تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 568 از 1783 اولاول ... 6846851855856456556656756856957057157257861866810681568 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,671 به 5,680 از 17828

نام تاپيک: ADSL Sabanet / شرکت صبانت

اگه نباشه جاش خالی می مونه voldemorti's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

من که دیگه تصمیم قطعی را گرفتم!!!بعد از پایان شارژم میرم یک شرکت دیگه،شرکت قبلی را هم برای همین سرعت پایین شبانش عوض کردم!!!البته پشتیبانی و لحن صحبت اینها کجا و آنها کجا!!!

2. این کاربر از voldemorti بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه aiden00's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

همه باید از صبانت باید خارج بشیم شرکتی که توان پاسخگویی به نیازهای مشترکانش را نداره همین بهتر که ورشکست بشه دیشب حجم دانلود شبانه ام 600 مگ بود زنگ زدم پشتیبان جواب سر بالا میده والا من قبلا با شبانه شاتل 2 گیگ دانلود داشتم

4. این کاربر از aiden00 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

همه باید از صبانت باید خارج بشیم شرکتی که توان پاسخگویی به نیازهای مشترکانش را نداره همین بهتر که ورشکست بشه دیشب حجم دانلود شبانه ام 600 مگ بود زنگ زدم پشتیبان جواب سر بالا میده والا من قبلا با شبانه شاتل 2 گیگ دانلود داشتم
    شبی 600مگ!!!!!!!!!!!!!!!!!!ایول،بازم خوب دانلود کردی...من رفته بودم پیش پشتیبانی،می گفت اگر شبی 30 مگ هم دانلود کنی خودش خیلی خوب و عالیه!!!!
    حرفت 100 درصد تایید میشه...

6. این کاربر از voldemorti بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال siavashsiavash's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005

پيش فرض

سلام
    من تاریخ17/12/90اکانت خود را شارژکردم ان موقعه کلمه عیدانه درشارژوجودنداشت وحجم عیدانه اضافه نشده.تکلیف چه می باشد
    با تشکر فراوان

آخر فروم باز ArashMiniStar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    IR/MASHHAD

پيش فرض

شبی 600مگ!!!!!!!!!!!!!!!!!!ایول،بازم خوب دانلود کردی...من رفته بودم پیش پشتیبانی،می گفت اگر شبی 30 مگ هم دانلود کنی خودش خیلی خوب و عالیه!!!!
    حرفت 100 درصد تایید میشه...
    صبانت خاک تو سرتون 200 مگ دانلود داشتم دیشب شایدم 150 مگ

تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

جناب پشتیبان،خواهشا تکلیف ما را مشخص کن...سرعت شبانه به روال قبلی خودش بر می گرده یا به همین صورت میمونه؟فقط خواهشا نگید که شرکت از پس سرعت شبانه و ... بر نمیاد که رفیق من چند تا خیابون اونطرف تر داره با 300 تا دانلود می کنه و به این کار هر کلامی میشه نسبت داد به جز عدم توانایی شرکت در ارائه ی امکانات...خواهشا یک جواب صادقانه بدید تا ما بدونیم که چیکار باید بکنیم...من قبلا هم محدود بودم ولی 1،2،3 نهایتا 4 هفته محدود بودم در 3 ماه نه 2 ماه و اندی!!!
    پیشاپیش از پاسختون سپاسگزارم...
    ممنون
    یاعلی

10. 3 کاربر از voldemorti بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

درست شد.....
    Last edited by armin321; 03-04-2012 at 17:34.

داره خودمونی میشه akparas's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

جناب پشتیبان،خواهشا تکلیف ما را مشخص کن...سرعت شبانه به روال قبلی خودش بر می گرده یا به همین صورت میمونه؟فقط خواهشا نگید که شرکت از پس سرعت شبانه و ... بر نمیاد که رفیق من چند تا خیابون اونطرف تر داره با 300 تا دانلود می کنه و به این کار هر کلامی میشه نسبت داد به جز عدم توانایی شرکت در ارائه ی امکانات...خواهشا یک جواب صادقانه بدید تا ما بدونیم که چیکار باید بکنیم...من قبلا هم محدود بودم ولی 1،2،3 نهایتا 4 هفته محدود بودم در 3 ماه نه 2 ماه و اندی!!!
    ممنون
    یاعلی
    راست میگه پشتیبان جایی که ما هستیم اینترنت مخابرات طرح بعثت میدن سرعتش میگن وحشتناکه لطفاً یک بررسی کنید ببینید چه خیره سرعت شبانه بر میگرده به جالت قبلش؟

پروفشنال mehran_pqqp's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

سلامsupport من الکترونیکی پرداخت کردم. ولی بعد پرداخت به سایت بر نگشت.
    پول واریزی رو هم به حسابم برگردوندن.
    حالا الان بازم بخوام الکترونیکی بریزم. مثل قبل میشه؟
    مشکل از برنامه نویسی سایت صبانت هست تو قسمت پرداخت الکترونیک مشکل داره و قبول هم نمی کنن مشکل از اوناست ، و میگن مشکل از بانکه!
    تا حالا 3-4 بار این مشکل برام پیش اومده ، درگاه بانک ملت تو سایتهای دیگه این مشکل رو نداره که نتونه به سایت مبدا برگرده

از طریق بانک ملت دوباره انجام بدین احتمالا بانک مشکلی داشته
    اگر به مشکلی برخورد کردین طی 72 ساعت مبلغ رو بانک به حساب شما عودت میده و اگر واریز نشد باید حتما از بانکی که به عنوان درگاه انتخاب کردین یه رسید دیجیتالی بگیرین که ثابت میکنه اون مبلغ به حساب صبانت در تاریخ مشخص واریز شده و اگر واریز شده باشه دفتر مرکزی فروش اون شارژ رو به شما اضافه خواهد کرد
    تا به الان همه کاربرانی که رسید دیجیتال ارائه داده اند شارژ آنها انجام شده
    والا بانک مشکلی نداره، خب جناب مشکل از سایت شماست که ملت مجبور میشن برن رسید بگیرن!!!

14. این کاربر از mehran_pqqp بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

ممنون
    یاعلی
    سلام
    رفیق شما هم از صبانت سرویس داره که 300 دانلود میکنه ؟
    واقعا خوش به حالش
    آقا به خدا من چندین بار مشکلات شما رو گزارش دادم و اطمینان داشته باشید که پست های شما هم همگی توسط مدیران صبانت خوانده میشه و اگر قرار بود کاری بکنن تا به حال باید راه حلی پیدا میکردن.
    من که دیگه واقعا نا امید شدم از شبانه.
    از وعده های دروغ هم بیزارم که مثل پشتیبانی های دیگه همش امروز و فردا بگم به همه
    شما واقعا حق داری اگر بری از جای دیگه سرویس بگیری فقط امیدوارم از چاله تو چاه نیوفتی
    Last edited by Sabanet - Support; 03-04-2012 at 18:45.

16. 7 کاربر از Sabanet - Support بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •