تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 722 از 2365 اولاول ... 22262267271271871972072172272372472572673277282212221722 ... آخرآخر
نمايش نتايج 7,211 به 7,220 از 23644

نام تاپيک: راهــنمایی و مشاوره خرید و طراحی سیستم های صوتی و تصویری خودرو

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

کامپوننت چییه و کواکسیال چییه می شه اصلاعاتی به من بدید؟
    کواکسیال همین باندهای بیضیی هستند که در بازار فراونه و کامپوننت باندهای گرد هستند که معمولا برا جلو استفاده میشند

2. 2 کاربر از hosein_a بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Moderator hamidR15's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام مرسی حمید جان.
    خریت کردم اون زمان که هدیونیت کلاریون را با دلار 1300 وارد کردم(6 ماه پیش) یه اسپیکر وارد نکردم.
    من نظرم روی HERTZ HCX 690 بود با قیمت 250.
    حالا به نظر شما با 50 تومان بیشتر چیز بهتر و اصل دست منو میگیره؟
    با تشکر.
    هادی
    سلام هادی جان.pm دادم خدمتت
    خوب با 200 تومن هم نمی شه کاریش کرد ؟؟ میگن dtr 4500 هست قیمتش نزدیکای 200 به نظر شما خوبه ؟؟ من نگفتم 170 اخرش فک میکرم با این قیمت بشه یه امپ خرید حالا اگه گزینهای هست که شما صلاح میدونین لطفا بگین
    خیلی هم ممنونم بابت راهنماییهاتون
    بله مگر همون ساند رو بتونید بگیرید. البته اصلا روی توناهای خروجی که میگه حساب باز نکنید.
    دوستان من الان 9350 دارم میخواستم با 8016 عوض کنم
    حالا خواهرزادم یه Pioneer 5150DVD داره که چون ماشینش رو تازه فروخته افتاده گوشه خونه خاک میخوره
    میخواستم 9350 رو باز کنم 5150 رو ببندم به نظرتون چطوره ؟
    کیفیت پخش و اکولایزر نسبت به 9350 چطوره ؟ همین کیفیت رو بهم میده ؟
    یکی از دوستام میگفت دزد خورشم خوبه باید خیلی حواست باشه !!
    خروجیهاش مثل 9350 هست ؟
    یعنی Front و Rear و Sub ؟
    محسن جان از نظر خروجی بله سه تا داره ولی از نظر صدا نمیشه با 1DIN مقایسه کنی. اون تصویریه واین صوتی.
    بله اقا حمید v2 بود. من مشکلی واسه پول ندارم فقط به خاطر برادرم مجبورم فقط باند ببندم.حالا شما پیشنهادتون چیه.؟ما توی شهرستانمون فقط 6975 و 718و بعضی جا هام jbl دارن. اگه میشه 2 یا 3جفت باند معرفی کنید که بترکونه واسه عروسی میخوام(قسمت خودتون بشه). تورو خدا زود.بودجه هم تا 1500 تومان هم هست.با تشکر از اساتید مخصوصا اقا حمید گل.
    اگر اسپیکر میخواهی که مثل ساب برات بکوبه فقط DLS 1073 منتها باید بالای 100 وات واقعی بهش بدی.لامصب عین یه ساب 10 میکوبه.
    تهران جفتی 330 بود قبل از عید.من توصیه میکنم یه امپ دو کانل مشتی با یه جفت 1073 ببندی واقعا خوب میکوبه.فقط اگه خواستی بگو برات بگیرم و بفرستم. کجا هستی؟
    کامپوننت چییه و کواکسیال چییه می شه اصلاعاتی به من بدید؟
    کامپوننت به اسپیکرهائی گفته میشه که ووفر و تیوتر و در برخی میدرنج انها از هم جدا هستند و از طریق قطعه ای به نام کراس اوور به امپلیفایر متصل میشه. کار کراس اوور تفکیک فرکانسهای پائین و سطح وسط و بالا و ارسال آنها به اسپیکر مورد نظر هست.
    در کواکسیل همه این قطعات یعنی ووفر در زیر و میدرنج و تیوتر بالای ووفر و همگی در یک بسگت چیده شدن.
    کامپوننتها شفافیت و Quality بیشتری نسبت به کواکسیالها دارن.در مقابل کواکسیالها Bass قویتری رو به خاطر ووفر )Cone Areaبزرگتر تولید میکنن.البته کواکسیالهای قدرتی،کیفتی هم داریم مثل DLS 962 و Focal 690 CV1 که به خاطر متریال مصرفی واقعا هم صدای خوب و هم قدرت عالی دارن.
    سلام دوستان. می خواستم یه جفت باند خوب بگیرم برای سمندم. می خوام یه جورای ساب باند باشه یعنی بیسش خوب باشه چون ساب نمی خوام بگیرم. بعد می گم این باند های قوی آمپ هم لازم دارن؟!
    راستی باندو چطوری می زارن رو سمند؟ آخه فابریکی درپوش داره باندم زیر درپوشه. میشه بدون بریدن موکت طاقچه آهن زیرشو برید و باند گذاشت توش؟
    ممنون !
    اگه اهل پول خرج کردن هستی و صدای ناب میخواهی دو جفت dls 962 با یه امپ Ca41 DLS اسپیکرها حدود جفتی 350 و امپ هم 320 تومن.میترکونه برات.
    باید تاقچه رو عوض کنی.

4. 5 کاربر از hamidR15 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال mohsenking's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    سعادت آباد

پيش فرض

محسن جان از نظر خروجی بله سه تا داره ولی از نظر صدا نمیشه با 1DIN مقایسه کنی. اون تصویریه واین صوتی.
    یعنی توی پخش و کیفیت به 9350 نمیرسه ؟
    کیفیت پایینتره ؟
    یکی میگفت درسته 3 تااکولایزر داره ولی کیفیت پخش همونه
    من هم میخوام کیفیت د اشته باشم هم دوربین دنده عقب و تصویر و.... فقط میخوام از کیقیت پخشش خیالم راحت بشه

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2012

پيش فرض

با سلام خدمت دوستان و اساتید گرامی
    من سه ماهه ماشینم را عوض کردم و سیستم نداره و بدون سیستم ماشین روح نداره.
    من فقط یک جفت باند 6975 پایونیر دارم.و میخوام پخش و ساب و امپلی هم ببندم.
    منتها بودجه کمه و فعلا باید یک پخش بگیرم بعد دونه دونه قطعات دیگر رو تهیه کنم.
    بودجه حال حاضر 250 هست پخش چی پیشنهاد میدید
    ممنون میشم.
    نکته جامونده از قلم:روی طاقچه 405 دوگانه میشه ساب بست یا نه؟
    Last edited by eimanpc; 03-04-2012 at 10:55.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

دوستان من کلا اشنایی زیادی با سیستم صوتی ندارم
    رفتیم یه مغازه یه بانده پایونیر6984 انداخت برام، پخشمم 3050 پایونیره
    حالا دوستانی که صداشو شنیدن میخواستم یه مقایسه ای بینه این باند با باندای jbl بکنن
    اگه خیلی فرقش باشه به نظرتون ارزش داره عوضش کنم بانداشو؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2012

پيش فرض

سلام هادی جان.pm دادم خدمتت

بله مگر همون ساند رو بتونید بگیرید. البته اصلا روی توناهای خروجی که میگه حساب باز نکنید.

اگر اسپیکر میخواهی که مثل ساب برات بکوبه فقط DLS 1073 منتها باید بالای 100 وات واقعی بهش بدی.لامصب عین یه ساب 10 میکوبه.
    تهران جفتی 330 بود قبل از عید.من توصیه میکنم یه امپ دو کانل مشتی با یه جفت 1073 ببندی واقعا خوب میکوبه.فقط اگه خواستی بگو برات بگیرم و بفرستم. کجا هستی؟

کامپوننت به اسپیکرهائی گفته میشه که ووفر و تیوتر و در برخی میدرنج انها از هم جدا هستند و از طریق قطعه ای به نام کراس اوور به امپلیفایر متصل میشه. کار کراس اوور تفکیک فرکانسهای پائین و سطح وسط و بالا و ارسال آنها به اسپیکر مورد نظر هست.
    در کواکسیل همه این قطعات یعنی ووفر در زیر و میدرنج و تیوتر بالای ووفر و همگی در یک بسگت چیده شدن.
    کامپوننتها شفافیت و Quality بیشتری نسبت به کواکسیالها دارن.در مقابل کواکسیالها Bass قویتری رو به خاطر ووفر )Cone Areaبزرگتر تولید میکنن.البته کواکسیالهای قدرتی،کیفتی هم داریم مثل DLS 962 و Focal 690 CV1 که به خاطر متریال مصرفی واقعا هم صدای خوب و هم قدرت عالی دارن.

اگه اهل پول خرج کردن هستی و صدای ناب میخواهی دو جفت dls 962 با یه امپ Ca41 DLS اسپیکرها حدود جفتی 350 و امپ هم 320 تومن.میترکونه برات.
    باید تاقچه رو عوض کنی.
    حمید جان امپشم میشه معرفی کنی؟ بعد این 1073 رو 3 جفت میشه بست یا 2 جفت؟؟ در ضمن تو فروم واسه پخشم گفتم میشه راهنمایی کنی> یه پخش فقط usb که با یه امپیلی دوکانل کم نیاره. بعد سیم کشی گیج چند باشه؟ با تشکر
    Last edited by saeedmetal95; 03-04-2012 at 15:25.

داره خودمونی میشه adib197's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    سمنان

پيش فرض

باید تاقچه رو عوض کنی.
    آقه حمید سال نو شما و همه بچه های p30 مبارک باشه.شما که به ما افتخار ندادی جواب مارو بدی آخر رفتم ecx 690 رو واسه عقب گرفتم.الان آمپ و کامپ مونده معطل پول.به بچه ها پیشنهاد DLS رو دادی گفتم کاش من هم اینو میگرفتم.نظر شما چیه واسه کامپ و آمپ از هرتز بردارم یا فوکال؟

Moderator hamidR15's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

یعنی توی پخش و کیفیت به 9350 نمیرسه ؟
    کیفیت پایینتره ؟
    یکی میگفت درسته 3 تااکولایزر داره ولی کیفیت پخش همونه
    من هم میخوام کیفیت د اشته باشم هم دوربین دنده عقب و تصویر و.... فقط میخوام از کیقیت پخشش خیالم راحت بشه
    سلام
    محسن جان باید خودنت بری گوش بدی ولی من صدای تصویریها رو دوست ندارم.
    حمید جان امپشم میشه معرفی کنی؟ بعد این 1073 رو 3 جفت میشه بست یا 2 جفت؟؟ در ضمن تو فروم واسه پخشم گفتم میشه راهنمایی کنی> یه پخش فقط usb که با یه امپیلی دوکانل کم نیاره. بعد سیم کشی گیج چند باشه؟ با تشکر
    دو جفت 1073 کافیه. من که میگ یه جفت بگیر بسه.آمپ هم میتونی DLS CA23 بگیری. اگه دو جفت 1073 بگیری باید دو تا امپ بگیری.پخش 7016 کن وود.کابل هم 0 گیج یا حد اقل 4 گیج.
    آقه حمید سال نو شما و همه بچه های p30 مبارک باشه.شما که به ما افتخار ندادی جواب مارو بدی آخر رفتم ecx 690 رو واسه عقب گرفتم.الان آمپ و کامپ مونده معطل پول.به بچه ها پیشنهاد DLS رو دادی گفتم کاش من هم اینو میگرفتم.نظر شما چیه واسه کامپ و آمپ از هرتز بردارم یا فوکال؟
    سلام سال نو شما هم مبارک باشهو من خیلی شرمنده هستم حتما ندیدم پستتون رو. بنده رو عفو نمائید.
    فوکال که فقط 9*6 هست که شما گرفتی خیلی صدالش از هرتز بهتره. اصل فرانسه هست.
    کامپوننت اگه چیزه خوب میخوای باید هزینه بالا کنی.من DLS ms6a رو پیشنهاد میدم.آکبندش حدود 400 بود اگه بالا نرفته باشه.آمپ هم خیلی مشکله آمپ خوب دیگه به قیمت پائین گیر نمیاد. بودجتون چقدره؟

11. 2 کاربر از hamidR15 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کـاربـر بـاسـابـقـه D o l f i n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    NET

پيش فرض

یه عزیز قیمت مارشال me-3672 رو به من میده
    ممنون میشم
    عزیزی اگه از قیمت این پخش خبر داره لطف کنه یه قیمت بده
    ممنون

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2012

پيش فرض

حمید جان امپیلی پایونیر در این حد هست؟ شرمندم که اسرار خیلی رو 3جفت ذارم.اگه 3جفت ببندم خازن میخواد؟ بعد این jbl limited چیزه خوبی هست؟ در ضمن اگه زحمت نمیشه قیمت حدودی امپو باندو بگید. بازم ممنون

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 113 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 113 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •