من با هیچ کدوم مشکلی ندارم.

من با هیچ کدوم مشکلی ندارم.

تایید میشه برا من هم س-ا-ک-س کار نمیکنه.
الان با مخابرات تست کردم هیچ مشکلی نداشت. مبین نت هم شده کاسه داغ تر از آش.
یک بار مودم رو خاموش روشن کن بعد با یه سایت که فیل ـه تست کن ببین بازم مشکل نداری؟
من 20 گیگ شارژ داشتم که تموم شد دوباتره 10 گیگ شارژ کردم ولی الان چجوری میتونم حجمی که باقیمونده دارم ببینم تو صفحه شخصیم ؟ همون حجم قبلیو زده
مال من کار میکنه، هم صبح هم الاننوشته شده توسط cartesiba [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام چرا دیگه س-ک-ا-س و وی- پی - ان کار نمیکنه؟
---------- Post added at 09:34 PM ---------- Previous post was at 09:33 PM ----------
س-ا-ک-س کار نمیکنه دیگه؟
برای منم پیش اومده، من بعدازظهر تا شب خوابیدم، اما شب که بیدار شدم دیدم 9 مگابایت از حجمم کم شدهنوشته شده توسط alone one [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آقایون جدیدترین کلاهبرداری مبین نتم یافتم
البته اگه بقیه زودتر نیافته باشنش
من بعد عید باتوجه به اینکه مبین ساعتشو درست کرده بود دوباره دانلودمو از 2:10 آورده بودم رو 2،البته 2:02 واسه اطمینان منتها میدیدیم که وحشتناک از حجمم هرو کم میشه،تقریبا روزی 140 150 مگ کم میشد،خلاصسش میکنم دیشب درحالی که کامپوترم خاموش بود،مودمو ساعت 1 یه خاموش روشن کردم ،ساعت 2 ام که کامپیوترمو روشن کردم،انقد سرعت مسخره بود یا بهتر بگم اصن قطع بود مجبورشدم دوباره خاموش روشن کنم،بعد که رفتم ecare با کمال تعجب فهمیدم از 2 که کامپیوترو روشن کردم و دانلودو از 2:7 شروع کردم تا 2:17 دقیقه که مودمو خاموش کردم 30m واسم مصرف زده![]()
مگه این ساعت رایگان نیس؟
![]()
ولی از من میشنوی تست کن ببین
چقد دزدن اینا
کاری واسه این دزدیشون نکردی؟
دوستان بنظرتون سازمان تنظیم مقررات رادیویی کاری میکنه؟کسی شکایت کرده تاحالا؟
برای من هم س#اکس و پ#راکسی h#ttps دیگر از ف#یلترینگ عبور نمیکنه.
---------- Post added at 01:06 AM ---------- Previous post was at 01:04 AM ----------
خیلی طول میکشه اینترنتی جواب بدن. در ساعتهای اداری به تلفنشون زنگ بزن.

برا منم س.ا.ک..س مشکل داره ! کسی خبر نداره چرا ؟![]()
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)