تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 18 از 102 اولاول ... 81415161718192021222868 ... آخرآخر
نمايش نتايج 171 به 180 از 1015

نام تاپيک: آنالـیز و پاکسازی سیستم های آلوده(ابتدا پست اول را ببینید و فایل گزارش را آماده کنید)

حـــــرفـه ای A M ! N's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    Under the weeping moon

1

دوستان سیستم من مشکلیی داره که هنگام بالا اومدن اکثر مواقع فربز میشه یعنی موس و کیبورد و همه چی یهو کار نمیکنه و مجبور میشم چند بار ریستارت کنم تا بالاخره درست بشه. ویروس هاشو با کمک تاپیک ویروس همین سایت از بین بردم و بعدشم ویندوز رو دوباره نصب کردم. کسی میدونه اشکال کجاست. ضمنا این نوع فریز شدن شبیه هنگ کردن در اثر حجم زیاد اطلاعات نیست فقط موقعی که تازه ویندوز بالا میاد یک لحظه همه چیز منجمد میشه!!!!1 امکانش هست که اشکال سخت افزاری باشه؟

مشکل شما میشه گفت به خاطر استارت آپ های مشکوک هست که بالا میان و عملکرد سیستم رو مخدوش میکنن.. این برنامه ی پایین رو بگیرین و روند استارت آپ رو بهینه کنید :

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

تاجایی که براتون امکان داره برنامه هارو از استارت آپ خارج کنید..
    از حالت safe mode هم راه اندازی کنید تا تغییر در راه اندازی رو احساس کنید..

2. این کاربر از A M ! N بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    Under the weeping moon

پيش فرض

سلام
    سیستم من یک سال آلوده شده به انواع ویروس تروجان و........ راه های زیادی امتحان کردم جواب نداده هاردمو کلا فرمت کردم بازم فایده نداشت. ویندوز xp سرویس پک 2 رو سیستم دارم اینم log که میگفتن دوستان
    . دیگه جدی دارم نا امید میشم و فکر میکنم راهی وجود نداره خلاصه از هر دوستی که میتونه کمک کنه در خواست کمک میکنم
    نتیجه ی لوگ شما در تاپیک اصلی خودتون داده شده >>>> [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

4. 2 کاربر از A M ! N بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

مشکل شما میشه گفت به خاطر استارت آپ های مشکوک هست که بالا میان و عملکرد سیستم رو مخدوش میکنن.. این برنامه ی پایین رو بگیرین و روند استارت آپ رو بهینه کنید :

تاجایی که براتون امکان داره برنامه هارو از استارت آپ خارج کنید..
    از حالت safe mode هم راه اندازی کنید تا تغییر در راه اندازی رو احساس کنید..
    تی ویندوز هم عوض کردم اما مشکل باقیست. ضمنا لینک برنامه کار نمیکنه

اگه نباشه جاش خالی می مونه alexjojo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

سلام خدمت تمام اساتيد محترم :
    سوال اول: وقتي كه ميرم تو يه پوشه كه چندتا فايل ويدويي توش هست سيستمم هنگ ميكنه و تو تكس منيجر كه ميرم ميبينم explorer.exe حدود 97 درصد فضاي سي پي يو رو اشغال كرده همچنين درصدي از رم رو بايد چيكار كنم؟
    سوا دوم:چرا وقتي فايرفاكس رو باز ميكنم خود به خود وارد سايت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ميشه هركاريم ميكنم بعد از ري استارت كردن فايرفاكس دوباره به همين حالت برميگرده ممنون ميشم اگه راهنماييم كنيد
    HiJackThis:

7. این کاربر از alexjojo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    Under the weeping moon

پيش فرض

سلام خدمت تمام اساتيد محترم :
    سوال اول: وقتي كه ميرم تو يه پوشه كه چندتا فايل ويدويي توش هست سيستمم هنگ ميكنه و تو تكس منيجر كه ميرم ميبينم explorer.exe حدود 97 درصد فضاي سي پي يو رو اشغال كرده همچنين درصدي از رم رو بايد چيكار كنم؟
    سوا دوم:چرا وقتي فايرفاكس رو باز ميكنم خود به خود وارد سايت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ميشه هركاريم ميكنم بعد از ري استارت كردن فايرفاكس دوباره به همين حالت برميگرده ممنون ميشم اگه راهنماييم كنيد
    HiJackThis:

با سلام..

دوست من البته وقتی اسم اون سایت رو آوردین دیگه نیازی به بررسی ندیدم.. این هم یک نوعی ویروس تغییر جهت هستش ، این تاپیک رو مطلالعه کنید و دستورالعمل های اونجا رو انجام بدین :

ضمنا برای از بین بردن ویروسهای دیگه تون از آنتی ویروس آویرا استفاده کنید..

مشکلتون به کلی برطرف خواهد شد به یاری خدا..

شاد باشید...

9. 3 کاربر از A M ! N بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

حتی ویندوز هم عوض کردم اما مشکل باقیست. ضمنا لینک برنامه کار نمیکنه
    کسی نمیتونه مشکل منو حل کنه؟ امکان داره مشکل سخت افزار باشه؟

تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    Under the weeping moon

پيش فرض

دوستان سیستم من مشکلیی داره که هنگام بالا اومدن اکثر مواقع فربز میشه یعنی موس و کیبورد و همه چی یهو کار نمیکنه و مجبور میشم چند بار ریستارت کنم تا بالاخره درست بشه. ویروس هاشو با کمک تاپیک ویروس همین سایت از بین بردم و بعدشم ویندوز رو دوباره نصب کردم. کسی میدونه اشکال کجاست. ضمنا این نوع فریز شدن شبیه هنگ کردن در اثر حجم زیاد اطلاعات نیست فقط موقعی که تازه ویندوز بالا میاد یک لحظه همه چیز منجمد میشه!!!!1 امکانش هست که اشکال سخت افزاری باشه؟

سلام...

دوست عزیز از حالت safe mode رو امتحان کردین تابحال ببینید راه اندازی چطوریه ، آیا سرعت داره یا نه...

باید مرحله به مرحله چک کنیم با هم..

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

يه سؤالی دارم نميدونم جای مناسبش کجاست!
    مدت زيادی هست که حس ميکنم لپ تاپم کند شده با اينترنت سکييورتی به روز کاسپر اسکن کرده و هيچی پيدا نشده
    آيا ويروس تروجان و ..... در حالت کلی و معمولش ميتونه به سخت افزار سيستم آسيب بزنه؟

Last edited by D_felfelak; 23-04-2012 at 19:54.

تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    Under the weeping moon

پيش فرض

يه سؤالی دارم نميدونم جای منابش کجاست!
    مدت زيادی هست که حس ميکنم لپ تاپم کند شده با اينترنت سکييورتی به روز کاسپر اسکن کرده و هيچی پيدا نشده
    آيا ويروس تروجان و ..... در حالت کلی و معمولش ميتونه به سخت افزار سيستم آسيب بزنه؟

سلام...

عرض کنم که با وجود کسپر اسکای و هم چنین اگه یک برنامه ی mbam هم کنارش نصب کنید و آپدیتش کنید و اسکن کامل بزنید بهتون حتم میدم تا احتمال 90 درصد مالوار ندارین..

مالوار ها این روزا فقط دنبال به هم زدن نظم سیستم عامل هستند و دخالتی در مسائل سخت افزاری ندارن.

شما بهتره که برنا مه ی بهینه گر tuneup utilities رو بگیرین و نصب کنید ، و از امکاناتی که در اخیارتون میزاره در جهت بهینه کردن سرعت سیستم استفاده ی لازم رو ببرین.

شاد باشید..

14. این کاربر از A M ! N بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

سلام...

عرض کنم که با وجود کسپر اسکای و هم چنین اگه یک برنامه ی mbam هم کنارش نصب کنید و آپدیتش کنید و اسکن کامل بزنید بهتون حتم میدم تا احتمال 90 درصد مالوار ندارین..

مالوار ها این روزا فقط دنبال به هم زدن نظم سیستم عامل هستند و دخالتی در مسائل سخت افزاری ندارن.

شما بهتره که برنا مه ی بهینه گر tuneup utilities رو بگیرین و نصب کنید ، و از امکاناتی که در اخیارتون میزاره در جهت بهینه کردن سرعت سیستم استفاده ی لازم رو ببرین.

شاد باشید..
    مقصودم فقط مالوار نيست هر جک و جونور ناخواسته و مخرب حالا ميخواد از هر نوعش باشه
    پس با اين اوصاف خيالم از بابت آسيب نديدن و عدم استهلاک سخت افزار جمع باشه؟
    mbam رو هم در اسرع وقت نصب ميکنم
    Last edited by D_felfelak; 23-04-2012 at 23:58.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •