تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 3781 از 4751 اولاول ... 278132813681373137713777377837793780378137823783378437853791383138814281 ... آخرآخر
نمايش نتايج 37,801 به 37,810 از 47505

نام تاپيک: ADSL Shatel / شرکت شاتل

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

مطمئنا هیچ شرکتی کامل نیست
    من اگر میگم شاتل خوبه به خاطر مقایسه هست
    با شرکت های دیگه مقایسه میکنم و چون کار شرکت های دیگر رو دیدم میگم شاتل خوبه
    و گرنه من خودم چندین بار شده باهاشون مشکل بهم زدم.
    اما ما بحث نسبی میکنیم.چون همه مشکل دارن.
    Last edited by Life24; 03-05-2012 at 16:42.

2. این کاربر از Life24 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز porya_spy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    اهواز

12

مطمئنا هیچ شرکتی کامل نیست
    من اگر میگم شاتل خوبه به خاطر مقایسه هست
    با شرکت های دیگه مقایسه میکنم و چون کار شرکت های دیگر رو دیدم میگم شاتل خوبه
    دقیقا . من شاتل بودم یه اشتباهی کردم اومدم آسیاتک . یعنی الان دارم خدا خدا میکنم دورم تمام بشه فسخ کنم برگردم . افتضاح به تمام معنا به پایداری شاتل خیلی اعتماد دارم توی طول 1 دوره کلا 30 دقیقه قطعی داره . تازه اونم قبلش اس ام اس میده . آسیاتک در روز 10 بار قطعی داره

4. این کاربر از porya_spy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

میشه طرفداران شاتل نظرشون رو در مورد محدود کردن(در حد دایال آپ) کاربران (به قول خودشون پرمصرف) رو در دانلود شبانه که طبق قانون و قرارداد خودشون جزو خدمات بدیهی ارائه شده به مشترک هست ، چیه؟؟
    مگه مثل قبلا که آب مشترکهای پرمصرف تو تابستون قطع میشد ، شاتل هم فکر کرده داره سوبسید میده به مشترک که حالا حق قطع کردنش رو داره؟؟؟
    اصلا منی که سرعت یک مگ دارم برای چی نباید طبق قرارداد در ساعات رایگان از سرعت واقعی سرویسم استفاده کنم؟؟؟
    همین مسئله رو اگه تونستن حل کنن من حاضرم با وجود پشتیبانی بی فرهنگشون برای همیشه براشون تبلیغ کنم !!!!!!!!!!

6. 2 کاربر از 20sasa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

کسی اینجا میدونه اکو 2 مگ 3گیگ ماهی چند هستش؟
    ممنوننننننننن

حـــــرفـه ای neopersia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

من متوجه نمیشم موضوع این تاپیک شاتل هست یا ارتباط با مدیران و یا بررسی کاربران پی سی ورد؟

دوستان عزیز هر کس که قوانین انجمن رو مطالعه کرده باشه میدونه که توش نوشته برای گزارش تخلفات باید از دکمه گزارش استفاده کنید. برخورد شخصی با کاربران و مطرح کردن مشکلات در تاپیکهای عمومی خلاف قوانین انجمن هست و مدیران انجمن هم بدون اینکه در بحث بین کابران مشارکت کنند هر دو طرف رو جریمه میکنند. پس لطفاً بیشتر رعایت کنید.

اینکه فلان نام کاربری در فلان سایت و فلان انجمن وجود داره دلیل بر چیزی نمیتونه باشه. از کسی موقع ثبت نام در سایت ها شناسنامه درخواست نمیشه که هویتش مشخص باشه!
    نظر سنجی ها هم (حداقل با امکانات موجود) تا جایی که به ما مربوط هست اعتبار زیادی نداره. چون هم شرکتها تغییر میکنند و هم اینکه یک کاربر ممکنه در یک دوره نظری داشته باشه و در دوره بعد نظرش عوض بشه. به همین دلیل هم میتونید نام کابری رأی دهندگان در نظرسنجی ها رو ببینید.

لطفاً از مطرح کردن مطالبی که مشخصاً به موضوع تاپیک مربوط نمیشه خودداری کنید.

9. 7 کاربر از neopersia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال jackson2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    اینترنت...+ DialUp2!!!

پيش فرض

سلام
    کسی دورش تموم شده ببینیم تا چند دوره این ترافیک مازاد رو میشه منتقل کرد یا فقط برای یک دورست؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه shahi666's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

کسی اینجا میدونه اکو 2 مگ 3گیگ ماهی چند هستش؟
    ممنوننننننننن
    250,950 ریال

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

سلام
    کسی دورش تموم شده ببینیم تا چند دوره این ترافیک مازاد رو میشه منتقل کرد یا فقط برای یک دورست؟
    محدودیت نداره

حـــــرفـه ای Ultimator's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    NetFrameWork.

پيش فرض

... در ادامه پست neopersia ی عزیز و در پاسخ به یه سری دوستان برای رفع ابهام ها!

آقا شما زیاد خودت رو ناراحت نکن. منم چند ماه پیش اومدم به شاتل بد و بیراه گفتم و جواب همین طرف رو دادم که بهم اخطار داد یکی!!! دلیلش رو هم گذاشتن توهین به اعضا!!!در صورتی که من به شاتل بد گفتم نه به این یارو ( احتمالا اعضا همشون تو شاتل کار میکنند که بهشون برخورده!!) و در جواب به من گفت که شما شاتل رو با خاک یکسان کردی با این بد گفتنها. ( خب گفتم که گفتم تو چرا ناراحت شدی که اخطار بدی؟!!)
    به هر حال چیزی که بود همین باعث شد من سریع تر اشتراک شاتر! خودم و شرکتم و .... رو از عوض کنم.
    دیگه هم از رو به بعد . بعد از این همه سال عضو اینجا بودن ، خیلی تو این فروم نمیام چون بعضیا با این کاراشون بی اعتبارش کردن!

آره واقعا خیلی جالب بود تا کوچکترین انتقادی از شاتر می کردم بدون هیچ دلیل درستی Bann می شدم ...
    واسه همین مجبور بودم چند تا ID بسازم که این یارو اومد چرت گفت فکر می کنه همه مثل خودش مخچشون تعطیله ...

دوستای عزیزم. در جواب دوستانی که انتظار کنترل نظرسنجی رو از ما دارند باید بگم که بررسی تمام رای دهنده ها و در اوردن آمار واقعی از توان من که هیچ، از توان کل تیم هم خارجه.

دوستانی هم که فکر میکنن من یا مدیرای دیگه تو شاتل کار میکنیم یا پول گرفتیم وجهه اونها رو حفظ کنیم ... خب به نظرشون احترام میذارم و باید بهشون بگم اگه من طرف گروهیم که بیشتر پول بده اگه پیشنهاد بهتری دارین بهم پی ام بزنین ! نظرتون رو تو نظرسنجی تقویت میکنم !

نمیخام تهمتی زده باشم ولی این طور که مشخصه از همین تریبون به شرکت شاتل و نماینده هایش باید عرض کنم که به جای این همه زحمت و صرف وقت برای ساخت اکانت و رای دادن، با پرداخت هزینه(!) همون نتیجه رو براشون شبیه سازی می کنیم. چرا کار رو سخت میکنین!

خلاصه اگه هر گروهی داره خرج میکنه سر ما بی کلاه مونده !

آخرش هم فکر کنم رفع ابهام نشد باید از نظرسنجی هوپیتال بگیریم!

__________________________________________________ _________________

جدا از شوخی نظرسنجی به درخواست خودتون ایجاد شده . بستن اون یا ریست کردنش هم چند کلیک بیشتر لازم نداره ( حتی بستن تاپیک یا کل انجمن اینترنت پر سرعت ) کسی دنبال دردسر و تشنج نمیگرده. اگه فکر میکنین مفید نیست یه تاپیک تو انجمن پیشنهادات و انتقادات بزنین تا تو جای مناسب در موردش بحث بشه. اینجا جایی برای اعتراض به سیاست ها، کاربرها، گروه ها ، گرایش ها و اعتقادات(!) کسی نیست. اینجا تا جایی که من میدونم قراره در مورد سرویس اینترنت پر سرعت شاتل بحث بشه.

با تشکر

14. 6 کاربر از Ultimator بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

R e b i r t h Kurosh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    همون جا ! :دی

پيش فرض

من دورادور در جریان مشکلات عدیده‌ی این تاپیک و نارضایتی بی حد و حصر کاربران بودم
    اما تا حالا پستی نداده بودم ...

مسلماً مشکلاتی که گفته میشه، همگی وجود دارن و دوستان نارضایتیشون بی‌مورد نیست، اما حالا از خوش شانسی بنده بوده یا هر چیز دیگه‌ای، من تو این چند سالی که از شاتل استفاده می‌کنم هیچ مشکلی باهاشون نداشتم

به خصوص این سرویسی که الان دارم می‌گیرم ازشون، از ماه آذر سال گذشته تا حالا، به هیچ وجه ناراضی نبودم، حتی بهتر از چیزی که فکرشو می‌کردم سرویس دادن ...

سرویس 128 اکو 1 دارم می‌گیرم، سرعتش تو روز بالای 200 کیلوبایت در ثانیه است، شبانه هم تا 40 و 50 پایین میاد، که واسه من کاملاً قابل درکه و همینش هم عالیه نسبت به قیمتش (ماهی 14-13 تومن)

سرویس فعلی من تو شهرستانه (بابلسر)
    اما قبلاً تو تهران و کرج هم مشترک شاتل بوده‌ام و راضی‌ام ... اولین مودم ADSL ام رو از شاتل گرفتم، هنوز که هنوزه بعد از 5 سال داره مثل ... کار می‌کنه

حجمم هم برای یک ماه کافیه معمولاً، گاهی که زیاد استفاده می‌کنم، 5-4 روز مونده به آخر ماه 3 گیگ تموم میشه، بعد اون 200 مگ هدیه رو دو سه روزه تموم می‌کنم و واسه دو روز آخر ماه یه 500 مگ می‌خرم ...
    حتی اگه این وسط دزدی‌ای هم انجام بشه (که من تا حالا ندیدم چیزی) مهم نیست چندان، چون کیفیت سرویس اون قدری هست که چنین مشکلی رو بپوشونه برام ...

خلاصه که ...
    امیدوارم مشکلات این ISP برای شما حل بشه و دیگه نه با محدودیت روبه‌رو بشید، نه مشکلات حجمی ...

اگه خواستین فحشی چیزی بدین بهم، کاملاً آمادگی شنیدنش رو دارم
    البته ترجیحاً از پیغام خصوصی استفاده کنید واسه این کار
    من از شاتل پول نمی‌گیرم بیام تبلیغشون رو بکنم
    ولی به قول نیما اگه پولی چیزی میدن آماده‌ایم بگیریم، ما که داریم تبلیغ می‌کنیم، خب این وسط یه چیزی هم کاسب شیم

16. 4 کاربر از Kurosh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 322 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 322 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •