آقايون مرسي از راهنماييتون
كنووده چرا نه؟ صداش كه بد نيس بدون ساب
اگه ام تي ايكس رو بگيرم از نظر بيس و بلندي صدا به كنوود ميرسه؟
نميدونم چرا دلم رضا نميده سمت جي بي ال برم!
راستي باتري ماشين رو لازمه عوض كنم؟
آقايون مرسي از راهنماييتون
كنووده چرا نه؟ صداش كه بد نيس بدون ساب
اگه ام تي ايكس رو بگيرم از نظر بيس و بلندي صدا به كنوود ميرسه؟
نميدونم چرا دلم رضا نميده سمت جي بي ال برم!
راستي باتري ماشين رو لازمه عوض كنم؟
این کنوود برای اینکه صداش تقریبا جیقه کیفیتش پایینه تقلبیش از اصلش خیلی بیشتره!
اگه بیس خیلی قوی میخوای اول DLS 1073 بعد هرتز HCX690 بعد MTX 693 البته کیفیت اینفینیتی هم برای خودش حرفهایی داره.بودجوتون دستو پا آدمو میبنده اما با بودجه شما فکر کنم MTX693 با آمپ کنوود 8401 بریج شده کارتون رو راه بندازه.آقا حمید با ایدی HAMIDR15 هم مشورت کنی بهتره![]()
اگه به 8401 بریج وصل کنه صداش مونو میشه چون این آمپ این قابلیت رو نداره که رو بریج صدارو استریو بده بیرون
راسنش من حسابي گيج شدم بين انبوه باند ها و انبوه نظرات
به نظرتون موقع خريد از اين پنج شيش تا مدل كه خودم گفتم و شما هم معرفي كرديد ميتونم با يه صدا گرفتن انتخاب كنم؟؟ آخه اطلاعات من فقط رو كاغذه اطلاعات عملي ندارم
ديشب رفتم از يه نصاب سوال كردم گفت 718 ببندم با يه آمپلي تييك كه دوكاناله و هشتاد تومنه
یه پخش خوب تا 250هزار تومان معرفی کنید؟
جالبه سری قبل هم سر این بحث شد به همینجا رسیدیم!
راستش قاعده طراحی آمپهای 4 کاناله اینه که 2 تا آمپ استریو که مثل هم هستند رو میزارن تو یه باکس میشه 4 کاناله! خیلی طراحی های واقعا 4 کاناله کم هستند. حالا شاید اون آی سی مورد استفاده نتونه بریج بشه بخاطر مشخصات طراحیش اما اینکه مونو بشه یه مقدار عجیبه! پس استریوشم کشکیه!
به هر حال شما به نظر من برای اسپیکر بهترین گزینت MTX هست و آمپ اون تیک رو نگیر یه مارک معتبر بگیر![]()
دوستان من این سوالا رو اوائل فروردین پرسیدم ولی کسی جواب نداد
الان تکرارش می کنم شاید اونموقع تعطیل بوده بچه ها نبودن که راهنماییم کنن
ممنون میشم لطفا
نوشته شده توسط pmax
سلام
دوستان من 8016 خریدم و 4 تا سوال دارم الان
1- چه جوری با کنترلش روی آهنگ بزنم جلو ؟ یعنی مثلا از ثانیه 30 بریم به 120 !
من با خود پنل فقط می تونم اینکار رو بکنم . با کنترل فقط می تونم آهنگ رو کامل رد کنم برم یک ترک دیگه !
2- گوشی من دو سیم کارته . وقتی بلوتوث پخش روشنه فقط وقتی یکی از سیمها زنگ می خوره ( 912 ) ، بلوتوث پخش تماسها رو می شناسه و میشه از پخش استفاده کرد به اون یکی سیم که زنگ بزنید ( 935 ) انگار نه انگار بلوتوث وصل هست و پخش هیچ عکس العملی نشون نمیده !
تنظیم خاصی داره ؟
3- وقتی آهنگهای یک فولدر تموم میشه دیگه نمیشه با یک فوروارد معمولی و رفت به آهنگ اول فولدر بعدی . حتما باید فولدر رو عوض کرد . راهی هست برای اینکه با یک فوروارد دیگه فولدر عوض بشه کلا ؟
4- با کنترلش چطور میشه پنلو خاموش کرد سر در نمیارم . فقط استندبای میشه
ممنون میشم راهنماییم کنید
باسلام خدمت اساتيد گرامي
نظر شما درباره ,هديونيت پايونر 5450+اسپيکر کنوود مدل 7100+امپ پريميوم چهار کانال4800w+بوم باکس جي بي ال 1000w چيست?
Last edited by 3x-000; 05-04-2012 at 23:37.
آقا سلام دوباره
من نظرم به ام تي ايكس جلب شد
فقط mtx693
كدوم مدل ام تي ايكس 693 هستش؟ انگار چند جور هست ازش
چند واته؟
از همه مهم تر قيمتش چنده الان؟؟
سلام به همگی
دوستان یه راهنمایی کنید من الان یه dbxi به تورم خورده 160 قیمت دادن تو تی تی اگه این سـاب ووفر بدرد اس پی ال میخوره برم بگیرمش.
اینم لینک تاپیک همسایه برا فروش این سـاب ووفر
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)