تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 731 از 2365 اولاول ... 23163168172172772872973073173273373473574178183112311731 ... آخرآخر
نمايش نتايج 7,301 به 7,310 از 23644

نام تاپيک: راهــنمایی و مشاوره خرید و طراحی سیستم های صوتی و تصویری خودرو

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2012

پيش فرض

سلام دوست عزیز این باند اصلش ساخت سوئده قیمتشم اگه باشه حدوده 300تا350 باید باشه.صدای خیلی خوبی داره و یه امپ خوبم میخواد.
    سلام یک آمپ براش واسم معرفی کن دوست عزیز قیمتش روهم بده بی زحمت

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2011
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

سلام یک آمپ براش واسم معرفی کن دوست عزیز قیمتش روهم بده بی زحمت
    سلام دوست عزیز چقدر می خواید هزینه کنید ؟امپو فقط برای همین اسپیکر می خواید بعدا نمی خواید کامپ یا اسپیکره دیگه ای اضاف کنید؟

پروفشنال hamed999's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

سلام به دوستان میخواستم بپرسم این تنظیمات lpf و hpf که تو پخشم هست به چه دردی میخوره ؟
    میشه یکم در موردش توضیح بدین که مثلا تو چه رنجی باشه مثلا واسه کیفیت خوبه یا تو رنجی باس میده کلا یه راهنمایی ؟

Moderator hamidR15's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام به دوستان میخواستم بپرسم این تنظیمات lpf و hpf که تو پخشم هست به چه دردی میخوره ؟
    میشه یکم در موردش توضیح بدین که مثلا تو چه رنجی باشه مثلا واسه کیفیت خوبه یا تو رنجی باس میده کلا یه راهنمایی ؟
    سلام
    HPF مخفف High Pass F i l t r هست.یا هیلتر بالا گذر.به این معنی که وقتی شما از روی پخش یا آمپ فرکانس Cut Off ی رو انتخاب میکنید مثلا 80Hz فرکانسهای زیر 80 ضعیف میشن و این ضعیف شدن بسته به شیب کات آف کراس اوورتون که از 6dB/Octave شروع میشه تا 36dB/Oct که تو سیستمهای نتورک دارای پروسسور استفاده میشه داره.پس فرکانسهای بالای 80 میره برای اسپیکر.
    LPF مخفف Low Pass F i l t r هست وعکس های پس عمل میکنه.یعنی فرکانسهای بالای 80 هرتز ضعیف و مابقی فرکانسهای زیر 80 هرتز به اسپیکر ارسال میشن.
    گوش ما از 20 الی 20 کیلو هرتز رو اگر سالم باشه میشنوه. فرکانسهای پائین(بم) که توسط ساب ووفرها اجرا میشن همون Bass و Low Bass هستند.
    فرکانسهای میانه Mid Rangeصداهای ووکال و صدای خواننده یا دیالوگها هستند
    فرکانسهای بالا مخصوص تیوترها هستند.
    پس یه سیستم خوب باید توانائیه اجرای تمامی فرکانسهای دامنه شنوائی مارو داشته باشه.
    امیدوارم کافی باشه.

سلام دوست عزیز این باند اصلش ساخت سوئده قیمتشم اگه باشه حدوده 300تا350 باید باشه.صدای خیلی خوبی داره و یه امپ خوبم میخواد.
    البته اینهائی که تو ایران آمده تایونای هستند و خوبی که DLS داره قطعاتش به صورت CKD وارد میشه اگر تیوتر یا ووفر آسیب ببینه کلا تعویض میشن.
    ضمنا قیمت هم کاهش پیدا کرده. 280 تومن.
    سلام ،
    اگه بخوایم با 500 600 تومن یه سیستم کامل برای ماشین هزینه کنم ،
    چیا بگیرم خوبه ؟
    من نمیخوام ساب و بیس آنچنانی داشته باشم و با یه بیس کل جاده بلرزه .
    فقط یه سیستم واسه کیفیت بیشتر و دلنشین تر شدن موزیک.
    شما باید کامپوننت تهیه کنید. البته جمع کردن سیستم SQ خیلی گرونتر و پر هزینه تر از سیستم SPLهست.چرا که باید قطعات با وسواس بیشتری انتخاب شوند.آمپلیفایرهای با کیفیت ساخت بالا با دمپینگ مناسب و متریال مصرفی مرغوب.من تصور نمیکنم با این بودجه بتونید صدای دلخواهتون رو گوش کنید.

5. 3 کاربر از hamidR15 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2012

پيش فرض

سلام دوست عزیز چقدر می خواید هزینه کنید ؟امپو فقط برای همین اسپیکر می خواید بعدا نمی خواید کامپ یا اسپیکره دیگه ای اضاف کنید؟
    سلام
    نه هیچ چیز دیگه ایی نمیخوام اضافه کنم فقط برای همین اسپیکر میخوام
    بودجه واسه آمپ بین 100 تا 200 تومن هست

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

هیشکی منو دوست نداره :( 20 بار سوال کردم جواب ندادین
    اما لطفا دیگه به این دو تا سوالم پاسخ بدید مرسی

1- پخش من 8016 کنوود هست . با گوشیم راحت وصل میشم به بلوتوث پخش اما فون بوکم رو نمی شناسه ! یعنی من از روی پخش به فون بوکم دسترسی ندارم و میگه no data !
    تنظیماتش چیه ؟

2- گوشی من دو سیمکارته . سیم یک رو می شناسه و مشکلی نیست اما اگر به سیم دو زنگ بزنن اصلا واکنش نشون نمیده ! انگار بلوتوث فقط برای سیم 1 هست !!!
    تنظیمات خاصی داره ؟

متشکرم
    چرا عزيز دوستت داريم، شايد كسي جواب سوالتونو نميدونه، منم كه خودم اين ضبطو ندارم و جواب اينا رو نميدونم ولي يه سوال دارم كه شما جوابشو ميدوني، اين 8016 پنلش موتوريه؟ يعني وقتي ميخواي سي دي بذاري پنل موتور داره زيرش خودش ميره كنار يا بايد دستي اين كار رو كرد؟

8. این کاربر از AmirF3 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2006

12

چرا عزيز دوستت داريم، شايد كسي جواب سوالتونو نميدونه، منم كه خودم اين ضبطو ندارم و جواب اينا رو نميدونم ولي يه سوال دارم كه شما جوابشو ميدوني، اين 8016 پنلش موتوريه؟ يعني وقتي ميخواي سي دي بذاري پنل موتور داره زيرش خودش ميره كنار يا بايد دستي اين كار رو كرد؟
    نه به جان خودم هیشکی دوسم نداره . والا اینجا تا الان n نفر گفتن که 7016 و 8016 دارن

اما پاسخ شما
    ببین دوست گلم من تابحال خودم cd نذاشتم داخلش . اما هروقت خواستم درش بیارم یک دکمه ای رو دستی زدم و پنل شروع کرده به باز شدن به سمت پایین بعد من پنل رو جدا کردم
    از این جهت احتمالا پنلش موتوریه دیگه ! نمی دونم والله من خودم موتوری حس نکردم بنظرم مکانیکی میاد پایین . بهرحال اینکار رو باید دستی انجام بدید و با دکمه روی ریموت اون درب باز بشو نیست
    ولی کلا cd دیگه کاربرد نداره

بنظر خودم نقطه ضعفش

1- منوی توو در توو و پیچیدشه
    2- بعضی از فلش ها رو نمی خونه . البته اغلب فلشهای مارکدار رو می خونه اما در مورد فلش های بالای 16 گیگ و متفرقه ، یکی درمیون گیج میزنه !

در کل خودم بر می گشتم به قبل از خرید احتمالا یکی از محصولات پایونیر یا jvc رو می خریدم . برای من صرفا بلوتوث اهمیت داشت ولاغیر

پ.ن : اینجوری جواب میدن . یاد بگیرید دوستان

10. این کاربر از pmax بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2011

پيش فرض

نه به جان خودم هیشکی دوسم نداره . والا اینجا تا الان n نفر گفتن که 7016 و 8016 دارن

اما پاسخ شما
    ببین دوست گلم من تابحال خودم cd نذاشتم داخلش . اما هروقت خواستم درش بیارم یک دکمه ای رو دستی زدم و پنل شروع کرده به باز شدن به سمت پایین بعد من پنل رو جدا کردم
    از این جهت احتمالا پنلش موتوریه دیگه ! نمی دونم والله من خودم موتوری حس نکردم بنظرم مکانیکی میاد پایین . بهرحال اینکار رو باید دستی انجام بدید و با دکمه روی ریموت اون درب باز بشو نیست
    ولی کلا cd دیگه کاربرد نداره

بنظر خودم نقطه ضعفش

1- منوی توو در توو و پیچیدشه
    2- بعضی از فلش ها رو نمی خونه . البته اغلب فلشهای مارکدار رو می خونه اما در مورد فلش های بالای 16 گیگ و متفرقه ، یکی درمیون گیج میزنه !

در کل خودم بر می گشتم به قبل از خرید احتمالا یکی از محصولات پایونیر یا jvc رو می خریدم . برای من صرفا بلوتوث اهمیت داشت ولاغیر

پ.ن : اینجوری جواب میدن . یاد بگیرید دوستان
    سلام
    وقتی میخاید پنل را بدید سر جاش دکمه میزنید یا با دست برمیگردنید سر جاش؟
    اینطوری میشه فهمید برقیه یا نه؟
    ممنون

12. این کاربر از ali reza 222 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

سلام
    وقتی میخاید پنل را بدید سر جاش دکمه میزنید یا با دست برمیگردنید سر جاش؟
    اینطوری میشه فهمید برقیه یا نه؟
    ممنون
    با دست باید برش گردونم سرجاش

آقا کسی جواب سوالات ما رو نداشت ؟
    Last edited by pmax; 21-04-2012 at 22:23.

14. 2 کاربر از pmax بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Moderator hamidR15's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

آقا کسی جواب سوالات ما رو نداشت ؟
    سلام
    چه سوالی؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •