تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 10 از 10

نام تاپيک: وصل شدن به اینترنت جهانی بدون ورود به منو سرویس

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2011

12 وصل شدن به اینترنت جهانی بدون ورود به منو سرویس

کدهای لازم برای اتصال به ایننترنت جهانی برای روی ال ای دی و ال سی دی سامسونگ بدون رود به منو سرویس
    این کدها را بنده دارم شما چه کد می شناسید و بلد هستید تبادل نظر کنیم.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2012
    محل سكونت
    بندر عباس

پيش فرض

سلام من کدی ندارم شما که دارید بزارید ما هم استفاده کنیم.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2011

پيش فرض

دوست می دانید چی است ما ایرانیها سعی نمی کنیم کمی فکر کنتیم همش می خواهیم ساده ترین راه و راحترین راه را انتخاب کنیم مبادا به زحمت بیافتیم دوست گرامی کمی فکر کن ببین من این کدها را کفتم شما اگر به سامسونگ زنگ بزنید به شما جواب نمی دهند حتی بعضی ار سایتها هم پول می گیرند اموزش می دهند من بصورت مجانی در اختیار قرار دادم حداقل جای تشکر خشک و خالی ندارد.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

والا حسین آقا من ونه خیلی های دیگه که به تازگی تلویزیونمون رو تهیه کردیم نمیدونیم چنانچه شما اطلاعی دارید اگربراتون مقدوره برای استفاده ما هم قراربدید،ممنونتون میشیم.
    راستی تلویزیون من ۴۶D۸۸۸۰هست رواین هم که جواب میده نه؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

با سلام ضمن تشکر لطفا کدهای اشاره شده و طرز اجراء آنرا بیان کنید مجددا متشکرم

آخر فروم باز smhsh121's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

حاجی می خوای یه کد بذاری. دیگه انقدر منت نمی خواد. من خودم نصف صفحه آموزش کپی و اجرای فیلم های ضبط شده از تلویزیون های سامسونگ رو تو فروم گذاشتم. اگر می خوای کاری رو بکنی بی منت بکن که یه ثوابی هم گیرت بیاد.
    اگر منظورت از کد << - 2 - 8 - 9 - >> هست که قبلا گذاشتی و من ازت تشکر کردم و بازم بابت این کد ازت ممنون. اگر چیز به درد بخور دیگه ای داری دریغ نکن. اجرت با یکی از آقایون

7. این کاربر از smhsh121 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2011

پيش فرض

دوست گرامی هیچ منی نمی گذارم ولی متاسفانه یک سری از دوستان بجای اینکه روی این کد ها مانور بدهند به طرف اموزش ورود به منو مخفی می دهند برای اینترنت و این معظلی و مکشلی برای دوستان ایجاد کرده چرا ما انقدر سعی نمی کنیم بحث که ایجاد کردم کسترش دهید بالور کن اگر می دانستم از بحث من استقبال ان چنانی نمی شود و دوستان اصرار دارند به منو وارد شوند و در سر برای دوستان ایجاد شود هیچ وقت این کد ها را نمی زاشتم می توانید امتحان کنید زنگ بزنید به پشتیبانی بگوید را اندازی ان را می خواهم بین چه جوابی براتون دارند متاسفم که اومدم ا کفتم اگر چای دیگر این تاپیکی را مزدم حداقل تشکر از ما می کردند البته بعضی ا زدوستان تشکر کردند ازشون هم خیلی ممونم ولی بعضی از دوستان فکر می کنند خدای ورود هستند اما دریغ از اطلاعات بدرد بخور . بنده کفتم باید با هم تبدل نظر کنیم من نکفتم که من هی کد بذارم و دوستان استفاده کنند شما هم باید به من هم اموزش بدهید نه اینکه همش من اموزش بدهم این اسمش تبادل نظر و تبادل کد نیست اسم این امر سو استفاده است . پس دوستان به جای این همه ادعا که دارند بیاد راه و روش جدید را به همدیگر اموزش دهیم بجای ورود به منو ........ اگر حاضر بودید من استقبال می کنم خوشحال می شوم با تشکر از تمامی دوستانی که از من حقیر تشکر کردند و چیزهای جدیدی به من اموزش دادند...............

آخر فروم باز smhsh121's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

منم با این حرفتون موافقم که تا جایی که میشه نباید توی منوی مخفی رفت. اینم جای دیگه چند بار گفتم ولی بعضی ها چاره ای ندارند چون می خوان گیرنده دیجیتالشونو فعال کنند. شما هم تا کدهای مخفی رو نگی که کسی نمی دونه راه دیگه ای هست و فکر میکنه برای هر چیز کوچکی باید رفت تو منوی مخفی. یه قسمت زیادش هم کنجکاوی هست که هیچ کاریش نمیشه کرد.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

حسین آقا کماکان منتظریم
    بسم ا..

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2012

پيش فرض

دوستان با تشکر و قدردانی از همه شما به خاطر کمکهای شایانتان طبق تایپیک hossein عزیز ایا در c7000 ua55 این اضافه شدن google ,face book از روش حسین عزیز بدون ورود به منوی مخفی جواب میده وایا با تغییر این کشورها با این تلویزون میتونم از مرور گر web google ya yahoo استفاده کنم تشکر ویزه از حسین عزیز به خاطر زحمتهایی که کشیدند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •