میکردم سرویس دادن ...
سرویس 128 اکو 1 دارم میگیرم، سرعتش تو روز بالای 200 کیلوبایت در ثانیه است، شبانه هم تا 40 و 50 پایین میاد، که واسه من کاملاً قابل درکه و همینش هم عالیه نسبت به قیمتش (ماهی 14-13 تومن)
سرویس فعلی من تو شهرستانه (بابلسر)
اما قبلاً تو تهران و کرج هم مشترک شاتل بودهام و راضیام ... اولین مودم ADSL ام رو از شاتل گرفتم، هنوز که هنوزه بعد از 5 سال داره مثل ... کار میکنه![]()
حجمم هم برای یک ماه کافیه معمولاً، گاهی که زیاد استفاده میکنم، 5-4 روز مونده به آخر ماه 3 گیگ تموم میشه، بعد اون 200 مگ هدیه رو دو سه روزه تموم میکنم و واسه دو روز آخر ماه یه 500 مگ میخرم ...
حتی اگه این وسط دزدیای هم انجام بشه (که من تا حالا ندیدم چیزی) مهم نیست چندان، چون کیفیت سرویس اون قدری هست که چنین مشکلی رو بپوشونه برام ...
خلاصه که ...
امیدوارم مشکلات این ISP برای شما حل بشه و دیگه نه با محدودیت روبهرو بشید، نه مشکلات حجمی ...
اگه خواستین فحشی چیزی بدین بهم، کاملاً آمادگی شنیدنش رو دارم
البته ترجیحاً از پیغام خصوصی استفاده کنید واسه این کار![]()
من از شاتل پول نمیگیرم بیام تبلیغشون رو بکنم
ولی به قول نیما اگه پولی چیزی میدن آمادهایم بگیریم، ما که داریم تبلیغ میکنیم، خب این وسط یه چیزی هم کاسب شیم![]()
هم اکنون 322 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 322 مهمان)