تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 4 از 4

نام تاپيک: نقد و بررسی HP DV6‎ ‎6B00

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2012

پيش فرض نقد و بررسی HP DV6‎ ‎6B00

با سلام به همه دوستان میخوام هر کس اطلاعات یا تجربه ای هرچند جزئی در مورد محاسن و معایب این مدل میدونه بگه لطفا hp dv6 6b00 پردازنده: Intel 2670QM 2.2 GHZ Core i7 3.1 GHz - Cache 6 MB - BUS 1333 MHz‏ حافظه: 8GB DDR3 هارد ‏: 1000 GB 5400 RPM‏ گرافیک: ATI Radeon HD 6770M DDR5 2048 MB UpTo 4096 MB‏ صفحه نمایش: 15.6-Bright‏ LED‎‏ قیمت : 2080000 تومان
    Last edited by $even boy; 23-04-2012 at 10:16.

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2012
    محل سكونت
    تخیلی ترین جای دنیا ...

پيش فرض

با سلام به همه دوستان میخوام هر کس اطلاعات یا تجربه ای هرچند جزئی در مورد محاسن و معایب این مدل میدونه بگه لطفا hp dv6 6b00 پردازنده: Intel 2670QM 2.2 GHZ Core i7 3.1 GHz - Cache 6 MB - BUS 1333 MHz‏ حافظه: 8GB DDR3 هارد ‏: 1000 GB 5400 RPM‏ گرافیک: ATI Radeon HD 6770M DDR5 2048 MB UpTo 4096 MB‏ صفحه نمایش: 15.6-Bright‏ LED‎‏ قیمت : 2080000 تومان
    ببینید دوست عزیز شما با تمام تاپیک هایی که در مورد خرید این هیولا زدین و پاسخ هایی که گرفتین هنوز تعجب می کنم چطور می تونین برند های دیگه رو با اچ پی مقایسه کنین ....
    همون طور که احتمالا می دونین دیزاین کلیه مدل های سری Pavilion Dv6 - 6000- 6100 کاملا با هم برابر هست و فقط کانفیگ های مختلفی دارن پس مساله سر دیزاین و رنگ به اون صورت وجود نداره ...
    در مورد مسائل فنی هم اگر بخوام صحبت کنم واقعا خیلی طولانی می شه ...
    مدل های این سری به قدری فوق العاده و بی نظیر هستن که اصلا شما نمی تونین دامنه و حدی برای کاربریتون تعریف کنین ...به دلیل تمام نیاز ها و انتظارات شما در هر زمینه ای رو با قدرت بسیار بالا برآورده می کنه ....
    یک مساله رو هم بدونین که هیچ وقت نباید یه برند تایوانی مثل Asus رو با غول بی رقیب نوت بوک -پی سی مقایسه کرد ...البته این حرف به این معنی نیست که Asus برند خوبی نیست ..نه...فقط این که خیلی مونده به هیولت - پکارد با 70 سال سابقه برسه ...
    با تمام تجربه که در مورد نوت بوک دارم خیلی روشن بهتون عرض می کنم که اگر پول به برندی غیر از اچ پی دادین از همین الان بدونین به شدت ضرر می کنین نه به این دلیل که برندهای دیگه بد هستن نه فقط این که خودتون رو از خیلی امکانات انحصاری محروم می کنین ....
    من هم مثل بقیه نیستم که بیام یه سری مزخرف رو براساس تعصبی که به یه برند دارم برای دیگران بازگو کنم نه فقط چون خودم خیلی حساس بودم دوست دارم شما هم بهترین چیز ممکن رو بخرین ...نمی خوام شمایی که این همه وقتتون رو صرف به دست آوردن اطلاعات می کنین سر بعضی حرف های اشتباه خرید بدی بکنین و ناراضی بشین ...
    من خودم 6050 دارم و نمی دونم از چی این هیولا باید بگم واقعا فوق العاده ست ...باور نمی کنین خرداد 90 خریدم تقریبا می شه 1 سال اما اگر Up Time چک کنین فقط 3ماه خاموش بوده فقط هر 30 ساعت یک بار 2 ساعت خاموش می کنم ...
    توضیح زیاده و خسته کننده ....

آخر فروم باز Xilevens's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

اين مدل تازه وارد بازار هست
    تقريبا وارث تمام كانفيگ قبلياست
    واسه ديدن معايب و محاسنش ميتونيد سري هاي قبليش رو ببينيد
    نسبت به ديگر سري هاي پاويليون اين سري خيلي خوب در اومد
    با اين حال اگه صرفا ريويوو دقيقي از خود مدل خواسته باشيد فقط در سايت هاي خارجي پيدا ميكنيد
    تاكيدم ميكنم بيشتر حواستون رو هاردش باشه چون معمولا 1 ترا برندي استفاده نميكنه
    رو مدل 6090 هم بود اذيت كرد
    به حرف بقيه هم كاري نداشته باشيد
    خيلي ها هستن ميان اينجا سر و صدا راه ميندازن
    البته فقط سر و صداست

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2011

پيش فرض

اين مدل تازه وارد بازار هست
    تقريبا وارث تمام كانفيگ قبلياست
    واسه ديدن معايب و محاسنش ميتونيد سري هاي قبليش رو ببينيد
    نسبت به ديگر سري هاي پاويليون اين سري خيلي خوب در اومد
    با اين حال اگه صرفا ريويوو دقيقي از خود مدل خواسته باشيد فقط در سايت هاي خارجي پيدا ميكنيد
    تاكيدم ميكنم بيشتر حواستون رو هاردش باشه چون معمولا 1 ترا برندي استفاده نميكنه
    رو مدل 6090 هم بود اذيت كرد
    به حرف بقيه هم كاري نداشته باشيد
    خيلي ها هستن ميان اينجا سر و صدا راه ميندازن
    البته فقط سر و صداست

یعنی هارد 1T نگیریم اصلا ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •