تبلیغات :
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]




نمايش نتايج 1 به 2 از 2

نام تاپيک: انگلستان برای مقابله با کابل‌دزدی از سامانه‌ی آژیر استفاده‌ می‌کند

  1. #1
    حـــــرفـه ای wichidika's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    پست ها
    13,667

    1 انگلستان برای مقابله با کابل‌دزدی از سامانه‌ی آژیر استفاده‌ می‌کند

    انگلستان برای مقابله با کابل‌دزدی از سامانه‌ی آژیر استفاده‌ می‌کند
    شرکت مخابرات انگلستان(بی‌تی) برای کاستن از سرقت فزاینده‌ی کابل در سراسر شبکه‌ی مسی خود سامانه‌ی آژیر نصب کرده است.

    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    وایمکس نیوز -این فناوری را که رابیت (ردگیری و ارزیابی سریع پیشامدهای شرکت مخابرات انگلستان)نام دارد خود شرکت مخابرات انگلستان ساخته است و سیگنال‌های شبکه را به طور مستمر پایش‌گری می‌کند. به محض ایجاد قطعی در سیگنال ، آژیری به مرکز نظارت بر امنیت شرکت مخابرات انگلستان ارسال می‌شود تا بی‌درنگ گروه‌های واکنش پلیس به محل قطع شدگی گسیل شوند.
    این سامانه در دسامبر 2011 به طور آزمایشی در اسکس به بهره‌برداری رسیده بود و حاصل آن فراری دادن موفقیت‌آمیز دزدان سیم‌مسی توسط گروه‌های واکنش پلیس بود.
    به گفته‌ی لوک بیسون، رییس بخش امنیت شرکت مخابرات انگلستان این سامانه‌ی جدید هشدار سرقت سبب می‌شود تا دزدان جرات نکنند به سیم‌های مسی شبکه نزدیک شوند زیرا پلیس به سرعت از محل دقیق سرقت کابل آگاه می‌شود و دزدان را دستگیر می‌کند.
    سرقت سیم‌های مسی از مشکلات بزرگ گریبان‌گیر شرکت مخابرات انگلستان است به طوری که سال پیش متوسط شمار دستگیری این گونه سارقان حدود هشت درصد افزایش داشت. این سرقت‌ها سالی میلیون‌ها پوند ضرر به شرکت مخابرات انگلستان می‌زند و 80 درصد کابل‌دزدی‌ها را دارودسته‌های سازمان‌یافته انجام می‌دهند.

  2. #2
    ناظر انجمن موضوعات علمی و فنی-مهندسی M o h a m m @ d's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    همین دوروبر
    پست ها
    2,477

    پيش فرض

    مگه اونجا هم ازین کارا میکنم فکر میکردم ازین کارا فقط تو ایران میکنن

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

  • شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •