تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 2 از 2

نام تاپيک: واسه دانشجوی نرم افزار نظرتون چیه؟؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض واسه دانشجوی نرم افزار نظرتون چیه؟؟

سلام.رشتم نرم افزاره میخام لپتابی بخرم ک مناسب کارم باشه یعنی برای برنامه نویسی و استفاده طولانی مدت واینترنت میخام.سبک باشه باکیفیت باشه ک هرروز نخاد خراب شه ی 5.6 سالی کارکنه و باتریش قوی باشه.خودم دومدل پیداکردم مرسی اگه نظرات درستی بهم بدین.
    grafics gf gt520 1g os dos other:web.bt.hdmi.wifi گارانتی
    asus k43sj cpu2411ci5turbo to 2.8 cache 3mb ram 4gb hdd750gb odd dvd/rw 14.1"led

2)asus n53sv cpu ci7-2630qm 2.9ghz cache 6mb ram 6gb hdd750gb odd dvd/rw 15.6"led grafics gf gt540 1g وباقی مواردبالاراداراست

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

سلام.رشتم نرم افزاره میخام لپتابی بخرم ک مناسب کارم باشه یعنی برای برنامه نویسی و استفاده طولانی مدت واینترنت میخام.سبک باشه باکیفیت باشه ک هرروز نخاد خراب شه ی 5.6 سالی کارکنه و باتریش قوی باشه.خودم دومدل پیداکردم مرسی اگه نظرات درستی بهم بدین.
    grafics gf gt520 1g os dos other:web.bt.hdmi.wifi گارانتی
    asus k43sj cpu2411ci5turbo to 2.8 cache 3mb ram 4gb hdd750gb odd dvd/rw 14.1"led

2)asus n53sv cpu ci7-2630qm 2.9ghz cache 6mb ram 6gb hdd750gb odd dvd/rw 15.6"led grafics gf gt540 1g وباقی مواردبالاراداراست
    درود
    برای خرید لپ تاپ به یه سری نکاتی باید توجه کرد.

1.اگه میخوای با خودت اینور و اونور ببری سعی کن تا حد امکان سبک و کوچیک باشه. n53 اگه اشتباه نکنم 15 اینچ هست و مناسب نیست.

2.برنامه نویسان و کسایی که با تایپ کردن زیاد سرو کار دارن سعی کنن کیبورد لپ تاپ رو مدنظر قرار بدن که در تایپ طولانی مدت با لپ تاپ خسته نشن.

خود من n43 دارم......برای تایپ طولانی مدت اذیتم میکنه.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •