تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 510 از 755 اولاول ... 10410460500506507508509510511512513514520560610 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,091 به 5,100 از 7541

نام تاپيک: سوالات و مشکلات جزئی در مورد هر نوع چاپگـــــــــر

کاربر فعال انجمن پرینتر و اسکنر mohammad.t's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

سلام دوستان
    پرينتر جوهر افشان c67 اپسون دارم با ان كه كارتيجهاش جوهر داره سه تاش رو ارور جوهر ميده لطف كنيد راهنماييم كنيد
    پر بودن يا خالي بودن جوهر مهم نيست مهم شمارنده روي كارتريج هست كه بعد از تعداد معيني از كار ميوفته. بايد كارتريج رو عوض كنيد.

---------- Post added at 10:30 PM ---------- Previous post was at 10:29 PM ----------

سلام.من امروز یه پرینتر hp m1210 گرفتم روی صفحه نمایش supply memory error میده ولی درست کار میکنه .هر کاری میکنم بازم ارور میده .مشکل کجاست؟
    روي كارتريجش پلاستيك هايي(معمولا نارنجي رنگ) داره كه روي چيپ رو پوشونده اونها رو خارج كنيد و دوباره كارتريج رو سر جاش بذاريد.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

پر بودن يا خالي بودن جوهر مهم نيست مهم شمارنده روي كارتريج هست كه بعد از تعداد معيني از كار ميوفته. بايد كارتريج رو عوض كنيد.

---------- Post added at 10:30 PM ---------- Previous post was at 10:29 PM ----------
    .
    راه دیگه ای نداره که مثلاً شمارنده ش رو ریست کنیم؟ آخه این کارتریجهایی که گرفته بودم گفته بودند که قابل شارژه
    Last edited by tanha132; 01-05-2012 at 08:38.

تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

راه دیگه ای نداره که مثلاً شمارنده ش رو ریست کنیم؟ آخه این کارتریجهایی که گرفته بودم گفته بودند که قابل شارژه
    ريست كردن شمارنده توي اپسون ها تقريبا غيرممكن هست.
    اگه كارتريج شما قابل شارژ باشه يا كليدي داره روي كارتريج كه اون رو چند ثانيه نگه مي داريد ريست ميشه يا اتو ريست هستند كه خودكار ريست ميشن.
    كارتريج ها رو خارج كنيد اتصالات فلزي رو تميز كنيد و سرجاشون بذاريد.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

چاپگر چند منظوره اپسون دارم وقتی می خوام پرینت بگیرم اتوماتیک رنگی میگیره چطور می تونم سیاه سفید هم بگیرم

تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

چاپگر چند منظوره اپسون دارم وقتی می خوام پرینت بگیرم اتوماتیک رنگی میگیره چطور می تونم سیاه سفید هم بگیرم
    با چند منظوره حال كردم
    موقع پرينت وقتي ctrl+p رو مرحمت مي كنيد و مي زنيد توي پنجره جديد مي تونيد تنظيمات رو ويرايش كنيد كه سياه و سفيد پرينت كنه.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

با سلام به همه دوستان

من یه مشکلی با پرینتر 2055 اچ پی دارم ازشما درخواست میشود که مرا راهنمایی کنید؟

من یه دستگاه تازه 2055 اچ پی خریدم ولی بعد از در آوردن از کارتن و روشن کردن دستگاه هیچ گونه عملی نسبت به شروع کار ندارد ولی

روی صفحه نمایش آن پیغام Install black cartrige رو نشون مده و من هم با تعمیر گاه تماس گرفتم اونها میگن که از برد دستگاه است؟

آیا اینطوره و برای رفع ایراد چکار باید کرد ؟

ممنون اگه رهنمایی کنید

تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

با سلام به همه دوستان

من یه مشکلی با پرینتر 2055 اچ پی دارم ازشما درخواست میشود که مرا راهنمایی کنید؟

من یه دستگاه تازه 2055 اچ پی خریدم ولی بعد از در آوردن از کارتن و روشن کردن دستگاه هیچ گونه عملی نسبت به شروع کار ندارد ولی

روی صفحه نمایش آن پیغام Install black cartrige رو نشون مده و من هم با تعمیر گاه تماس گرفتم اونها میگن که از برد دستگاه است؟

آیا اینطوره و برای رفع ایراد چکار باید کرد ؟

ممنون اگه رهنمایی کنید
    معمولا احتمال اينكه دستگاه نو و اونم توي اولين استفاده مشكل داشته باشه در حد صفر هست. قسمت هاي پلاستيكي معمولا نارنجي رنگ روي كارتريج رو كه شركت براي اثبات نو بودن كارتريج زده رو خارج كنيد. روي چيپ هم معمولا يكي هست. وقتي تمام قسمتهاي زائد رو خارج كرديد كارتريج رو سرجاش بذاريد. اول مطمئن بشيد درست ميذاريد و بعد هم خيلي نمي خواد نازش كنيد كمي با فشار بيشتر جاش بزنيد و بعد درب رو ببنديد احتمال زياد درست ميشه.
    اگه موفق نشديد از افرادي كه مهارت بيشتري دارند كمك بخواهيد و سعي نكنيد در مرحله اول دستگاه رو به تعميركار بديد چون همينجوري يه چيز ميگه از خودش(از برد دستگاه هست)
    به هرحال دستگاه شما مهلت تست رو كه داره به همون جايي كه خريديد ببريد تا درست كنه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

دوستان کارتریج اپسون c45 رو میشه شارژکرد.مدل مادیران یا خود اپسون؟

تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

دوستان کارتریج اپسون c45 رو میشه شارژکرد.مدل مادیران یا خود اپسون؟
    خير نمي شود

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

سلام دوستان
    من یه اچ پی 1132 mfp گرفتم که این مشکل واسم پیش اومده
    من میخوام باهاش تو دو طرف صفحه پرینت بزنم
    ولی وقتی طرف اول رو میزنه ،برگه آنقدر ناجور میشه که وقتی دوباره میزارم برگه گیر میکنه
    از برگه کپی مکس استفاده میکنم
    ممنون میشم جواب بدین

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •