تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 21 از 102 اولاول ... 111718192021222324253171 ... آخرآخر
نمايش نتايج 201 به 210 از 1015

نام تاپيک: آنالـیز و پاکسازی سیستم های آلوده(ابتدا پست اول را ببینید و فایل گزارش را آماده کنید)

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

[QUOTE=Dr.Smith;6971936]
    سلام..

بعد از اینکه مشکل صفحه ی آبی براتون پیش اومد محتویات پوشه ی Windows\minidump رو زیپ کنید و داخل تاپیک پایین بزارین :

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اونجا از لحاظ سخت افزاری قضیه رو دنبال میکنیم.

موفق باشید..
    منظور من از صفحه آبی مثل اینکه توی تاپیک گذاشتین نیست. بلکه به صورت یک پرده آبی متمایل به سبز که روی تصویر دسکتاپ رو میپوشونه هست. سیستم کارشو میکنه فقط تصویر یک حالتی میشه انگار کارت گرافیک نصب نیست. البته الان اگر بخوام یک بازی خیلی سبک که روسیستم نصب کردم رو اجرا کنم اینطور میشه. وگرنه مشکل اصلی وقتی هست که در ابتدای بالا اومدن گاهی هنگ میکنم. نمیدونم بازم اون فیلی که گفتین رو بگذارم ؟؟

حـــــرفـه ای A M ! N's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    Under the weeping moon

پيش فرض

[QUOTE=needer;6972491]

منظور من از صفحه آبی مثل اینکه توی تاپیک گذاشتین نیست. بلکه به صورت یک پرده آبی متمایل به سبز که روی تصویر دسکتاپ رو میپوشونه هست. سیستم کارشو میکنه فقط تصویر یک حالتی میشه انگار کارت گرافیک نصب نیست. البته الان اگر بخوام یک بازی خیلی سبک که روسیستم نصب کردم رو اجرا کنم اینطور میشه. وگرنه مشکل اصلی وقتی هست که در ابتدای بالا اومدن گاهی هنگ میکنم. نمیدونم بازم اون فیلی که گفتین رو بگذارم ؟؟
    بله ببینید من با استناد به این حرفتون که گفتین :

امروز چندتا بازی کم حچم نسب کردم متوجه شدم موقع اجرای همشون صفحه آبی میاد و گاهی هم ریستارت میشه سیستم.
    خدمتتون گفتم که باید ازون تاپیک پیگیری بشه ، چون به هرحال نوعی سیستم کرش هست ، محتویات اون پوشه ی minidump مث جعبه سیاه میمونه ، هراطلاعاتی اونجا ثبت میشه که ایراد از کجا بوده ، حالا مهم نیست که صفحه ی آبی بوده یا ....

فقط بزارین تا یکبار که خودکار خودش ریستارت کرد بعدش که اومدین بالا اون محتویات رو زیپ کنید و اونجا بزارین تا بررسی بشه.

موفق باشید..

3. این کاربر از A M ! N بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

[QUOTE=Dr.Smith;6972724]
    بله ببینید من با استناد به این حرفتون که گفتین :

خدمتتون گفتم که باید ازون تاپیک پیگیری بشه ، چون به هرحال نوعی سیستم کرش هست ، محتویات اون پوشه ی minidump مث جعبه سیاه میمونه ، هراطلاعاتی اونجا ثبت میشه که ایراد از کجا بوده ، حالا مهم نیست که صفحه ی آبی بوده یا ....

فقط بزارین تا یکبار که خودکار خودش ریستارت کرد بعدش که اومدین بالا اون محتویات رو زیپ کنید و اونجا بزارین تا بررسی بشه.

موفق باشید..
    بسیار خوب همین کارو میکنم. ضمنا رم هامم چک کردم و ایراد باقی بود. تشکر از زحماتتون.

5. این کاربر از needer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

5 کمکم کنید

سلام دوستان تو رو خدا کمکم کنید
    چند روز پیش داشتم با دوستم چت میکردم که یه لینک اومد تو صفحه یاهو منم بازش کردم بعد از این که دانلود شد گفت اجازه میدید رانش کنم من خرم گفتم آره بعد از اون داره خراب کاری میکنه رو سیستم
    چند تا آنتی تروجانم نصب کردم یه چیزایی هم پیدا میکنند پاکم میکنند ولی بازم که اسکن میکنم دوباره هست
    آنتی تروجانم هرچی میگیرم سریال میخواد مثل آنتی ویروس
    حالا چیکار باید بکنم؟

تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    Under the weeping moon

پيش فرض

سلام دوستان تو رو خدا کمکم کنید
    چند روز پیش داشتم با دوستم چت میکردم که یه لینک اومد تو صفحه یاهو منم بازش کردم بعد از این که دانلود شد گفت اجازه میدید رانش کنم من خرم گفتم آره بعد از اون داره خراب کاری میکنه رو سیستم
    چند تا آنتی تروجانم نصب کردم یه چیزایی هم پیدا میکنند پاکم میکنند ولی بازم که اسکن میکنم دوباره هست
    آنتی تروجانم هرچی میگیرم سریال میخواد مثل آنتی ویروس
    حالا چیکار باید بکنم؟
    سلام..

فعلا پست یک رو بخونین :

نتیجه رو اینجا بزارین

نرم افزاری که دانلود شد اسمش چی بود ، فلش پلیر بود یا .......؟؟

8. این کاربر از A M ! N بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

باشه چشم
    اینم لوگ که آپلود کردم
    والا نمیدونم چی بود میگم با دوستم چت میکردیم بهد این لینک اومد منم دانلود کردم بعدا که ازش پرسیدم گفت خودمم نمیدونم چیه گفت برا منم اتوماتیک این لینکو سند میکنه
    راستی یه چیز دیگه این برنامه Trojan Killer رو دانلود کردم خیلی تروجان پیدا میکنه ولی وقتی میخواد حذف کنه سریال میخواد یا میگه برنامه رو خریداری کن

تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    Under the weeping moon

11

باشه چشم
    اینم لوگ که آپلود کردم
    والا نمیدونم چی بود میگم با دوستم چت میکردیم بهد این لینک اومد منم دانلود کردم بعدا که ازش پرسیدم گفت خودمم نمیدونم چیه گفت برا منم اتوماتیک این لینکو سند میکنه
    راستی یه چیز دیگه این برنامه Trojan Killer رو دانلود کردم خیلی تروجان پیدا میکنه ولی وقتی میخواد حذف کنه سریال میخواد یا میگه برنامه رو خریداری کن

سلام.

بله شما کاملا سیستمتون آلوده هست..!!
    به safe mode برین اول..( سیستم رو که روشن کردین دکمه ی F8 بزنین تا لیست بیاد و از داخل اون safe mode رو انتخاب کنید )...یوزر administrator رو انتخاب کنید..اگه پیغامی اومد اول safe mode که زیاد بود و yes و no داشت گزینه ی yes رو بزنین.
    توی این مسیرها که میگم اون فایلها رو پیدا کنید و همشون رو زیپ کنید و آپلود کنید و لینکش رو اینجا بزارین
    به folder option برین و گزینه های show hidden files رو تیک بزنین ، Hide system protected تیکش رو بردارین ، Hide known file type extension رو بردارین و اوکی کنید.. حالا این فایل هارو جمع آوری کنید :
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    همه ی فایلهای بالا رو زیپ ( درحین زیپ کردن براش پسورد بزارین ) و آپلود کنید

بعد ازینکه زیپ و پسوردگذاری شدند، همون فایلها رو از آدرسهای بالا به طور کامل پاک کنید.
    بعد داخل RUn تایپ کنید msconfig و در تب Start up اگر اسم گزینه های بالا رو دیدید حذفشون کنید از لیست.
    سعی کنید بیشتر گزینه های اونجا رو درصورتی که نمیشناسید حذف کنید مشکلی نیست.
    بعد که همه ی اینکارارو کردین.. ریستارت کنید و به حالت عادی بیاین با همون MBAM که الان روی سیستم دارین اول آپدیتش کنید کامل و بعد باهاش scan fast بزنین. باز ریستارت کنید و نتیجه رو ببینید.
    موفق باشید.

11. 3 کاربر از A M ! N بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

6

سلام آقا خیلی خیلی ممنون مشکلش حل شد
    یه خانواده رو خوشحال کردی
    فقط دو تا چیز میمونه
    یکی این که من هرچی فکر کردم آخرش نفهمیدم چرا این فایل هایی رو که باید پاک کنم ار سیستم دیگه چرا باید آپلودشون کنم؟
    یکی دیگم این که سه تا از فایل هایی که تو لیست بود رو هرچی گشتم پیدا نکردم
    ولی بازم ممنون
    راستی دوستمم همین مشکلو داره باید همین کارارو انجام بده یا اینکه باید یه لوگ از سیستمش بگیرم بزارم اینجا؟

تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    Under the weeping moon

پيش فرض

سلام آقا خیلی خیلی ممنون مشکلش حل شد
    یه خانواده رو خوشحال کردی
    فقط دو تا چیز میمونه
    یکی این که من هرچی فکر کردم آخرش نفهمیدم چرا این فایل هایی رو که باید پاک کنم ار سیستم دیگه چرا باید آپلودشون کنم؟
    یکی دیگم این که سه تا از فایل هایی که تو لیست بود رو هرچی گشتم پیدا نکردم
    ولی بازم ممنون
    راستی دوستمم همین مشکلو داره باید همین کارارو انجام بده یا اینکه باید یه لوگ از سیستمش بگیرم بزارم اینجا؟

سلام..خواهش میکنم..

مرسی که فایلهارو پاک کردین !! اون چیزی که شما داشتی چیزی بود که من مدتها دنبالش بودم !!!

سیستم دوستتون هم باید لوگ جدا بگیرین ،، فقط اگه خواهشن تونستین ویروسهارو به من برسونین..!!!!!

موفق باشید..

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

خواهش میکنم اینم لینک فایل فشرده از ویروسای خودم

15. این کاربر از ehsan1100 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •