به نظر من نباید جام حذفی رو از دست بدیم
بی تاروف شانسمون مقابل بارسا کمه پس هرگز نباید جام حذفی رو فدای بازیه نیمه نهایی کنیم
البته برنامه ریزی تیم باید جوری باشه که جلو بارسا هم با تمام قوا بریم
به نظر من نباید جام حذفی رو از دست بدیم
بی تاروف شانسمون مقابل بارسا کمه پس هرگز نباید جام حذفی رو فدای بازیه نیمه نهایی کنیم
البته برنامه ریزی تیم باید جوری باشه که جلو بارسا هم با تمام قوا بریم
ستون هفتگی مارتین تایلر ، اثری نورانی از لمپارد
مارتین تایلر هر هفته در ستون هفتگی خود در اسکای اسپورت آمارهای جالبی را بیان می کند و سؤال های شما را پاسخ خواهد گفت.سخن آغازین - درس های پایتخت
دوشنبه شب در کراون کاتیج حاضر بودم. ورزشگاهی که چلسی دوازدهمین پنالتی فصلش را به دست آورد اما هفتمین گل خود را از روی ضربات پنالتی به ثمر رساند. این پنالتی رکورد پنالتی های فرانک لمپارد در چلسی را به 42 گل از 48 پنالتی رساند و این گل صد و پنجاهمین گل لمپارد در لیگ برتر برای چلسی بود. با این تساوی چلسی همچنان در حسرت برد در یکی از داربی های لندن در این فصل باقی ماند. آن ها در مقابل فولهام در هر دو بازی رفت و برگشت به تساوی 1-1 رسیدند. مردان مارتین یول نیز این فصل تنها یک بار در هفت داربی لندن که برگزار کرده اند؛ باخته اند که به شکست در وایت هارت لین در روز 6 نوامبر بازمی گردد.
اما فولهام هنوز نتوانسته است چلسی را شکست دهد. آن ها رقیب غرب لندنی خود را تنها یک بار در 22 رویارویی در لیگ برتر شکست داده اند که آن تک پیروزی به مارچ 2006 بازمی گردد که با لوئیز بوامورته 1-0 پیروز شدند. این تنها پیروزی فولهام در 27 بازی گذشته دو تیم در لیگ و 32 بازی گذشته دو تیم در تمامی رقابت ها از سال 1979 به بعد است.
کلینت دمپسی چهل و نهمین گل خود در لیگ برتر را برای فولهام در صد و هشتادمین بازی خود به ثمر رساند و رکورد خود برای تعداد بازی ها و گل ها در فولهام را همچنان ارتقا بخشید.
در این بازی فرناندو تورس و دیدیه دروگبا هفت دقیقه دیگر در کنار هم بازی کردند و هیچ یک گلزنی نکردند. رکورد کنار هم بازی کردن این دو بازیکن به 11 ساعت و 57 دقیقه رسیده است و در این مدت هیچ یک موفق به گلزنی نشده اند.
پرسش و پاسخ های آماری:
فرانک و ضربات پنالتی
سلام مارتین، در پی رکورد تأثیربرانگیز لمپارد که اولین هافبکی است که به رکورد 150 گل در لیگ برتر می رسد، آیا می تواند به من بگوئید جه تعداد از گل های او از روی ضربات پنالتی بوده است؟ به نظر می رسد او پنالتی های زیادی به ثمر رسانده است! استیفن کرانهام (هوادار نیوکاسل)
مارتین می گوید: من می توانم به شما بگویم که از 150 گل لمپارد در لیگ برتر 37 گل او از روی نقطه پنالتی به ثمر رسیده است که 24.6% گل های او را در لیگ شامل می شود.
تا به امروز، در مجموع 22 بازیکن توانسته اند 100 گل یا بیشتر در لیگ برتر به ثمر برسانند که بین این بازیکنان تنها یک بازیکن بیش از لمپارد از روی نقطه پنالتی گل زده است. او کسی نیست جز بهترین گلزن تاریخ لیگ برتر آلن شیرر که 56 گل از 260 گل او از روی نقطه پنالتی به ثمر رسیده است. (21.5%)
همان طور که از لیست زیر مشاهده می کنید، تنها یکی از صد گله های لیگ برتر درصد بیشتری از گل های خود را از روی نقطه پنالتی به ثمر رسانده است که این فرد مت لی تیسیه (که در بازی دوشنبه شب همکار من در گزارش بازی بود) است که 25 گل از 100 گل او از روی نقطه پنالتی به ثمر رسید. (دقیقاً 25%)
شما به رکورد دومین گلزن تاریخ لیگ برتر اندرو کول اگر نگاهی داشته باشید خواهید دید او تنها یک بار از روی نقطه پنالتی گب زده است که آن تک پنالتی نیز در ژانویه 2005 و برای فولهام در مقابل بیرمنگام بوده است. علاوه بر این دو بازیکن در این لیست حضور دارند - لس فردیناند و امیل هسکی - که یک ضربه پنالتی نیز در دوران حضور خود به ثمر نرسانده اند.
البته دوست دارم این نکته را نیز اضافه کنم که درست نیست مهارت و فطرتی که برای به ثمر رساندن ضربات پنالتی لازم است را نادیده بگیریم. تعداد پنالتی هایی که این فصل نصیب چلسی شده است (12 پنالتی) و تنها 7 بار آن ها به ثمر رسیده است نشان می دهد که همیشه نمی توان روی گل شدن پنالتی ها حساب کرد. اگر پنالتی گل می کنید به این معنی نیست که کار راحتی انجام می دهید. گل شدن پنالتی تمرین می خواهد و در مقابل دروازه بانان بزرگ لیگ برتر کار ساده ای نیست. گل های پنالتی نباید کم ارزش جلوه داده شوند.گلزنان بهاری
سلام مارتین. خرید ژانویه ی ما پاپیس دمبا سیسه اکنون در 9 بازی خود در لیگ برتر 10 گل برای نیوکاسل یونایتد به ثمر رسانده است. آیا بازیکن دیگری هست که بیش از او پس از شروع سال گلزنی کرده باشد؟ مارتین (هوادار نیوکاسل)مارتین می گوید: پایس سیسه تنها چهارمین بازیکن در تاریخ لیگ برتر است که بدون آن که گلی پیش از 1 ژانویه به ثمر رسانده باشد رکورد گل های خود را دو رقمی می کند. رکورد 10 گل او توسط بازیکنان زیر فراتر رفته است:
رابین ون پرسی (2010/11) - 18 گل: تصور این که مهاجم آرسنال قبل از 1 ژانویه گلزنی نکرده باشد مشکل است. او قبل از شروع سال 8 بازی انجام داده بود و گلی به ثمر نرساند اما پس از آن 18 بار گلزنی کرد.
یان - آگ فیورتوفت (1993/94) - 12 گل: فیورتوفت اولین گل خود برای سوئیندون در لیگ برتر را 22 ژانویه 1994 به ثمر رساند. او یازده بار دیگر در آن فصل گلزنی کرد و فصل را با 12 گل زده به پایان برد.
آنتونی یبوآ (1994/95) - 12 گل: لیدز در ژانویه 1995 با یبوآ قرارداد امضا کرد و او 22 فوریه اولین گل خود را مقابل اورتون به ثمر رساند و پس از آن یازده بار دیگر نیز گلزنی کرد.
بر عکس سیسه ون پرسی و فیورتوفت پیش از شروع سال نو نیز در لیگ برتر بازی می کردند. بدین ترتیب یبوآ رکورد دار گلزنی در لیگ برتر پس از حضور در اولین بازی خود در لیگ برتر پس از شروع سال نو است. سیسه به دو گل دیگر در پنج بازی باقیمانده احتیاج دارد تا بتواند با این رکورد برابری کند.
خالی از لطف نیست که رکورد 18 گل ون پرسی بین 1 ژانویه و پایان فصل به طور مشترک بهترین رکورد در لیگ برتر است. او با رکورد تیری هانری (2003/04) و کریستیانو رونالدو (2007/08) برابری کرد اما هانری و رونالدو هر دو پیش از ژانویه نیز گلزنی کرده بودند. این فصل کلین دمپسی تنها بازیکنی است که (در حالی که قبل از ژانویه نیز گلزنی کرده است) از 1 ژانویه به بعد گل های خود را دو رقمی کند.پیروزی بدون کرنر
سلام مارتین، در جریان بازی سوانسی و نیوکاسل، نیوکاسل حتی یک ضربه کرنر هم نزد. این یکی از رکوردهای نادر باید باشد. تا کنون چند تیم بدون زدن یک کرنر در یک دیدار پیروز شده اند؟ شاد باشید. پدی (هوادار نیوکاسل)
مارتین می گوید: اپتا این آمار را از شروع فصل 2006/07 در بایگانی خود دارد و در این مدت تیم هایی که یک مسابقه را بدون ضربه کرنر پیروز شده اند بر خلاف تصور شما زیاد است. در واقع در شش سال اخیر این اتفاق 24 بار طبق آمار ما رخ داده است.
این فصل این اتفاق بیش از همه رخ داده است و هشت تیم بدون این که کرنری به دست آورند پیروز شده اند.
بلکبرن و اورتون هر یک سه بار موفق به ثبت این کار شده اند. چلسی نیز دو بار این کار را انجام داده است. تیمی که بدون آن که کرنری روی دروازه اش زده شده باشد بیش از همه باخته است لیورپول بوده است که 4 بار این اتفاق برای آن ها افتاده است.
باید اعتراف کنم من هم فکر می کتم این اتفاق نادر باشد و از دیدن این آمار شگفت زده شدم. همچنین جالب بود که بیشتر این تیم ها صاحب خانه بوده اند در حالی که معمولاً فکر می شود که تیم های میهمان معمولاً کرنر کمتری به دست می آورند.به آن ها اجازه ورود می دهند
سلام مارتین، ستون فوق العاده ای است!! در تاریخ لیگ برتر کدام دروازه بان بیش از همه گل خورده است؟ بگذارید حدس بزنم رابینسون؟؟ آیا می توانیم لیستی از ده دروازه بان برتری که دستکش هایشان چرب است از اپتا داشته باشیم؟!!! کار فوق العاده خود را ادامه دهید. تشکر فراوان. آسپی بیلیا، هوادار توپچی هامارتین می گوید: فکر نمی کنم عادلانه باشد که آن ها را دروازه بانانی با دستکش های چرب و لیز بنامیم اما ما به این آمار نگاهی خواهیم داشت!
جواب ساده ی سؤال شما دیوید جیمز است که 665 گل در لیگ برتر دریافت کرده است. او تقریباً 100 گل بیش از سایر دروازه بانان در تاریخ لیگ برتر دریافت کرده است. اما باید به خاطر داشته باشیم که او بیش از 100 بازی از تمامی دروازه بانان در تاریخ لیگ برتر بیشتر بازی انجام داده است!!
در ادامه ما لیستی از 15 دروازه بانی که بیش از 300 گل در لیگ برتر دریافت کرده اند منتشر کرده ایم و مارک شوراتزر و حدس شما پل رابینسون هم در این بین هستند.
ما همچنین تعداد گل هایی که به ازای هر بازی دریافت کرده اند را محاسبه کرده ایم و همان طور که می بینیم نرخ تبدیل گل های خورده جیمز یکی از تأثیربرانگیزترین هاست. نرخ گل های خورده او 1.16 گل در هر بازی است که تنها درصد نایجل مارتین و ادوین ون درسار در این لیست 15 نفره از وی بهتر است.
پل رابینسون دروازه بان کنونی بلکبرن و پل جونز دروازه بان سابق ساوتهمپتون مردانی هستند که در این درصد گل های خورده به ازای هر بازی یک رکورد ناخواسته دارند و با میانگینی در حدود 1.61 در صدر هستند.بهترین های فصل
سلام مارتین، من در گزارش بازی دوشنبه شب شنیدم که کلین دمپسی با 16 گلی که این فصل در لیگ برتر به ثمر رسانده رکورد باشگاه در لیگ برتر را شکست است. بنابراین می خواهم بدانم که آیا شما می توانید لیستی از بازیکنانی که رکورد گلزنی یک تیم در یک فصل لیگ برتر را در اختیار دارند ارائه دهید. فرد بیرو
مارتین می گوید: فرد ما از دوستانمان در اپتا خواستیم تا در این مورد به ما کمک کنند و در لیست زیر شما رکورد بهترین گلزنان یک تیم در یک فصل از تاریخ لیگ برتر را مشاهده می کید اما باید چند نکته را باید روشن کنم.
اندرو کول و آلن شیرر بهترین گلزنان تاریخ لیگ برتر به زدن 34 گل در یک فصل به ترتیب برای نیوکاسل و بلکبرن در صدر قرار دارند. پنج بازیکن توانسته اند بیش از 30 گل در یک فصل به ثمر برسانند که جز این دو نفر تیری هانری (30 گل)، کوین فیلیپس (30 گل) برای ساندرلند و کریستیانو رونالدو (31 گل) در فصل 2007/08 برای منچستریونایتد بوده است.
در عین حال استیون فلچر و تونی کاتی تنها بازیکنانی هستند که با دو باشگاه به این رکورد رسیده اند. کاتی رکورد بهترین گلزن یک تیم در یک فصل از تاریخ لیگ برتر را برای اورتون و لسترسیتی در اختیار دارد و فلچر نیز بهترین گلزن برنلی و تیم کنونی اش ولوز در یک فصل از تاریخ لیگ برتر بوده است که رکورد این فصل فلچر همچون فصل پیش او 10 گل است!!
جالب توجه است که هواداران تاتنهام بدارند که علیرغم رکورد خوب گلزنی های این تیم در فصول اخیر هیچ بازیکنی نتوانسته است رکورد تدی شرینگهام با 21 گل در فصل 1992/93 را پشت سر بگذارد. من باید به این نکته نیز اشاره کنم که یکی از گل های شرینگهام در آن فصل مقابل ناتینگهام فارست بود که اولین گلی بود که به طور زنده از شبکه اسکای اسپورتس پخش شد!.
عجب بازی قشنگی بود ... حیف که نیمه اولو نشون ندادن !
دروگبا و ماتا فوق العاده بودن ... فقط حیف شد لوئیز مصدوم شد و جوری که بردنش بیرون فکر نکنم تا آخر فصل برگرده !
باز خوبه ایوانوویچ رو داریم واسه بازی با بارسا ...
گل ماتا هم به نظرم از خط رد نشد! اتکینسون هم داغونه ها!![]()
ورزش۳: چلسي توانست با برد پنج بر يک مقابل تاتنهام به فينال جام حذفي راه پيدا کند. سه گل دیرهنگام چلسی آنها را در این مسابقه پیروز کرد. روبرتو دیمتئو با وجود بازی حساس با بارسلونا در لیگ قهرمانان ترجیح داد از ترکیب تقریبا کاملی بهره ببرد. بازی به شکل خوبی آغاز نشد؛ پیش از دیدار یک دقیقه سکوت به احترام درگذشتگان فاجعه هیلزبورو و پیرماریو موروزینی، هافبک لیورنو برگزار شد که تعدادی از طرفداران چلسی این یک دقیقه را به سخره گرفتند و سکوت را بر هم زدند. دو تیم در نیمه اول موقعیتهایی داشتند و یک بار ضربه رافائل وندروارت را جان تری از روی خط برگرداند و یک بار هم سانتر وندروارت برای امانوئل آدبایور به تیر دروازه چلسی برخورد کرد.اما چلسی در دقیقه 43 به گل رسید. دیدیه دروگبا پشت به دروازه توپ را گرفت، و پس از چرخشی دیدنی با پای چپ دروازه کارلو کودیچینی، دروازهبان سابق چلسی را گشود. چلسی در نیمه دوم به دنبال گل دوم بود. خوان ماتا در دقیقه 50 در آشفتگی محوطه جریمه حریف توپ را زد و داور مسابقه به اشتباه اعلام کرد توپ از خط گذشته؛ در حالی که صحنه آهسته چیز دیگری نشان میداد. تاتنهام 5 دقیقه بعد گل زد. آدبایور با خطای پتر چک در محوطه جریمه سرنگون شد و دروازهبان چلسی شانس آورد که گرث بیل از راه رسید و توپ را وارد دروازه کرد، وگرنه داور با اعلام پنالتی چک را اخراج میکرد. داوید لوییز در این صحنه با آدبایور به شدت برخورد کرد و مصدوم شد. چلسی در دقیقه 77 بازی را سه بر یک کرد. خوان ماتا توپ را در حالی برای رامیرس فرستاد که واکر به اشتباه آفساید را پر کرده بود و رامیرس به خوبی توپ را وارد دروازه کرد. در دقیقه 81 بود که فرانک لمپارد روی یک ضربه ایستگاهی با شوتی دیدنی گل چهارم را هم زد. سرانجام فلوران مالودا در دقیقه 94 از بین پاهای کودیچینی توپ را عبور داد و به گل پنجم تبدیل کرد. چلسی در فینال با لیورپول بازی میکند.
Last edited by Alinho; 16-04-2012 at 12:01.
ورزش۳: روبرت دي متئو،مربي موقت باشگاه چلسي خوشحالي اش را از عملکرد شاگردانش در برد 1-5 يکشنبه شب مقابل تاتنهام در مرحله نيمه نهايي اف اي کاپ ابراز کرد. این درحالی است که هری ردنپ مربی حریف از گل جنجالی به ثمر رسیده توسط خوان ماتا که آبی ها را پیش انداخت راضی نبود. این مربی ایتالیایی معتقد است که تیمش شایسته برد دراین بازی بود و به این نکته اشاره کرد که این برد اعتماد به نفس شاگردانش را در آستانه دیدار حساس با بارسا افزایش خواهد داد. درپایان این مسابقه دی متئو به خبرنگاران گفت:« فکر می کنم که ما یکشنبه شب خیلی خوب بازی کردیم و عملکرد فوق العاده ای داشتیم. زمانی که عقب هستی و بازی درحال اتمام است، شاید بتوانی اندکی بازی را باز کنی ولی ما به خاطر گلهایی که زدیم واقعا خوشحالیم. این اعتماد به نفس ما را افزایش می دهد.» مربی آبی ها درادامه اعلام کرد که گل ماتا که به اشتباه توسط مارتین اتکینسون پذیرفته شد، تاثیر کمرنگی برروی نتیجه بازی داشت. مربی چلسی گفت:« خب، توپ از خط دروازه عبور نکرد. پس ما خوش شانس بودیم ولی بارها پیش آمده که چنین تصمیماتی علیه ما گرفته شده. ما فقط 2 گل نزدیم، بلکه 5 بار دروازه حریف را بازکردیم. پس این گل اثر پررنگی در نتیجه بازی نداشت. امیدوارم بتوانیم این روند خوب را حفظ کنیم. پیروزی مثبت اندیشی را به تیم بازمی گرداندو اعتماد به نفس فردی بازیکنان را بالا می برد.» خبر بد این دیدار مصدومیت داوید لوئیز برزیلی بود که اکنون بعید به نظر می رسد که او به بازی 4شنبه شب مقابل بارسا برسد. دی متئو دراین باره گفت:« داوید لوئیز از ناحیه همسترینگ مصدوم شد. باید ببینیم که در روزهای بعد نتیجه معاینات دقیق تر چه خواهد بود ولی ممکن است لوئیز در بازی با بارسا غایب باشد. من خیلی دور را نمی بینیم.خوشحالیم که به فینال اف ای کاپ و نیمه نهایی لیگ قهرمانان اروپا رسیده ایم.این ازنظر من فوق العاده است.»
بهتر که نیمه اول رو نشون نداد . مثل اینکه توو نیمه اول تاتنهام سرتر بوده... ولی در کل نیمه دوم چلسی خیلی سرتر بود و شایستگی برد رو داشت... تبریک میگم. .. حالا باید ببینیم چلسی در مقابل بارسا چه ترکیبی میاد توو...
خب من همین که تلویزیون رو روشن کردم دیدم چلسی گل دوم رو زد که انصافا گل دوم خیلی مشکوک بود اصلا معلوم نشد که توپ به صورت کامل از خط عبور کرده یا نه که البته احتمال اینکه رد نکرده باشه بیشتره اما در کل چلسی نسبت به حریف خیلی بهتر بازی کرد و این صعود رو به همه هواداران این تیم تبریک میگم!
تو چندتا صفحه قبل گفته بودم که چلسی خاطرات خوبی از ومبلی داره دیشب هم که ...
گلی که لمپارد زد از همه قشنگ تر بود و توپ به طرز عجیبی تغییر مسیر دادمنو یاد گل های کریس رونالدو انداخت خلاصه اینکه دیشب همه چیز برای چلسی و هوادارانش رویایی بود...
تبریک میگم
خیلی عالی بودیم
امیدوارم با بارسا هم اینقدر عالی بازی کنیم و حداقل توی استمفوردبریج برنده بازی باشیم
با این بازیکنا و با این روحیه فکر کنم این دور از دسترس نباشه و اگه دقت کنیم پتانسیل برد در مقابل بارسا رو داریم
وقتی به کل ترکیب اصلی بازی داده میشه این اتفاقات هم ممکنه پیش بیاد که خیلی به ضرر تیمهدروگبا و ماتا فوق العاده بودن ... فقط حیف شد لوئیز مصدوم شد و جوری که بردنش بیرون فکر نکنم تا آخر فصل برگرده !![]()
لوئیز خیلی آماده ست و به نظرم داره بازی های شبیه به دوران اوج پویول رو انجام میده!
جای اون ایوانوویج استفاده بشه هم خوبه ولی اگه ایوانوویچ دفاع راست بود بهتر بود و به اون توی این پست بیشتر اعتماده تا بوسینگوا
این که دیگه واضح بود گل نشدهگل ماتا هم به نظرم از خط رد نشد! اتکینسون هم داغونه ها!![]()
ولی خب اون قدر نتیجه قاطعی گرفتیم که دیگه هیچ حرف و حدیثی رو باقی نذاشت
داوری دیگه در اون حد تاثیر نداشت که مثل بعضی بازی ها 4-5 تا پنالتی صد در صد گرفته نشه![]()
گل که خیلی مشکوک بود! من هم عکسایی دیدم که توپ از خط رد شده بود + عکسهایی که توپ از خط رد نشده بود :ديگل ماتا هم به نظرم از خط رد نشد!
اشکال نداره. 3 تا دیگه زدیم که بردمون بی حرف و حدیث باشه :دي
تازه فهمیدی ؟ :دياتکینسون هم داغونه ها!
شما اگه یه داور درست و درمون تو انگلیس به من نشون دادی جایزه داری :دي
ورزش۳: شاگردان دي متئو با پيروزي 5-1 در ديدار شب گذشته مقابل رقيب همشهري راهي فينال جام حذفي شدند و لمپارد معتقد است چلسي هيچ ترسي از قرار گرفتن مقابل بارسا ندارد. فرانک لمپارد، هافبک چلسی، تاکید کرد که پیروزی شب گذشته تیمش مقابل تاتنهام، به آبی ها اعتماد به نفس زیادی برای دیدار مقابل بارسا داد. شاگردان دی متئو با پیروزی 5-1 در دیدار شب گذشته مقابل رقیب همشهری راهی فینال جام حذفی شدند و لمپارد معتقد است چلسی هیچ ترسی از قرار گرفتن مقابل بارسا ندارد. او در گفتگو با خبرنگاران گفت:" در آغاز هر دیدار، شانس دو تیم 50-50 است. بارسا به خاطر بازیکنانی دارد از شانس بیشتری برخوردار است اما اگر ما مانند در هر دو دیدار مانند دیدار مقابل تاتنهام بازی کنیم، از شانس زیادی برخورداریم. این دیدار به ما اعتماد به نفس داد. ما باید به همین شیوه کار کنیم. اما نباید به این دیدار دلخوش کنیم زیرا دیدار چهارشنبه بسیار بزرگ است. ما باید در بقیه دیدارهای مان در لیگ برتر و چمپیونزلیگ به همین ترتیب بازی کنیم. هیچ تیمی شکست ناپذیر نیست. آنها بهترین هستند اما ما نباید از آنها بترسیم." ملی پوش انگلیسی همچنین در مورد گل جنجالی خوان ماتا در دیدار شب گذشته گفت:" کاملا مشخص بود که توپ گل نشده است و به همین دلیل برای تاتنهام متاسفم. تکنولوژی دوربین روی خط می تواند این مشکلات را برطرف کند. فکر می کنم خیلی ساده است زیرا در ورزش های زیادی وجود دارد.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)