سلام نه یه راه داره موقعی که روشن می کنی دکمه اونو نگه دار برای مدتی چراغ میاد همون لحظه فریمور خودشو اجرا کن
سلام نه یه راه داره موقعی که روشن می کنی دکمه اونو نگه دار برای مدتی چراغ میاد همون لحظه فریمور خودشو اجرا کن
سلام
در بعضی سایت ها نوشته
حال این گزینه لازم هست (اگر بله طریقه این کار را کامل بیان نمایید)۱- ابتدا چیپست روی کارتریج بردارید (برای این کار باید تمام پیچ های کارتریج باز کنید)
کدامیک از ورژن ها را باید نصب کنیم؟
لینک ها را اصلاح نمایید.
ممنون
اگر لطف کنید ممنون میشم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ML 1860
سلام
اگه لطف کنید یه لینکی شمایی چیزی بدید تا من بتونم مدار ریست کننده 1660 ورژن 30 رو بسازم ممنون میشم.
درود.
من یک پرینتر scx 4623 دارم. می خواستم خودم شارژش کنم . باید چی کار کنم؟
ممنون می شم راهنمایی کنید.
فقط من ایران نیستم. امکان خرید با paypal و credit card هم دارم. ولی خودم جایی برای خرید جوهر و چیپست پیدا نکردم. ممنون اپر راهنمایی کنید.
و اینکه چه جوهری باید بخرم ؟ اسم و نوعش و میزانی که لازم داره هم ممنون میشم بهم بگید؟
چاپگر نیاز شدید به شارژ داره. ممنون میشم اگر راهنمایی کنید
با تشکر
سلام لطفا اموزش ریست سامسونگ 4623 اف رو بگین نرم افزارشم میخوام اینم شماره سریال Z6PBBADBA00454 ممنون
Last edited by riddickmybio; 08-04-2012 at 21:17.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دوست گرامی خیلی ممنون که
ولی فکر میکنم لینک آپلود خرابه چون اصلاً دانلود نمیشه
کــــــــــــــــــــــــ ــــــــــــــمــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــک
سلام به همگی دوستان من یه ده تایی نرم افزار ریست دارم .4623.4300.1660.1640.46001615.2580 هرکی میخواد آماده توی ایمیلم هست میل بزنه تا براش safircopy@yahoo.comهر سوالی هم در مورد پرینتر وکپی داشتید بپرسید
---------- Post added at 08:00 PM ---------- Previous post was at 07:55 PM ----------
من تازه عضوشدم .تکنسین ماشینهای اداری هستم هر کمکی بخواین و از دستم بر بیاد در خدمت دوستان هستم
safircopy@yahoo البته اگه مدیر سایت اجازه داد شماره تلفن هم میدم برای راهنمایی انلاینi
دوست عزیز. منم اینجا سوال کردم کسی بهم جوابی نداد. اینطور که فهمیدم نرم افزارش پولی هست. من که از ebay دو تا جوهر خریدم برای این پرینتر. همون شرکت ازم سریال نامبر پرینتر گرفت و واسم نرم افزار ریسیت ایمیل کرد.
ایران هم مثل اینکه یه سایت هست که فروش داره. می تونی از دوستانی که در جریان هستند اطلاعات بیشتر بگیری
دوستان برای ریسترهای فیکس با با اقای ابوذر شهبانی در تماس باشید.{دستگاه های که نیاز به ریست سریالی دارند}
مدل پرینتر و اخرین ورژن و شماره سریال را به ایشان اعلام نمایید و ریستر فیکس را خریداری نمایید.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)