نمی دونم!
اون فایل رو خود ورد به صورت موقت میسازه و مشکلی برای شما ایجاد نمی کنه.
فکر نکنم بشه جلوی ایجاد شدنش رو گرفت
از اون صفحه 4 تا پشت سر هم توی یک فایل ایجاد کنید و در صفحه پرینت توی قسمت Page per sheet رو روی 4 pages صفحه قرار بدید.
نمی دونم!
اون فایل رو خود ورد به صورت موقت میسازه و مشکلی برای شما ایجاد نمی کنه.
فکر نکنم بشه جلوی ایجاد شدنش رو گرفت
از اون صفحه 4 تا پشت سر هم توی یک فایل ایجاد کنید و در صفحه پرینت توی قسمت Page per sheet رو روی 4 pages صفحه قرار بدید.
سلام
الان من می بینم که خیلی از این ها از بین نمی روند و مانده اند
پاک کردن دستی شون اشکالی ایجاد می کنه
هیچ راهی برای ایجاد نشدن یا حداقل پاک شدن بعد از بستن برنامه وجود دارد؟؟
سلام، میخوام بدونم چطور میشه یکی از فرمت های save as داخل منوی Other Formats رو آورد همون اول کنار word documents و ... تا برای چندین مورد فایل ورد هر دفعه مجبور نباشیم other formats رو بزنیم و فرمت مورد نظرمون رو انتخاب کنیم.
پاک کردن دستی هیچ مشکلی ایجاد نمی کنه. ولی ترجیحا بعد از بستن برنامه فایل های موقت رو پاک کنید.
در مورد غیر فعال کردنش هم اطلاعاتی ندارم.![]()
این متن تو ورد 2010 نوشته شده؟!
نسخه آفیس هایی که استفاده میشه هر دو یکی هستن؟
سلام
اگه فرمتی هست که خیلی ازش استفاده می کنید می تونید اون رو به عنوان ذخیره دیفالت ورد قرار بدید
برای این کار برید به Word Options تو ستون سمت چپ save رو انتخاب کنید تو قسمت save files in this format
فرمت مورد نظر رو انتخاب کنید و OK .
بله
بله
می خواستم بدونم توی افیس2007 اگه بخوایم برای یه متنی که داری سطر شمار متوالی هست. پا ورقی اضافه کنیم بدون اینکه پاورقی هم سطر شماری بشه و یا بین سطرشماری فاصله بیفته باید چکار کرد (فرض کنید چند صفحه داریم که هر 3 سطر شماره گذاری شده مثلا از 1 تا 75 بعد میخوایم صفحه دوم چند سطر پاورقی اضافه کنیم برای اینکه پاورقی هم سطر شماری نشه و توالی سطر شماری متن اصلی هم بهم نخوره باید چکار کنیم؟)
پیشاپیش از راهنمای دوستان تشکر میکنم.........
سلام.اگر بخوام صفحات رو شماره گذاری کنم اما برخی صفحه ها دارای شماره نباشه دقیقا باید چیکار کنم؟ممنون میشم سریع پاسخ بدن دوستان.مرسی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)