ممنونم حامد جان از یادآوریت چشم ایشا.. دلار تکون نخوره تا شنبه یکشنبه بریم بخریم
دقیقا همینطوره مثلا مدل 2460 دی لینک دو مدل
D-link 2460s
D-link 2460U
داشت که یه عده میگفتن قطعی داره یه عده بعدا گفتن نه 2460خیلی هم خوبه و درواقع تفاوت در همان یو بود![]()
ممنونم حامد جان از یادآوریت چشم ایشا.. دلار تکون نخوره تا شنبه یکشنبه بریم بخریم
دقیقا همینطوره مثلا مدل 2460 دی لینک دو مدل
D-link 2460s
D-link 2460U
داشت که یه عده میگفتن قطعی داره یه عده بعدا گفتن نه 2460خیلی هم خوبه و درواقع تفاوت در همان یو بود![]()
سلام.
5صفحه اخیر رو مطالعه کنید. در مورد این مودم هم مفصل بحث شده.
بهتره که مساحت کاری و نوع کاربرد رو مشخص کنید+ سقف بودجه.
سلام
مودمی می خواستم از برند linksys بودجه هم زیر 100 تومن
وایرلس باشه ..مساحت هم یه اپارتمان و شاید یه خورده کم و وبیشتر
به هر حال من فقط با وایرلس کار دارم واسه موبایل و ایپد و اصلا کامپیوتر ندارم تا استفاده سیمی کنم ازش
سلام..یه مودم ای دی اس ال وایرلس می خوام برا آپارتمان..می خوام طبقه پایین و بالا رو ساپورت کنه راحت..راستش از مودم وایرلس زیاد سر در نمی آرم....مساحت خونه هم یه 90 متری می شه..در ضمن من ADSL مخابرات دارم...می خوام با لپ تاپ بهش وصل بشم..لطفا اسم مدل رو با قیمت بهم بگید..البت خود مخابرات مودم پیشنهاد داده ولی خوب آدم خودش بخره بهتره به هر حال.. ممنونم..
راستش این 20 صفحه آخر رو خوندم و متوجه شدم این مودم Asus-DSLN10 از همه بهتر هست ..قیمتش چنده الان.؟روتر هم که داره..
ببخشید اگه اینجا جاش نیست..ولی می شه یه کارت شبکه هم برا پی سی معرفی کنید..کار راه انداز باشه...کلا بدرد بخور باشه..
Last edited by jabi7joon; 21-04-2012 at 19:05.
با سلام و تشکر از راهنمایی دوستان
من هم مودم ASUS N10 رو درنظر گرفتم تهیه کنم ولی چند جا خوندم که این مدل گرمایی که تولید میکنه یه مقدار زیاد و بالاتر از حده استاندارده. اگه ممکنه یه توضیح مختصر هم در این رابطه بدید. با تشکر
سلام.
اینترنت شما ADSL هست یا بی سیم؟؟؟
بهتره برندهای دیگه رو هم مد نظر قرار بدین!
سلام.
برای دو طبفه با پوشش دهی بالا و عدم پایین اومدن آنتن دهی، مدل زیر توصیه میشه:
TP-LINK TD-W8960N...88.000
D-Link DGE-528T...15.000
ممنونم از شما بابت کمکتون..
این مودم وایرلس از اونایی هست که خودش اتوماتیک آی پی می ده و لازم نیست دستگاهها رو کانفیگ کنیم..؟
در مورد گارانتی چطور؟ طریقه راه اندازیش رو جایی توضیح دادن من برم ببینم..؟
(یه کم در مورد وایرلس چون تا حالا باهاش کار نکردم مبتدی ام..)
مسئله بعد من یه کارت شبکه وایرلس می خواستم برای پی سی...اونی که شما زحمت کشیدی معرفی کردید فکر کنم وایرلس نیست..
Last edited by jabi7joon; 22-04-2012 at 10:58.
خواهش میکنم.
بله.همه این مودمها دارای روتر هستن و به سرعت به طور اتوماتیک ای پی گیری میکنن. فقط کافیه خط شما رانژه
باشه.بعد از یک دقیقه به راحتی ای پی گیری میکنه.
در مورد مودم هم داخل جعبش روش راه اندازی به طور کامل توضیح داده شده که در سری های اخیر اموزش فارسی
هم به اون اضاضه شده.
گارانتیشون فرادانش و یا ارتباط گستر به مدت 3سال.
اگر هم با راه اندازیش مشکلی داشتین مطرح کنید تا وضیحات لازم داده بشه.
در مورد ارتباط بیسم به مودم هم، وسیله ارتباطی شما(مثلا گوشی تلفن همراه) باید از فناوری وای فای پشتیبانی
کنه تا بتونید به مودم ارتباطش بدین. کلا برای این کار باید دقت داشته باشین تا وسیله ای که قصد ارتباط دادن اون با
مودم رو دارین، از وا فای پشتیبانی کنه.
توضیحات دیگه ای هم نیاز بود، اشاره کنید تا مفصلتر به موضوع پرداخته بشه.
برای کارت هم مساحت کاری خودتون رو مشخص کنید.
Last edited by Hamed DC; 22-04-2012 at 12:57.
سلام داداش من یه تبلت خریدم میخواستم با هاش برم اینترنت به فکر این افتادم که یه مودم بخرم تا اینترنت ADSL+2 که دارم رو باهاش share سرعت اینترنتم 2Mbps است یعنی سرعت دانلود 250 کیلو بایت بر ثانیه است بودجه من تا حداکثر 60 تومنه میخوام روتر هم داشته باشه فضای جایی که میخوام پوشش بده حدود 100 متره یه چیز خوب معرفی کن که نگم ااه کم اوورد 2 باره فقط میخوام باهاش اینترنت ADSL+2 رو share کنم حداکثر هم ممکنه با 3 تا دستگاه وصل بشیم بهش لطفا بگید بدون کامپی.وتر هم کار میکنه؟ یعنی من همه تنظیمات رو توش بزارم با یوزر و پس و بعدش روشن کنم و به کامپیوتر وصل نباشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)