کواکسیال همین باندهای بیضیی هستند که در بازار فراونه و کامپوننت باندهای گرد هستند که معمولا برا جلو استفاده میشند
کواکسیال همین باندهای بیضیی هستند که در بازار فراونه و کامپوننت باندهای گرد هستند که معمولا برا جلو استفاده میشند
سلام هادی جان.pm دادم خدمتت
بله مگر همون ساند رو بتونید بگیرید. البته اصلا روی توناهای خروجی که میگه حساب باز نکنید.
محسن جان از نظر خروجی بله سه تا داره ولی از نظر صدا نمیشه با 1DIN مقایسه کنی. اون تصویریه واین صوتی.
اگر اسپیکر میخواهی که مثل ساب برات بکوبه فقط DLS 1073 منتها باید بالای 100 وات واقعی بهش بدی.لامصب عین یه ساب 10 میکوبه.
تهران جفتی 330 بود قبل از عید.من توصیه میکنم یه امپ دو کانل مشتی با یه جفت 1073 ببندی واقعا خوب میکوبه.فقط اگه خواستی بگو برات بگیرم و بفرستم. کجا هستی؟
کامپوننت به اسپیکرهائی گفته میشه که ووفر و تیوتر و در برخی میدرنج انها از هم جدا هستند و از طریق قطعه ای به نام کراس اوور به امپلیفایر متصل میشه. کار کراس اوور تفکیک فرکانسهای پائین و سطح وسط و بالا و ارسال آنها به اسپیکر مورد نظر هست.
در کواکسیل همه این قطعات یعنی ووفر در زیر و میدرنج و تیوتر بالای ووفر و همگی در یک بسگت چیده شدن.
کامپوننتها شفافیت و Quality بیشتری نسبت به کواکسیالها دارن.در مقابل کواکسیالها Bass قویتری رو به خاطر ووفر )Cone Areaبزرگتر تولید میکنن.البته کواکسیالهای قدرتی،کیفتی هم داریم مثل DLS 962 و Focal 690 CV1 که به خاطر متریال مصرفی واقعا هم صدای خوب و هم قدرت عالی دارن.
اگه اهل پول خرج کردن هستی و صدای ناب میخواهی دو جفت dls 962 با یه امپ Ca41 DLS اسپیکرها حدود جفتی 350 و امپ هم 320 تومن.میترکونه برات.
باید تاقچه رو عوض کنی.
یعنی توی پخش و کیفیت به 9350 نمیرسه ؟
کیفیت پایینتره ؟
یکی میگفت درسته 3 تااکولایزر داره ولی کیفیت پخش همونه
من هم میخوام کیفیت د اشته باشم هم دوربین دنده عقب و تصویر و.... فقط میخوام از کیقیت پخشش خیالم راحت بشه
با سلام خدمت دوستان و اساتید گرامی
من سه ماهه ماشینم را عوض کردم و سیستم نداره و بدون سیستم ماشین روح نداره.
من فقط یک جفت باند 6975 پایونیر دارم.و میخوام پخش و ساب و امپلی هم ببندم.
منتها بودجه کمه و فعلا باید یک پخش بگیرم بعد دونه دونه قطعات دیگر رو تهیه کنم.
بودجه حال حاضر 250 هست پخش چی پیشنهاد میدید
ممنون میشم.
نکته جامونده از قلم:روی طاقچه 405 دوگانه میشه ساب بست یا نه؟
Last edited by eimanpc; 03-04-2012 at 10:55.
دوستان من کلا اشنایی زیادی با سیستم صوتی ندارم
رفتیم یه مغازه یه بانده پایونیر6984 انداخت برام، پخشمم 3050 پایونیره
حالا دوستانی که صداشو شنیدن میخواستم یه مقایسه ای بینه این باند با باندای jbl بکنن
اگه خیلی فرقش باشه به نظرتون ارزش داره عوضش کنم بانداشو؟
حمید جان امپشم میشه معرفی کنی؟ بعد این 1073 رو 3 جفت میشه بست یا 2 جفت؟؟ در ضمن تو فروم واسه پخشم گفتم میشه راهنمایی کنی> یه پخش فقط usb که با یه امپیلی دوکانل کم نیاره. بعد سیم کشی گیج چند باشه؟ با تشکر
Last edited by saeedmetal95; 03-04-2012 at 15:25.
آقه حمید سال نو شما و همه بچه های p30 مبارک باشه.شما که به ما افتخار ندادی جواب مارو بدی آخر رفتم ecx 690 رو واسه عقب گرفتم.الان آمپ و کامپ مونده معطل پول.به بچه ها پیشنهاد DLS رو دادی گفتم کاش من هم اینو میگرفتم.نظر شما چیه واسه کامپ و آمپ از هرتز بردارم یا فوکال؟
سلام
محسن جان باید خودنت بری گوش بدی ولی من صدای تصویریها رو دوست ندارم.
دو جفت 1073 کافیه. من که میگ یه جفت بگیر بسه.آمپ هم میتونی DLS CA23 بگیری. اگه دو جفت 1073 بگیری باید دو تا امپ بگیری.پخش 7016 کن وود.کابل هم 0 گیج یا حد اقل 4 گیج.
سلام سال نو شما هم مبارک باشهو من خیلی شرمنده هستم حتما ندیدم پستتون رو.بنده رو عفو نمائید.
فوکال که فقط 9*6 هست که شما گرفتی خیلی صدالش از هرتز بهتره. اصل فرانسه هست.
کامپوننت اگه چیزه خوب میخوای باید هزینه بالا کنی.من DLS ms6a رو پیشنهاد میدم.آکبندش حدود 400 بود اگه بالا نرفته باشه.آمپ هم خیلی مشکله آمپ خوب دیگه به قیمت پائین گیر نمیاد. بودجتون چقدره؟
عزیزی اگه از قیمت این پخش خبر داره لطف کنه یه قیمت بده
ممنون
حمید جان امپیلی پایونیر در این حد هست؟ شرمندم که اسرار خیلی رو 3جفت ذارم.اگه 3جفت ببندم خازن میخواد؟ بعد این jbl limited چیزه خوبی هست؟ در ضمن اگه زحمت نمیشه قیمت حدودی امپو باندو بگید. بازم ممنون
هم اکنون 111 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 111 مهمان)