تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3036 از 3195 اولاول ... 20362536293629863026303230333034303530363037303830393040304630863136 ... آخرآخر
نمايش نتايج 30,351 به 30,360 از 31949

نام تاپيک: سوالات و راهنمایی های عمومی کنسول Xbox 360 - (پست اول حتما خوانده شود!)

داره خودمونی میشه ebllis's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2011

پيش فرض

یه چیز جالب اما خیلی ضدحال...بچه ها مواظب باشید!!!همیشه قبل از خاموش کردن کنسولتون بازی را از درایور در بیارید من داشتم سایلنت هیل بازی میکردم و بعد کنسولو خاموش کردم بدن در اوردن دی وی دی!!!بعد که روشنش کردم هیچ بازییو رو لود نمیکرد دوباره خاموش روشنش کردم درست شد....پس همیشه دی وی دی رو در بیارید اگه کنسولتونو دوست دارید

2. این کاربر از ebllis بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن لپ تاپ khelane's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

یه چیز جالب اما خیلی ضدحال...بچه ها مواظب باشید!!!همیشه قبل از خاموش کردن کنسولتون بازی را از درایور در بیارید من داشتم سایلنت هیل بازی میکردم و بعد کنسولو خاموش کردم بدن در اوردن دی وی دی!!!بعد که روشنش کردم هیچ بازییو رو لود نمیکرد دوباره خاموش روشنش کردم درست شد....پس همیشه دی وی دی رو در بیارید اگه کنسولتونو دوست دارید
    این طور هم نیست بنده از یه سال پیش تا حالا تمام بازی ها که بازی کردم و کنسول رو خاموش و روشن کردم توش بودند حتی یه دفعه هم نبوده که توش نباشه و مثل هلو کار میکنه
    کاری بود در خدمتیم

آخر فروم باز smallfrank's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

دوستان

اگه الان بریم لایو و جدیدترین داشبردو رو التی 2 بریزیم
    ال تی میپره ؟

کاربر فعال انجمن لپ تاپ khelane's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

دوستان

اگه الان بریم لایو و جدیدترین داشبردو رو التی 2 بریزیم
    ال تی میپره ؟
    ال تی 3 رو باید بریزی و بعدا از اون جدیدترین داشبورد رو هم میزنی برای بازی های که دارای قفل جدید هستند باید بصورت برنر مکس رایت شوند و کاملا از لحاظ امنیتی رعایت شوند بعد میتونی بری تو بازی
    اگه این کار رو بکنی ال تی سه نمیپره
    موفق باشی

6. این کاربر از khelane بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Oct 2011

پيش فرض

سلام من از وقتی دی وی دی رو تو دستگاه گذاشتم خاموش کردم بعضی از وقتها بازی میزارم play dvd یا play game میزنه اما عکس بازی تو داشبورد نمیاد و بازی اجرا نمیشه شاید باید درایورمو اپدیت کنم نمیدونم چرا اینجوری شد 1هفته خوب کار میکرد

کاربر فعال انجمن کنسول aha2012's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    In Games

پيش فرض

سلام من از وقتی دی وی دی رو تو دستگاه گذاشتم خاموش کردم بعضی از وقتها بازی میزارم play dvd یا play game میزنه اما عکس بازی تو داشبورد نمیاد و بازی اجرا نمیشه شاید باید درایورمو اپدیت کنم نمیدونم چرا اینجوری شد 1هفته خوب کار میکرد
    سلام
    دقیقا بگو چیکار کردی؟
    در ضمن وقتی play dvd میزنه یا بازیش خراب رایت شده یا کنسولت آپدیت نیست

9. 2 کاربر از aha2012 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Oct 2011

5

سلام کار خاصی نکردم مثل همیشه بازیهایی رو که اجرا میکردم اجرا کردم بعد از یک هفته بعضی وقتا که بازیهارو تو دستگاه میزارم( البته با یه خاموش روشن کردن اجرا میکنه)play dvd میزنه دوست من...من میگم که بد اپدیت شده کنسولم البته تمام بازیام lt3 97% هست ...بنظر شما دوست گرامی مشکل حادی هست؟ممنون...البته هنوز اینترنت 1mb تم وصل نشده که اپدیت کنم ..میترسم اپدیت کنم دیگه همش play dvd بزنه

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    In Games

پيش فرض

سلام کار خاصی نکردم مثل همیشه بازیهایی رو که اجرا میکردم اجرا کردم بعد از یک هفته بعضی وقتا که بازیهارو تو دستگاه میزارم( البته با یه خاموش روشن کردن اجرا میکنه)play dvd میزنه دوست من...من میگم که بد اپدیت شده کنسولم البته تمام بازیام lt3 97% هست ...بنظر شما دوست گرامی مشکل حادی هست؟ممنون...البته هنوز اینترنت 1mb تم وصل نشده که اپدیت کنم ..میترسم اپدیت کنم دیگه همش play dvd بزنه
    همون
    شما که ال تی 3 داری حتما بازیهات بد رایت شدن یا خش مش دارن یا ممکنه بخاطر همین 97% رایت باشه.از جای معتبر دیسک بازیتو بخر.

12. این کاربر از aha2012 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Oct 2011

پيش فرض

همون
    شما که ال تی 3 داری حتما بازیهات بد رایت شدن یا خش مش دارن یا ممکنه بخاطر همین 97% رایت باشه.از جای معتبر دیسک بازیتو بخر.
    سلام دوست من اره ال تی 3 هست کنسولم بازیاهم همشون بدون حتی کوچکترین خش هستش شاید به قول شما باید بورنر مکس بگیرم بازیارو... اخه تا یک هفته بدون مشکل بازی میکردم

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    In Games

پيش فرض

سلام دوست من اره ال تی 3 هست کنسولم بازیاهم همشون بدون حتی کوچکترین خش هستش شاید به قول شما باید بورنر مکس بگیرم بازیارو... اخه تا یک هفته بدون مشکل بازی میکردم
    salam
    یه بازی که نیاز به ال تی 3 داره و xgd2 هست بگیر تست کن ببین درسته یا نه.مثل بازی silent hill downpour
    اگه درست بود که باید بازیهای xgd3 رو برنرمکس بگیری

15. این کاربر از aha2012 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •