تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]




صفحه 13 از 89 اولاول ... 3910111213141516172363 ... آخرآخر
نمايش نتايج 121 به 130 از 881

نام تاپيک: آشپزخانه P30\/\/orld ( آموزش طبخ غذا ها )

  1. #121
    پروفشنال sali's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت
    استكهلم
    پست ها
    500

    پيش فرض

    غذای مورد علاقه مافیا فکر کنم واقعا در ماه مبارک رمضان درست کردنش خالی از لطف نباشه


    =--=-

    رولت خرما


    مواد لازم
    خرما 500 گرم
    شكر درشت نصف پيمانه
    آرد 3 پيمانه
    پودر قند نصف پيمانه
    كره 4/3 پيمانه
    شير نصف پيمانه
    زرده تخم مرغ 1 عدد
    گردو ( نگيني شده) 1 پيمانه








    چگونگی تهیه
    ابتدا كره و پودر قند را مي زنيم تا كاملاً مخلوط شوند بعد زردة تخم مرغ را اضافه كرده شير را هم اضافه مي كنيم. آرد را الك كرده كم كم مخلوط مواد مي كنيم تاخميري به دست آيد كه به دست نچسبد. ميز را كمي آرد پاشيده خمير را صاف مي كنيم و به صورت مستطيل برش مي دهيم. هسته خرما را بيرون مي آوريم در صورت لازم پوست آن را مي‌گيريم و به جاي هسته مغز گردومي‌گذاريم.برشي از خمير برداشته خرما را لاي خمير مي‌گذاريم. خمير را اول در سفيده مي‌غلطانيم بعد گردو و شكر درشت را با هم مخلوط نموده شيريني‌ها را بعد از سفيده درگردو و شكر مي‌غلطانيم. كف سيني را چرب مي‌كنيم شيريني را در سيني گذاشته به مدت 35 تا 40 دقيقه در طبقه بالاي فر مي‌گذاريم.حرارت فر را روي350 درجه فارنهايت( 175 درجه سانتيگراد) تنظيم مي كنيم تا زير و روي شيريني كاملاً‌ طلايي شود( مي توانيم از پودر نارگيل و كنجد هم به جاي گردو استفاده نماييم).

  2. #122
    پروفشنال sali's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت
    استكهلم
    پست ها
    500

    پيش فرض

    ماهی شکم پر


    مواد لازم
    ماهی سفید 1 عدد – رب انار ترش 1 قاشق غذاخوری – گردوی سائیده 100 گرم – جعفری خرد شده ، چوچاق و وارنگو 100 گرم – نمک و فلفل به میزان لازم


    چگونگی تهیه
    ابتدا فلسهای ماهی را پاک کرده ، شکم ماهی را از پایین به بالا چاک می دهیم و پس از آن نمک و فلفل را به درون و بیرون ماهی می مالیم وپس از آن گردو سائیده و سبزی خرد شده و رب انار را با یکدیگر مخلوط کرده و سپس شکم ماهی را با آن پر می کنیم و پس از آن شکم ماهی را می دوزیم تا مواد درون آن بیرون نریزد . در انتها ماهی را درون فر با درجه 350 بمدت 5/1 ساعت قرار داده در طبقه پایین قرار می دهیم تا کاملا بپزد

  3. #123
    پروفشنال sali's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت
    استكهلم
    پست ها
    500

    پيش فرض

    پیراشکی پیتزا


    مواد لازم
    آرد 3 پیمانه – آب ولرم 1 پیمانه – مخمر 1 قاشق سوپخوری – شکر 1 قاشق سوپخوری – روغن مایع 4/1 پیمانه – مواد لازم داخل پیراشکی : سوسیس 200 گرم – ژامبون 200 گرم – پنیر پیتزا 250 گرم – فلفل دلمه ای 1 عدد – قارچ 150 گرم – کره 1 قاشق سوپخوری – آویشن 2/1 قاشق چایخوری – روغن به میزان لازم

    چگونگی تهیه
    ابتدا آرد را در ظرف گودی ریخته و وسط آن را خالی کرده و مخمر و شکر را همراه روغن به آرد اضافه کرده و آب ولرم را کم کم می افزاییم و پس از مخلوط کردن خمیر به مدت 30 دقیقه همراه درپوش حوله ای به آن در جای گرم استراحت می دهیم .مواد درون پیراشکی را همه با هم مخلوط کرده و به اندازه 3 قاشق از این مخلوط در وسط خمیری که با وردنه به قطر دایره 15 سانتی در آورده ایم قرار می دهیم و لبه های خمیر را با کمی آب مرطوب کرده و به هم می چسبانیم سپس لبه های خمیر را همانند قطاب فرم داده و در روغن غوطه ور سرخ می کنیم ( با حرارت ملایم تا مغز پخت شود )

  4. #124
    پروفشنال sali's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت
    استكهلم
    پست ها
    500

    پيش فرض

    حلیم

    مواد لازم
    گوشت گوسفند 350 گرم - گندم پوست گرفته 500 گرم - نمک به میزان لازم - کره 50 گرم - دارچین به میزان لازم - شکر به میزان لازم


    چگونگی تهیه
    ابتدا گندم را یک شب قبل با آب ولرم خیس می کنیم و بعد هنگام پخت در قابلمه همراه گوشت ونمک مخلوط کرده و روی حرارت قرار می دهیم. درب ظرف را روی قابلمه قرار داده و بعد به حدی حرارت می دهیم تا رنگ گوشت تغییر کند . سپس آب را به حدی اضافه می کنیم که سه برابر حجم گندم باشد. سپس بعد از به جوش آمدن مواد حرارت را خیلی ملایم کرده و به مدت 8 ساعت به آن زمان پخت می دهیم بعد از پخت گوشت را از مواد جدا کرده و گندم را با گوشت کوب برقی می کوبیم بعد گوشت ریش ریش شده را به آن اضافه کرده و همراه کره ویا روغن داغ و دارچین وشکر آن را تزیین کرده و سرو می کنیم

    روش آسان تر اين هست كه تمامي موارد رو در زود پز ريخته و بعد ميكس كنيد و بعد به مدت 1 ساعت در حرارت ملايم قرار دهيد تا جا بيوفتد

  5. #125
    Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    پست ها
    9

    پيش فرض

    جملات كوتاه و زيبا و آموزنده و مطالب جذاب فقط در


  6. #126
    حـــــرفـه ای saye's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2005
    محل سكونت
    mirror
    پست ها
    2,677

    پيش فرض

    خوراك ميگوي پروانه اي

    مواد لازم براي چهار نفر

    ميگو نيم كيلوگرم
    تخم مرغ 1 عدد
    شير 1 فنجان
    كرفس 1 قاشق غذاخوري
    نعنا خشك 1 قاشق چايخوري
    آرد سفيد 100گرم
    آرد سوخاري 200گرم
    ادويه،نمك ،فلفل به ميزان لازم
    روغن به ميزان لازم
    طرز تهیه

    ميگو ها را تمييز كرده و بشوييد. با يك چاقوي تيز، ميگوها را از قسمت طول آن شكاف دهید به ه طوري كه مانند كتاب باز شده و به شكل پروانه اي در آيد. شير را در ظرفي ريخته و تخم مرغ را با آن مخلوط كنيد. نمك ، فلفل و ادويه را نيز به آنها اضافه كرده و خوب به هم بزنید . هر يك از ميگو ها را نخست درآرد سفيد و سپس در مخلوط شير و تخم مرغ و پس از آن در آرد سوخاري غلتانده و در روغن داغ شده سرخ كنيد . به ياد داشته باشيد اگر ميگوي پروانه اي را نخست از قسمت شكم در روغن قرار دهيد، كمتر جمع مي شود و بيشتر شكل پروانه اي خود را حفظ خواهد كرد.

  7. #127
    حـــــرفـه ای saye's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2005
    محل سكونت
    mirror
    پست ها
    2,677

    پيش فرض

    کلوچه ي ماهي



    مواد لازم :
    فيله ي ماهي قزل*آلا 500گرم سيب*زميني 1عدد متوسط هويج 1عدد متوسط پياز 1عدد متوسط سير 1حبه کنسرو نخودفرنگي يک چهارم پيمانه آبليموي تازه 1 قاشق غذاخوري پودر کاري نصف قاشق چاي*خوري نمک به مقدار لازم زرده*ي تخم*مرغ 1عدد براي تزيين زعفران آماده شده مقداري براي تزيين کنجد مقداري براي تزيين خمير کلوچه به مقدار لازم</span>
    روش تهيه*:
    سيب*زميني و هويج را آب*پز کنيد. بعد از سرد شدن سيب*زميني را پوست گرفته و همراه هويج نگيني خرد نماييد.

    پياز و سير را خرد کنيد. پياز را همراه با کره کمي تفت دهيد تا طلايي شود. آن*گاه سير را اضافه نماييد و کمي ديگر تفت دهيد. سپس فيله ماهي را ريز خرد کنيد و به همراه پياز و سير تفت دهيد. پودر کاري، نمک، سيب*زميني و هويج خرد شده،نخودفرنگي و آب ليمو را اضافه کنيد و تمام مواد را با هم مخلوط کرده و حرارت را خاموش کنيد تا مواد سرد شود.
    خمير کلوچه( طرز تهيه آن در پايين آمده است) را روي سطح صافي که کمي آرد پاشيده*ايد با وردنه باز کنيد و به اندازه*ي دلخواه با قالب گرد، قالب بزنيد. از مواد آماده شده در بالا، 2 قاشق غذاخوري در مرکز هر خمير گذاشته و لبه*هاي آن را ببنديد. بعد مخلوط زرده*ي تخم*مرغ و زعفران را با برس روي کلوچه بماليد و در صور دلخواه کمي دانه* کنجد روي آن بپاشيد. آن*گاه کلوچه*هاي آماده شده را در فر با حرارت 175درجه سانتي*گراد يا350 درجه فارنهايت(که از قبل گرم شده) حدود30- 20دقيقه قرار دهيد تا بپزد و سطح روي آن کاملاً طلايي شود.


    مواد لازم براي خمير کلوچه:
    آرد حدود 2 پيمانه (200گرم) شير پاستوريزه نصف پيمانه (80 گرم) بيکينگ پودر 2 قاشق چاي*خوري روغن مايع 5 قاشق سوپ*خوري نمک نصف قاشق چاي*خوري


    روش تهيه*ي خمير کلوچه:

    در يک ظرف مناسب شير، روغن مايع، نمک و بيکينگ پودر را مخلوط کنيد. سپس آرد را کم کم اضافه کنيد تا به خميري تبديل شود که به دست نچسبد.
    آن*گاه خمير را کمي ورز دهيد و به صورت گلوله در آوريد. بعد در ظرفي قرار دهيد و روي آن را بپوشانيد و بگذاريد در هواي آشپزخانه به مدت نيم ساعت بماند تا خمير ور بيايد. بعد از اين مدت خمير آماده ي مصرف است.

  8. #128
    حـــــرفـه ای saye's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2005
    محل سكونت
    mirror
    پست ها
    2,677

    پيش فرض

    آش گوجه فرنگي


    ابتدا برنج را كه يك شب قبل بدون نمك خيس كنيد سپس با دست آن را ماساژ دهيد و در قابلمه مورد نظر ريخته و به همراه سبزي خرد شده همينطور لوبيا را ( از قبل آن را بپزيد) وآب گوجه فرنگي و بگذاريد تا كاملاً آش جا بيفتد پياز داغ و زرد چوبه را نيز تفت دهيد و داخل آش بريزيد سپس نعناع خشك ر اروي آش ريخته و در آخر آبغوره و نمك و فلفل را اضافه كنيد .دقت كنيد اين آش هر چه تند تر باشد خوشمزه تر است .بنابراين ميزان فلفل آن به دلخواه خودتان است سپس بعد از اينكه آش آماده شد آن را در ظرف مورد نظر كشيده ونعناع داغ فراوان بريزيد .(خانم قاجار)

    نوع مقدار
    تره و جعفري خرد شده 1 كيلو
    لوبيا چيتي 2 پيمانه
    آب گوجه فرنگي 1 ليتر
    آب 1 ليتر
    آب غوره 1 پيمانه
    نعناع خشك 100 گرم
    پياز داغ 1 پيمانه
    فلفل 1 قاشق مربا خوري
    نمك به ميزان لازم
    زرد چوبه 1 قاشق غذاخوري برنج 2 پيمانه

  9. #129
    حـــــرفـه ای saye's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2005
    محل سكونت
    mirror
    پست ها
    2,677

    پيش فرض

    نه انگار جدي جدي شما يه مشكلي دارين !
    دلم براتون سوخت
    نيمروهم نشد بيچاره كه
    اخ اخ اخ !سوخت !
    اينم به خاطر شما
    ...........

    تخم مرغ فقط ماده اي از مواد متشكله املت، خاگينه و يا هر غذاي ساده و فوري نيست.

    تخم مرغ تقريبا در بسياري از دستورات پخت غذاها به اشكال مختلف مانند آب پز، نيمرو و هم زده مورد استفاده قرار ميگيرد.

    وقتي تخم مرغ با سبزيجات و نان و كره سرو ميشود شما در واقع يك غذاي كامل و پرارزشي را نوش جان ميكنيد. براساس جديد ترين يافته ها ، تخم مرغهايي كه در حال حاضر توليد مي شود 23% چربي . 31% كلسترول كمتري نسبت به تخم مرغهاي توليد شده در اوايل دهه 1980 دارند . به طوريكه بر اين اساس تخم مرغهاي توليد شده در حال اضر حاوي 6/4 گرم چربي ( به جاي 6 گرم ) و 190 ميلي گرم كلسترول (به جاي 273 ميلي گرم ) مي باشد كه يكي از دلايل اين امر به اصلاح نژاد و دليل ديگر آن به تغذيه صحيح مربوط مي شود.

    حال به چند توصيه كه شايد بديهي هم باشند توجه بفرمائيد


    براي آب پز كردن تخم مرغ: مدت لازم براي آب پز شدن تخم مرغ در آب جوشان، بسته به اندازه آن متغير است ليكن اين زمانها را بخاطر بسپاريد. 3-4 دقيقه براي تخم مرغ عسلي، 5-6 دقيقه براي تخم مرغ نرم و 8-10 دقيقه براي تخم مرغ سفت.

    براي نيمروكردن تخم مرغ: تخم مرغ را در حرارتي ملايم تا آنجا كه همه سفيده پخته شود، نيمرو كنيد. توجه داشته باشيد كه زرده پاره نشود.

    براي آب پز كردن تخم مرغ بدون پوست: پس از آنكه آب جوش آمد كمي نمك و مقداري سركه ( يكقاشق چايخوري براي يك ليتر آب ) به آن اضافه كنيد. سپس تخم مرغ را شكسته و محتواي آنرا به يكباره به آب جوش بيندازيد. فاصله دستتان را تا سطح آب كم كنيد تا آب جوش به اطراف نپاشد. ضمنا مراقب دست خودتان نيز باشيد.

    براي املت فرنگي: چند تخم مرغ را با مقداري شير ( بازاي هر تخم مرغ يكقاشق غذاخوري شير يا خامه ) در يك ماهيتابه يا قابلمه هم بزنيد. سپس آنرا روي اجاق گاز قرار داده و دائما هم ميزنيد تا سفت شود
    امیدوارم که بتونید اینو درست کنید
    موفق باشید ...

  10. #130
    حـــــرفـه ای saye's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2005
    محل سكونت
    mirror
    پست ها
    2,677

    پيش فرض

    خوراك بيف استراگانف

    مواد لازم :
    روغن

    فيله گاو

    آرد

    سيب زميني

    پياز
    خامه


    مواد لازم براي سس:
    پياز خرد شده

    هويج خرد شده

    برگ بو

    آرد

    نمك و فلفل

    روغن

    آب
    جعفري
    مراحل تهيه:

    1-گوشتها را به قطعات چهار×هشت×دو سانتيمتري خرد كنيد

    2-گوشتــها را با گوشت كوب چدنــي خوب بكوبيد تا به صورت قطعـــات گوشت بيفتكي درآيد .

    3-گوشتها را سپس به رشته هاي باريكتري خرد كنيد .

    4-پياز را خلال كرده و در روغن تفت دهيد تا طلايي شود .

    5-قطعات گوشت را به پياز اضافه كرده و خوب هم بزنيد تا اينكه قطعات گوشت حالت سرخي به خود بگيرد .

    6-آرد را به گوشت اضافه و هم زده تا اينكه آب گوشت كاملأ كشيـده شود . نمك و فلفل را به آن اضافه نمائيد .

    7-اگر گوشت كاملأ پخته نشده ميتوانيد كمي آب به مواد اضافه وبگذاريد گوشت كاملأ پخته شود .

    8-سيب زميني ها را خلالي ريز كرده و در روغن سرخ كنيد .

    9-سس آماده شده را روي گوشت بريزيد و دو جوش كه زد خامه را به آن اضافه كنيد و از روي حرارت برداريد .

    10-سعي شود غذا تا زمان مصرف گرم بماند و سپس گوشتها را در ديس كشيده و سيب زميني خلال شده را به آن اضافه كنيد .



    طرز تهيه سس:

    1-پياز – هويج را در روغن داغ سرخ كنيد .

    2-يك قاشق آرد به آن اضافه كرده و هم بزنيد .

    3-رب گوجه فرنگي را با كمي آب مخلوط كرده و سس اضافه كنيد .

    4-وقتي كه مواد كاملأ بجوش آمد برگهاي جعفري – برگ بو را در آن بريزيد .

    5-وقتي كه مايع كاملأ پخته شد ميتوانيد مواد را كاملأ له كرده و از الك رد نمائيد تاسس غليظ داشته باشيد

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

  • شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •